המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:רפאל נאה כותב הבוקר ב"ידיעות" שאארון ג'קסון על הכוונת של מכבי. מקווה שזה אכן ייצא לפועל, רכז מצויין.
yarinsaky כתב:אני מאוד מקווה שילכו על קונספט של רכז זר( fp ) מנהל משחק ולצידו קלעי ( אחוזים טובים לשלוש ), אחרי זה שיתעסקו בפרפראות כמו לאנדבסרג והלפרין.
למרות שאני אוהב את פרקינס כשחקן אני בספק אם יש לו מקום בשנה הבאה , הסיבה העיקרית היא קליעה חלשה. מכבי לא יכולה ללכת לעונה הבאה, כנראה בלי בלו, בלי גארדים שקולעים מבחוץ.
EulGam05 כתב:yarinsaky כתב:אני מאוד מקווה שילכו על קונספט של רכז זר( fp ) מנהל משחק ולצידו קלעי ( אחוזים טובים לשלוש ), אחרי זה שיתעסקו בפרפראות כמו לאנדבסרג והלפרין.
למרות שאני אוהב את פרקינס כשחקן אני בספק אם יש לו מקום בשנה הבאה , הסיבה העיקרית היא קליעה חלשה. מכבי לא יכולה ללכת לעונה הבאה, כנראה בלי בלו, בלי גארדים שקולעים מבחוץ.
אם הולכים על הקונספט הזה אז הקלעי יהיה הלפרין שקולע בסביבות ה-45% מהשלוש ב-5 השנים האחרונות ביורוליג+יורוקאפ.
yarinsaky כתב:אין מניעה שהוא יהיה הגארד המחליף, אבל לא ה 2 הפותח .
הכול עניין של תקציב ואפשר לנקה קצת כסף משחקנים מיותרים ולבנות קבוצה מספיק חזקה ולא רק להחזיר רת הציביון הישראלי. עם זה לא נתקדם לשום מקום.
בכל מקרה, שני גארדים זרים, לפחות, זה מאסט.
yarinsaky כתב:לדעתי אתה טועה לגבי עלות ישראלי לעומת זר, עד כמה שאני זוכר יש כמעט הבדל של 100 אחוז עלות מעביד.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־25 אורחים