פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד ההנהלה

23 אפריל 2015, 10:56

tzachMTA כתב:http://sports.walla.co.il/item/2655626

זה לא עניין של כסף. אני אומר לך שהתקציב של מכבי הוא אולי 15-16 ביורוליג. ואני אומר לך שגם עם תקציב כזה אפשר להצליח. זו רק שאלה של בחירת שחקנים ויצירת כימיה".

המספר הזה של 15-16 הוא רחוק מלהיות הגיוני. תסתכל על הקבוצות בטופ 16 - לכולם יש תקציבים גדולים ממכבי? הוא סתם מבלבל את המוח.

23 אפריל 2015, 10:58

יוסי22 כתב:כתבה מתחילת העונה על תקציב מכבי בעונה החולפת :

http://www.israelhayom.co.il/article/227523

מה שאני לוקח מפה זה שתקציב השחקנים+ מאמנים + חוזים ישנים הינו כ-12 מיליון דולר בניגוד לטענות שמושמעות פה מידי פעם ובהנחה שהתקציב יעלה מעט נקבל תקציב שחקנים ומאמנים של 13-14 מיליון דולר שזה בדיוק מה שחסר כדי לחזק את הקבוצה לרמה שמתחת לריאל / ברצלונה וכמובן צסקא כשהפער הזה כנראה לא יסגר בתקופה הקרובה .

על מה אתה מקשקש? כתוב לך בכתבה בפירוש שתקציב השחקנים הוא 9.5 מליון דולר, וזה בדיוק בטווח שדיברנו עליו.

23 אפריל 2015, 11:16

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:כתבה מתחילת העונה על תקציב מכבי בעונה החולפת :

http://www.israelhayom.co.il/article/227523

מה שאני לוקח מפה זה שתקציב השחקנים+ מאמנים + חוזים ישנים הינו כ-12 מיליון דולר בניגוד לטענות שמושמעות פה מידי פעם ובהנחה שהתקציב יעלה מעט נקבל תקציב שחקנים ומאמנים של 13-14 מיליון דולר שזה בדיוק מה שחסר כדי לחזק את הקבוצה לרמה שמתחת לריאל / ברצלונה וכמובן צסקא כשהפער הזה כנראה לא יסגר בתקופה הקרובה .

על מה אתה מקשקש? כתוב לך בכתבה בפירוש שתקציב השחקנים הוא 9.5 מליון דולר, וזה בדיוק בטווח שדיברנו עליו.

כתוב 9.5 פלוס חצי מיליון פיצוי לשחקנים (מה שאין בשנה הבאה )בחישוב מהיר זה 10 מיליון דולר רק לשחקנים , שונה משמעותית מה 8-9 מיליון שדיברת עליו ועם תוספת קטנה של חצי מיליון דולר אפשר לסגור את הסגל הנוכחי פלוס גארד טוב בלי קשקושים על בעיות תקציביות .
אגב נשמע לי מופרך שפיני וגודס מקבלי יחד 2 מיליון דולר , הם מקבלים מקסימום 1.5 מיליון ביחד וגם זה לא סביר .

23 אפריל 2015, 11:47

יוסי22 כתב:כתוב 9.5 פלוס חצי מיליון פיצוי לשחקנים (מה שאין בשנה הבאה )בחישוב מהיר זה 10 מיליון דולר רק לשחקנים , שונה משמעותית מה 8-9 מיליון שדיברת עליו ועם תוספת קטנה של חצי מיליון דולר אפשר לסגור את הסגל הנוכחי פלוס גארד טוב בלי קשקושים על בעיות תקציביות .
אגב נשמע לי מופרך שפיני וגודס מקבלי יחד 2 מיליון דולר , הם מקבלים מקסימום 1.5 מיליון ביחד וגם זה לא סביר .

כן, רק שזה לא תורה מסיני. הם עושים הערכות, ולדעתי זו הערכת יתר. תקציב השחקנים לא עובר את ה- 9 מליון העונה (הפיצויים לאינגלס ושון מתקזזים בערך עם הפיצוי על רייס):

יוגב - 600
פניני - 600
סילבן - 700
סמית' - 1150
פארגו - 1200
סופו - 1050
רנדל - 500
כהן - 500
היינס - 650
אלכסנדר - 200
לינהרט - 150
טיוס - 700
אחרים - 200

מגיע לקצת יותר מ- 8 מליון. אין שםו סיכוי שזה מגיע ל- 9.5.

23 אפריל 2015, 13:41

roy1000 כתב:
toja27 כתב:חברים, אני לא זוכר איפה אבל ראיתי כאן איפשהו שמכבי היא במקום ה13 בתקציב שלה באירופה. מישהו יכול להביא לי לינק לתקציבי הקבוצות ? כי יש אוהד הפועל (ירושלים) שטוען בפייסבוק שההישג הוא לא כזה גדול כי מכבי היא 5 בתקציב באירופה..

