04 אפריל 2022, 14:36
אני מתבסס על זה:מילוס כתב:Rampel כתב:רשמתי בדיוק אותו דבר בת'רד הישראלים על שם יפתח זיו. הוא אמור להיות חלק מהנבחרת ביורובאסקט וגם אני מחכה לראות איך הוא נראה מול כדורסל אירופאי.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
הוא בתוכנית לקיץ? יש דיבור כזה איפשהו?גל גל כתב:מבחינתי עמדה 4 יכולה להיות מורכבת מגינת ליף ועוד זר שיודע לשמור
בוא רק נקווה שיש מישהו שעוקב אחריו ברצינות, ושהמספרים המנופחים מול הסינים הם לא הראיה היחידה ללגיטימיות שלו
כמובן שגם דרישות השכר יכריעו פה.
בתוך כך, סוכנו האירופאי של ליף, רז גל, נתן התחייבות לאיגוד הכדורסל כי ליף יגיע ליורובאסקט 2022. מבחינת ליף, מדובר באינטרס כפול: ראשית, ישנו הרצון הטבעי לשחק במדי הנבחרת הבוגרת, הזדמנות שעד כה לא יצאה אל הפועל; שנית, תהיה זו אפשרות עבורו להיחשף בפני השוק האירופאי במידה שבהמשך הדרך לא ימצא את מקומו בליגת הכדורסל הטובה בעולם.
04 אפריל 2022, 21:39
04 אפריל 2022, 22:54
נראה לי הזוי. יוותרו על אוונס?Jack55 כתב:יודע שבמכבי חמים על ג׳ונס וחושבים על להחזיר אותו בעונה הבאה בשכר מאוד נוח
נראה מה יתפתח עם זה בקיץ
04 אפריל 2022, 23:09
04 אפריל 2022, 23:40
04 אפריל 2022, 23:48
לא רואה אותו כשידרוג, אבל בלי קשר, משום מה זאת לא פעם ראשונה שאקס מקבל רושם כזהJack55 כתב:למה בעצם אתם חושבים שלהחזיר את ג'ונס יכול להיות רעיון כל כך רע?
אם ג'ונס יחזור לפה זה יהיה בשכר מאוד נוח, לא מאמין שיעבור את ה500K במקסימום, העונה הוא מעמיד ממוצעים מדהימים של 13.2 נק, 3.6 אס', 3.2 ריב' ו1.5 חטיפות.
וזה יתן למכבי את האפשרות להשקיע בקו קדמי רציני ביותר כאשר רוב הכסף יהיה מושקע בו
1. ג'ונס, זיו
2. ווילבקין, אוואנס, היידיגר
3. זר בכיר, נאנלי, בלייזר
4. זר בכיר, גינת, סורקין
5. זיזיץ, זר\ריינולדס, ליף
לא הייתם חותמים על סגל כזה לעונה הבאה?
חושב שהוא ריאלי ולא מונפץ גם מבחינה תקציבית
אתה מקבל קו אחורי מוכשר עם ווילבקין, אוואנס שיהיה הרבה יותר מחוספס לאחר עונה אחת וג'ונס לאחר עונת פריצה ביורוליג
עמדה 3 תהייה חזקה מאוד עם נאנלי שיבוא נטו מהספסל אחריי שחקן ברמה גבוהה (קאליניץ'\הזוניה\פונטקיו\היליארד)
04 אפריל 2022, 23:55
05 אפריל 2022, 01:26
Rampel כתב:מה זאת אומרת למה אראל? שכחנו את עונה שעברה? מדובר ברכז נמוך וגוץ, שקודם כל יוצר לעצמו.
היה לו תרגיל מסירה אחד עם אלייז'ה בראיינט ובזה תפקידו כיוצר הסתיים.
ומעל הכל, שיתוף הפעולה שלו עם ווילבקין היה רע והוא באמת לא מתאים לשחק איתו.
צריך פה רכז יורוליג רציני. רצוי מנהל משחק. ג'ונס הוא לא כזה.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk
05 אפריל 2022, 01:41
05 אפריל 2022, 01:42
גל גל כתב:מבחינתי עמדה 4 יכולה להיות מורכבת מגינת ליף ועוד זר שיודע לשמור
05 אפריל 2022, 09:54
05 אפריל 2022, 10:33
JarJarBinx כתב:חבר'ה, אולי לא שמתם לב אבל אוואנס בשלב הזה של העונה הוא כבר פחות או יותר רכז בכיר ביורוליג...
שנה הבאה בעיני צריך קו אחורי שמורכב ממשולש אוואנס-ווילבקין-זר נוסף, שכולם יכולים להוביל כדור ולשמור. לא משנה באיזו היררכיה בדיוק. לזה מוסיפים עוד שני גארדים מהספסל (זיו? ג'ונדי? היידיגר?), או גארד פלוס שחקן 2-3 (תומאס אולי?). וזהו, זה סוגר את הפינה של קו אחורי.
