על ידי jol9 » 09 יוני 2012, 17:11
לא יודע למה, אבל לא עבד לי האתר כל הסופ"ש...
מצ'באן - לפי ספורט5 אמור לעזוב. זה לא פורסם בשום מקום אחר, אבל זאת כנראה המציאות. הכסף שמתפנה מהעסקה שלו, זה לא בדיוק כסף זמין, כי זה לא כסף
שמכבי הרוויחה (כמו בעסקת הלפרין), אלא כסף שלא בוזבז. מי יודע, אולי מצ'באן עוזב כי המשכורת שלו היא חריגה מהתקציב, ובאופן כזה, הכסף "שנחסך" לא יוזרם
לשום מקום אחר.
לאנגפורד והנדריקס - בדומה למטרה המוצהרת בשנה שעברה שהיתה להשאיר את התאומים ואת אידסון, גם הקיץ הזה המטרה היתה להשאיר את הנדריקס ואת לאנגפורד.
בדומה לקיץ הקודם, יש סיכוי לא רע, שגם הקיץ הזה מכבי לא תצליח לעמוד במשימה.
האם זה רע? לדעתי כן. להנדריקס אפשר למצוא מחליף, במידה וזה יהיה שחקן בסגנון שונה, כמו מאריץ' למשל (שיש לו גם סיכוי לשחזר את העונה המצויינת מפרטיזן).
מנגד, אם ינסו לחפש תואם הנדריקס, אבל זול יותר, אז זאת טיפשות לשמה, שכן לא יהיה מדובר בפער גדול מדי, ויש סיכוי טוב ליפול על הפרצוף עם שחקן בינוני.
ללאנגפורד, לא יימצאו תחליף אלא אם כן מדובר במזל ובגניבה. לא הייתי מחליף את השחקן הכי טוב בקבוצה, בהימור. זה לא אחראי.
הלפרין - אני מקווה שהסיפור שלו ייסגר כבר. מכבי צריכה להתחיל לבנות את הקו האחורי. יותם נתן עונה טובה ברוסיה, ויכול לקבל הצעות מקבוצות רוסיות מובילות. הגיע הזמן
לסיים את הפרשה הזאת כבר.
מלפפונים - פישר? ניקולאס? האטשמייר? כל אלה נראים לי כמו ירידה חדה לעומת השחקנים אותם הם אמורים להחליף, אבל בלי חסכון של כסף. מה עשינו בזה?