פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: מלפפונים ברעל!

26 מאי 2012, 15:19

שחף כתב:איכסה. אם כבר שחקן מצסק''א, למה לא את סמי מאחייה?

גורדון שחקן יותר טוב.

26 מאי 2012, 15:23

Chen כתב:
קובי כתב:חן, אתה מדבר בבטחון כה רב, כאילו שהדברים שאתה אומר הן האמת הבהירה הקיימת עלי אדמות.

אארון ג'קסון וסוכניו אינם פראיירים. גם הם יודעים שאם ימתינו לקיץ, תג המחיר של ג'קסון צפוי לעלות, אם ימשיך ביכולתו הטובה. לא כל שחקן נעתר לענות ולחתום על חוזה במהלך העונה מסיבה זאת (ע"ע פרקינס).

חוץ מזה, מי אמר שמכבי לא ניסתה "לקטוף" את ג'קסון במהלך העונה ? ונניח שכן, מי אמר שג'קסון בהכרח היה מסכים ?
הכל ספקולציות, הכל פרי הדמיון.

מלבד זאת, ממהרים להכתיר פה כתרים על שחקנים שלא קרעו זוג נעליים באירופה. לא צריך להיסחף. אולי ג'קסון יהיה הצלחה מסחררת באירופה ואולי לא. אפשר למצוא דוגמאות לפה ולשם. אם לאארון מוצעים היום חוזי עתק שמכבי לא יכולה להתחרות בהן, ניחא. אין מה לעשות. מכבי לא צריכה "להתאבד" עבורו. בכל זאת, לא מדובר כאן על סטיב נאש.

כפי שאמרתי, לי מפריעה הרבה יותר העובדה שמכבי לא מצליחה לשמר שחקנים בשנים האחרונות, דבר שמוריד מיכולת ההרתעה של הקבוצה ביורוליג, ביחס למועדונים אחרים.

בנוגע לחלק הראשון, הסוכנים של גרגמל הם כן פראיירים? גם הוא היה נמצא בעליה בעונה האחרונה והמחיר שלו היה עכשיו שווה יותר(או דווקא פחות בגלל הפציעה, אבל אז לא ידעו שהוא יפצע וחתמו עם מכבי) היום מיליון דולר לא מספיקים לג'קסון, אולי אז מיליון זאת הייתה הצעה משתלמת עבורו...

בנוגע לחלק השני, אני מסכים לחלוטין, הפשע הראשוני הוא שמכבי לא מצליחה לשמור על השחקנים שלה, אבל לזה כבר התרגלנו, אבל גם היא לא תמיד מביאה תחליפים ראויים,כמו במקרה פארגו- לא ראינו תחליף טוב לפארגו אחרי שפארמר התחליף הזמני הלך..

ויש עוד פשעים שלא התייחסנו אליהם כמו הפשע של הליגה האדריאטית שלא ברור מה היא תרמה לנו חוץ מזה שיכולנו לשחק עם כל הקבוצה (שדרך אגב לא ברור לי השנה מה יקרה עם הליגה הישראלית ועם כמות הזרים אבל אם ימצאו פתרון לזה הוא יהיה פתרון שיכל לבוא גם שנה שעברה ואז לא היינו הולכים לליגה הזאת).

בקיצור יותר מידי פשעים, דורש כבר חקירה מקצועית. :laugh1

תמיד אפשר למצוא דוגמאות לכאן (גרגמל ואידסון) ולשם (פרקינס). שורה תחתונה - אתה לא באמת יודע האם היה אפשרי להחתים את ג'קסון במהלך העונה. בד"כ, שחקנים בעלייה מעדיפים לדחות ענייני חוזים לקיץ, בו הם "פתוחים" לכל הקבוצות.

26 מאי 2012, 15:49

חביב, הפשיעה שעליה דברתי היא שכופים על בלאט כל מיני דברים , וכופים עליו שחקנים, יש כאן אנשים שבעצמם אמרו שהסגל לא נבנה על ידי בלאט ויש נוהל החתמת שחקן וכאלו. לדעתי זה פשע להתערב למאמן בהחלטות ואז להאשים אותו, זוהי הפשיעה האמיתית.
נכון אני לא בקשר אם בלאט ואני לא יודע את מי הוא רוצה ומי לא, אבל אם באמת קובעים לו מי יבוא ומי לא, ושוב (אם) כי אנחנו לא יודעים מה קורה שם אבל אם קובעים לו אז זה פשיעה.

