גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

הודעהעל ידי toja27 » 12 נובמבר 2015, 15:17

MTA2311 כתב:זה לא משנה בכלל אם זה משהו חדש או שתמיד היה ככה. זאת התנהלות שלא מתאימה לנקודת הזמן הנוכחית, ואנחנו מקבלים הוכחות לזה מדי שנה. איפה נשמע על כזה דבר, שיושבים 15 אנשים מסביב לשולחן, ומנסים לבנות קבוצה ביחד, כשבסופו של דבר מי שקובע זה הבן של, החבר הקרואטי של הבן של וראש מערך הסקאוטינג הנפלא.

ד"א, toja ופליקס, גם לגיא אתם לא מאמינים לגבי ניקולה? גם פה מדובר בשנאת זרים?

ד"א 2, דני בטח מרגיש טיפש במיוחד עכשיו אחרי שהצהיר בראיון לפני שבועיים שזה שקר שגיא רצה שפארגו ישאר.

אבל גיא לא אמר מילה רעה על ניקולה :happy , ועכשיו ברצינות, כל מה שקרה בין גיא לבין ניקולה זה בגדר יחסי אנוש לא טובים. הביטוי לשנאת זרים ( זה לפי ראייתי) זה שיום אחד אתה מתחיל לקבל טיפטופים בתקשורת על ניקולה, כשבכל שיחה ניקולה מוזכר בהקשר שלילי, שמדברים עליו בצורה של זלזול וכו' פשוט נפלו עליו. זה שהיו לניקולה בעיות אישיות עם פיני ועם גודס זה עניין אחר. יש לפחות 5 אנשים במערכת שהם יותר חזקים מוויציץ', אבל לפי העליהום של התקשורת שהגיע לשיא בראיון של פיני, אפשר היה לחשוב שאם אתה מזיז את וויציץ מהמשוואה הכל יופי טופי. זאת הטעיה, והקלות שבה היא עברה בתקשורת ומסתבר בדעת הקהל זה הביטוי לזה שלבן אדם שלא נולד כאן, יותר קל להפיל עליו את האשמה.
עכשיו כולנו כבר הספקנו להתרשם מזה שניקולה היה מאלו(היחידים?) שלא רצו להמשיך עם גיא גודס אחרי עונה שעברה(ואני אומר צדיק בסדום) אז אתה יכול להבין למה היה מתח בינהם. עכשיו אני לא רוצה להפוך את ניקולה לאיזה צדיק, שכל מה שהוא עושה זה בסדר ויפה, אבל לשים את הדברים בפרופורציות.

עכשיו לגבי הראיון של גיא, נראה שרק אודי רקנאטי יוצא טוב מנקודת מבטו של גודס(צריך לקרוא את הראיון המלא האמת), כל דמות אחרת לא זוכה למילה טובה. אפילו פיני קיבל ביקורת במרומז. ולי לא נשארה יותר מדי אמפתיה כלפי גודס. הבן אדם מנותק מהמציאות. הוא אשכרה כעס על זה שלא נתנו לו יותר זמן ולא השאירו אותו אחרי הכשלונות שלו. סליחה אבל אין לי כמעט ושום הזדהות עם הבן אדם הזה. הוא גם מתנער מאחריות באופן שיטתי. הוא לא לוקח אחריות, הוא במרומז אומר שזה קשור לזה שלא השאירו את פארגו והביאו את פארמר. לי אין שום דבר לקחת מהראיון הזה.
ואור דרך אגב, אתה בטוח שפדרמן אמר את מה שאמר בנקודה השניה שלך? משום מה לא זכור לי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 12 נובמבר 2015, 15:21

אני לא בטוח שניקולה הוא לא איש מקצוע טוב אגב.
גם את פיני וגם את גודס היה צריך להעיף, ושניהם לא עשו עבודה מספיק טובה ולכן הגיוני שהמנהל המקצועי והם לא יסתדרו.

אולי הוא בעל אינטרסים שצריך לרסן (קידום מקורבים בעיקר), אבל אם יתפסו אותו בקולר יכול בהחלט להיות שהוא יהיה בסדר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 13 נובמבר 2015, 07:47

יוסי22 כתב:יש למכבי סגל טוב , אחרי כל הקשקושים והבירבורים .

