rc4991 כתב:הבנתי שביום שלישי יש משחק בין ארה"ב לספרד,מישהו יודע באיזה שעה(שעון ישראל)?
22:30 שעון ספרד. ז"א 23:30 שעון ישראל
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הבנתי שביום שלישי יש משחק בין ארה"ב לספרד,מישהו יודע באיזה שעה(שעון ישראל)?
felix_r כתב:rc4991 כתב:הבנתי שביום שלישי יש משחק בין ארה"ב לספרד,מישהו יודע באיזה שעה(שעון ישראל)?
22:30 שעון ספרד. ז"א 23:30 שעון ישראל
felix_r כתב:היום ב 17:00 משחק מעניין בין נבחרות רוסיה וליטא
felix_r כתב:היום ב 17:00 משחק מעניין בין נבחרות רוסיה וליטא
rc4991 כתב:felix_r כתב:היום ב 17:00 משחק מעניין בין נבחרות רוסיה וליטא
פתחתי ת'רד למשחקי ההכנה בפורום האולימפיאדה:
viewtopic.php?f=9&t=1233
נראה לי שעדיף כבר לדבר על זה שם כי יש השבוע מלא משחקים וזה סתם יהרוס את הת'רד הזה,ובכלל יהיה נחמד לדבר ולנתח את הנבחרות
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:היום ב 17:00 משחק מעניין בין נבחרות רוסיה וליטא
פתחתי ת'רד למשחקי ההכנה בפורום האולימפיאדה:
viewtopic.php?f=9&t=1233
נראה לי שעדיף כבר לדבר על זה שם כי יש השבוע מלא משחקים וזה סתם יהרוס את הת'רד הזה,ובכלל יהיה נחמד לדבר ולנתח את הנבחרות
סליחה, ידידי, אבל זה נראה לי רחוק מדי.
אני לא רואה שום סיבה למה לא לפתוח את האשכול הזה פה, בפורום האוהדים, ולא בפורום אולימפיאדה.
rc4991 כתב:בוורלי השתחרר מהחוזה שלו עם ספרטק כי יש לו הצעה מה-NBA ויש לו אופציית יציאה לשם בכל קיץ
yzafrir כתב:rc4991 כתב:בוורלי השתחרר מהחוזה שלו עם ספרטק כי יש לו הצעה מה-NBA ויש לו אופציית יציאה לשם בכל קיץ
הוא לא צריך להראות חוזה חתום ואז הוא משוחרר ?
בכל מקרה אם ינפו אותו הייתי שמח לראות אותו כאן...
This summer,Beverley has till 25 of July to show Spartak an NBA contract offer and last night he got this offer.Beverley can't move to another European club as the date of the European clause already expired.
gandya כתב:Milan Macvan loaned to Zalgiris.Will be official soon. (אינטר-באסקט).
felix_r כתב:gandya כתב:Milan Macvan loaned to Zalgiris.Will be official soon. (אינטר-באסקט).
זה אתה עשית לעצמך חשבון רפאים?![]()
המשתמש הזה נרשם לפני מספר ימים. לא היתי מאמין למה שהוא כותב
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־16 אורחים