יש הבדל בין תקציב באירופה לבין תקציב ביורוליג. חימקי (שיש לה תקציב ענק) לא משחקת ביורוליג ובטח יש עוד כמה כאלה. ביורוליג אני מאמין שהתקציב של מכבי הוא 5-8.

אתה מודע לזה שענית לי באיחור של שנה כמעט? :unsure
:D

23 אפריל 2015, 14:33

toja27 כתב:
roy1000 כתב:
toja27 כתב:חברים, אני לא זוכר איפה אבל ראיתי כאן איפשהו שמכבי היא במקום ה13 בתקציב שלה באירופה. מישהו יכול להביא לי לינק לתקציבי הקבוצות ? כי יש אוהד הפועל (ירושלים) שטוען בפייסבוק שההישג הוא לא כזה גדול כי מכבי היא 5 בתקציב באירופה..

יש הבדל בין תקציב באירופה לבין תקציב ביורוליג. חימקי (שיש לה תקציב ענק) לא משחקת ביורוליג ובטח יש עוד כמה כאלה. ביורוליג אני מאמין שהתקציב של מכבי הוא 5-8.

יותר טוב מאוחר מאף פעם...

23 אפריל 2015, 16:31

roy1000 כתב:
toja27 כתב:
roy1000 כתב:

יותר טוב מאוחר מאף פעם...

אכן.

23 אפריל 2015, 17:04

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:כתוב 9.5 פלוס חצי מיליון פיצוי לשחקנים (מה שאין בשנה הבאה )בחישוב מהיר זה 10 מיליון דולר רק לשחקנים , שונה משמעותית מה 8-9 מיליון שדיברת עליו ועם תוספת קטנה של חצי מיליון דולר אפשר לסגור את הסגל הנוכחי פלוס גארד טוב בלי קשקושים על בעיות תקציביות .

כן, רק שזה לא תורה מסיני. הם עושים הערכות, ולדעתי זו הערכת יתר. תקציב השחקנים לא עובר את ה- 9 מליון העונה (הפיצויים לאינגלס ושון מתקזזים בערך עם הפיצוי על רייס):

יוגב - 600
פניני - 600
סילבן - 700
סמית' - 1150
פארגו - 1200
סופו - 1050
רנדל - 500
כהן - 500
היינס - 650
אלכסנדר - 200
לינהרט - 150
טיוס - 700
אחרים - 200

מגיע לקצת יותר מ- 8 מליון. אין שםו סיכוי שזה מגיע ל- 9.5.

אני לא מאמין שלינהרט מקבל 150,000 דולר .. על מה זה מבוסס ?

גם סמית וסופו( העלות המתוכננת , את הסופית קשה להעריך והייתי מנטרל את אלכסנדר בהקשר הזה , צריך לבחון תקציב מתוכנן) מקבלים בעונה הזו כמיליון דולר נטו שזה נותן 1.33 מיליון ברוטו .

אוחיון מקבל רק 300 נטו ?

לא יודע .. קשה לנהל דיון כשמכבי מתנהלת בהקשר הזה כמו ברוסיה הקומוניסטית ואם יש לי ביקורת על ההנהלה זה רק בנושא הזה , צריכה להיות שקיפות גם אם טכנית זו חברה פרטית .

23 אפריל 2015, 17:50

יוסי22 כתב:אני לא מאמין שלינהרט מקבל 150,000 דולר .. על מה זה מבוסס ?

גם סמית וסופו( העלות המתוכננת , את הסופית קשה להעריך והייתי מנטרל את אלכסנדר בהקשר הזה , צריך לבחון תקציב מתוכנן) מקבלים בעונה הזו כמיליון דולר נטו שזה נותן 1.33 מיליון ברוטו .

אוחיון מקבל רק 300 נטו ?

לא יודע .. קשה לנהל דיון כשמכבי מתנהלת בהקשר הזה כמו ברוסיה הקומוניסטית ואם יש לי ביקורת על ההנהלה זה רק בנושא הזה , צריכה להיות שקיפות גם אם טכנית זו חברה פרטית .

הפרסומים על החוזה של לינהרט היו 120 דולר נטו. לגבי סופו - 800, ולגבי סמית' 900. אוחיון מקבל העונה 300 נטו ורוצה העלאה ל- 400. התקציב הוא בין 8 ל-9 מליון. אין פה יותר מדי גמישות גם אם אתה לוקח הערכות גבוהות.

23 אפריל 2015, 18:35

צריך להוסיף גם את מאריץ' שלא שיחק בחינם, ואת בנדר (פלוס כל שאר החבורה של רמת גן), ואת צוות האימון, ואת וויצ'יץ'

23 אפריל 2015, 21:39

כדי שאני אתחיל לצבור אמון בהנהלה שלנו, תקציב השחקנים צריך להיות לפחות 14 מליון דולר.
זה לא בשמיים, זה רק עניין של החלטה.

23 אפריל 2015, 21:49

אין לי שום ציפיות על התקציב- ההיסטוריה הלא מאד רחוקה של השנים האחרונות מלמדת שמכבי עושים בילד אפ מטורף כדי למכור את כל המנויים שעוד נשארולמכור(או פשוט בשביל לתחזק את המותג) ואז מביאים את מאריץ' או זיזיץ' או עוד שמות שלא קשורים לענף...

