MTA2311 כתב:זה לא משנה בכלל אם זה משהו חדש או שתמיד היה ככה. זאת התנהלות שלא מתאימה לנקודת הזמן הנוכחית, ואנחנו מקבלים הוכחות לזה מדי שנה. איפה נשמע על כזה דבר, שיושבים 15 אנשים מסביב לשולחן, ומנסים לבנות קבוצה ביחד, כשבסופו של דבר מי שקובע זה הבן של, החבר הקרואטי של הבן של וראש מערך הסקאוטינג הנפלא.
ד"א, toja ופליקס, גם לגיא אתם לא מאמינים לגבי ניקולה? גם פה מדובר בשנאת זרים?
ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.
אבל גיא לא אמר מילה רעה על ניקולה

עכשיו כולנו כבר הספקנו להתרשם מזה שניקולה היה מאלו(היחידים?) שלא רצו להמשיך עם גיא גודס אחרי עונה שעברה(ואני אומר צדיק בסדום) אז אתה יכול להבין למה היה מתח בינהם. עכשיו אני לא רוצה להפוך את ניקולה לאיזה צדיק, שכל מה שהוא עושה זה בסדר ויפה, אבל לשים את הדברים בפרופורציות.
עכשיו לגבי הראיון של גיא, נראה שרק אודי רקנאטי יוצא טוב מנקודת מבטו של גודס(צריך לקרוא את הראיון המלא האמת), כל דמות אחרת לא זוכה למילה טובה. אפילו פיני קיבל ביקורת במרומז. ולי לא נשארה יותר מדי אמפתיה כלפי גודס. הבן אדם מנותק מהמציאות. הוא אשכרה כעס על זה שלא נתנו לו יותר זמן ולא השאירו אותו אחרי הכשלונות שלו. סליחה אבל אין לי כמעט ושום הזדהות עם הבן אדם הזה. הוא גם מתנער מאחריות באופן שיטתי. הוא לא לוקח אחריות, הוא במרומז אומר שזה קשור לזה שלא השאירו את פארגו והביאו את פארמר. לי אין שום דבר לקחת מהראיון הזה.
ואור דרך אגב, אתה בטוח שפדרמן אמר את מה שאמר בנקודה השניה שלך? משום מה לא זכור לי.