בית עליון, מחזור 2: מכבי - מגדל, ראשון, 20:10

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: בית עליון, מחזור 2: מכבי - מגדל, ראשון, 20:10

הודעהעל ידי roy1000 » 24 מרץ 2014, 02:36

קודי כתב:אם למועדון הזה נשארה טיפת כבוד, ואני בכלל לא בטוח שהתשובה לכך חיובית, אין מצב שעוברים על משחק כזה לסדר היום. לא משנה אם זה מאמן, ג׳נרל מנג׳ר או אחד השחקנים - אבל משהו חייב לקרות. לא בשביל לשפר את הקבוצה להמשך העונה אלא כדי להגן על הכבוד של המועדון שנרמס. מזכיר לכולם שאפי נזרק אחרי הפסד ב-16 הפרש במלחה, אז לא עושים כלום אחרי 28 הפרש בבית? אחרי התבוסה הזו כבר לא ממש מעניינת המשך העונה אלא שיקום המועדון הזה שנמצא בדרך לדעיכה לתהומות הנשייה.

בוא נראה בבוקר. אין לי ספק שיהיה לפחות קנס לשחקנים.
פשוט לא יכול להיות שיעברו על זה לסדר היום.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2014, 07:34

מקובי כתב:אגב ליאב- שהלכתי לכיוון האוטו שמעתי מאחורי שני אוהדי ירושלים שאשכרה אמרו שהעידוד הלך לטובתנו. החזקתי את עצמי לא להגיב.

אותי יותר מעצבן שיש פה כמה ששמים את הסמל של מכבי בחתימה וחושבים פחות או יותר כמו האוהדים האלה.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 מרץ 2014, 08:42

ירושלים בנתה קבוצה מאוזנת יותר עם שחקן טוב וקלאסי בכל עמדה רכז סנטר פאוור כמעט בכל עמדה יש לה שחקן טוב ...

ועוד משהו כשירושלים רצתה חיזוק היא הביאה את אליהו וברייסי רייט כשמכבי איבדה את אחד השחקנים המרכזיים שלה היא הביאה את הצמח זיזיץ , מבחינתי זה עם כל הצער והקושי להודות כן מסמל שינוי ואולי מהפכה , הנהלה אחת מנסה לחזק ולשפר ואחרת פשוט עובדת על האוהדים בעניים .

כל מי שחושב שניקולה הוא איזה צדיק קדוש וגאון הדור שיזכור שהיה לו חלק נכבד בהחתמה המבזה והמעליבה של זיזיץ .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 09:01

LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:לא, אמרתי שאם מה שאתה אומר נכון, ומכבי באמת התפרקה בצורה כזאת בגלל כמה טעויות שיפוט ברבע הראשון, אז לא מגיע לה לזכות באליפות. אני ממש לא חושב שזה מה שקרה.

אבל איך חוזרים למשחק שלא נותנים לך לחזור אליו? איך?
מכבי עשו ריצת מומנטום קטנה ואסתרון פשוט רצח את זה. פשוט בלתי אפשרי.
אתה יודע טוב מאוד כמה השופטים מתסכלים את סופו, לא יודע מה ראו בטלויזיה, אבל פחובסקי פוצץ אותו, בלתי ספורטיבית הזויה על הלפרין.
אתה עולה למחצית שנייה עם ניסיון לשינו, כבר בהתקפה הראשונה עושה הגנה טובה ומקבל דאנק מצעדים מטורפים על הראש.
בלתי אפשרי.

אגב, לא זכור לי מתי פעם אחרונה שופט קיבל שיר אישי מאוהדי מכבי, היום אסתרון קיבל כזה, בגלל הטעויות הבוטות.

נו בדיוק, השופטים מאמללים את סופו מהשנייה שהוא דרך בליגה. אז מה חדש פה בדיוק?? מה???
הייתה בלתי ספורטיבית על הלפרין. ככה זה כשאתה עושה עבירה על השחקן האחרון במגרש פתוח.
לא היו צעדים של פראחובסקי בדאנק.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אלמוג » 24 מרץ 2014, 09:20

אחרי שנרגעתי מאתמול ונלחצתי שוב כשנזכרתי בדרבי היום- לא קרה כלום.
גם והשפלנו באושיסקין בדרבי ולקחנו את גביע אירופה, הכל טוב. שהפועל יהיו מרוצים, ביג דיל.

