ת'רד הסקאוטינג

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד הסקאוטינג

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 08:58

החציל האצטקי כתב:אי אפשר להגיד שהוא לא התקדם. זה פשוט קורה לאט.
בפרטיזן הקליעה שלו הייתה חלשה מדי. בלימוז׳ הוא כבר שיפר את האספקט הזה ובמשך כמה שנים הפך לסוג של בעל בית.
התחנה הזאת היא בעצם התחנה המשמעותית הראשונה שלו מחוץ לצרפת, אם נסתכל על התקופה בפרטיזן כסוג של קולג׳, יותר מכל דבר אחר.
עכשיו הוא כבר צריך להצדיק תפוקה של זר, וזה יהיה מעניין.

זה מוזר. יש לו מהירות לא רעה בכלל מצד אחד. מצד שני, בחיים שלי לא ראיתי שחקן קופץ יותר נמוך ממנו, אבל יש לו ידיים ארוכות והוא משחרר כדור בתנועה. הסיומת שלו נראית בעייתית (למרות שזה נכנס בקליפ) וצריך לראות את האחוזים לאורך עונה שלמה, כמו גם האחוזים מקשת השלוש.

האמת שגם בקליפ ההיילייטס לא ראיתי שום דבר מדהים. אתה לא רואה שם איזו ראיית משחק שמפילה אותך מהרגליים.

אין ספק ספק שהוא יותר טוב ממקל, אבל אני בדעה שאם איכשהו מצליחים להיפטר מאדון מקל בעשור הנוכחי, אז חייבים להביא רכז זר סילוני.
roy1000

הודעהעל ידי שחף1 » 24 אוקטובר 2016, 11:01

roy1000 כתב:
בפרטיזן הקליעה שלו הייתה חלשה מדי. בלימוז׳ הוא כבר שיפר את האספקט הזה ובמשך כמה שנים הפך לסוג של בעל בית.
התחנה הזאת היא בעצם התחנה המשמעותית הראשונה שלו מחוץ לצרפת, אם נסתכל על התקופה בפרטיזן כסוג של קולג׳, יותר מכל דבר אחר.

זה מוזר. יש לו מהירות לא רעה בכלל מצד אחד. מצד שני, בחיים שלי לא ראיתי שחקן קופץ יותר נמוך ממנו, אבל יש לו ידיים ארוכות והוא משחרר כדור בתנועה. הסיומת שלו נראית בעייתית (למרות שזה נכנס בקליפ) וצריך לראות את האחוזים לאורך עונה שלמה, כמו גם האחוזים מקשת השלוש.

האמת שגם בקליפ ההיילייטס לא ראיתי שום דבר מדהים. אתה לא רואה שם איזו ראיית משחק שמפילה אותך מהרגליים.

אין ספק ספק שהוא יותר טוב ממקל, אבל אני בדעה שאם איכשהו מצליחים להיפטר מאדון מקל בעשור הנוכחי, אז חייבים להביא רכז זר סילוני.

אתה מתעלם מזה שהוא יהודי. זה אומר שהוא לא תופס מקום של זר. אני דווקא חושב שהוא פיט לא רע ליד שחקנים כמו ווימס וגאולדוק
שחף1

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 11:19

roy1000 כתב:זה מוזר. יש לו מהירות לא רעה בכלל מצד אחד. מצד שני, בחיים שלי לא ראיתי שחקן קופץ יותר נמוך ממנו, אבל יש לו ידיים ארוכות והוא משחרר כדור בתנועה. הסיומת שלו נראית בעייתית (למרות שזה נכנס בקליפ) וצריך לראות את האחוזים לאורך עונה שלמה, כמו גם האחוזים מקשת השלוש.

דווקא הידיים שלו קצרות מאוד. 193 ס"מ בלבד, כשהוא 2 מ' עם נעליים.
בכל מקרה, אני חושב (ויש כאן לא מעט שחולקים איתי את הדעה הזאת) שבשנה הבאה יצטרכו ללכת לכיוון של הצערה ורענון של הרוסטר הישראלי.

