TAYO כתב:שמוליק כתב:אלייזה בריאנט עם מדד 38 , 28 נק. איזה שחקן.
מחליף אותו על קיין מחר בבוקר
Sent from my iPhone using Tapatalk
מחתים אותו עוד הערב. שחקן חכם ויעיל. הטוב בליגה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
TAYO כתב:שמוליק כתב:אלייזה בריאנט עם מדד 38 , 28 נק. איזה שחקן.
מקווה מאוד שהוא חתום כבר במכבי לפני שבלאט חוטף אותושמוליק כתב:TAYO כתב:שמוליק כתב:אלייזה בריאנט עם מדד 38 , 28 נק. איזה שחקן.
מחתים אותו עוד הערב. שחקן חכם ויעיל. הטוב בליגה.
toja27 כתב:לא חושב שיצא לי לראות אותו עדיין.
toja27 כתב:toja27 כתב:לא חושב שיצא לי לראות אותו עדיין.
יש סרטונים של משחקים שלמים של בראיינט?
A.Parker כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:לא חושב שיצא לי לראות אותו עדיין.
יש לך את כל משחקי הליגה ביו טיוב של המנהלת
toja27 כתב:A.Parker כתב:toja27 כתב:toja27 כתב:לא חושב שיצא לי לראות אותו עדיין.
יש לך את כל משחקי הליגה ביו טיוב של המנהלת
תודה.
בשלות כתב:רמי הדר אחרי הניצחון של באר שבע על אשדוד: " לראות את דואנלדסון וקולמן בגיל שלושים וחמש מזנקים על הריצפה עושה לי את זה "
A.Parker כתב:שחקן שקולע באחוזים כאלה ל-2 זה נכס
הוא ביורוליג בעונה הבאה ואני מעדיף שזה יקרה במכבי
toja27 כתב:ראיתי שני משחקים שלו, נגד אשדוד ונגד ירושלים, ובהחלט יש משהו מסקרן שם. מצד אחד ,עושה רושם של שחקן אינטלגנט, יעיל, לא מכריח, חותך יפה מאוד לסל ללא הכדור, הגנה סבירה, רואה יפה את המגרש רגש טוב עם הקרש מכל הזויות וסה"כ עושה רושם שיש לו השפעה חיובית על קבוצתו.
מצד שני, הוא מתפקד כסקאנד גארד, וכאן אני רואה בעיה רצינית מאוד ביורוליג. איזה קו אחורי יהיה בדיוק איתו ? הוא מאוד לא מרשים מבחינת הנתונים הפיזיים שלו ליורוליג . אם הוא לא יכול לתפקד כרכז זה קשה לי לקחת ברצינות ביורוליג. דבר נוסף, לא ראיתי אותו כמעט חודר אחד על אחד, לפעמים נתן חדירה על קו הבסיס אבל לא ממש עבר את השחקן שלו בכדרור ולו פעם אחת בשני המשחקים שצפיתי. עוד דבר, הקליעה שלו נראת סבירה בהחלט אבל נראה שהוא לא ממש שחקן שבונה על הקליעה שלו.
עריכה- במשחק האחרון נגד גלבוע ניסה 7 פעמים ושם 4.
קיצור, בעיני מאוד גבולי אבל מעניין.
Jack55 כתב:בוא נגיד שבסכום של בין 200-300 הייתי מהמר עליו בכייף .
עם שחקנים טובים בקו האחורי ואיזה 2-3 סקוררים חזקים בעמדות 1-3 בהחלט אפשר להמר עליו .
על קנדריק ריי הוא עדיף זה בטוח .
עורך הדין הסביר במכתבו את הפגיעה אליה הוא מתכוון: ״פגיעה בחופש העיסוק של המתאזרחים, פגיעה בקניינם של המתאזרחים, פגיעה בכבודם של המתאזרחים, פגיעה בזכויות יסוד של המתאזרחים ופגיעה בשוויון״ כן הוסיף: “המלצת ועדת שרעבי בקשר למתאזרחים מפלה אותם לרעה מול כל השחקנים הישראלים, ואף באשר לזכויותיהם הנוכחיות. המלצת הועדה הנדונה מותירה את חוק השבות ככלי ריק ועושה אותו פלסטר. לא מיותר להזכיר, כי ההמלצה נוגדת אף את חוק האזרחות, שמונה מספר דרכים בהן האזרחות הישראלית נקנית, אך משנקניתה האזרחות הישראלית לבני אדם שונים, כולם אזרחים שווי זכויות של המדינה ואין להפלות ביניהם״.
משתמשים הגולשים בפורום זה: cifkcv, Google Adsense [Bot], Jack55, refael ו־48 אורחים