אבל- בלי קשר למשחק הזה ספציפי, הייתי שולח חצי סגל בתוספת פדרמן הביתה, כבר לפני שבועיים.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2014, 09:58

MTA2311 כתב:
LIAV10 כתב:
MTA2311 כתב:לא, אמרתי שאם מה שאתה אומר נכון, ומכבי באמת התפרקה בצורה כזאת בגלל כמה טעויות שיפוט ברבע הראשון, אז לא מגיע לה לזכות באליפות. אני ממש לא חושב שזה מה שקרה.

אבל איך חוזרים למשחק שלא נותנים לך לחזור אליו? איך?
מכבי עשו ריצת מומנטום קטנה ואסתרון פשוט רצח את זה. פשוט בלתי אפשרי.
אתה יודע טוב מאוד כמה השופטים מתסכלים את סופו, לא יודע מה ראו בטלויזיה, אבל פחובסקי פוצץ אותו, בלתי ספורטיבית הזויה על הלפרין.
אתה עולה למחצית שנייה עם ניסיון לשינו, כבר בהתקפה הראשונה עושה הגנה טובה ומקבל דאנק מצעדים מטורפים על הראש.
בלתי אפשרי.

אגב, לא זכור לי מתי פעם אחרונה שופט קיבל שיר אישי מאוהדי מכבי, היום אסתרון קיבל כזה, בגלל הטעויות הבוטות.

נו בדיוק, השופטים מאמללים את סופו מהשנייה שהוא דרך בליגה. אז מה חדש פה בדיוק?? מה???
הייתה בלתי ספורטיבית על הלפרין. ככה זה כשאתה עושה עבירה על השחקן האחרון במגרש פתוח.
לא היו צעדים של פראחובסקי בדאנק.

אם תשים לב רייס מאבד את הכדור ואז רץ לכיוונו כשהלפרין מושך אותו ורייס מחזיר דחיפה, הלפרין לא שלט בכדור ורייס היה יותר קרוב אליו.
את ההילוך החוזר לדאנק של הפח לא ראיתי, זה היה נראה כמו שלושה צעדים שהרגו ניסיון למומנטום, אראה בהמשך היום.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 מרץ 2014, 10:10

תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 24 מרץ 2014, 10:12

דובי פיק הפך השנה לכתב של גיא פינס. אין כתבה שלו שהיא לא צהובה(לא פרו מכבי, כן?).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Roni1 » 24 מרץ 2014, 11:13

נכון יש את המבזקי חדשות פעם בשעה בערוץ 2?
אז פתחו עם ידיעה על ההפסד שלנו אתמול.

