25 ספטמבר 2016, 22:00
felix_r כתב:לא הייתי קורא לזה משחק רע.
היה רבע אחד גרוע (הרבע הראשון), שני רבעים לא רעים בכלל (השני והשלישי), ורבע אחד של גארבאז' עם חמישיה ישראלית.
החולשות של צירבס מתחילות להתגלות: ביום שהוא לא טוב בהתקפה, הוא נזק, כי ההגנה שלו חלשה.
דווקא אייברסון מגלה שיפור בכל משחק. הוא הגיע לקבוצה אחרון, ולא היה מחובר במשחקים הראשונים. אבל ככל שהזמן עובר, החברים לומדים למסור לו במקומות הנכונים, והוא מסיים לא רע עם הפיזיות והגובה. בהגנה ובריבאונד הוא הרבה-הרבה יותר טוב מצירבס.
25 ספטמבר 2016, 22:02
25 ספטמבר 2016, 22:02
שמואל1 כתב:felix_r כתב:לא הייתי קורא לזה משחק רע.
היה רבע אחד גרוע (הרבע הראשון), שני רבעים לא רעים בכלל (השני והשלישי), ורבע אחד של גארבאז' עם חמישיה ישראלית.
החולשות של צירבס מתחילות להתגלות: ביום שהוא לא טוב בהתקפה, הוא נזק, כי ההגנה שלו חלשה.
דווקא אייברסון מגלה שיפור בכל משחק. הוא הגיע לקבוצה אחרון, ולא היה מחובר במשחקים הראשונים. אבל ככל שהזמן עובר, החברים לומדים למסור לו במקומות הנכונים, והוא מסיים לא רע עם הפיזיות והגובה. בהגנה ובריבאונד הוא הרבה-הרבה יותר טוב מצירבס.
אין לאייברסון ריבאונד הגנה. חוגגים עליו כל משחק.
25 ספטמבר 2016, 22:03
felix_r כתב:שמואל1 כתב:felix_r כתב:לא הייתי קורא לזה משחק רע.
אין לאייברסון ריבאונד הגנה. חוגגים עליו כל משחק.
יש לאיברסון 10 ריבאונדים לצירבס יש ריבאונד 1
jol9 כתב:שמואל1 כתב:משחק רע מאוד מכבי שמוריד אותנו לקרקע.
מכבי עדיין רחוקה מאוד מהרמות הגבוהות ויש עוד בעיות שאת חלקן אפשר לפתור רק עם חיזוק בעמדה 4-5.
ההעלמות של מאיק צירבס לא במקום. הוא צריך להבין שבמכבי זה לא יכול לקרות.
ווימס כרגע לא נראה מתאים למשחק ההתקפה של מכבי וזה מאוד מטריד.
כל הקבוצות כרגע רחוקות מצסקא.
מכבי ניצחה את פאו ואת בארסה, וזה בסה"כ בסדר גמור.
25 ספטמבר 2016, 22:04
yanay21 כתב:אנחנו יכולים לנצח את דרושפאקה, אבל זה תלוי בעיקר ב, ובכן, דרושפאקה.
25 ספטמבר 2016, 22:04
25 ספטמבר 2016, 22:05
החציל האצטקי כתב:צסקא זה עדיין לא הרמה שלנו.
השגנו 2 נצחונות יפים על יריבות טובות. בואו נסתכל על הכוס המלאה. הפנים לנצחון מול דרושפאקה בהיכל.
25 ספטמבר 2016, 22:07
felix_r כתב:החציל האצטקי כתב:צסקא זה עדיין לא הרמה שלנו.
השגנו 2 נצחונות יפים על יריבות טובות. בואו נסתכל על הכוס המלאה. הפנים לנצחון מול דרושפאקה בהיכל.
אין שום טעם להתייחס לתוצאה במשחק נגד קבוצה שמביאה שופטים מהבית (כמו שלא היה שווה להתייחס להפסד לפאו ביוון)
25 ספטמבר 2016, 22:07
felix_r כתב:yanay21 כתב:אנחנו יכולים לנצח את דרושפאקה, אבל זה תלוי בעיקר ב, ובכן, דרושפאקה.
ממש לא מובנת ההתלהבות של חלק מאנשי הפורום מדרושפאקה, שמנצחת בהכנה קבוצות ברמה של אשקלון ובאר-שבע.
25 ספטמבר 2016, 22:09
yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אנחנו יכולים לנצח את דרושפאקה, אבל זה תלוי בעיקר ב, ובכן, דרושפאקה.