חן הגדיר את הליגה האדריאטית כפשיעה, אני חושב שהוא עדין מדי עם המילה הזאת של הפשיעה, ההליכה לליגה האדריאטית זאת שפלות, בטח ובטח שפדרמן כל כך מתגאה בזה שהוא הפסיד מזה כסף. אני מקווה ששערוריות כאלו לא יקרו כאן יותר מבחנתי בלאט נשאר ושנה הבאה משחקים בשתי ליגות זה כבר הישג כביר, יותר מזה אני לא מצפה לכלום , אני רק יכול לקוות. יהיה אשר יהיה בקבוצה יש לנו קבוצה שתשחק בשתי ליגות כמו שצריך ולא תהיה משועבדת כמו ספרטקוס בימי רומא.

26 מאי 2012, 16:05

Chen כתב:
קובי כתב:חן, אתה מדבר בבטחון כה רב, כאילו שהדברים שאתה אומר הן האמת הבהירה הקיימת עלי אדמות.

אארון ג'קסון וסוכניו אינם פראיירים. גם הם יודעים שאם ימתינו לקיץ, תג המחיר של ג'קסון צפוי לעלות, אם ימשיך ביכולתו הטובה. לא כל שחקן נעתר לענות ולחתום על חוזה במהלך העונה מסיבה זאת (ע"ע פרקינס).

חוץ מזה, מי אמר שמכבי לא ניסתה "לקטוף" את ג'קסון במהלך העונה ? ונניח שכן, מי אמר שג'קסון בהכרח היה מסכים ?

מלבד זאת, ממהרים להכתיר פה כתרים על שחקנים שלא קרעו זוג נעליים באירופה. לא צריך להיסחף. אולי ג'קסון יהיה הצלחה מסחררת באירופה ואולי לא. אפשר למצוא דוגמאות לפה ולשם. אם לאארון מוצעים היום חוזי עתק שמכבי לא יכולה להתחרות בהן, ניחא. אין מה לעשות. מכבי לא צריכה "להתאבד" עבורו. בכל זאת, לא מדובר כאן על סטיב נאש.

כפי שאמרתי, לי מפריעה הרבה יותר העובדה שמכבי לא מצליחה לשמר שחקנים בשנים האחרונות, דבר שמוריד מיכולת ההרתעה של הקבוצה ביורוליג, ביחס למועדונים אחרים.

בנוגע לחלק הראשון, הסוכנים של גרגמל הם כן פראיירים? גם הוא היה נמצא בעליה בעונה האחרונה והמחיר שלו היה עכשיו שווה יותר(או דווקא פחות בגלל הפציעה, אבל אז לא ידעו שהוא יפצע וחתמו עם מכבי) היום מיליון דולר לא מספיקים לג'קסון, אולי אז מיליון זאת הייתה הצעה משתלמת עבורו...

בנוגע לחלק השני, אני מסכים לחלוטין, הפשע הראשוני הוא שמכבי לא מצליחה לשמור על השחקנים שלה, אבל לזה כבר התרגלנו, אבל גם היא לא תמיד מביאה תחליפים ראויים,כמו במקרה פארגו- לא ראינו תחליף טוב לפארגו אחרי שפארמר התחליף הזמני הלך..

ויש עוד פשעים שלא התייחסנו אליהם כמו הפשע של הליגה האדריאטית שלא ברור מה היא תרמה לנו חוץ מזה שיכולנו לשחק עם כל הקבוצה (שדרך אגב לא ברור לי השנה מה יקרה עם הליגה הישראלית ועם כמות הזרים אבל אם ימצאו פתרון לזה הוא יהיה פתרון שיכל לבוא גם שנה שעברה ואז לא היינו הולכים לליגה הזאת).

תמונה

חן, ג'קסון לא שווה מליון דולר. כמו שאמרו כאן, לא מדובר בסטיב נאש. מכבי לא משלמת סכומים כאלה לשחקנים לא מוכחים בעליל. אפילו ללאנגפורד, לא מוכנים לשלם 1.1-1.2
מליון, שהוא בהלחט שווה.

