פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מחשבות לקראת עונת 2022/23

04 אפריל 2022, 14:36

מילוס כתב:
Rampel כתב:רשמתי בדיוק אותו דבר בת'רד הישראלים על שם יפתח זיו. הוא אמור להיות חלק מהנבחרת ביורובאסקט וגם אני מחכה לראות איך הוא נראה מול כדורסל אירופאי.
Sent from my SM-N985F using Tapatalk

הוא בתוכנית לקיץ? יש דיבור כזה איפשהו?

גל גל כתב:מבחינתי עמדה 4 יכולה להיות מורכבת מגינת ליף ועוד זר שיודע לשמור

בוא רק נקווה שיש מישהו שעוקב אחריו ברצינות, ושהמספרים המנופחים מול הסינים הם לא הראיה היחידה ללגיטימיות שלו :)
כמובן שגם דרישות השכר יכריעו פה.
אני מתבסס על זה:

קראו כתבה מעניינת מאפליקציית sport5

מסתמן: טי.ג'יי ליף ייצג את ישראל ביורובאסקט 2022 - ספורט 5
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=354993

בתוך כך, סוכנו האירופאי של ליף, רז גל, נתן התחייבות לאיגוד הכדורסל כי ליף יגיע ליורובאסקט 2022. מבחינת ליף, מדובר באינטרס כפול: ראשית, ישנו הרצון הטבעי לשחק במדי הנבחרת הבוגרת, הזדמנות שעד כה לא יצאה אל הפועל; שנית, תהיה זו אפשרות עבורו להיחשף בפני השוק האירופאי במידה שבהמשך הדרך לא ימצא את מקומו בליגת הכדורסל הטובה בעולם.

זו כתבה מהקיץ אמנם, אבל ההתחייבות נשמעת רלוונטית עדיין. היו לזה גם התייחסויות שוליות בדיבורים אחרים סביב היורובאסקט.

04 אפריל 2022, 21:39

זוכרים שהיה פה ויכוח באמצע העונה (אחח ימי יאניס הנוראים) שהישראלים של מכבי לא שווים כלום ובגלל זה מכבי מתבזה בליגה?
בבקשה, כמה התאמות קטנות, יכולת טובה של הזרים וניצול מעט חכם יותר של הישראלים ולא רק שמכבי לא מתבזה (למעט באר שבע בערך), היא גם רומסת את הליגה בהילוך שני. כל זה קורה למרות שיש לפחות 3 זרים בינוניים, אין מאמן אמיתי על הקווים וללא שינוי בסגל הישראלי.

שוב. אם מכבי תבנה קבוצה מספיק טובה ליורוליג היא תעשה חיים גם בליגה, ואפילו תאפשר מנוחה לבכירים. כן, גם עם הישראלים הנוכחיים (שיותר טובים מרוב שמות הליגה שהוצעו פה במקומם).
זה שזה קורה כבר העונה עם אותו סגל ובלי מאמן אמיתי רק מוכיח כמה הסגל הישראלי הוא נושא זניח ואוברייטד להצלחת הקבוצה.

04 אפריל 2022, 22:54

Jack55 כתב:יודע שבמכבי חמים על ג׳ונס וחושבים על להחזיר אותו בעונה הבאה בשכר מאוד נוח

נראה מה יתפתח עם זה בקיץ
נראה לי הזוי. יוותרו על אוונס?

Sent from my M2007J3SY using Tapatalk

04 אפריל 2022, 23:09

מכבי משום מה שומרת על קשר עם זרים ואומרת להם שהם שמעוניינים להחזיר אותם למרות שזה לא יקרה ולרוב לא דולף לתקשורת

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

04 אפריל 2022, 23:40

למה בעצם אתם חושבים שלהחזיר את ג'ונס יכול להיות רעיון כל כך רע?
אם ג'ונס יחזור לפה זה יהיה בשכר מאוד נוח, לא מאמין שיעבור את ה500K במקסימום, העונה הוא מעמיד ממוצעים מדהימים של 13.2 נק, 3.6 אס', 3.2 ריב' ו1.5 חטיפות.