ממש לא מובנת ההתלהבות של חלק מאנשי הפורום מדרושפאקה, שמנצחת בהכנה קבוצות ברמה של אשקלון ובאר-שבע.
אני לא מתלהב מהם יותר מדי, אני דווקא חושב שיפשלו העונה, אבל הם עדיין טובים ועמוקים מאיתנו. ותהיה בטוח, מי כמונו יודע, שהם מאומנים מאיתנו. הם אמנם ניצחו רק קבוצות עלובות, אבל עדיין עשו משהו כמו שישה או שבעה משחקי הכנה. כלומר, זה לא הנצחון או ההפסד שמשנה, אלא החיבור שהם יוצרים בין השחקנים. הם לא טופ יורוליג, אבל הם כן טובים מאיתנו על הנייר, בוא לא נחיה בסרט בקטע הזה.
25 ספטמבר 2016, 22:14
25 ספטמבר 2016, 22:14
felix_r כתב:yanay21 כתב:felix_r כתב:yanay21 כתב:אנחנו יכולים לנצח את דרושפאקה, אבל זה תלוי בעיקר ב, ובכן, דרושפאקה.
אני לא מתלהב מהם יותר מדי, אני דווקא חושב שיפשלו העונה, אבל הם עדיין טובים ועמוקים מאיתנו. ותהיה בטוח, מי כמונו יודע, שהם מאומנים מאיתנו. הם אמנם ניצחו רק קבוצות עלובות, אבל עדיין עשו משהו כמו שישה או שבעה משחקי הכנה. כלומר, זה לא הנצחון או ההפסד שמשנה, אלא החיבור שהם יוצרים בין השחקנים. הם לא טופ יורוליג, אבל הם כן טובים מאיתנו על הנייר, בוא לא נחיה בסרט בקטע הזה.
במה בדיוק הם טובים ועמוקים מאיתנו? במה?
איך בדיוק הגעת למסקנה הזאת ועל סמך מה?
חוץ מעמדת המאמן, אין להם יתרון ברור בכלום.
25 ספטמבר 2016, 22:23
25 ספטמבר 2016, 22:29
yanay21 כתב:אנחנו יכולים לנצח את דרושפאקה, אבל זה תלוי בעיקר ב, ובכן, דרושפאקה.
25 ספטמבר 2016, 22:30
25 ספטמבר 2016, 22:43
החציל האצטקי כתב:ווימס באמת חלש כרגע. מאמין שלשחק ליד גאודלוק יעשה לו טוב.
יהיו חייבים לרמות קצת ממנו.
25 ספטמבר 2016, 22:46
jol9 כתב:yanay21 כתב:אנחנו יכולים לנצח את דרושפאקה, אבל זה תלוי בעיקר ב, ובכן, דרושפאקה.
למי איכפת מדרושאפקה?
המשחק המשמעותי הראשון של מכבי הוא ב13.10 במילאנו. עד אז המטרה היחידה של מכבי היא
להתחבר ולמצוא את הדרך שלה כקבוצה.
25 ספטמבר 2016, 22:50
Number8 כתב:פחות מעניינת אותי התוצאה. צסק"א קבוצה אדירה, שתמיד נותנת לנו בראש 30 (כולל בעונת הזכיה), קבוצה שרצה ביחד ובנויה מעולה (ותוסיפו לזה שזה משחק בית עם שיפוט פוטין).
מה שהכי מדאיג אותי זה שווימס נראה בערך כמו שחקן בינוני בליגה הישראלית. לא ראיתי ממנו כלום. הוא לא מרשים באחד על אחד שלו, לא מסוגל לעבור שחקן. לצורך העניין ראד מכדרר בכמה רמות מעליו. הוא לא מסוגל להזיז את הרגליים בהגנה, אין לו קליעה מבחוץ, ואפילו בלמסור הוא לא מבריק.. מאבד הרבה. למעשה כרגע הזר הכי גרוע של מכבי בפער. החלק הכי מבאס זה שלא נראה לי שזה חלודה. נראה לי שזה מה שהוא שווה פשוט... מזכיר לי קצת את מקרה פארמר. אם זה לא ישתפר בחודש-חודשיים הראשונים של העונה לדעתי אין בכלל מה לחכות.. לשחרר אותו מהר. הוא פשוט משחק בזוי. ואחרי כל ההצהרות של "אני רוצה לזכות ביורוליג" ו"אני אהיה הלברון של מכבי" זה עוד יותר מעצבן.