ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2012, 19:20

jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...

איזו החתמה גדולה? יש פה אנשים מנותקים מהמציאות באופן חריג ביותר.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

Re: סוף ההמשכיות...מתחילים לבנות מחדש

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 19:23

jol9 כתב:בואו נגיד, שאם הסגל של yellowaura יהיה הסגל הסופי, כולנו מאוד נשמח.
אבל הסגל הסופי גם יכול להיראות אחרת, עם כמה שחקני יורוקאפ במקום מקאלב ומאריץ', ועם יבזורי במקום הלפרין.

גם שסופו חתם אנשים הופתעו וציפו לפחות... יש כאן סטנדרטים נמוכים .

אם הייתי מנחש מה הסגל לשנה הבאה הייתי מנחש:

C- מאריץ', שרמדיני, ג'יימס
PF- דולמן, אליהו
SF- סמית', פניני
SG- הלפרין, לאנדסברג
PG- פרקינס, היקמן

זה הניחוש שלי... אבל אני לא הולך לכתוב סגל שנראה לי יהיה אלא סגל שאני מאמין שיכול להיות אם יתאמצו מספיק וסגל שיש לו אפשרות לעשות משהו קצת מעבר לעונה בינונית.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: סוף ההמשכיות...מתחילים לבנות מחדש

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 19:25

קודי כתב:תרשמו רק את העונה בכותרת של הת׳רד, כי כל קיץ הוא יפתח מחדש.

הגיע זמן לשנות חתימה :)(
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי jol9 » 29 יוני 2012, 19:45

felix_r כתב:
jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...

איזו החתמה גדולה? יש פה אנשים מנותקים מהמציאות באופן חריג ביותר.

פיספסת... היה כאן דיון של איזה 10 עמודים על מי עדיף לנו DD או מקאלב, ותאמין או לא היו כאלה שחשבו ששניהם לא מתאימים ויש אופציות יותר טובות.
מה שהכי הזוי זה שכל העניין הזה התחיל בגלל איזשהי הודאה של איזשהו משתמש רנדומלי מתפוז.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2012, 20:01

ההחתמה הכי גדולה שמכבי של פדרמן מסוגלת לעשות, זה להחתים את פרקינס על חוזה מופרח או לבזבז חצי תקציב על תשלום המיסים של הלפרין.

שני המהלכים האלה נראים לי מטומטמים ביותר, ככה שאני מפחד מה"החתמה הגדולה" הזאת, יותר מהחתמות של שחקנים עלמוניים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 20:07

felix_r כתב:ההחתמה הכי גדולה שמכבי של פדרמן מסוגלת לעשות, זה להחתים את פרקינס על חוזה מופרח או לבזבז חצי תקציב על תשלום המיסים של הלפרין.

שני המהלכים האלה נראים לי מטומטמים ביותר, ככה שאני מפחד מה"החתמה הגדולה" הזאת, יותר מהחתמות של שחקנים עלמוניים

מסכים לגמרי. כשיש את היקמן אז פרקינס מיותר לגמרי ולא יתן כלום. במתב הנוכחי כנראה שזה קצה גבול היכולת של מכבי, שלא מסוגלת להשאיר אף שחקן טוב וגם לא מסוגלת להביא אף אחד כזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Euro_Basket » 29 יוני 2012, 20:16

אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 20:17

Euro_Basket כתב:אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.

אותו הסיפור עם הלפרין, שלהזכירכם הקבוצה שלו חתכה אותו (החליטה לא לממש את האופציה עליו עוד לפני שוא החליט בנוגע לאופציה שלו). שניהם יכולים להיות שחקנים משלימים נחמדים, אבל לא יותר מזה ובטח שלא צריך עוד זר כזה כשיש כבר את היקמן.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Chen » 29 יוני 2012, 20:20

אם באמת יש שם גדול שמועמד שמכבי מוכנה לשלם עבורו הרבה, אני לא מבין למה היא לא בחרה להשוות את ההצעה שלנגפורד קיבל.. אחרי הכל אנחנו יודעים שהוא שווה את המחיר..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי מתAMסרת » 29 יוני 2012, 20:22

Chen כתב:אם באמת יש שם גדול שמועמד שמכבי מוכנה לשלם עבורו הרבה, אני לא מבין למה היא לא בחרה להשוות את ההצעה שלנגפורד קיבל.. אחרי הכל אנחנו יודעים שהוא שווה את המחיר..