וזה יתן למכבי את האפשרות להשקיע בקו קדמי רציני ביותר כאשר רוב הכסף יהיה מושקע בו

1. ג'ונס, זיו
2. ווילבקין, אוואנס, היידיגר
3. זר בכיר, נאנלי, בלייזר
4. זר בכיר, גינת, סורקין
5. זיזיץ, זר\ריינולדס, ליף

לא הייתם חותמים על סגל כזה לעונה הבאה?
חושב שהוא ריאלי ולא מונפץ גם מבחינה תקציבית

אתה מקבל קו אחורי מוכשר עם ווילבקין, אוואנס שיהיה הרבה יותר מחוספס לאחר עונה אחת וג'ונס לאחר עונת פריצה ביורוליג
עמדה 3 תהייה חזקה מאוד עם נאנלי שיבוא נטו מהספסל אחריי שחקן ברמה גבוהה (קאליניץ'\הזוניה\פונטקיו\היליארד)

04 אפריל 2022, 23:48

Jack55 כתב:למה בעצם אתם חושבים שלהחזיר את ג'ונס יכול להיות רעיון כל כך רע?
אם ג'ונס יחזור לפה זה יהיה בשכר מאוד נוח, לא מאמין שיעבור את ה500K במקסימום, העונה הוא מעמיד ממוצעים מדהימים של 13.2 נק, 3.6 אס', 3.2 ריב' ו1.5 חטיפות.

וזה יתן למכבי את האפשרות להשקיע בקו קדמי רציני ביותר כאשר רוב הכסף יהיה מושקע בו

1. ג'ונס, זיו
2. ווילבקין, אוואנס, היידיגר
3. זר בכיר, נאנלי, בלייזר
4. זר בכיר, גינת, סורקין
5. זיזיץ, זר\ריינולדס, ליף

לא הייתם חותמים על סגל כזה לעונה הבאה?
חושב שהוא ריאלי ולא מונפץ גם מבחינה תקציבית

אתה מקבל קו אחורי מוכשר עם ווילבקין, אוואנס שיהיה הרבה יותר מחוספס לאחר עונה אחת וג'ונס לאחר עונת פריצה ביורוליג
עמדה 3 תהייה חזקה מאוד עם נאנלי שיבוא נטו מהספסל אחריי שחקן ברמה גבוהה (קאליניץ'\הזוניה\פונטקיו\היליארד)
לא רואה אותו כשידרוג, אבל בלי קשר, משום מה זאת לא פעם ראשונה שאקס מקבל רושם כזה

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

04 אפריל 2022, 23:55

מה זאת אומרת למה אראל? שכחנו את עונה שעברה? מדובר ברכז נמוך וגוץ, שקודם כל יוצר לעצמו.
היה לו תרגיל מסירה אחד עם אלייז'ה בראיינט ובזה תפקידו כיוצר הסתיים.
ומעל הכל, שיתוף הפעולה שלו עם ווילבקין היה רע והוא באמת לא מתאים לשחק איתו.

צריך פה רכז יורוליג רציני. רצוי מנהל משחק. ג'ונס הוא לא כזה.

05 אפריל 2022, 01:26

Rampel כתב:מה זאת אומרת למה אראל? שכחנו את עונה שעברה? מדובר ברכז נמוך וגוץ, שקודם כל יוצר לעצמו.
היה לו תרגיל מסירה אחד עם אלייז'ה בראיינט ובזה תפקידו כיוצר הסתיים.
ומעל הכל, שיתוף הפעולה שלו עם ווילבקין היה רע והוא באמת לא מתאים לשחק איתו.

צריך פה רכז יורוליג רציני. רצוי מנהל משחק. ג'ונס הוא לא כזה.

מסכים שהאידיאל זה להביא לפה רכז בכיר וגם אני רוצה אחד כזה, אבל אם לא תהייה אפשרות להחתים רכז בכיר אז ג'ונס הוא אופציה טובה בשכר נוח

05 אפריל 2022, 01:41

חבר'ה, אולי לא שמתם לב אבל אוואנס בשלב הזה של העונה הוא כבר פחות או יותר רכז בכיר ביורוליג...
שנה הבאה בעיני צריך קו אחורי שמורכב ממשולש אוואנס-ווילבקין-זר נוסף, שכולם יכולים להוביל כדור ולשמור. לא משנה באיזו היררכיה בדיוק. לזה מוסיפים עוד שני גארדים מהספסל (זיו? ג'ונדי? היידיגר?), או גארד פלוס שחקן 2-3 (תומאס אולי?). וזהו, זה סוגר את הפינה של קו אחורי.
בכל מקרה, כמו שאוואנס נראה עכשיו אני לא חושב שצריך לרדוף אחרי רכז טופ יורוליג, כי כאלה עולים כמעט כמו דירת חדר וחצי בתל אביב... ובכל זאת, הייתי שמח לראות פה את בולדווין כצלע השלישית.

05 אפריל 2022, 01:42

גל גל כתב:מבחינתי עמדה 4 יכולה להיות מורכבת מגינת ליף ועוד זר שיודע לשמור

למה זר? למה לא סורקין?