מה????
Roni1

הודעהעל ידי קודי » 24 מרץ 2014, 11:24

הסיכום שלי למשחק:
1. כשמכבי איבדה את השחקן שהיה בעונה שעברה הזר הכי טוב שלה (שון ג'יימס) היא הביאה במקומו פנסיונר שכבר 3-4 לא אמור לשחק כדורסל. כשהפועל ירושלים רצתה להתחזק היא הביאה את אליהו ורייט.
2. רייט, שהגיע באמצע העונה, טוב יותר מכל מה שיש למכבי בקו האחורי. בכלל, הקו האחורי של ירושלים - עם קיצ'ן, יותם ורייט - טוב בהרבה מזה של מכבי.
3. טייריס רייס הולך לשבור השנה שיא של כמות החסימות ששחקן חוטף.
4. מדהים שקבוצה שיש לה תקציב שהוא פחות מרבע משל מכבי מביסה אותה ב-28 הפרש בהיכל. שימו לב איך בונים קבוצה ב-5 מיליון דולר ואיך ב-20 מיליון.
5. מכבי הולכת ודועכת בשנים האחרונות בתהליך הדרגתי שצובר תאוצה משנה לשנה. אין סיבה שהתהליך הזה יסתיים בקרוב.
6. הקבוצה הזו גדולה בכמה מידות על בעלים בלי כסף והיום הם ממש מחזיקים אותה כמו בת ערובה. קצת מוזר לי שהקהל עובר על כך לסדר היום.
7. אחרי למעלה מ-20 שנה, השנה כבר לא אחדש את המנוי שלי בצורה אוטומטית. אני אחכה עד לימים האחרונים לחידוש גם במחיר של תשלום סכום גבוה יותר (בחודש האחרון לחידוש המחיר גבוה יותר ב-10%) כדי להעריך בעצמי את רמת הקבוצה, מאחר שברור שאי אפשר לסמוך על מנהלי הקבוצה.
8. מדהים שמכבי ויתרה על יותם שהיה אצלה ביד והעדיפה את רייס שהוא יקר יותר והרבה פחות טוב (בליגה הגרמנית הוא אולי כיכב אבל זה בעיקר בגלל סגנון הראן אנד גאן שם).
9. אין טיפת נשמה לקבוצה הזו וזה מתחיל בדרישות מהשחקנים. אם מקבלים בהבנה שחקן שלא מוכן לשחק עם קצת כאבים (טיוס) אז שלא יתפלאו שאף אחד לא יתאבד על המגרש.
10. בעיניי הסמל הצהוב ורוח המועדון חשובים יותר מעוד זכיה באליפות או לעלות עוד שלב באירופה. אם לא עושים כלום אחרי תבוסה כזו ומסתפקים בכמה הערות לשחקנים בחדר ההלבשה, אז זה אומר שהסמל והרוח כבר לא קיימים.
11. לירושלים יש בפעם הראשונה בעלים שגם אוהבים את הקבוצה מאוד וגם בעלי כיסים עמוקים. תוסיפו לזה את החזון שיש להם ואת האולם החדש ותקבלו קריאת תיגר אמיתית על מכבי.
12. דיברו פה הרבה על השופטים במחצית הראשונה, אז סתם נתון מעניין ששלפו שלף ואורי לוי במחצית: עד למחצית נשרקו נגד מכבי 8 עבירות, מתוכן 2 טכניות לסופו (מוצדקות לחלוטין, אם כי הרחקה היתה מתאימה יותר) ואילו לירושלים נשרקו 11.
אני לא ראיתי איזו שריקה או אי שריקה חריגה לרעת מכבי או לטובת ירושלים וגם אם היו 2-3 כאלה הם ממש לא הכריעו את המשחק, מה עוד שברבע השלישי השופטים התעלמו מכמה עבירות ברורות שנעשו על שחקני ירושלים.
13. כנראה שגם העונה, כמו בעונה שעברה, מכבי נתנה חודשיים טובים וחוזרת ליכולת האמיתית שלה לאחר מכן.
14. אין טעם לדבוק במטרה של "המשכיות" אם מדובר על קבוצה חלשה. השנה המשיכו במכבי ארבעה שחקני חמישיה מהעונה הכושלת שעברה והתוצאות לפניכם.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 11:33

