Angelstrong כתב:roy1000 כתב:יוסי22 כתב:מכבי פייבוריטית מוחלטת ביד אליהו גם אם היא תחטוף תבוסה במדריד , עם כל הכבוד לפילזן הפגיעה בהם על ידי עזיבת וויאצ'יץ' ואלייאסובה גדולה מזו של מכבי , בהיכל מכבי פשוט פייבוריטית
ויובל - מה קשור פארמר , כמה אפשר להעריץ בן אדם על לא עוול בכפו , השינוי בסוף הרבע השני היה נטו סופו אבל נטו , אין שום קשר בעולם לפארמר .
מה שאני ראיתי זה פעמיים שסמית נתן לו כדור בדיוק במקום , פעם אחר שהוא חפר חפר וחפר עד לסל ואולי פעם אחת שפארמר נתן לו כדור טוב , אי אפשר כל דבר לדחוף לפארמר .
ואני שמח שפארמר שיחק היום , ככה נחסך מאיתנו פסטיבל פארמר השבועי על כמה מכבי תיחלש בלעדיו.
כנראה שאתה רואה משחקים אחרים ממה שכל האנשים האחרים בפורום הזה רואים. גם כשהוא לא טוב, פארמר הוא היוזם הכמעט בלעדי בהתקפה של מכבי.
אני נשבע לך אני רואה את התגובה שלו ובאלי לשבור את המחשב מרוב הטמטום
לך על זה , רק אל תשכח לשלוח לי את התמונות באימייל .
בכל מקרה אני לוקח את דברי בחזרה אם וויאצ'יץ' נשאר ובכל זאת מכבי פייבוריטית בנקודות , אפילו צסקא הגדולה באה לפה מול קבוצה סופר מוגבלת של ספאחיה וחטפה בראש , אנשים כל פעם מופתעים מחדש מהכוח של ההיכל ואני לא מבין למה.
ומקצועית לצד קו אחורי אנמי שאני מאוד מקווה שפאפס ולאנגפוד ישתלטו עליו בשבועיים הקרובים יש למכבי המון כישרון בצבע , יש גבול גם כמה אפשר לתלות הכול בפארמר , אני שם את הכסף שלי על מכבי בעוד שבועיים , לא כולם חייבים להסכים איתי אבל אני בטוח שכולם פה ישמחו לראות את זה קורה .