חסר סנטר מוביל , חוץ מזה יש סגל טוב ומאוזן .... הבעיה כרגע היא ההיסטריה וחוסר השליטה של המאמן , זו הסיבה שמכבי הפסידה את שני המשחקים האחרונים עם קריסה ברבעים המכריעים , לא איכות הסגל.

נו, אז הנה, יש לך מאמן חדש, וגם נתנו צ'אנס לסנטר שלך כמו שביקשת. מכבי נראית כמו פח אשפה. אז מה, הסגל עדיין מצויין וזה הכל היה גודס וחוסר השליטה שלו?
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 25 נובמבר 2015, 21:09

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 נובמבר 2015, 21:10

שנשמע אותו מדבר תמיד מבחוץ.
הרבה יותר קל לפלטר.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 דצמבר 2015, 00:47

כצפוי, גודס התריע על הפגמים שכולנו דיברנו עליהם - ההנהלה התעלמה. בסוף הכל נפל עליו.
אחדשיודע

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 דצמבר 2015, 01:00

אחדשיודע כתב:כצפוי, גודס התריע על הפגמים שכולנו דיברנו עליהם - ההנהלה התעלמה. בסוף הכל נפל עליו.

דני פדרמן לא התראיין בערוץ הספורט לפני איזה חודש ואמר ההפך? מעניין מי לא אומר את האמת...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 דצמבר 2015, 01:16

אחדשיודע כתב:כצפוי, גודס התריע על הפגמים שכולנו דיברנו עליהם - ההנהלה התעלמה. בסוף הכל נפל עליו.

כולנו יודעים שההנהלה זוועה, זה לא אומר שגודס לא מאמן זוועה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 דצמבר 2015, 01:28

לא אמרתי שהוא מאמן טוב. אמרתי שהפילו עליו את כל הרפש.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 02 דצמבר 2015, 01:42

סתם נזכרתם בו או שהוא התראיין איפשהו?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 דצמבר 2015, 02:19

התראיין בחמישיות.
אחדשיודע

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2015, 08:06

גודס דיבר על שלושה שחקנים שהוא רצה ומצטער שלא התעקש עליהם , מעניין מי הם ? לפי מה שאני הבנתי הוא רצה להשאיר את פארגו לצד רוצ'סטי שסגרו איתו כבר במהלך העונה הקודמת...מעניין מי השניים הנוספים ?
עוד דבר שהוא אמר שהסיבה שהוא "הסכים" לכל מה שההנהלה כפתה עליו זה שהוא לא במעמד של אוברדוביץ' או מבינה ואפילו פיני , שיכול לזרוק תמפתחות .
בקיצור , הקבוצה צריכה טיפול מהשורש !!!
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי שמואל1 » 02 דצמבר 2015, 09:43

yzafrir כתב:גודס דיבר על שלושה שחקנים שהוא רצה ומצטער שלא התעקש עליהם , מעניין מי הם ? לפי מה שאני הבנתי הוא רצה להשאיר את פארגו לצד רוצ'סטי שסגרו איתו כבר במהלך העונה הקודמת...מעניין מי השניים הנוספים ?
עוד דבר שהוא אמר שהסיבה שהוא "הסכים" לכל מה שההנהלה כפתה עליו זה שהוא לא במעמד של אוברדוביץ' או מבינה ואפילו פיני , שיכול לזרוק תמפתחות .

ככל הנראה- מקלין, דורסי ועוד מישהו (אולי הנדריקס?)
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2015, 11:37

מים קרים רבים שפך אמש גיא גודס על הנהלת מכבי , סיכום שלי:

1. ניקו הרבה פחות מעורב בבניית הקבוצה בקיץ ממה שתיארו.
2. גיא לא רצה את השחקנים אבל הרים ידיים, ובעצם וויתר לכל ההנהלה.
3. גיא רצה להשאיל את בנדר , לא נתנו לו
4. התריע על פאבריני והברך , לא שמעו לו
5. התנגד להחתמת פארמר , התעלמו ממנו
6. לא רצה את אנונוקו כבר אשתקד , החתימו אותו כדי שייתן גוף לחוד חודשיים.
7. "נלחם" על שטיין וקובלסקי , זרקו עליו איבר מין נשי
8. כל מי שרצה לאט לאט חתם במקום אחר עד שנשארו עם רנדל.
9. רצה את מקל ורוצ'סטי ביחד בקו האחורי , מקל בסופו של דבר נפנף את מכבי.
10. היו לו שיחות עם שמיר , שלא התקדמו לידי חתימה כי ההנהלה הנחיתה לו על הראש את אבן.