קודי כתב:הסיכום שלי למשחק:
1. כשמכבי איבדה את השחקן שהיה בעונה שעברה הזר הכי טוב שלה (שון ג'יימס) היא הביאה במקומו פנסיונר שכבר 3-4 לא אמור לשחק כדורסל. כשהפועל ירושלים רצתה להתחזק היא הביאה את אליהו ורייט.
2. רייט, שהגיע באמצע העונה, טוב יותר מכל מה שיש למכבי בקו האחורי. בכלל, הקו האחורי של ירושלים - עם קיצ'ן, יותם ורייט - טוב בהרבה מזה של מכבי.
4. מדהים שקבוצה שיש לה תקציב שהוא פחות מרבע משל מכבי מביסה אותה ב-28 הפרש בהיכל. שימו לב איך בונים קבוצה ב-5 מיליון דולר ואיך ב-20 מיליון.
5. מכבי הולכת ודועכת בשנים האחרונות בתהליך הדרגתי שצובר תאוצה משנה לשנה. אין סיבה שהתהליך הזה יסתיים בקרוב.
6. הקבוצה הזו גדולה בכמה מידות על בעלים בלי כסף והיום הם ממש מחזיקים אותה כמו בת ערובה. קצת מוזר לי שהקהל עובר על כך לסדר היום.
7. אחרי למעלה מ-20 שנה, השנה כבר לא אחדש את המנוי שלי בצורה אוטומטית. אני אחכה עד לימים האחרונים לחידוש גם במחיר של תשלום סכום גבוה יותר (בחודש האחרון לחידוש המחיר גבוה יותר ב-10%) כדי להעריך בעצמי את רמת הקבוצה, מאחר שברור שאי אפשר לסמוך על מנהלי הקבוצה.
8. מדהים שמכבי ויתרה על יותם שהיה אצלה ביד והעדיפה את רייס שהוא יקר יותר והרבה פחות טוב (בליגה הגרמנית הוא אולי כיכב אבל זה בעיקר בגלל סגנון הראן אנד גאן שם).
9. אין טיפת נשמה לקבוצה הזו וזה מתחיל בדרישות מהשחקנים. אם מקבלים בהבנה שחקן שלא מוכן לשחק עם קצת כאבים (טיוס) אז שלא יתפלאו שאף אחד לא יתאבד על המגרש.
10. בעיניי הסמל הצהוב ורוח המועדון חשובים יותר מעוד זכיה באליפות או לעלות עוד שלב באירופה. אם לא עושים כלום אחרי תבוסה כזו ומסתפקים בכמה הערות לשחקנים בחדר ההלבשה, אז זה אומר שהסמל והרוח כבר לא קיימים.
11. לירושלים יש בפעם הראשונה בעלים שגם אוהבים את הקבוצה מאוד וגם בעלי כיסים עמוקים. תוסיפו לזה את החזון שיש להם ואת האולם החדש ותקבלו קריאת תיגר אמיתית על מכבי.
12. דיברו פה הרבה על השופטים במחצית הראשונה, אז סתם נתון מעניין ששלפו שלף ואורי לוי במחצית: עד למחצית נשרקו נגד מכבי 8 עבירות, מתוכן 2 טכניות לסופו (מוצדקות לחלוטין, אם כי הרחקה היתה מתאימה יותר) ואילו לירושלים נשרקו 11.
אני לא ראיתי איזו שריקה או אי שריקה חריגה לרעת מכבי או לטובת ירושלים וגם אם היו 2-3 כאלה הם ממש לא הכריעו את המשחק, מה עוד שברבע השלישי השופטים התעלמו מכמה עבירות ברורות שנעשו על שחקני ירושלים.
13. כנראה שגם העונה, כמו בעונה שעברה, מכבי נתנה חודשיים טובים וחוזרת ליכולת האמיתית שלה לאחר מכן.
14. אין טעם לדבוק במטרה של "המשכיות" אם מדובר על קבוצה חלשה. השנה המשיכו במכבי ארבעה שחקני חמישיה מהעונה הכושלת שעברה והתוצאות לפניכם.

כל מילה בסלע.
פשוט קלעת בכל הנקודות.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 מרץ 2014, 11:35

קודי כתב:הסיכום שלי למשחק:

מסכים עם כל מה שכתבת... המשפט המודגש קצת לא רציני, כי אתה חוזר ואומר את זה שנה אחר שנה...
בגדול, מנוי כזה או אחר לא משנה לחלוטין להנהלה. אם זה מסורת וזה עושה לך טוב, אז תחדש. אין מה לעשות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 24 מרץ 2014, 11:36

יובל, אמרת כמעט בדיוק מה שאני מרגיש.

העובדה שירושלים הביאה באמצע העונה שחקן כמו ברייסי רייט ומכבי הביאה את ז'יז'יץ' אומרת הכל על העונה הזו. ברייסי רייט כל כך הרבה יותר טוב מצמד הגאונים שלנו (גם במשחק בינוני שלו) שזה פשוט מרתיח לראות. לא יכול להיות שהיקמן משחק במכבי ורייט בירושלים ברבע מחיר. פשוט לא יכול להיות.
אין שופט באירופה שלא היה מרחיק את סופו על ההשתוללות שלו, ואני בכלל לא מבין על מה הוא השתולל. לא היה כלום במהלך שלפני, סופו היה במשחק טוב - הוא סתם חטף קריזה והוא בא עם זה מהבית.

יש בפורום פה הרבה אנשים צעירים, אבל מכבי שאני מכיר לא הייתה עוברת לסדר היום על מה שקרה אתמול. משהו חייב לקרות וזה לא קשור ל"פרופורציות".

