מלפפונים מוקדמים, שרמדיני מועמד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים מוקדמים

הודעהעל ידי גל גל » 17 אפריל 2012, 01:26

אני חושב שאם בלו פורש מכבי צריכה לעשות דבר כזה:
פשוט להעביר את הנדריקס לעמדה 4 ככה הוא גם יהיה בעמדה האמיתית שלו יותר ויהיה יותר אפקטיבי ולא מביאים את מצבאן וחוסכים כסף.
בעמדה 5 לדוגמא שיהיו שארמדיני והאטשמייר וככה בהרכב יהיו גם שתי גבוהים אמיתיים כמו שתמיד רצינו לא? הנדריקס ושארמדיני תתארו לכם?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Assaf M » 17 אפריל 2012, 04:23

עוד לא להתחיל לנפח בלונים כי שארמדיני עדיין לא חתם, עד אשר תתבהר חומרת הפציעה שלו.
Assaf M

הודעהעל ידי er79 » 17 אפריל 2012, 05:17

רפאל נאה כותב הבוקר ב"ידיעות" שאארון ג'קסון על הכוונת של מכבי. מקווה שזה אכן ייצא לפועל, רכז מצויין.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2012, 06:14

er79 כתב:רפאל נאה כותב הבוקר ב"ידיעות" שאארון ג'קסון על הכוונת של מכבי. מקווה שזה אכן ייצא לפועל, רכז מצויין.

אתה בטח זוכר כמה שחקנים היו על הכוונת של מכבי בעונות הקודמות....אני גם מקווה שזה נכון אבל המרחק בין מגעים לבין חתימה רחוק מאוד....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 06:23

אני מאוד מקווה שילכו על קונספט של רכז זר( fp ) מנהל משחק ולצידו קלעי ( אחוזים טובים לשלוש ), אחרי זה שיתעסקו בפרפראות כמו לאנדבסרג והלפרין.
למרות שאני אוהב את פרקינס כשחקן אני בספק אם יש לו מקום בשנה הבאה , הסיבה העיקרית היא קליעה חלשה. מכבי לא יכולה ללכת לעונה הבאה, כנראה בלי בלו, בלי גארדים שקולעים מבחוץ.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי EulGam05 » 17 אפריל 2012, 06:55

yarinsaky כתב:אני מאוד מקווה שילכו על קונספט של רכז זר( fp ) מנהל משחק ולצידו קלעי ( אחוזים טובים לשלוש ), אחרי זה שיתעסקו בפרפראות כמו לאנדבסרג והלפרין.
למרות שאני אוהב את פרקינס כשחקן אני בספק אם יש לו מקום בשנה הבאה , הסיבה העיקרית היא קליעה חלשה. מכבי לא יכולה ללכת לעונה הבאה, כנראה בלי בלו, בלי גארדים שקולעים מבחוץ.

אם הולכים על הקונספט הזה אז הקלעי יהיה הלפרין שקולע בסביבות ה-45% מהשלוש ב-5 השנים האחרונות ביורוליג+יורוקאפ.
EulGam05

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 06:57

אין מניעה שהוא יהיה הגארד המחליף, אבל לא ה 2 הפותח .
הכול עניין של תקציב ואפשר לנקה קצת כסף משחקנים מיותרים ולבנות קבוצה מספיק חזקה ולא רק להחזיר רת הציביון הישראלי. עם זה לא נתקדם לשום מקום.
בכל מקרה, שני גארדים זרים, לפחות, זה מאסט.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 17 אפריל 2012, 06:58, נערך פעם אחת בסך הכל.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2012, 06:58

EulGam05 כתב:
yarinsaky כתב:אני מאוד מקווה שילכו על קונספט של רכז זר( fp ) מנהל משחק ולצידו קלעי ( אחוזים טובים לשלוש ), אחרי זה שיתעסקו בפרפראות כמו לאנדבסרג והלפרין.

אם הולכים על הקונספט הזה אז הקלעי יהיה הלפרין שקולע בסביבות ה-45% מהשלוש ב-5 השנים האחרונות ביורוליג+יורוקאפ.