05 אפריל 2022, 09:54

עונה סבירה (13 נק', יחס אס\איב גרוע מאוד לרכז, כן?) בקבוצת כלום לא הופכת את ג'ונס מבדיחה לרכז בכיר. לא הבנתי את שיטת המחזור הזאת, לא היתה לכם עונה שלמה כדי לראות שהוא לא ברמה? מה, בגיל 29 הוא הפך בתוך לילה לסטף קרי?
עוד שחקן בינוני שלא התאים וגם לא מתאים.

מה שמעניין אותי זה איזה זרים מהליגה כן יכולים להתאים. נאמר על הספוט של טיילור או קלויארו.
נערך לאחרונה על ידי מילוס בתאריך 05 אפריל 2022, 10:57, נערך 2 פעמים בסך הכל.

05 אפריל 2022, 10:33

JarJarBinx כתב:חבר'ה, אולי לא שמתם לב אבל אוואנס בשלב הזה של העונה הוא כבר פחות או יותר רכז בכיר ביורוליג...
שנה הבאה בעיני צריך קו אחורי שמורכב ממשולש אוואנס-ווילבקין-זר נוסף, שכולם יכולים להוביל כדור ולשמור. לא משנה באיזו היררכיה בדיוק. לזה מוסיפים עוד שני גארדים מהספסל (זיו? ג'ונדי? היידיגר?), או גארד פלוס שחקן 2-3 (תומאס אולי?). וזהו, זה סוגר את הפינה של קו אחורי.
בכל מקרה, כמו שאוואנס נראה עכשיו אני לא חושב שצריך לרדוף אחרי רכז טופ יורוליג, כי כאלה עולים כמעט כמו דירת חדר וחצי בתל אביב... ובכל זאת, הייתי שמח לראות פה את בולדווין כצלע השלישית.

קצת ירידה בסטנדרטים הייתי אומר.
רכז "בכיר" ביורוליג זה קלאת'ס, נדוביץ', דלייני. שאראס, נאומוסקי. וכו'
אוואנס אולי רכז "לגיטימי" אבל לא כזה שאפשר לבנות עליו קבוצה לפיינל פור.

05 אפריל 2022, 12:06

מילוס כתב:עונה סבירה (13 נק', יחס אס\איב גרוע מאוד לרכז, כן?) בקבוצת כלום לא הופכת את ג'ונס מבדיחה לרכז בכיר. לא הבנתי את שיטת המחזור הזאת, לא היתה לכם עונה שלמה כדי לראות שהוא לא ברמה? מה, בגיל 29 הוא הפך בתוך לילה לסטף קרי?

מה שמעניין אותי זה איזה זרים מהליגה כן יכולים להתאים. נאמר על הספוט של טיילור או קלויארו.

היחיד שעד כה מעניין ואולי רלוונטי בליגה שלנו השנה זה אונואקו, והוא בכלל בעמדה 5. לא בטוח שהוא משלים טוב את זיזיץ' במקום ריינולדס. צריך שחקן עם אוריינטציה הגנתית יותר.

05 אפריל 2022, 12:18

Adam כתב:
מילוס כתב:עונה סבירה (13 נק', יחס אס\איב גרוע מאוד לרכז, כן?) בקבוצת כלום לא הופכת את ג'ונס מבדיחה לרכז בכיר. לא הבנתי את שיטת המחזור הזאת, לא היתה לכם עונה שלמה כדי לראות שהוא לא ברמה? מה, בגיל 29 הוא הפך בתוך לילה לסטף קרי?

היחיד שעד כה מעניין ואולי רלוונטי בליגה שלנו השנה זה אונואקו, והוא בכלל בעמדה 5. לא בטוח שהוא משלים טוב את זיזיץ' במקום ריינולדס. צריך שחקן עם אוריינטציה הגנתית יותר.

אונואקו שומר טוב יותר מריינולדס

05 אפריל 2022, 12:54

הייתי מעדיף שינחיתו פה את נאז מיטרו לונג בעמדת הרכז
שחקן מעולה
מוביל את ברשיה למקום השלישי בליגה האיטלקית אחרי מילאנו ובולוניה עם ממוצעים של 17 נקודות למשחק 4.8 אסיסטים ו 4.5 ריבאונדים
יעלה פחות או יותר כמו ג'ונס

Chima Moneke זה גם שחקן מאוד מעניין שיכול לבוא לעמדות 3-4 במקום קלואירו
נותן מספרים מאוד יפים בליגה הספרדית , הוא אתלט מצויין ומאוד פיזי , שומר טוב

