jol9 כתב:האמת שרנדל ותומפסון נשמע לי כמו דיל נחמד ולא יקר.
להחתים שני מספרי 4 שניהם בלי קליעה? נו באמת!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:האמת שרנדל ותומפסון נשמע לי כמו דיל נחמד ולא יקר.
felix_r כתב:jol9 כתב:האמת שרנדל ותומפסון נשמע לי כמו דיל נחמד ולא יקר.
להחתים שני מספרי 4 שניהם בלי קליעה? נו באמת!
שחף כתב:אגב, מה עם ג'ג'ואן ג'ונסון שחציל הזכיר פה לפני איזה שבוע וחצי. שחקן חופשי? יכול להיות בומבה של החתמה
אדגר פו כתב:מעניין אם יש לרנדל הצעות מקבוצות אחרות שאנחנו לא מודעים אליהן, אין שום שמועות לגביו והוא שחקן חופשי למעשה.
Holiday_Armadillo כתב:שחף כתב:אגב, מה עם ג'ג'ואן ג'ונסון שחציל הזכיר פה לפני איזה שבוע וחצי. שחקן חופשי? יכול להיות בומבה של החתמה
הזכרתי אותו עוד בזמנו כשרק סיים את הקולג' ונבחר בסיבוב השני בדראפט
אני נשבעת שהמשתמשים בפורום פה עושים (בחינם) עבודה טובה יותר ממחלקת הסקאוטינג המהוללת של המועדון
MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:מעניין אם יש לרנדל הצעות מקבוצות אחרות שאנחנו לא מודעים אליהן, אין שום שמועות לגביו והוא שחקן חופשי למעשה.
אני מאמין שהוא פשוט מאוד רוצה להישאר במכבי.
אדגר פו כתב:MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:מעניין אם יש לרנדל הצעות מקבוצות אחרות שאנחנו לא מודעים אליהן, אין שום שמועות לגביו והוא שחקן חופשי למעשה.
נו נו , רק דיברתי והוא קרוב לסגור בקובאן :
בריאן רנדל :
http://www.eurohoops.net/2015/07/featured/109948
אדגר פו כתב:מעניין אם יש לרנדל הצעות מקבוצות אחרות שאנחנו לא מודעים אליהן, אין שום שמועות לגביו והוא שחקן חופשי למעשה.
שחף כתב:אם מחתימים רק שחקן אחד לעמדה הזאת אסור שזה יהיה רנדל
roy1000 כתב:פשוט לא ייאמן שמכבי ויתרה על רנדל בגלל אופציה של 350 אלף דולר. הרי ברור שיביאו לפה איזה מלקולם תומאס מליגת הקיץ בכסף הזה. הזוי לחלוטין.
roy1000 כתב:פשוט לא ייאמן שמכבי ויתרה על רנדל בגלל אופציה של 350 אלף דולר. הרי ברור שיביאו לפה איזה מלקולם תומאס מליגת הקיץ בכסף הזה. הזוי לחלוטין.
roy1000 כתב:אדגר פו כתב:מעניין אם יש לרנדל הצעות מקבוצות אחרות שאנחנו לא מודעים אליהן, אין שום שמועות לגביו והוא שחקן חופשי למעשה.
למה שיהיו ידיעות? אין לסוכן שלו אינטרס לפרסם עליו דברים בתקשורת הישראלית. הוא טוב מדי בשביל שלא יקבל הצעות.
roy1000 כתב:שחף כתב:אם מחתימים רק שחקן אחד לעמדה הזאת אסור שזה יהיה רנדל
אין בעיה. לאבי אבן כבר יש רשימה של שחקנים מליגת הקיץ. שיהיה לנו בהצלחה.
אדגר פו כתב:MTA2311 כתב:אדגר פו כתב:מעניין אם יש לרנדל הצעות מקבוצות אחרות שאנחנו לא מודעים אליהן, אין שום שמועות לגביו והוא שחקן חופשי למעשה.
נו נו , רק דיברתי והוא קרוב לסגור בקובאן :
בריאן רנדל :
http://www.eurohoops.net/2015/07/featured/109948
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים