מלפפונים!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים!

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2012, 15:14

asafb96 כתב:
קודי כתב:בספרד התפרסמו היום שתי ידיעות בנוגע למלפפונים צהובים:
1. מלאגה קרובה להחתים את ראפא ואת מרקו באניץ.
2. לניק קנר-בדלי יש חוזה לעונה נוספת בולנסיה עם סעיף יציאה שמאפשר לו לשלם סכום מסויים לקבוצה ולצאת בקית הזה. הוא עדיין לא החליט אם לנצל את הסעיף הזה, אבל הצהיר שאם ישודרג שכרו בולנסיה הוא מעוניין להישאר. במקביל, יש לו לא מעט הצעות מטורקיה וספרד, מאחר והוא קיבל דרכון אירופאי ויכול לשחק כבוסמן.

חדשות מעולות למכבי
מקווה רק שהפרסומים על ניקולאס שנתן עונה מזעזעת במילאנו, ופישר שממש ממש לא מתאים לצד שרמאן, הם לא נכונות

לגבי ראפא אלה אכן חדשות טובות. לגבי קנר-בדלי אלה חדשות רעות מאוד, מאחר ששחקן כמו דולמן זה בזבוז כסף מוחלט.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 09 יוני 2012, 15:16

קודי כתב:
asafb96 כתב:
2. לניק קנר-בדלי יש חוזה לעונה נוספת בולנסיה עם סעיף יציאה שמאפשר לו לשלם סכום מסויים לקבוצה ולצאת בקית הזה. הוא עדיין לא החליט אם לנצל את הסעיף הזה, אבל הצהיר שאם ישודרג שכרו בולנסיה הוא מעוניין להישאר. במקביל, יש לו לא מעט הצעות מטורקיה וספרד, מאחר והוא קיבל דרכון אירופאי ויכול לשחק כבוסמן.

חדשות מעולות למכבי
מקווה רק שהפרסומים על ניקולאס שנתן עונה מזעזעת במילאנו, ופישר שממש ממש לא מתאים לצד שרמאן, הם לא נכונות

לגבי ראפא אלה אכן חדשות טובות. לגבי קנר-בדלי אלה חדשות רעות מאוד, מאחר ששחקן כמו דולמן זה בזבוז כסף מוחלט.

אני מעדיף את דולמן על קנר מדלי. קנר מדלי שחקן נחמד אבל ממש לא איזה כוכב גדול, בן 29, ומאוד יקר.
וגם זה מחזק את הסיכויים שמאצ'בן אולי כן ישאר בסוף (נראה לי אני היחיד שעוד מאמין שזה יכול לקרות)
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2012, 15:19

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

חדשות מעולות למכבי

אני מעדיף את דולמן על קנר מדלי. קנר מדלי שחקן נחמד אבל ממש לא איזה כוכב גדול, בן 29, ומאוד יקר.
וגם זה מחזק את הסיכויים שמאצ'בן אולי כן ישאר בסוף (נראה לי אני היחיד שעוד מאמין שזה יכול לקרות)

לא נראה לי שיש הרבה סיכוי שמצ'באן ישאר, בעיקר בגלל הפן הכספי שהוא זה שקובע במכבי של היום. קנר-מדלי הוא מבוגר יותר מדולמאן אבל טוב ממנו בהרבה - חזק יותר, יוזם יותר, ריבאונדר טוב יותר, חודר טוב יותר ושומר טוב יותר. דולמאן הוא שחקן די פרווה ולא נראה לי מתאים לרמות הגבוהות של אירופה. יש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה אבל הוא לא יתן למכבי הרבה ויכול להיות בעיקר מחליף סביר לאליהו.
ואגב - הלוואי שמצ'באן ישאר, אני מעדיף אותו על פני כל שחקן אחר בעמדה 4. לא סתם במידה שהוא יעזוב את מכבי נראה אותו נוחת באחת מאריות היבשת.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 09 יוני 2012, 15:27

