jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...
איזו החתמה גדולה? יש פה אנשים מנותקים מהמציאות באופן חריג ביותר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...
jol9 כתב:בואו נגיד, שאם הסגל של yellowaura יהיה הסגל הסופי, כולנו מאוד נשמח.
אבל הסגל הסופי גם יכול להיראות אחרת, עם כמה שחקני יורוקאפ במקום מקאלב ומאריץ', ועם יבזורי במקום הלפרין.
קודי כתב:תרשמו רק את העונה בכותרת של הת׳רד, כי כל קיץ הוא יפתח מחדש.
felix_r כתב:jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...
איזו החתמה גדולה? יש פה אנשים מנותקים מהמציאות באופן חריג ביותר.
felix_r כתב:ההחתמה הכי גדולה שמכבי של פדרמן מסוגלת לעשות, זה להחתים את פרקינס על חוזה מופרח או לבזבז חצי תקציב על תשלום המיסים של הלפרין.
שני המהלכים האלה נראים לי מטומטמים ביותר, ככה שאני מפחד מה"החתמה הגדולה" הזאת, יותר מהחתמות של שחקנים עלמוניים
Euro_Basket כתב:אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.
Chen כתב:אם באמת יש שם גדול שמועמד שמכבי מוכנה לשלם עבורו הרבה, אני לא מבין למה היא לא בחרה להשוות את ההצעה שלנגפורד קיבל.. אחרי הכל אנחנו יודעים שהוא שווה את המחיר..
קודי כתב:Euro_Basket כתב:אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.
אותו הסיפור עם הלפרין, שלהזכירכם הקבוצה שלו חתכה אותו (החליטה לא לממש את האופציה עליו עוד לפני שוא החליט בנוגע לאופציה שלו). שניהם יכולים להיות שחקנים משלימים נחמדים, אבל לא יותר מזה ובטח שלא צריך עוד זר כזה כשיש כבר את היקמן.
Chen כתב:אם באמת יש שם גדול שמועמד שמכבי מוכנה לשלם עבורו הרבה, אני לא מבין למה היא לא בחרה להשוות את ההצעה שלנגפורד קיבל.. אחרי הכל אנחנו יודעים שהוא שווה את המחיר..
מתAMסרת כתב:קודי כתב:Euro_Basket כתב:אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.
אותו הסיפור עם הלפרין, שלהזכירכם הקבוצה שלו חתכה אותו (החליטה לא לממש את האופציה עליו עוד לפני שוא החליט בנוגע לאופציה שלו). שניהם יכולים להיות שחקנים משלימים נחמדים, אבל לא יותר מזה ובטח שלא צריך עוד זר כזה כשיש כבר את היקמן.
נדמה לי שעם הלפרין אתה טועה.
היו פרסומים עוד במהלך העונה שיותם לא מתכוון להישאר לעונה נוספת בקבוצה (ואם אני זוכרת נכון, דיבר על זה מישהו מהנהלת הקב' שלו..)
קודי כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:Euro_Basket כתב:אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.
היו פרסומים עוד במהלך העונה שיותם לא מתכוון להישאר לעונה נוספת בקבוצה (ואם אני זוכרת נכון, דיבר על זה מישהו מהנהלת הקב' שלו..)
זה היה במהלך העונה, אבל בסופה הם לא מימשו את האפציה ואפילו צוטט מנהל הקבוצה שטען שיותם לא סיפק את הסחורה במאני טיים.
מתAMסרת כתב:קודי כתב:מתAMסרת כתב:קודי כתב:Euro_Basket כתב:אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.
זה היה במהלך העונה, אבל בסופה הם לא מימשו את האפציה ואפילו צוטט מנהל הקבוצה שטען שיותם לא סיפק את הסחורה במאני טיים.
לא. היה ברור להם שהוא מתכוון לחזור לארץ, למכבי.
Euro_Basket כתב:אם פרקינס היה כ"כ טוב העונה, קאנטו לא היתה מחפשת לו מחליף.
argof כתב:אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.
אם מחפשים סופר גארד בכסף גדול, צריך להסתכל מעבר לאטלנטי. גוראן דרגיץ' לדוגמה. פרי אייג'נט, 2 מיליון דולר בעונה האחרונה.
felix_r כתב:argof כתב:אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.
אם מחפשים סופר גארד בכסף גדול, צריך להסתכל מעבר לאטלנטי. גוראן דרגיץ' לדוגמה. פרי אייג'נט, 2 מיליון דולר בעונה האחרונה.
אודריך
argof כתב:felix_r כתב:argof כתב:אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.
אודריך
אם הולכים על שחקני הגיל השלישי, גם ג'ייסון קיד, צ'ונסי ביילפס וברון דייויס פנויים
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־44 אורחים