פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד המלפפונים Reloaded

03 אוקטובר 2015, 14:40

החציל האצטקי כתב:
toja27 כתב:אז אתה מוכן להסביר לי איך שחקן במימדים שלו וגוף בנוי לתלפיות כמו שלו לא מצא קבוצה בNBA אפילו בתור שחקן ספסל זניח? מה הבעיה איתו?

שאלה טובה מאוד. שאלה שאתה יכול לשאול גם על ג'רמי פארגו אגב. אתלט כזה גדול, מוכשר, אופי חזק- ועדיין לא הסתדר בNBA.
יש שחקנים שלא מתאימים לשבת על ספסל ולחכות שיקראו להם לשחק 3, 5 דקות ולהקריב עבירות.

אני חושב שהבחור הזה שווה את ההימור עליו. מכניסים אותו כסנטר ראשון, דוחפים לו כדורים ולובים. אם עובד- נהדר. אם לא- תמיד אפשר ללכת לאמבקווה.
אפילו לא אמור להיות יקר יותר מדי.

יכול להיות שהוא שחקן טוב וזאת אחלה אופציה, אני באמת לא מכיר את השחקן אז אין לי מה להתווכח על זה יותר מדי. אבל ג'רמי פארגו הוא דוגמא רעה. כי ראינו בעיניים שלנו למה הוא לא יכול לשחק בצסק"א וגם לא במכבי, הוא שחקן אנוכי ,לא מעניין אותו כלום חוץ מעצמו. זה חתיכת פאק לשחקן ולקבוצה שהוא משחק בה.

03 אוקטובר 2015, 19:51

מבחינתי הכי חשוב שהשחקן שיגיע יהיה משמעותי בצבע (והכוונה למהלכי פוסט בצבע ולא להאלי הופים) כי זה הדבר שהכי חסר לנו עכשיו וזה ממש זועק לשמיים
בגלל זה אני חושב שדיוגו יכול להיות אופציה טובה ואני כנראה אעדיף אותה על סנטר יותר הגנתי

03 אוקטובר 2015, 20:30

אולי מישהו יכול לעזור לי , היה לפני כמה שנים שחקן שחור ששיחק בליגהה הספרדית נראה לי משהו 2.07 לא מארק ג'קסון אבל הוזכר נראה לי בהקשר של מכבי בקייץ שבסופו הוחתם סופו , קדנציה ראשונה אם אני לא טועה שם המשפחה שלו היה כמו של איזה שחקן מאוד מפורסם אם אני זוכר טוב הוא היה מין 4.5 כזה פשוט נזכרתי בו ואני לא זוכר את השם ואני שובר תראש כבר כמה ימים ...

תזרקו שמות ...

03 אוקטובר 2015, 20:45

המילטון?

03 אוקטובר 2015, 20:48

לא המילטון הוא שיחק לפני כמה שנים בתקופה של מארק ג'קסון ...

03 אוקטובר 2015, 20:49

ג'ורדן דווקא כן שיחק ומשחק בnba , שנה שעברה הוא שיחק בברוקלין והשנה יכול להיות שהוא ממשיך שם . אם הוא ישוחרר הוא יכול להיות אחלה גניבה למכבי...

03 אוקטובר 2015, 20:52

גל גל כתב:המילטון?

בדיוק נזכרתי בו לפני כמה ימים
היה יכול להיות אופציה טובה אבל חתם בבשיקטאש

03 אוקטובר 2015, 20:55

ג׳וש פאוול?

03 אוקטובר 2015, 20:57

מקאדו 3 כתב:אולי מישהו יכול לעזור לי , היה לפני כמה שנים שחקן שחור ששיחק בליגהה הספרדית נראה לי משהו 2.07 לא מארק ג'קסון אבל הוזכר נראה לי בהקשר של מכבי בקייץ שבסופו הוחתם סופו , קדנציה ראשונה אם אני לא טועה שם המשפחה שלו היה כמו של איזה שחקן מאוד מפורסם אם אני זוכר טוב הוא היה מין 4.5 כזה פשוט נזכרתי בו ואני לא זוכר את השם ואני שובר תראש כבר כמה ימים ...

תזרקו שמות ...

וויל מקדונלד. בטוח.

03 אוקטובר 2015, 21:08

אחדשיודע כתב:כן רק שלא טענתי שעמדה 5 אינה צריכה חיזוק, נהפוכו. טענתי שאם מביאים סנטר, הוא צריך להיות ע"ח פבראני (מה שיפנה מקום ל-4.5 המדובר), כל עוד אפשר להשתחרר מחזוהו כמובן. אם אי אפשר, אז זה סיפור אחר. במקרה כזה הייתי הולך על הגישה שלך.

גודס בעצמו הצהיר שאין אופציות יציאה והכל בולשיט, ושלא חותכים את פבראני.
גבוה נוסף יגיע און טופ. מה גם שאני חוזר על התפיסה שלי, שאמבקווה יוכל לתרום כ-4.5 (בטח לצד פבראני שיאהב את זה שיש לו אפשרות לשחק יותר עם הפנים לסל).