בכל מקרה, כמו שאוואנס נראה עכשיו אני לא חושב שצריך לרדוף אחרי רכז טופ יורוליג, כי כאלה עולים כמעט כמו דירת חדר וחצי בתל אביב... ובכל זאת, הייתי שמח לראות פה את בולדווין כצלע השלישית.
05 אפריל 2022, 12:06
מילוס כתב:עונה סבירה (13 נק', יחס אס\איב גרוע מאוד לרכז, כן?) בקבוצת כלום לא הופכת את ג'ונס מבדיחה לרכז בכיר. לא הבנתי את שיטת המחזור הזאת, לא היתה לכם עונה שלמה כדי לראות שהוא לא ברמה? מה, בגיל 29 הוא הפך בתוך לילה לסטף קרי?
עוד שחקן בינוני שלא התאים וגם לא מתאים.
מה שמעניין אותי זה איזה זרים מהליגה כן יכולים להתאים. נאמר על הספוט של טיילור או קלויארו.
05 אפריל 2022, 12:18
Adam כתב:מילוס כתב:עונה סבירה (13 נק', יחס אס\איב גרוע מאוד לרכז, כן?) בקבוצת כלום לא הופכת את ג'ונס מבדיחה לרכז בכיר. לא הבנתי את שיטת המחזור הזאת, לא היתה לכם עונה שלמה כדי לראות שהוא לא ברמה? מה, בגיל 29 הוא הפך בתוך לילה לסטף קרי?
מה שמעניין אותי זה איזה זרים מהליגה כן יכולים להתאים. נאמר על הספוט של טיילור או קלויארו.
היחיד שעד כה מעניין ואולי רלוונטי בליגה שלנו השנה זה אונואקו, והוא בכלל בעמדה 5. לא בטוח שהוא משלים טוב את זיזיץ' במקום ריינולדס. צריך שחקן עם אוריינטציה הגנתית יותר.
05 אפריל 2022, 12:54
05 אפריל 2022, 13:46
גל גל כתב:Adam כתב:מילוס כתב:עונה סבירה (13 נק', יחס אס\איב גרוע מאוד לרכז, כן?) בקבוצת כלום לא הופכת את ג'ונס מבדיחה לרכז בכיר. לא הבנתי את שיטת המחזור הזאת, לא היתה לכם עונה שלמה כדי לראות שהוא לא ברמה? מה, בגיל 29 הוא הפך בתוך לילה לסטף קרי?
היחיד שעד כה מעניין ואולי רלוונטי בליגה שלנו השנה זה אונואקו, והוא בכלל בעמדה 5. לא בטוח שהוא משלים טוב את זיזיץ' במקום ריינולדס. צריך שחקן עם אוריינטציה הגנתית יותר.
אונואקו שומר טוב יותר מריינולדס
05 אפריל 2022, 18:52
05 אפריל 2022, 19:20
05 אפריל 2022, 20:58
שופי שוף כתב:זורק פה רעיון שישמע קצת מוזר אבל בעיניי יש בו הרבה היגיון - אפשר להביא את ג'ון בראון מקאזאן על תקן 5 (לצד זיזיץ). זה נכון שהוא קטן מאוד פיזית לעמדה הזו, אבל הוא גם כבר שיחק לא מעט כ-5 העונה (אם אני לא טועה בתקופה המדהימה של קאזאן הוא שיחק רוב הזמן כ5), הוא גם יכול לשמור על כל שחקן ביורוליג וגם הוא משלים טוב את זיזיץ בעיניי.
אני עוד לא בטוח עם עצמי איך זה אמור לעבוד, כי באמת בראון לא מספיק מוכשר כדי להיות ה4 הפותח של מכבי, אבל הוא פשוט שחקן טוב מדי שיוצא לשוק מכדי שמכבי תוותר עליו.
Sent from my KB2003 using Tapatalk
06 אפריל 2022, 02:21
שופי שוף כתב:זורק פה רעיון שישמע קצת מוזר אבל בעיניי יש בו הרבה היגיון - אפשר להביא את ג'ון בראון מקאזאן על תקן 5 (לצד זיזיץ). זה נכון שהוא קטן מאוד פיזית לעמדה הזו, אבל הוא גם כבר שיחק לא מעט כ-5 העונה (אם אני לא טועה בתקופה המדהימה של קאזאן הוא שיחק רוב הזמן כ5), הוא גם יכול לשמור על כל שחקן ביורוליג וגם הוא משלים טוב את זיזיץ בעיניי.
אני עוד לא בטוח עם עצמי איך זה אמור לעבוד, כי באמת בראון לא מספיק מוכשר כדי להיות ה4 הפותח של מכבי, אבל הוא פשוט שחקן טוב מדי שיוצא לשוק מכדי שמכבי תוותר עליו.
Sent from my KB2003 using Tapatalk