מה גם שסמית' כנראה ימשיך והוא קלעי טוב משלוש וכך גם פניני בדרך כלל....נראה לי שבלאט בונה יותר על קליעה מבחוץ של השחקנים בעמדות 3-4 מאשר 1-2....
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 07:01

אבל הוא יחסר כנראה את בלו, שהוא הטוב מכולם כמובן. לא חשב שאפשר לבנות על סמית' ופניני בלבד, הם ממילא דורכים אחד על הדקות של השני.
ראינו כבר שבלאט סומך בעיקר על סמית' ביורוליג ונותן דקות ספורות לפניני.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 17 אפריל 2012, 07:13

האמת שג'קסון יכול להיות תחליף מעולה ללנגפורד, אם וכאשר עוזב. ראיתי כאן איפשהו את הרעיון של ג'קסון ופרקינס- יכול להיות ציוות מעניין מאוד- ג'אקס הוא הדבר הכי דומה היום לפארגו באירופה (ההבדל הדי מהותי הוא שפארגו נמוך ממנו במשהו כמו 7 ס"מ).
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי EulGam05 » 17 אפריל 2012, 07:53

yarinsaky כתב:אין מניעה שהוא יהיה הגארד המחליף, אבל לא ה 2 הפותח .
הכול עניין של תקציב ואפשר לנקה קצת כסף משחקנים מיותרים ולבנות קבוצה מספיק חזקה ולא רק להחזיר רת הציביון הישראלי. עם זה לא נתקדם לשום מקום.
בכל מקרה, שני גארדים זרים, לפחות, זה מאסט.

אם הקונספט הוא רכז+קלעי טוב מבחוץ אז למה שהלפרין לא יהיה ה-2 הפותח? ספק אם נמצא שחקן בעמדה הזאת שקולע באחוזים טובים יותר מבחוץ (יותם קלע 96 שלשות מ-208 נסיונות ב-5 השנים האחרונות ביורוליג/יורוקאפ - זה 46%) וגם שחקן טוב יותר מהלפרין. יותם גם ישראלי ואם יסכים לבוא בסכומים שדובר עליהם בקיץ (בסביבות 450 אלף) אז הוא גם לא יקר במיוחד (כן, אני מודע למיסוי על שחקנים ישראלים). למעשה קונספט כזה מזמין הבאה של הלפרין כגארד הפותח בעמדה 2 וחיסכון של זר בעמדה הזאת. אם הדרישה מהשחקן בעמדה 2 הייתה גם יכולת ליצור זריקות לעצמו אז היה פחות הגיון בהבאה של הלפרין כגארד הפותח בעמדה זו.
EulGam05

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 07:56

בסדר, אלא תיתפס רק לאחוזי הקליעה משלוש.
אני מקווה שזה יהיה זר שיכול לתת תפוקה סבירה גם בזה וגם ביכולת יצור מצבים, לא פשוט אבל מכבי כבר הצליחה בעבר להביא זרים טובים כאלו.
הזכירו פה את דובי שהיה לו אחוזים של 37 משלוש בטורקיה, אלו אחוזים סבירים לעומת פרקינס, למשל.

450 אלף דולר זה 800 אלף דולר לזר. זה סכום שמכבי בקושי מוציאה על זר פותח היום. 300 אלף דולר יהיה הרבה יותר סביר בשבילו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי yzafrir » 17 אפריל 2012, 08:28

אם מכבי רוצה להביא את הלפרין כגארד פותח במקום לאנגפורד לצד פרקינס וג'אקסון אז לדעתי צריך להביא את לאנדסברג כגיבויי גם .
באופן כללי פרקינס וג'אקסון ביחד זה לא הכי מאוזן שיש מבחינת הקליע אבל זה יתן למכי משחק מאוד מהיר עם הובלת כדור אדירה בשתי העמדות וגם הגנה טובה מאוד .
באופן כללי אני חושב שזה צריך להיות או ג'אקסון או פרקינס עם עדיפות כמובן לג'אקסון רק שכנראה הסכומים פה יהיו בעייתיים , ולצד אחד מהם שוטינג גארד (לאנגפורד או מישהוא אחר ) בעדיפות למישהוא עם קליע סבירה מבחוץ....

אני לא חושב שהקליע מבחוץ זה הפקטור הכי חשוב בעמדות הגארד , מה גם שאת השלשות המכריעות בעדר בלו יוכלו לקחת סמית' או פניני או אפילו יותם . ברור שזה קצת ירידה אבל מה לעשות שאין הרבה צלפים כמו בלו...
לאנגפורד קולע לטעמי מספיק טוב מהשלוש ואני מעדיף שחקן כזה מאשר כאלו שחיים בעיקר על שלשות מעמדת הגארד ולא עושים הרבה חוץ מיזה...
וכמו שאמתי כבר , אם לא לאנגפורד אז דובי נראה לי אופציה מעניינת...

ואגב 450 נטו לישראלי זה שווה 650 בערך לזר....לא הבדל גדול...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 08:35

לדעתי אתה טועה לגבי עלות ישראלי לעומת זר, עד כמה שאני זוכר יש כמעט הבדל של 100 אחוז עלות מעביד.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 אפריל 2012, 08:59

yarinsaky כתב:לדעתי אתה טועה לגבי עלות ישראלי לעומת זר, עד כמה שאני זוכר יש כמעט הבדל של 100 אחוז עלות מעביד.