23 אפריל 2015, 22:00

my man כתב:אין לי שום ציפיות על התקציב- ההיסטוריה הלא מאד רחוקה של השנים האחרונות מלמדת שמכבי עושים בילד אפ מטורף כדי למכור את כל המנויים שעוד נשארולמכור(או פשוט בשביל לתחזק את המותג) ואז מביאים את מאריץ' או זיזיץ' או עוד שמות שלא קשורים לענף...

נושא המנויים הוא משמעותי מאוד. אחרי הדחה בסוויפ, ואם חלילה נפסיד את האליפות, זה לא יהיה פשוט למכור שוב את כל המנויים.
דיברנו על זה לא מעט, שעלול להיווצר כדור שלג שלילי, בגלל ההתנהלות של ההנהלה.

כלומר, זה מצחיק שאחרי עונה שבה זוכים ביורוליג, הקבוצה לא מוצאת לנכון לשדרג את עצמה על מנת לשמור על התואר.

23 אפריל 2015, 22:23

jol9 כתב:
my man כתב:אין לי שום ציפיות על התקציב- ההיסטוריה הלא מאד רחוקה של השנים האחרונות מלמדת שמכבי עושים בילד אפ מטורף כדי למכור את כל המנויים שעוד נשארולמכור(או פשוט בשביל לתחזק את המותג) ואז מביאים את מאריץ' או זיזיץ' או עוד שמות שלא קשורים לענף...

נושא המנויים הוא משמעותי מאוד. אחרי הדחה בסוויפ, ואם חלילה נפסיד את האליפות, זה לא יהיה פשוט למכור שוב את כל המנויים.

כלומר, זה מצחיק שאחרי עונה שבה זוכים ביורוליג, הקבוצה לא מוצאת לנכון לשדרג את עצמה על מנת לשמור על התואר.

אמת. את רייס היה צריך להשאיר (כמעט) בכל מחיר.

24 אפריל 2015, 11:20

אני מקדיש את ההישג לנשיאים שלנו, שמעמידים קבוצה ברמה גבוהה מאוד לאורך שנים, ולאוהדים שלנו שדחפו אותנו ברגעים קשים

מאמן אולימפיאקוס, יאניס ספארופולוס, עם העלייה לפיינל פור. יחי ההבדל הקטן.

24 אפריל 2015, 13:22

jol9 כתב:נושא המנויים הוא משמעותי מאוד. אחרי הדחה בסוויפ, ואם חלילה נפסיד את האליפות, זה לא יהיה פשוט למכור שוב את כל המנויים.

גם העלו את מחירי המנויים ב- 10%.

24 אפריל 2015, 13:25

ועדיין ההיכל יהיה סולד אאוט בלי קשר לשמות כאלו או אחרים בתקשורת ,השמות האלו עולים גם הרבה אחרי שכל המנויים נמכרו וכל קשר בין השמות למכירת המנויים הוא עוד קונספירציה בסיפורי פדרמן ובניו .

24 אפריל 2015, 13:34

יוסי22 כתב:ועדיין ההיכל יהיה סולד אאוט בלי קשר לשמות כאלו או אחרים בתקשורת ,השמות האלו עולים גם הרבה אחרי שכל המנויים נמכרו וכל קשר בין השמות למכירת המנויים הוא עוד קונספירציה בסיפורי פדרמן ובניו .

לא בכל עונה. בכלל לא בטוח שבקיץ כל המנויים יימכרו כמו בעונה שעברה.

24 אפריל 2015, 18:44

טור טוב של חסדאי

http://sports.walla.co.il/item/2848565

24 אפריל 2015, 22:59

roy1000 כתב:
יוסי22 כתב:ועדיין ההיכל יהיה סולד אאוט בלי קשר לשמות כאלו או אחרים בתקשורת ,השמות האלו עולים גם הרבה אחרי שכל המנויים נמכרו וכל קשר בין השמות למכירת המנויים הוא עוד קונספירציה בסיפורי פדרמן ובניו .

לא בכל עונה. בכלל לא בטוח שבקיץ כל המנויים יימכרו כמו בעונה שעברה.

אתם יודעים איזו רשימת המתנה יש על מנויים ? אני כבר ארבע עונות מחכה שיתפנה מנוי לידי כדי שאוכל לקחת את הבן הגדול אבל אין מצב. מאחורי יושב אוהד זקן מעל 80 יחד עם הילדים ונכדים שלו וכמו דירה בתל אביב כשהוא ילך לעולמו ( מאחל לו בריאות וחיים ארוכים ) המקום שלו יעבור בירושה ולא ישאר ריק לשנייה.
בשיטה הנוכחית של הפדרמנים יצטרכו הרבה עונות רצופות של אי העפלה לטופ 16 כדי שזה ישתנה וזה פשוט לא יקרה.
פרסם תגובה