המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט31 כתב:טבק (כנראה) מגיע לכאן בסיטואציה שיש לו המון מה להפסיד.. צריך להעריך אותו על האומץ לפחות. הוא מגיע למועדון מפורק עם סגל רע, לא מאוזן וחסר ביטחון. אם הוא יצליח להוציא משהו שראוי להיקרא ״כדורסל״ מהסגל הזה, אז כולם פה יעריכו אותו יותר.. אני נוטה לתת צ'אנס לכל מאמן שיגיע לכאן בסיטואציה הקשה הזאת. זה לא שיש הרבה לאן להתדרדר.. אנחנו בשפל חסר תקדים גם ככה..
roy1000 כתב:toja27 כתב:די נו מה זה דרישות בסגל? מה מישהו מצפה ממכבי להפוך לצסקא? קזלאוסקאס לא מכיר את מכבי? אז הוא ידרוש סביר להניח תקציב ראוי, אולי כמו העונה אולי טיפה יותר. שום דבר מעבר לזה.
עם כל הכבוד, אנחנו לא מדברים על פופוביץ כאן שנתייחס אליו במין יראת כבוד כזאת. נכון להיום, גם הוא איש בלי עבודה.
הוא ירצה תקציב כדי שיוכל להצליח איתו. אני לא חושב שהוא יסכים לבוא למכבי בשביל להיכשל ולקבל מדני פדרמן הנחתות.
בשבילך הוא לא פופוביץ', אבל יכול מאוד להיות שהוא מעדיף להישאר בלי עבודה מלהכניס את עצמו לכישלון ידוע מראש.
my man כתב:שאני אבין בוגטין ואבן ממשיכים בתפקידם???
toja27 כתב:my man כתב:שאני אבין בוגטין ואבן ממשיכים בתפקידם???
לא, יגיע מאמן חדש בזמן הקרוב ככל הנראה.
my man כתב:toja27 כתב:my man כתב:שאני אבין בוגטין ואבן ממשיכים בתפקידם???
לא, יגיע מאמן חדש בזמן הקרוב ככל הנראה.
ואבן ובוגטין, מה יקרה איתם אז?
Holiday_Armadillo כתב:וואי, עוד מעט תצא השבת וכל הדתיים יראו את הכותרת
מהר, שמישהו ישנה אותה למשהו מפוצץ (אבל נכון)
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וואי, עוד מעט תצא השבת וכל הדתיים יראו את הכותרת
מהר, שמישהו ישנה אותה למשהו מפוצץ (אבל נכון)
תמותי
felix_r כתב:חציל, אני כתבתי כבר, שהוא נחשב לאיש בעל ידע רב בכדורסל. הוא מעביר השתלמויות למאמנים. זה לא אבי אבן
הרצון האמיתי של כולנו לא היה באמת במאמן.
אני חושב שכולנו רצינו ״בוס״. בוס שיחליף את כל אלו שלא עושים את עבודתם במועדון.
טבק לא יהיה כזה, אלא רק יחזק את ניקו- שהוא לא האיש שרוצים שיתחזק...
felix_r כתב:הרצון האמיתי של כולנו לא היה באמת במאמן.
אני חושב שכולנו רצינו ״בוס״. בוס שיחליף את כל אלו שלא עושים את עבודתם במועדון.
טבק לא יהיה כזה, אלא רק יחזק את ניקו- שהוא לא האיש שרוצים שיתחזק...
לא יודע למה מאשימים את ניקו בכל הצרות. זה ממש לא מובן לי.
זה לא הוא שהביא את כל השחקנים האלה. ולא הוא שמינה את גיא גודס החלש למאמן.
הוא דווקא דרש להחליף את גודס כבר בקיץ, אבל הפדרמנים לא רצו לשמוע לו.
אין לי בעיה עם וויצ'יץ' על זה שהוא לא היה מרוצה מכך שפיני לא עשה את העבודה שלו כמו שצריך.
כולנו יודעים שפיני חילטר ולא ממש עשה את עבודת עוזר המאמן.
roy1000 כתב:אני רואה עכשיו את הקבוצה של ננו גינזבורג נגד קראסני. הם משחקים יפה ומאוד מאומנים. לא מבין למה הוא לא מועמד למכבי.
קובי כתב:דמי שחרור 80k, צפוי להגיע בתחילת השבוע וגם מזרחי מציע שהגארדים ירוצו לריבאונד:
http://m.sport5.co.il/Articles.aspx?docID=200183
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], JarJarBinx ו־8 אורחים