פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
05 אפריל 2021, 09:04
יש לפטר את יאניס (החמור) לאלתר.
הוא לא יודע להשתמש בזיזיץ' ובכלל בסגל היהלומים הלא מלוטשים שיש לו.
לתת לניקולא לאמן.
לא סתם הוא בחר במי שבחר. כנראה הוא יודע מה הם שווים.
בציניות כמובן
05 אפריל 2021, 10:39
אני היחיד שלא כל כך מתלהב מאייזיה קורדינייר הזה מנאנטר ?????
אם כבר צרפתי אז להנחית את את גרשון יבוסלה הענק הירוק מווילרבאן
המפלצת הזו מגיעה בתוספת חבילת כישרון והיא תמיד רעבה
05 אפריל 2021, 10:48
מישהו שראה אותו ביורוקאפ העונה ורוצה לשתף את ה-2 סנט שלו על קורדינייה?
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
05 אפריל 2021, 10:51
Neo כתב:אני היחיד שלא כל כך מתלהב מאייזיה קורדינייר הזה מנאנטר ?????
יבוסלה שחקן מוכשר אבל לא ענק בכלל. נראה לי בלבלת בדימיונך כמה שחקנים, או פשוט הקשבת לשטויות של רסקין, שלא באמת יודע להבדיל בין כל השחקנים השחורים של ווילרבאן. גובהו של גרשון יבוסלה 202 ס"מ סך הכל.
לווילרבאן יש רק ענק אחד - מוסטפא פאל - 218 ס"מ
05 אפריל 2021, 11:03
Neo כתב:אני היחיד שלא כל כך מתלהב מאייזיה קורדינייר הזה מנאנטר ?????
מה אתמול ראית מגרשון כל כך שהלהיב אותך? סתם שחקן כבד גוף שלא הראה לי שום ניצוץ אן כישרון. אז קלע 2 שלשות, so fucking what? גם סקוטי ודורסי קולעים שלשות, זה עושה אותם ראויים להמשיך?
05 אפריל 2021, 18:21
Rampel כתב:מישהו שראה אותו ביורוקאפ העונה ורוצה לשתף את ה-2 סנט שלו על קורדינייה?
ממה שראיתי הוא שומר ברמה, לדעתי הרבה יותר טוב מבראיינט
וכמובן שהוא אתלט פסיכי וזה בא לידי ביטוי בהתקפה
06 אפריל 2021, 11:12
חתם על חוזה דו כיווני בפורטלנד עד סוף העונה. לא רואה אותו לוקח יותר מדי דקות בקו הקדמי העמוס של הבלייזרס.
אם כבר זה טוב לנו. הוא לא שיחק כדורסל מאז ששוחרר מאוקלהומה, אז שלפחות יחזור לכושר, גם אם ב-G League.
06 אפריל 2021, 16:16
אין ג׳י-ליג יותר העונה. זה בעצם חוזה רגיל עד סוף העונה, כולל האפשרות לשחק בפלייאוף (נראה אם ישרוד עד לרגע הזה).
06 אפריל 2021, 18:25
אחדשיודע כתב:אין ג׳י-ליג יותר העונה. זה בעצם חוזה רגיל עד סוף העונה, כולל האפשרות לשחק בפלייאוף (נראה אם ישרוד עד לרגע הזה).
צודק

מעניין אם יועדף לפעמים ב-4 על פני קובינגטון וכרמלו.
אחדש, ידוע כבר לכמה זמן קולינס ייעדר?
בכל אופן, אני לא רואה אותו מקבל יותר מדי דקות בבלייזרס. אולי האימונים איתם יתרמו לו קצת. וגם זה עדיף על לשבת ולחכות שמכבי תציע הצעה לעונה הבאה..
06 אפריל 2021, 23:50
Rampel כתב:אחדש, ידוע כבר לכמה זמן קולינס ייעדר?
לא שמעתי עדכון לגביו בזמן האחרון.
בפברואר דיברו על שיקום של 4-6 חודשים.