26 מאי 2012, 16:06

Chen כתב:

תמונה

בימינו קוראים לזה ויצמן יער :)

26 מאי 2012, 16:12

ג'קסון נחשב למוכח במונחים של מכבי, הרי לא יבוא לפה איזה מקאלב כלשהו. גם לנגפורד שכביכול היה מוכח שהוא הגיע לכאן הוא היה אחרי פציעה, אז היה ספק אם נקבל את אותו שחקן. (למרות שלי לא היה ספק)

26 מאי 2012, 16:22

Chen כתב:ג'קסון נחשב למוכח במונחים של מכבי, הרי לא יבוא לפה איזה מקאלב כלשהו. גם לנגפורד שכביכול היה מוכח שהוא הגיע לכאן הוא היה אחרי פציעה, אז היה ספק אם נקבל את אותו שחקן. (למרות שלי לא היה ספק)

אין בעיה. מוכח ברמה של 500-600K, לא יותר. קח בחשבון שאם זה יהיה יותר מכך, אז לאנגפורד לא יישאר, ושום ג'קסון לא שווה את זה.
אני גם חושב שלאור יכולתו של יוגי, הגישה בקיץ תהיה קצת שונה. לדעתי דייויד פחות ילחץ על רכז אמריקאי (או זר אחר) מוביל, וינסה לשכנע את ההנהלה לשים את הכסף על לאנגפורד.
להנהלה זה סוג של ווין ווין, כי היא תקבל רכז ישראלי כשחקן בכיר ומוביל, ואולי אפילו תצליח לדחוף לדייויד את שאראס בדלת האחורית.

26 מאי 2012, 16:25

אגב, ידעתם שחוץ מפזארו והליגה האיטלקית השנייה היקמן הסתובב בליגות בגרמניה, פינלנד ורומניה?

26 מאי 2012, 16:48

Euro_Basket כתב:אגב, ידעתם שחוץ מפזארו והליגה האיטלקית השנייה היקמן הסתובב בליגות בגרמניה, פינלנד ורומניה?

כן. לכן אף פעם לא הבנתי את המועמדות שלו. אני מתקשה לקחת אותו ברצינות.

26 מאי 2012, 16:51

Chen כתב:הסוכנים של גרגמל הם כן פראיירים? גם הוא היה נמצא בעליה בעונה האחרונה והמחיר שלו היה עכשיו שווה יותר(או דווקא פחות בגלל הפציעה, אבל אז לא ידעו שהוא יפצע וחתמו עם מכבי) היום מיליון דולר לא מספיקים לג'קסון, אולי אז מיליון זאת הייתה הצעה משתלמת עבורו...

כל מקרה לגופו. ההייפ סביב ג'קסון יותר גדול והשמועות סביב מעברו לקבוצה כזאת או אחרת רצות כבר מזמן. ממש לא אותה התעניינות כמו במקרה של גרגמל. אין לו שום סיבה להתחייב מוקדם למכבי כשקבוצות יותר עשירות מרחרחות סביבו.

אנשים חושבים שזה כל כך פשוט להציע לשחקן חוזה מוקדם והוא ירוץ לפה בעיניים עצומות. מה לעשות שזה לא תמיד כל כך פשוט והשחקנים לא מטומטמים.

26 מאי 2012, 17:32

אני לא בטוח שג׳סטין דנטמון פחות טוב..

26 מאי 2012, 17:53

Euro_Basket כתב:אגב, ידעתם שחוץ מפזארו והליגה האיטלקית השנייה היקמן הסתובב בליגות בגרמניה, פינלנד ורומניה?

לא ממש מלהיב. די נשמע כמו גירסה חדשה של דמונד מאלט.

26 מאי 2012, 18:05

כמה עדכונים מפיק ביורובאסקט

-מכבי הציעה לפול דיוויס הצעה ראשונית אבל כרגע הוא רוצה יותר כסף, יותר ממה שמכבי יכולים לשלם
-אם צסק''א תממש את האופציה על ג'ורדון אז הסיכויים של ג'קסון להגיע יותר גבוהים
-דני פדרמן נפגש עם הסוכן של ג'קסון ולמרות שזה ידוע שיש לו הצעות גבוהות מכבי הציעו לו 700K
http://www.eurobasket.com/Euroleague/ba ... sID=272659

26 מאי 2012, 18:09

מכבי רוצה את דייויס ל-4 או ל-5?

26 מאי 2012, 18:11

Holiday_Armadillo כתב:כמה עדכונים מפיק ביורובאסקט

-מכבי הציעה לפול דיוויס הצעה ראשונית אבל כרגע הוא רוצה יותר כסף, יותר ממה שמכבי יכולים לשלם
-דני פדרמן נפגש עם הסוכן של ג'קסון ולמרות שזה ידוע שיש לו הצעות גבוהות מכבי הציעו לו 700K

זה לא נכון, אין לי מושג מאיפה הם הביאו את זה.