יותר קרוב ל-50% .

בהנחה שאנחנו מדברים על סכומים של חצי מיליון דולר ומעלה ובהנחה שמדובר בנטו מדובר על הכנסה שרובה הגדול ממוסה בשיעור מס מקסימלי ואין עליו ביטוח בריאות /ביטוח לאומי ככה שאפשר לדבר על מס של 48% לישראלי ו-25% לזר כלומר כדי לשלם חצי מיליון נטו נצטרך לשלם מיליון דולר (בקירוב) לישראלי ו-633 אלף דולר לזר .
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 09:03

אני מניח שיהיו גם הפרשי מס מהתקופה שלו ביוון פלוס עוד הוצאות מעביד, גם הפרש בין מיליון דולר ל 600 אלף דולר זה הפרש גבוה מאוד. לא בטוח שמכבי צריכה לשלם כל כך הרבה של הישראלים שלה.

אם יהיה מדובר על 300 אלף דולר נטו, זה סיפור אחר. אני לא חושב שהוא צריך לקבל יותר מבלו, למשל. ( שמקבל בערך את הסכום הזה ).
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי יוסי22 » 17 אפריל 2012, 09:29

אני לא מאמין שמכבי תשלם לו על הפרשי המס מהתקופה ביוון , הרי על זה הסיכום נפל השנה וכל הרעיון הוא שהשנה הוא ישלים את התקופה שבה הוא צריך להיות בחו"ל גם לדעת מס הכנסה (בדיעבד החכמים הרוויחו מההתעקשות שלהם שגם השנה הוא ישחק בחו"ל ולא ישלם מס בישראל, ממש הישג מדהים לרשויות המס בישראל) ועלויות המעביד הופכות לזניחות בסכומים כאלו כי המיסים הנוספים משולמים עד לתקרה מסויימת וכמו שההשפעה של מדרגות המס הנמוכות שולית ברמות השכר האלו גם ההשפה של עלויות המעביד הנוספות די שולית .

אגב הפער היה אמור להצטמצם הרבה יותר עם ירידה של המס המקסימלי ל-39% אבל בזכות ההופעות בקיץ של שלמה ארצי והחברים המס עלה ל-48% במקום לרדת והפער נשמר.
יוסי22

הודעהעל ידי yarinsaky » 17 אפריל 2012, 10:06

כך או כך במכבי המצב הוא שהישראלים הם מעמסה כבדה מאוד על תקציב השחקנים, בעוד חלקם הם די שוליים בכל מה שקשור ליורוליג. צריך לחשוב איך לצמצם עלויות בעניין הזה.
אני כבר הולך ומשתכנע שצריך פשוט לעזוב את הליגה כאן וזהו.
הסגל של מכבי ת"א :

yarinsaky

הודעהעל ידי קובי » 17 אפריל 2012, 10:19

למה נראה לכם שיגיעו לכאן גם פרקינס וגם ג'קסון ???
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי EulGam05 » 17 אפריל 2012, 10:30

לא כל כך מבין מה ההתלהבות מקווינסי דובי. לא ראיתי אותו באירופה או בסין אבל ממה שאני זוכר מהתקופה שלו בסקרמנטו מדובר בווליום סקורר נמוך, משהו בסגנון של אדריאן בנקס/דמונד מאלט רק פחות יעיל. הוא שחקן שקולע הרבה בעיקר בגלל שהוא זורק הרבה ולמרות שהוא נחשב לקלעי טוב מבחוץ כשיצא מהמכללות הוא לא היה שוס גדול בתחום הזה לאורך הקריירה שלו (בטורקיה אגב, הוא קלע ב-32% מהשלוש והוא יושב כרגע על 30% בספרד, לשם השוואה - יוגב אוחיון קלע העונה באחוזים גבוהים יותר מבחוץ ביורוליג עם כי זרק משמעותית פחות). הוא לא עושה יותר מדי מעבר ללקלוע נקודות וגם זה הוא עושה ביעילות מזעזעת כי הוא קולע באחוזים נמוכים מבחוץ למרות שהוא זורק הרבה מאד משם והוא גם כמעט ולא מגיע לקו.

מבדיקה קצרה של הסטטיסטיקה שלו בספרד לא עושה רושם שיותר מדי השתנה - 11.4 נק' למשחק ב-38% מהשדה...

אם כבר הולכים על שחקן מהסוג הזה אז אני לא בטוח שלא עדיף כבר ללכת על מישהו כמו אדריאן בנקס שמספק אלמנטים דומים אבל צפוי להיות זול יותר.
EulGam05

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים