Rampel כתב:Mitelka כתב:שמואל1 כתב:Mitelka כתב:הדבר הכי מעצבן לדעתי בסיטואציה הזו זה שהביאו שחקן לעמדה 4 ולא מאמינים בו. לדעתי יש פחד אמיתי להתרסק בהתחלה (בטח אם ההלחמה של הקבוצה) ומכינים תוכניות גיבוי מראש. זה תפסת מרובה לא תפסת.
למרטין יש בערך איזה 5-7 דקות במשחק הראשון ביורליג להראות משהו כי אם לא כבר יטיסו אותו לספסל. אני לא חי בלה לה לנד ומבין שיש פה צורך בתוצאות מיידיות אבל אפילו בשביל מכבי זה מוגזם. אני לא מייצג אף אחד חוץ מעצמי אבל כן הייתי מוכן שיתנו למרטין 25 דקות ביורוליג ויתנו לו להכנס לעניינים גם במחיר של התחלה צולעת מה שאולי די צפוי שיקרה לשחקן חסר ניסיון באירופה. הם לא יתנו להתאקלם ואז כל האוהדים יצעקו שהוא בלוף ולחתוך אותו בשלשה הראשונה שתצא החוצה שוולצ'יר כבר בעמדת חילוף.
זה תסריט שכבר כותב את עצמו.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
אני לא חושב שלא מאמינים במרטין. לא מאמינים בג'ייק כהן, ובצדק.
במצב הנוכחי, ללא TJ ליף, ג'ייק כהן הוא ה 4 המחליף. ביורוליג. וזה רע.
לא הוא לא, בונזי וכבר דיברנו על זה הרבה יכול לשחק כ-4. הוא עשה את זה גם בצרפת וגם בטורקיה.
Sent from my M2007J3SY using Tapatalk
מסכים עם התגובה הראשונה שלך ואני אוסיף שוב שמה שמעצבן אותי בסיטואציה הזו היא שהימור על ליף, שגם לו אין ניסיון בכדורסל האירופאי הוא סבבה. הימור על מרטין הוא לא סבבה וצריך לדחוף עוד שחקן בעמדה 4 שנותן קליעה, ניסיון אירופאי ושום דבר אחר. ג'ייק כהן הקנדי.
אתה צודק גם לגבי קולסון. בונזי לחלוטין מסוגל לתת דקות בעמדה 4.
אגב, בהיעדרו של ליף, הישראלי הבכיר הולך להיות רפי מנקו. אנחנו נראה דקות שלו ב-3 ביורוליג וגם זה יפנה לקולסון דקות ב-4.
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
ממה שאני מבין, הכוונה הייתה להביא את מרטין בכל מקרה, ומאחר וליף וגינת דפקו ברז, ואין יותר ישראלים זמינים לעמדה 4, הבינו שאין ברירה מלבד עוד זר.
יכול להיות שאני טועה והייתה כוונה להביא את ליף בתור ה-4 הפותח, ולצידו עוד זר (וויצל? אולי בגלל זה שלפו אותו כ"כ מהר?). בכל מקרה היו צריכים להגיע פה עוד שני גבוהים אז בסוף יצא שבמקום ליף/גינת + זר, יביאו 2 זרים.
אני חושב שמבחינת ניהול סגל כזה עם 4 זרים בחוץ בכל משחק ליגה, זה באמת יהיה מאתגר, ופה קטש יצטרך גם את העזרה של דיוויד וניקולה ושידאגו שמישהו ידבר עם הזרים באופן פרטי בשוטף, לוודא שאף אחד לא מתחיל להתמרמר.מבחינה פרקטית זו החלטה הגיונית וסבירה לחלוטין, בהתחשב בכמות הפציעות שהקבוצה חוותה בשנים האחרונות. בממוצע בערך בכל זמן נתון, החל מנובמבר- דצמבר ככה יש לך 1-2 שחקנים פצועים. אם אחד הגבוהים של מכבי נפצע (בתרחיש פה אין פה את וויצל), אז אתה פשוט תקוע ביורוליג וזה כדור שלג שיתמשך ויכול לחרב את העונה.