אני לא יודעת איזו הצעה הוא קיבל, אבל אולי מכבי חושבת שהוא לא שווה את המחיר הזה
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 29 יוני 2012, 20:24

קודי כתב:

אותו הסיפור עם הלפרין, שלהזכירכם הקבוצה שלו חתכה אותו (החליטה לא לממש את האופציה עליו עוד לפני שוא החליט בנוגע לאופציה שלו). שניהם יכולים להיות שחקנים משלימים נחמדים, אבל לא יותר מזה ובטח שלא צריך עוד זר כזה כשיש כבר את היקמן.

נדמה לי שעם הלפרין אתה טועה.
היו פרסומים עוד במהלך העונה שיותם לא מתכוון להישאר לעונה נוספת בקבוצה (ואם אני זוכרת נכון, דיבר על זה מישהו מהנהלת הקב' שלו..)
מתAMסרת

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 20:25

Chen כתב:אם באמת יש שם גדול שמועמד שמכבי מוכנה לשלם עבורו הרבה, אני לא מבין למה היא לא בחרה להשוות את ההצעה שלנגפורד קיבל.. אחרי הכל אנחנו יודעים שהוא שווה את המחיר..

איזה שם גדול ואיזה נעליים? לא מצליחים להשאיר פה שמות הרבה יותר קטנים אז פתאום יגלו אוצר ויחתימו שחקן על? נו, באמת, צאו מהסרט. מכבי לא יכולה להתמודד בשוק של היום כמעט על אף שחקן טוב, אז בטח לא על שמות גדולים.
קודי

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 20:26

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:

היו פרסומים עוד במהלך העונה שיותם לא מתכוון להישאר לעונה נוספת בקבוצה (ואם אני זוכרת נכון, דיבר על זה מישהו מהנהלת הקב' שלו..)

זה היה במהלך העונה, אבל בסופה הם לא מימשו את האפציה ואפילו צוטט מנהל הקבוצה שטען שיותם לא סיפק את הסחורה במאני טיים. יותם שחקן טוב אבל אם הוא בטח לא זה יוביל את מכבי להישגים. מאחר שהוא ישראלי אז במחיר סביר זה נון בריינר מבחינת מכבי, אבל הוא בטח לא יהיה על תקן סקורר במקום לנגפורד, כמו שגם היקמן ופרקינס לא יהיו. 
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 29 יוני 2012, 20:28, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 29 יוני 2012, 20:28

קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:

זה היה במהלך העונה, אבל בסופה הם לא מימשו את האפציה ואפילו צוטט מנהל הקבוצה שטען שיותם לא סיפק את הסחורה במאני טיים.

לא. היה ברור להם שהוא מתכוון לחזור לארץ, למכבי.
מתAMסרת

הודעהעל ידי argof » 29 יוני 2012, 20:28

אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.
אם מחפשים סופר גארד בכסף גדול, צריך להסתכל מעבר לאטלנטי. גוראן דרגיץ' לדוגמה. פרי אייג'נט, 2 מיליון דולר בעונה האחרונה.
argof

הודעהעל ידי קודי » 29 יוני 2012, 20:30

מתAMסרת כתב:
קודי כתב:
מתAMסרת כתב:
קודי כתב:

זה היה במהלך העונה, אבל בסופה הם לא מימשו את האפציה ואפילו צוטט מנהל הקבוצה שטען שיותם לא סיפק את הסחורה במאני טיים.

לא. היה ברור להם שהוא מתכוון לחזור לארץ, למכבי.

זה לא ממש עניין אותם וזו בטח ךא הסיבה בגללה הם לא מימשו את האופציה עליו.
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 20:31

פרקינס כרגע ממש לא יכול להיות הרכז הראשון של מכבי, בטח לא לצד היקמן. ומכיוון שהוא גם זר אי אפשר שיהיה מחליף. אני מאוד מקווה שלא יגיע.
Dperk

הודעהעל ידי felix_r » 29 יוני 2012, 20:35

argof כתב:אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.
אם מחפשים סופר גארד בכסף גדול, צריך להסתכל מעבר לאטלנטי. גוראן דרגיץ' לדוגמה. פרי אייג'נט, 2 מיליון דולר בעונה האחרונה.

אודריך ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי argof » 29 יוני 2012, 20:41

felix_r כתב:
argof כתב:אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.

אודריך ;)

אם הולכים על שחקני הגיל השלישי, גם ג'ייסון קיד, צ'ונסי ביילפס וברון דייויס פנויים :)
argof

הודעהעל ידי Dperk » 29 יוני 2012, 20:48

argof כתב:
felix_r כתב:

אודריך ;)

אם הולכים על שחקני הגיל השלישי, גם ג'ייסון קיד, צ'ונסי ביילפס וברון דייויס פנויים :)

אם ככה אז לעמדת הסנטר אפשר להחזיר את שאקיל מפרישה, אי אפשר להגיד שזה לא שדרוג מסופו.
Dperk

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־44 אורחים