דרך אגב - לפני המשחק אמרת (ואני הסכמתי) שלמכבי יש ייתרון בעמדת המאמן. גרינברג עשה לבלאט בית ספר מוחלט עם החילופים בהגנה והאחד על אחד על סופו. בלאט לא מצא שום פתרון להגנה של ירושלים במשך כל המשחק. בלאט גם לא מצא שום פתרון למשחק הריצה של ירושלים ולמהירות של קיצ'ן.
ירושלים עשו עבודת הכנה טקטית מושלמת, החל מללכת על סופו בהגנה ודרך העבירות על טיוס ששלחו אותו להחטיא מהקו. הם לא נתנו למכבי שום קליעה חופשית. גרינברג פשוט פירק למכבי את המשחק כמו שבלאט בדרך כלל עושה ליריבות.
נערך לאחרונה על ידי roy1000 בתאריך 24 מרץ 2014, 11:46, נערך 2 פעמים בסך הכל.
roy1000

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 11:40

טוב, עושה רושם שלא הולך לקרות כלום, כצפוי.
היו קצת נזיפות של ההנהלה והמאמנים ופה זה נגמר.

מכבי הפכה לקבוצה כל כך בזויה, שאפילו על ההפסד המשפיל ביותר בתולדות המועדון עוברים בשקט. לפחות שיקנסו את השחקנים, אולי אם יפגעו להם בכיס זה יגרום לבורג זעיר במוח לזוז.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 24 מרץ 2014, 11:41

roy1000 כתב:יובל, אמרתי כמעט בדיוק מה שאני מרגיש.

העובדה שירושלים הביאה באמצע העונה שחקן כמו ברייסי רייט ומכבי הביאה את ז'יז'יץ' אומרת הכל על העונה הזו. ברייסי רייט כל כך הרבה יותר טוב מצמד הגאונים שלנו (גם במשחק בינוני שלו) שזה פשוט מרתיח לראות. לא יכול להיות שהיקמן משחק במכבי ורייט בירושלים ברבע מחיר. פשוט לא יכול להיות.
אין שופט באירופה שלא היה מרחיק את סופו על ההשתוללות שלו, ואני בכלל לא מבין על מה הוא השתולל. לא היה כלום במהלך שלפני, סופו היה במשחק טוב - הוא סתם חטף קריזה והוא בא עם זה מהבית.

יש בפורום פה הרבה אנשים צעירים, אבל מכבי שאני מכיר לא הייתה עוברת לסדר היום על מה שקרה אתמול. משהו חייב לקרות וזה לא קשור ל"פרופורציות".

לא רק הצעירים השתנו. מי שבאמת השתנתה זאת מכבי, ואין מה להתרפק על העבר...
מכבי חזרה לשנת 93, כשההבדל הוא הצלחה יחסית באירופה לעומת העונה ההיא.

למכבי יש יותר מדי שחקנים שאי אפשר לסמוך עליהם, ובמשחקים בזירה המקומית זה קטלני, בגלל שכאן הקבוצות באות עם מוטיבציה מיוחדת, והכנה מיוחדת למשחקים מול מכבי,
ולכן כל זיוף מורגש והחשבונית מגיעה בזמן ומזומן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 24 מרץ 2014, 11:48

מה הטעם ביללות חסרות התכלית האלה כל שנה כל עונה כל הפסד , שתבין אני מסכים איתך לגבי ההנהלה אבל לילל בלי סוף בצהבת ואחרי זה לרוץ לקנות מנוי זה ממש לא מועיל ומגוחך ...

תלית פעם שלט בהיכל ? אירגנת הפגנה ? פנית למנהלים ? דפקת על הדלת של חדר הלבשה אתמול או שהנעת את האוטו ונסעת ?

הדרך היחידה היא שאלה שקונים מנויים לא יקנו ולא ירוצו לקנות מנוי רק בגלל שמכבי החתימה שחקן שדרך פעם בברצלונה או בגלל פירסומים שקריים ומגמתיים על כמה סופר סטארים בתחילת הקייץ שמכבי כאילו מתעניינת ורוצה להביא ע'ע ספאנוליס בקיץ האחרון .

אני לא עושה שום דבר ממה שכתבתי אבל אני לא מילל פה אחרי כל הפסד וכל החתמה ורץ לקנות מנוי ... זה לא מופנה ספציפית אליך קודי אלה לכל אלה שבסוף העונה ירוצו לקנות מנויים ויתנו להנהלה את התחושה המוצדקת שהם פראיירים חסריי תקנה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קודי » 24 מרץ 2014, 11:50

מקאדו 3 כתב:מה הטעם ביללות חסרות התכלית האלה כל שנה כל עונה כל הפסד , שתבין אני מסכים איתך לגבי ההנהלה אבל לילל בלי סוף בצהבת ואחרי זה לרוץ לקנות מנוי זה ממש לא מועיל ומגוחך ...