מצטייר פה ארגון חולה , שניצל מאמן שמעיד על עצמו שהוא לא בקליבר של מאמנים גדולים באירופה ובגלל זה לא איים ב"זריקת מפתחות על השולחן" , הנחית עליו שחקנים שהוא לא רצה , הנחית עליו צוות מקצועי שהוא לא רצה , לא הקשיב לרצונות שלו , לא להתראות שלו
בעצם יש פה התנגשות בין ארגון חולה למאמן חלש אופי ללא עמוד שדרה , התוצאה מול עיננו הנדהמות\מאוכזבות.

אתה שומע את הדברים ופשוט לא מאמין למשמע אוזניך , זה שקול לנירון קיסר רומא שניגן על נבל בזמן שרומא נשרפת , זה מקביל לתקופת כהונתו של קליגולה שמינה את הסוס שלו לסנאטור , יש פה טירוף מערכות.

אם אני שומע מבין השיטין , מי שאחראי לסגל זאת ההנהלה הצעירה\מבוגרת + אבי אבן , תוך מידור מוחלט של המאמן , קרי דני "היו רק 3 עסקאות של סנטרים" פדרמן ואבי אבן , דייויד תרם את מנת הרעל שלו, ושמעון החתים את יבזורי בניגוד לדני פדרמן.

זה ארגון רקוב , חולה , שמחרבן על האוהדים שלו , על המאמן שלו , וחושב שהוא מבין משהו בכדורסל , זאת שערוריה שאין כדוגמתה , התאבדות קולקטיבית של ארגון שהיה פעם מופת לניהול.

צפו לשנים שחונות בקרוב , הנזק שהארגון הזה עשה לשם שלו , החוזים שתוקעים את התקציב , השחקנים שיש לשחרר , כל אלו מבטיחים לנו , קבוצה חלשה בתקציב שערורייתי , גם בשנה הבאה ולזאת שאחריה.

אם מכבי לא תעשה ניתוח עמוק , כואב וקשה , שכולל שחרור של כמה וכמה אנשי מפתח וותיקים (ניקו,אבי אבן,דני פדרמן) ומינוי של מנהל מקצועי שאחראי להרכבת הקבוצה , היא ואנחנו נמשיך לסבול.

חבל שאנחנו כאוהדים שותקים , אם דבר כזה היה במדינה היתה פה הפיכה.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 02 דצמבר 2015, 11:44

yzafrir כתב:גודס דיבר על שלושה שחקנים שהוא רצה ומצטער שלא התעקש עליהם , מעניין מי הם ? לפי מה שאני הבנתי הוא רצה להשאיר את פארגו לצד רוצ'סטי שסגרו איתו כבר במהלך העונה הקודמת...מעניין מי השניים הנוספים ?

הנדריקס, מקלין ופארגו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 02 דצמבר 2015, 11:51

אנקראם, ממה שאני הבנתי שגודס לא רצה את שמיר ולכן פיני הגיע אליו עם ביקורות בנשא זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2015, 11:53

toja27 כתב:אנקראם, ממה שאני הבנתי שגודס לא רצה את שמיר ולכן פיני הגיע אליו עם ביקורות בנשא זה.

ממה שאני שמעתי , היו שיחות עם דן שמיר ואז הם הופסקו ברגע שאבי אבן הונחת כעוזר מאמן.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 02 דצמבר 2015, 12:24

אחדשיודע כתב:התראיין בחמישיות.

עלה כבר באתר?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 דצמבר 2015, 12:40

יש עכשיו באתר.

עריכה: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 01285.html
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 12:44

אחדשיודע כתב:יש עכשיו באתר.

עריכה: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 01285.html

לראות או שזה כואב מדי?
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־37 אורחים