לא קלעי שלשות גדול רק 28 אחוז אבל הוא משיג נקודות בהמון חדירות לסל כי הוא פיזי מאוד ומשיג 14.8 נקודות למשחק 8.4 ריבאונדים ( מוביל את הליגה אם אני לא טועה)
וגם מוביל את הליגה בחטיפות 1.7 למשחק
בכללי הוא ריבאונדר אדיר לאורך כל הקריירה

https://www.youtube.com/watch?v=GQkbuND ... l=Manolo77
https://www.youtube.com/watch?v=FCN3dFL ... hannel=ACB
https://www.youtube.com/watch?v=zEjXZgi ... Highlights

הייתי מאוד מאוד שמח לראות אותו במכבי , מתאים ל DNA , שחקן האסל מעולה והקהל יעוף עליו
נערך לאחרונה על ידי גל גל בתאריך 05 אפריל 2022, 13:55, נערך 2 פעמים בסך הכל.

05 אפריל 2022, 13:46

גל גל כתב:
Adam כתב:

אונואקו שומר טוב יותר מריינולדס

ריינודלס לא פקטור השוואה אבל.
אונואקו שומר לא רע, אבל הוא לא ברמה שמכבי צריכים כדי להשלים את זיזיץ'. צריך מישהו כמו האנטר של לפני 2-3 שנים.

05 אפריל 2022, 18:52

היידיגיר קלע 31 נק' אתמול על באיירן

05 אפריל 2022, 19:20

זורק פה רעיון שישמע קצת מוזר אבל בעיניי יש בו הרבה היגיון - אפשר להביא את ג'ון בראון מקאזאן על תקן 5 (לצד זיזיץ). זה נכון שהוא קטן מאוד פיזית לעמדה הזו, אבל הוא גם כבר שיחק לא מעט כ-5 העונה (אם אני לא טועה בתקופה המדהימה של קאזאן הוא שיחק רוב הזמן כ5), הוא גם יכול לשמור על כל שחקן ביורוליג וגם הוא משלים טוב את זיזיץ בעיניי.
אני עוד לא בטוח עם עצמי איך זה אמור לעבוד, כי באמת בראון לא מספיק מוכשר כדי להיות ה4 הפותח של מכבי, אבל הוא פשוט שחקן טוב מדי שיוצא לשוק מכדי שמכבי תוותר עליו.

Sent from my KB2003 using Tapatalk

05 אפריל 2022, 20:58

שופי שוף כתב:זורק פה רעיון שישמע קצת מוזר אבל בעיניי יש בו הרבה היגיון - אפשר להביא את ג'ון בראון מקאזאן על תקן 5 (לצד זיזיץ). זה נכון שהוא קטן מאוד פיזית לעמדה הזו, אבל הוא גם כבר שיחק לא מעט כ-5 העונה (אם אני לא טועה בתקופה המדהימה של קאזאן הוא שיחק רוב הזמן כ5), הוא גם יכול לשמור על כל שחקן ביורוליג וגם הוא משלים טוב את זיזיץ בעיניי.
אני עוד לא בטוח עם עצמי איך זה אמור לעבוד, כי באמת בראון לא מספיק מוכשר כדי להיות ה4 הפותח של מכבי, אבל הוא פשוט שחקן טוב מדי שיוצא לשוק מכדי שמכבי תוותר עליו.

ג׳ון בראון לגמרי 5 נמוך וגם משחק כך בקאזאן אני לא יודע למה אנשים החליטו פה שהוא ארבע , אם הוא יבוא הוא יבוא רק במקום ריינולדס

06 אפריל 2022, 02:21

שופי שוף כתב:זורק פה רעיון שישמע קצת מוזר אבל בעיניי יש בו הרבה היגיון - אפשר להביא את ג'ון בראון מקאזאן על תקן 5 (לצד זיזיץ). זה נכון שהוא קטן מאוד פיזית לעמדה הזו, אבל הוא גם כבר שיחק לא מעט כ-5 העונה (אם אני לא טועה בתקופה המדהימה של קאזאן הוא שיחק רוב הזמן כ5), הוא גם יכול לשמור על כל שחקן ביורוליג וגם הוא משלים טוב את זיזיץ בעיניי.

יכול לעבוד לדעתי במידה ובנדר נשאר , בנדר ובראון יכולים לשחק גם 4 וגם 5 במידת הצורך ויכולים לשחק עם או בלי זיזיץ .

דרך אגב בנדר ובראון משלימים יפה מאוד אחד את השני לדעתי.
פרסם תגובה