07 אפריל 2021, 09:37
Casey Prather 2.00 SF
הגיע זמן להוציא צלחת יפה ולטעום את המנה השכונתית בשם קייסי
גילוי נאות , אני פחות מתחבר לשחקנים מסגנונו אבל הברנש יש לו מספרים יפים בארץ זבת חלב ודבש והוא עושה אותם גם בקלות מעצבנת
23 P , 6 R , 3 A
יש לו גוף אמריקה , אתלטיות אמריקה,רעב,תנועה חכמה,קליעה מהכדרור,משחק פוסט וקלילות כזו שמדליקה את החבר'יה שלו וגם את האוהדים
למכבי למעשה אין 3 דומיננטי וקייסי מנה הרבה יותר טעימה , צבעונית ומרעננת מאלייז'יה חסר התבלינים
אז לא תמיד צריך לחפש מסעדה בדרום צרפת שקראנו עליה כתבה בוואלה או מסעדת פאר של איזה שף מהטלוויזיה האיטלקית לפעמים הדברים הכי מתאימים לאותו הרגע והכי טעימים נמצאים באילת
הוא זול , קרוב ולפי דעתי יכול לתרום מידית
https://www.youtube.com/watch?v=9VeLodVdlnMhttps://www.youtube.com/watch?v=iMtqE5A2JRshttps://www.youtube.com/watch?v=Ufz4dI1naJ4
07 אפריל 2021, 20:17
Neo כתב:Casey Prather 2.00 SF
הגיע זמן להוציא צלחת יפה ולטעום את המנה השכונתית בשם קייסי
גילוי נאות , אני פחות מתחבר לשחקנים מסגנונו אבל הברנש יש לו מספרים יפים בארץ זבת חלב ודבש והוא עושה אותם גם בקלות מעצבנת
23 P , 6 R , 3 A
יש לו גוף אמריקה , אתלטיות אמריקה,רעב,תנועה חכמה,קליעה מהכדרור,משחק פוסט וקלילות כזו שמדליקה את החבר'יה שלו וגם את האוהדים
למכבי למעשה אין 3 דומיננטי וקייסי מנה הרבה יותר טעימה , צבעונית ומרעננת מאלייז'יה חסר התבלינים
אז לא תמיד צריך לחפש מסעדה בדרום צרפת שקראנו עליה כתבה בוואלה או מסעדת פאר של איזה שף מהטלוויזיה האיטלקית לפעמים הדברים הכי מתאימים לאותו הרגע והכי טעימים נמצאים באילת
הוא זול , קרוב ולפי דעתי יכול לתרום מידית
https://www.youtube.com/watch?v=9VeLodVdlnMhttps://www.youtube.com/watch?v=iMtqE5A2JRshttps://www.youtube.com/watch?v=Ufz4dI1naJ4
ובן 30. אבל, אני בעד. שחקן שחקן.
08 אפריל 2021, 04:03
מאמין שילכו על שילוב של ווקאפ + ג'ונס
יכול לעבוד לא רע והחתמה של ווקאפ לא צריכה לעלות הרבה כסף וככה גם יחתימו רכז טוב עם ניסיון ביורוליג ובנוסף יחסכו לא מעט עבור 4 רציני
אולי ווקאפ זה לא השם הכי נוצץ אבל מצד שני הוא מתאים מאוד לצידו של ווילבקין והוא שומר מעולה שזה בדיוק מה שאנחנו צריכים
09 אפריל 2021, 17:53
דראגן בנדר לא צפוי להמשיך במכבי תל אביב בעונה הבאה, *ג'ורדן מיקי* מועמד מוביל להצטרף במקומו
09 אפריל 2021, 17:57
Jack55 כתב:דראגן בנדר לא צפוי להמשיך במכבי תל אביב בעונה הבאה, *ג'ורדן מיקי* מועמד מוביל להצטרף במקומו
איפה קראת את זה?
09 אפריל 2021, 18:20
Rampel כתב:Jack55 כתב:דראגן בנדר לא צפוי להמשיך במכבי תל אביב בעונה הבאה, *ג'ורדן מיקי* מועמד מוביל להצטרף במקומו
איפה קראת את זה?
יעקוב מאיר בטוויטר
09 אפריל 2021, 18:34
Jack55 כתב:Rampel כתב:Jack55 כתב:דראגן בנדר לא צפוי להמשיך במכבי תל אביב בעונה הבאה, *ג'ורדן מיקי* מועמד מוביל להצטרף במקומו
איפה קראת את זה?
יעקוב מאיר בטוויטר
דווקא העונה יעקוב מאיר הוכיח שיש לו מקורות. אני כבר לא זוכר לגבי איזה שחקן, אבל הוא היה הראשון להודיע על מישהו שחתם במכבי. הפתיע אז.
09 אפריל 2021, 18:46
מיקי מוכשר מאוד בהתקפה, כמו שחקן NBA הוא לא מחטיא זריקות חופשיות משום טווח, אבל הוא חור בהגנה... לא רואה איך הוא ישלים את ז'יז'יץ'.
אני בדיעת מיעוט, אולי אפילו היחד פה שחושב, שכדאי היה להשאיר את שני הקרואטים. לקח להם זמן להשתלב בחזרה בכדורסל האירופי, ולהבין בדיוק מה המאמן רוצה מהם, אבל בעונה הבאה הם אמורים להציג רמה הרבה יותר גבוהה ממה שעשו העונה.
לטעמי הבעיה של מכבי לא הייתה בכלל בקרואטים, אלא בגלל שהאנטר נתן אולי 50% ממה שנתן בעונה הקודמת. לכן, לטעמי, מי שצריך להיות מוחלף הוא האנטר.
09 אפריל 2021, 18:49
felix_r כתב:מיקי מוכשר מאוד בהתקפה, כמו שחקן NBA הוא לא מחטיא זריקות חופשיות משום טווח, אבל הוא חור בהגנה... לא רואה איך הוא ישלים את ז'יז'יץ'.
אני בדיעת מיעוט, אולי אפילו היחד פה שחושב, שכדאי היה להשאיר את שני הקרואטים. לקח להם זמן להשתלב בחזרה בכדורסל האירופי, ולהבין בדיוק מה המאמן רוצה מהם, אבל בעונה הבאה הם אמורים להציג רמה הרבה יותר גבוהה ממה שעשו העונה.
לטעמי הבעיה של מכבי לא הייתה בכלל בקרואטים, אלא בגלל שהאנטר נתן אולי 50% ממה שנתן בעונה הקודמת. לכן, לטעמי, מי שצריך להיות מוחלף הוא האנטר.
הייתי אולי משאיר את בנדר כסנטר שלישי ובנוסף מביא 4 אתלטי , פיזי והגנתי