ווסטרמן, דוסון, אולי אפילו יפתח זיו, בלייזר. צריך להסתכל על החבר'ה האלה יום-יום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 11:26

שחף1 כתב:
roy1000 כתב:

אתה מתעלם מזה שהוא יהודי. זה אומר שהוא לא תופס מקום של זר. אני דווקא חושב שהוא פיט לא רע ליד שחקנים כמו ווימס וגאולדוק

הוא יהודי שלא רוצה להיות ישראלי. בזמנו, כשעוד היה נחשב לטלנט גדול, מכבי ניסתה להביא אותו, אבל הוא לא רצה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 11:27

felix_r כתב:הוא יהודי שלא רוצה להיות ישראלי. בזמנו, כשעוד היה נחשב לטלנט גדול, מכבי ניסתה להביא אותו, אבל הוא לא רצה

היא רצתה אותו כשהיה מאוד צעיר ורצה דקות משחק ולהתקדם. אח"כ גם בא חוזה יפה בברצלונה שהשאילה אותו והיו לו שאיפות לחזור לשם.
הוא בפאזה אחרת בקריירה שלו היום.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 11:31

שחף1 כתב:אתה מתעלם מזה שהוא יהודי. זה אומר שהוא לא תופס מקום של זר. אני דווקא חושב שהוא פיט לא רע ליד שחקנים כמו ווימס וגאולדוק

לא מתעלם בכלל, וכמו שאמרתי אם אפשר להיפטר ממקל ואוחיון, אין לי בעיה שיביאו אותו בתור מחליף. אני לא הייתי הולך עליו בתור רכז ראשון. ראיתי אותו מספיק בשנים האחרונות ולא נפלתי.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 24 אוקטובר 2016, 11:32

החציל האצטקי כתב:דווקא הידיים שלו קצרות מאוד. 193 ס"מ בלבד, כשהוא 2 מ' עם נעליים.
בכל מקרה, אני חושב (ויש כאן לא מעט שחולקים איתי את הדעה הזאת) שבשנה הבאה יצטרכו ללכת לכיוון של הצערה ורענון של הרוסטר הישראלי.

ווסטרמן, דוסון, אולי אפילו יפתח זיו, בלייזר. צריך להסתכל על החבר'ה האלה יום-יום.

את מי מהסגל הישראלי אתה רוצה להעיף? אני חושב שפניני הראה שהוא עדיין נכס לליכה הישראלית. מקל ואוחיון יושבים על חוזים. יבזורי צריך ללכת, אבל מי עוד?
roy1000

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 11:44

roy1000 כתב:
החציל האצטקי כתב:דווקא הידיים שלו קצרות מאוד. 193 ס"מ בלבד, כשהוא 2 מ' עם נעליים.

את מי מהסגל הישראלי אתה רוצה להעיף? אני חושב שפניני הראה שהוא עדיין נכס לליכה הישראלית. מקל ואוחיון יושבים על חוזים. יבזורי צריך ללכת, אבל מי עוד?

אני חושב שבכל מקרה אנחנו נלך למגמה של רוסטר ארוך בעתיד.
12 שחקנים לא מספיקים פשוט כי אין לך 5-6 ישראלים שאשכרה ישחקו ברמה. גבוה ישראלי שמתאים ליורוליג למשל יש בדיוק 0.
אין מנוס מלבנות רוסטר של 8 זרים, וכשיש לך כזה ויש לך מגבלה של 5 בליגה, אתה חייב ישראלים טובים שיסחבו אותך שם.

להחליף את מקל ויבזורי ב-ווסטרמן ודאוסון למשל יכול להיות צעד טוב.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 24 אוקטובר 2016, 11:45

רציתי את ווסטרמן לפני כמה שנים, לפני הפציעה שלו. בהחלט לא מתנגד לראות אותו במקום אוחיון או מקל, אם כי אני לא בטוח שהוא מטריאל לשחקן חמישייה, אולי גארד מחליף. בכל מקרה עדיף על אוחיון ומקל. זיו זה שחקן שאשמח לעקוב אחריו העונה, אני רוצה לראות אם הוא שומר על יכולת עקבית כמו משחקו האחרון. אגב, היום הדדליין של הלייקרס לניפויים, מעניין מאוד מה יוחלט לגבי רובינסון, שמצטייר כפייבוריט לקבל חוזה מובטח.
er79