בכל מקרה כבר הסברתי פה שהכדורסל שאני אוהב באופן אישי הוא כזה שמבוסס על רכז דומיננטי, ביג מן טהור במרכז הצבע ו3 קלעים מסביב.

שורה תחתונה- בהתחשב בזה שהסיכוי שמכבי תביא שני שחקנים הוא אפסי עד שלילי, ברור לי מה אני רוצה לראות- 5 טהור ואיכותי.

רנדל ייפצע? אולי זו תהיה הצדקה להביא עוד 4.
כשהוא כשיר אין בזה צורך אמיתי.

ג׳ורדן זו אופציה מעולה בעיניי, הרבה יותר טובה מדיוגו. העובדה שיש כל כך הרבה קלעים טובים, וכל כך הרבה מוסרים טובים בקבוצה, תעשה חסד גם עם שחקנים מוגבלים יותר.
ג׳ורדן יודע לסיים לובים ויודע לתפוס עמדה עמוקה בצבע ומחזיק כמה מובים טובים. דיוגו זה שחקן שיעדיף לתקוף עם הפנים לסל ולא בהכרח יצליח לתפוס עמדה על כל יריב.

צריך 5 ליורוליג ולא לליגה. בליגה הסגל שלנו יספיק לא משנה איזה חיזוק מגיע. רנדל ובנדר יכולים לשחק 5 פה בשקט, פניני 4 וכו׳.

03 אוקטובר 2015, 21:13

בטח גיא יודע איזה סעיף יש בחוזה של פבראני.

03 אוקטובר 2015, 21:15

עזוב אותך משטויות, אף אחד לא יחתוך את פבראני כל כך מהר.
הוא מציג גרף עולה ביכולת, מחוייבות. הוא לא נורא ברמה של קאט מיידי (מה שהיינס היה לאורך כל העונה שעברה נגיד).

03 אוקטובר 2015, 21:20

החציל האצטקי כתב:עזוב אותך משטויות, אף אחד לא יחתוך את פבראני כל כך מהר.
הוא מציג גרף עולה ביכולת, מחוייבות. הוא לא נורא ברמה של קאט מיידי (מה שהיינס היה לאורך כל העונה שעברה נגיד).

גם אני לא חושב שהוא ישוחרר בקרוב.

03 אוקטובר 2015, 21:22

גם אני חושב שלא יחתכו אותו אלא אם כן יתגלה בבדיקה רפואית שיש בעייה רצינית.
אין סיבה גם - מדובר בסך הכול בבחור חיובי שיודע לשחק ורוצה לתרום. זה לא עב"מ שלא קשור לרמה ולמערכת. סך הכול נותן תוצרת סבירה בדקות שמשחק, בטח מול מילאנו.

03 אוקטובר 2015, 21:23

אדגר פו כתב:גם אני חושב שלא יחתכו אותו אלא אם כן יתגלה בבדיקה רפואית שיש בעייה רצינית.
אין סיבה גם - מדובר בסך הכול בבחור חיובי שיודע לשחק ורוצה לתרום. זה לא עב"מ שלא קשור לרמה ולמערכת. סך הכול נותן תוצרת סבירה בדקות שמשחק, בטח מול מילאנו.

השאלה אם עוד כמה זמן הוא יכנס לכושר או שזאת כמות הדקות שהוא ישחק והתרומה שהוא ינפק

03 אוקטובר 2015, 21:30

rc4991 כתב:
אדגר פו כתב:גם אני חושב שלא יחתכו אותו אלא אם כן יתגלה בבדיקה רפואית שיש בעייה רצינית.

השאלה אם עוד כמה זמן הוא יכנס לכושר או שזאת כמות הדקות שהוא ישחק והתרומה שהוא ינפק

כנראה שאלת השאלות לגביו.

03 אוקטובר 2015, 21:34

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 07&lang=HE
כדאי?? :unsure

03 אוקטובר 2015, 21:35

יש לויטור כדורסל, אין עוררין על זה.
נותר רק לקוות שהוא נמצאבתהליך החלמה ולא במצב קבוע.

במצב בריאותי נורמלי יש לו הרבה מה לתרום לקבוצה.

03 אוקטובר 2015, 21:39

חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=197707&lang=HE

אני נגד. דגן תעודת ביטוח בליגה.

03 אוקטובר 2015, 21:41

אדגר פו כתב:
חנו'ש כתב:http://www.sport5.co.il/articles.aspx?FolderID=274&docID=197707&lang=HE

אני נגד. דגן תעודת ביטוח בליגה.

זה נכון, אבל אם משאילים אותו ויש נניח מכת פציעות כמו שנה שעברה, תמיד אפשר להחזיר אותו לא?
פרסם תגובה