26 מאי 2012, 18:16

where is the love? כתב:
חן הגדיר את הליגה האדריאטית כפשיעה, אני חושב שהוא עדין מדי עם המילה הזאת של הפשיעה, ההליכה לליגה האדריאטית זאת שפלות, בטח ובטח שפדרמן כל כך מתגאה בזה שהוא הפסיד מזה כסף. אני מקווה ששערוריות כאלו לא יקרו כאן יותר מבחנתי בלאט נשאר ושנה הבאה משחקים בשתי ליגות זה כבר הישג כביר, יותר מזה אני לא מצפה לכלום , אני רק יכול לקוות. יהיה אשר יהיה בקבוצה יש לנו קבוצה שתשחק בשתי ליגות כמו שצריך ולא תהיה משועבדת כמו ספרטקוס בימי רומא.

אם השערוריה הזאת הביא הלכאן את לנגפורד ונתנה למכבי הזדמנות לתרגל את כל הסגל גם מחוץ ליורוליג, אז מי יתן ויהיו עוד שערוריות ופשעים כאלו.

26 מאי 2012, 18:18

Holiday_Armadillo כתב:כמה עדכונים מפיק ביורובאסקט

עצם הפנייה זה בסדר, אבל אם מביאים את ג'קסון, וכתוצאה לא ישאירו את לאנגפורד, אש תהיה כאן פשלה כפולה. גם לאנגפורד יעזוב
וגם יביאו שחקן על המשבצת של יוגב.

26 מאי 2012, 18:18

שחף כתב:

לא ממש מלהיב. די נשמע כמו גירסה חדשה של דמונד מאלט.

או של דורון פרקינס...

26 מאי 2012, 18:31

Chen כתב:הקטע שאפשר לקטוף שחקנים כמו ג'קסון ולסכם איתם לפני שכולם לפני שכל אירופה שמה עליהם עין ומציעה להם דברים שמכבי ת"א לא יכולה להתחרות איתם.. היה אפשר לפעול כמו שמכבי פעלה עם גרגמל אבל עכשיו שמדברים על הצעות כאלה ואחרות זה בעייתי..

הווו פה בדיוק אתה טועה.
שחקנים כמו ג'קסון לא ניתן "לקטוף" ולפתות בשלב מוקדם.
המקרה של ג'קסון ממש לא דומה לזה של שרמדיני. אחרי הכל, מכבי הציעה לשרמדיני הצעה מאוד נדיבה (שגם גרמה ללא מעט אנשים להרים גבה), כנראה שגם קיבלה אישור מפאו לנהל עמו מו"מ תחת חוזה, ולבסוף החתימה אותו.
האם מכבי יכולה להציע לג'קסון סכומים גבוהים? האם היא יכולה להתחרות בקבוצות כמו צסקא? האם ג'קסון עצמו ירצה כבר עכשיו לסגור במקום עבור סכום קטן ולא לחכות לסכומים גדולים מאוחר יותר? התושבה היא חד משמעית לא.

אני גם מזכיר שקיום מו"מ עם שחקן תחת חוזה הוא דבר החורג מתקנון יול"ב ופיב"א ולא ניתן לצפות ממכבי גם לעבור על החוק, גם לסגור שחקן טוב במחיר טוב, גם להשאיר את לנגפורד וגם לסגור את כל העסק עכשיו.
אני חושב שצריכים להיות קצת פחות מפונקים ולרדת למציאות, והמציאות היא שלמכבי יהיה מאוד קשה להביא שחקן כמו ג'קסון בטח בשלב כ"כ מוקדם של העונה.

26 מאי 2012, 18:44

חביב אורנג'ד כתב:
where is the love? כתב:

אם השערוריה הזאת הביא הלכאן את לנגפורד ונתנה למכבי הזדמנות לתרגל את כל הסגל גם מחוץ ליורוליג, אז מי יתן ויהיו עוד שערוריות ופשעים כאלו.

העובדה שמכבי העדיפה לעזוב את הליגה האדריאטית כדי להשאר בליגת המיקי מאוס של קופל היא השערורייה האמיתית.
כבר מהעונה הבאה במכבי יתחרטו על ההחלטה הנוראית הזאת. אני מהמר שכבר בקיץ הנוכחי קופל בשיתוף הגועל ת"א והגועל י-ם מתכננים לנו הפתעות וגזרות חדשות...
נושא נעול