תלית פעם שלט בהיכל ? אירגנת הפגנה ? פנית למנהלים ? דפקת על הדלת של חדר הלבשה אתמול או שהנעת את האוטו ונסעת ?

הדרך היחידה היא שאלה שקונים מנויים לא יקנו ולא ירוצו לקנות מנוי רק בגלל שמכבי החתימה שחקן שדרך פעם בברצלונה או בגלל פירסומים שקריים ומגמתיים על כמה סופר סטארים בתחילת הקייץ שמכבי כאילו מתעניינת ורוצה להביא ע'ע ספאנוליס בקיץ האחרון .

אני לא עושה שום דבר ממה שכתבתי אבל אני לא מילל פה אחרי כל הפסד וכל החתמה ורץ לקנות מנוי ... זה לא מופנה ספציפית אליך קודי אלה לכל אלה שבסוף העונה ירוצו לקנות מנויים ויתנו להנהלה את התחושה המוצדקת שהם פראיירים חסריי תקנה .

מסכים איתך לגמרי. הבעיה היא שיש לי חולשה שקוראים לה מכבי...

אני חושב שאתמול לא היה עוד הפסד או הפסד כמו בכל שנה. מכבי מעולם לא הובסה כך בהיכל ואם זה עובר לסדר היום אז באמת אפשר לסגור את הקבוצה. לא מעניינת אותי האליפות, לא הפיינל פור וגם לא ריאל מדריד. לא לעבור על זה לסדר היום זה לעשות משהו דרמטי שימחיש את זה, גם אם זה יפגע בנפש העדינה של השחקנים המסכנים ויגרום להם להפסיד גם נגד מדריד (מה שיקרה בכל מקרה).
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 24 מרץ 2014, 11:53

מקאדו 3 כתב:מה הטעם ביללות חסרות התכלית האלה כל שנה כל עונה כל הפסד , שתבין אני מסכים איתך לגבי ההנהלה אבל לילל בלי סוף בצהבת ואחרי זה לרוץ לקנות מנוי זה ממש לא מועיל ומגוחך ...

חחח, זה מצחיק אותי, אני נזכר עכשיו בהקשר של ספאנוליס את הראיון ההזוי של ניקולה בתחילת העונה, כשנשאל על ספאנוליס: מה אני אעשה עם חללית כשלא נשאר לי כסף לדלק? תן לי עכשיו חללית אחת כמו ספאנוליס, ובמקום דלק תן לי משהו היברידי זול מסביב לספנוליס, כמו דונטה סמית וקרלון בראון במקום היקמן, רייס ושאר ירקות, ואני משגר לך את החללית הזו למאדים.
er79

הודעהעל ידי קודי » 24 מרץ 2014, 11:57

עוד דבר - ביום חמישי האחרון ראינו מה זו גאווה של קבוצה ביתית. פרטיזן הרבה פחות טובה ממכבי ושיחקה בלי אחד משני השחקנים הכי טובים שלה. עדיין, למרות פיגור גדול לאורך רוב המשחק היא המשיכה להילחם עד לשניה האחרונה. זה משהו שהיה פעם במכבי והיום לא קיים בשיט.
קודי

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 מרץ 2014, 11:58

er79 כתב:

חחח, זה מצחיק אותי, אני נזכר עכשיו בהקשר של ספאנוליס את הראיון ההזוי של ניקולה בתחילת העונה, כשנשאל על ספאנוליס: מה אני אעשה עם חללית כשלא נשאר לי כסף לדלק? תן לי עכשיו חללית אחת כמו ספאנוליס, ובמקום דלק תן לי משהו היברידי זול מסביב לספנוליס, כמו דונטה סמית וקרלון בראון במקום היקמן, רייס ושאר ירקות, ואני משגר לך את החללית הזו למאדים.

ממש ככה.
בראיה לאחור, ההחתמה של ארויו הייתה הדבר הכי רע שקרה לנו בעשר השנים האחרונות. בגללו, ההנהלה הלכה לשיטת "אולימפיאקוס"- קבוצה של שחקנים משלימים ב 500K מקסימום (עזבו שאין שום קשר לאולימפיאקוס בשיטה הזאת).
דרך אגב, האבסורד הוא שארויו נתן עונה גדולה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־24 אורחים