הודעהעל ידי er79 » 24 אוקטובר 2016, 12:37

אגב לייקרס ורובינסון, מפורסם היום באתרים שונים שלי ג'יאנליאן ביקש אתמול שחרור מהלייקרס. אם זה נכון, הדרך של רובינסון לרוסטר הסופי מובטחת. למטה וורלד פיס אין סיכוי. אם מכבי יחשבו על גבוה, וזה אם גדול לפי התבטאויות המועדון ביממה האחרונה, צריך להתחיל לחשוב על שמות אחרים למרבה הצער.
er79

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2016, 12:40

er79 כתב:אגב לייקרס ורובינסון, מפורסם היום באתרים שונים שלי ג'יאנליאן ביקש אתמול שחרור מהלייקרס. אם זה נכון, הדרך של רובינסון לרוסטר הסופי מובטחת. למטה וורלד פיס אין סיכוי. אם מכבי יחשבו על גבוה, וזה אם גדול לפי התבטאויות המועדון ביממה האחרונה, צריך להתחיל לחשוב על שמות אחרים למרבה הצער.

מה עם ג'יאנליאן בעצמו?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 12:50

שמואל1 כתב:
er79 כתב:אגב לייקרס ורובינסון, מפורסם היום באתרים שונים שלי ג'יאנליאן ביקש אתמול שחרור מהלייקרס. אם זה נכון, הדרך של רובינסון לרוסטר הסופי מובטחת. למטה וורלד פיס אין סיכוי. אם מכבי יחשבו על גבוה, וזה אם גדול לפי התבטאויות המועדון ביממה האחרונה, צריך להתחיל לחשוב על שמות אחרים למרבה הצער.

מה עם ג'יאנליאן בעצמו?

יחתום במכבי בהסכם עודפים עם זהבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 24 אוקטובר 2016, 13:06

ג'רמי אוונס נחתך מאינדיאנה.

אני לא בטוח אם הוא מתאים להיות 4-5 הגנתי שרוצים פה, אבל שווה להחתים אותו רק בשביל הדאנקים :laugh2

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי איתי-שגב » 24 אוקטובר 2016, 13:12

לא מכיר את השחקן, אבל אני זוכר שבNBA 2K15 היה לו איזה 97-98 בBLOCK :eek
סמל אישי של המשתמש
איתי-שגב

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 24 אוקטובר 2016, 13:14

שמואל1 כתב:

מה עם ג'יאנליאן בעצמו?

מעולם לא התעניין בלשחק באירופה. עושה סכומי עתק בסין. כדי להביא אותו ללייקרס, שמו לו על השולחן חוזה לא מובטח בשווי 8 מיליון דולר. מכבי תוכל להתחרות עם זה?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 אוקטובר 2016, 14:15

הייתי מביא את אוואנס, אמנם הוא כחוש ולא בדיוק מה שרציתי, אבל עדיף מכלום.
97 בבולקים בטוח לא מגיע לו, אבל הוא יכול להגן על הטבעת באירופה ובהתקפה לסיים חזק בטבעת.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי בן82 » 25 אוקטובר 2016, 07:11

תומאס רובינסון קיבל חוזה ונשאר ברוסטר הסופי של הלייקרס. אפשר לשכוח ממנו. הלאה.
סמל אישי של המשתמש
בן82

הודעהעל ידי roy1000 » 25 אוקטובר 2016, 07:14

הסיכוי שיגיע עוד שחקן במצב הנוכחי קלוש עד אפסי.
roy1000

הודעהעל ידי אחדשיודע » 25 אוקטובר 2016, 07:33

בן82 כתב:תומאס רובינסון קיבל חוזה ונשאר ברוסטר הסופי של הלייקרס. אפשר לשכוח ממנו. הלאה.

רק כדי לדייק - הוא לא קיבל חוזה, הוא נשאר על אותו חוזה לא מובטח. רק שרד את הסינון האחרון לקראת פתיחת העונה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי נמרצהוב » 25 אוקטובר 2016, 07:40

שחקן ששווה לשים עין עליו...
כריס רייט אקס ראשון שניסה את מזלו בNBA שוחרר מאוקלהומה... לדעתי מכבי צריכה לקפוץ עליו
נמרצהוב

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־11 אורחים