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

חדשות מעולות למכבי

לא נראה לי שיש הרבה סיכוי שמצ'באן ישאר, בעיקר בגלל הפן הכספי שהוא זה שקובע במכבי של היום. קנר-מדלי הוא מבוגר יותר מדולמאן אבל טוב ממנו בהרבה - חזק יותר, יוזם יותר, ריבאונדר טוב יותר, חודר טוב יותר ושומר טוב יותר. דולמאן הוא שחקן די פרווה ולא נראה לי מתאים לרמות הגבוהות של אירופה. יש לו אינטיליגנציית משחק גבוהה אבל הוא לא יתן למכבי הרבה ויכול להיות בעיקר מחליף סביר לאליהו.
ואגב - הלוואי שמצ'באן ישאר, אני מעדיף אותו על פני כל שחקן אחר בעמדה 4. לא סתם במידה שהוא יעזוב את מכבי נראה אותו נוחת באחת מאריות היבשת.

אני לא ממש מתלהב מקנר מדלי. בן 29 כבר, וממש לא איזה כוכב גדול. שחקן נחמד, לא יותר. גם דולמן לא איזה שחקן גדול (בטח לא שחקן כמו מאצ'בן), אבל אני מעדיף אותו על קנר מדלי. צעיר יותר, נתן מספרים טובים יותר, וזול יותר כנראה
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2012, 15:31

אסף, המספרים הטובים יותר של דולמאן נובעים מכך שהוא שיחק בקבוצה הרבה פחות טובה. כמי שראה את שניהם בלא מעט משחקים העונה, ברור לגמרי שקנר-דלי שחקן טוב בהרבה. בכל מקרה, בוא נסכים על כך שמצ'באן עדיף על שניהם ובאמת שלא ברור לי איך משחררים יהלום כזה מקבוצה שיש לה שאיפות רציניות, או ככה לפחות מצהירים מנהליה.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 09 יוני 2012, 15:33

קודי כתב:אסף, המספרים הטובים יותר של דולמאן נובעים מכך שהוא שיחק בקבוצה הרבה פחות טובה. כמי שראה את שניהם בלא מעט משחקים העונה, ברור לגמרי שקנר-דלי שחקן טוב בהרבה. בכל מקרה, בוא נסכים על כך שמצ'באן עדיף על שניהם ובאמת שלא ברור לי איך משחררים יהלום כזה מקבוצה שיש לה שאיפות רציניות, או ככה לפחות מצהירים מנהליה.

מוסכם.
הבעיה היא שבלאט פשוט לא רוצה את מאצ'בן. מרגיז כל כך. אחרי שהוא התעקש עליו, וההנהלה הביאה אותו, ובלא מעט כסף, הוא לא סופר אותו.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 09 יוני 2012, 15:43

asafb96 כתב:
קודי כתב:אסף, המספרים הטובים יותר של דולמאן נובעים מכך שהוא שיחק בקבוצה הרבה פחות טובה. כמי שראה את שניהם בלא מעט משחקים העונה, ברור לגמרי שקנר-דלי שחקן טוב בהרבה. בכל מקרה, בוא נסכים על כך שמצ'באן עדיף על שניהם ובאמת שלא ברור לי איך משחררים יהלום כזה מקבוצה שיש לה שאיפות רציניות, או ככה לפחות מצהירים מנהליה.

מוסכם.
הבעיה היא שבלאט פשוט לא רוצה את מאצ'בן. מרגיז כל כך. אחרי שהוא התעקש עליו, וההנהלה הביאה אותו, ובלא מעט כסף, הוא לא סופר אותו.

קשה לי לדעת אם זה בלאט או ההנהלה. אמנם בקיץ שעבר בלאט העדיף את הנדריקס על פניו, אבל זה בעיקר בגלל שהיתה חסרה לו מאסה מתחת לסל ובעמדה 4 היו לו כבר את אליהו ובלו. בכל מקרה, לא ברור לי איך קבוצה עם יומרות מוותרת סתם כך על אחד הפאוור פורוורדים המוכשרים באירופה ועוד אחרי שנתן עונה נפלאה ביורוליג.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 09 יוני 2012, 15:45

קודי כתב:
asafb96 כתב:

מוסכם.

קשה לי לדעת אם זה בלאט או ההנהלה. אמנם בקיץ שעבר בלאט העדיף את הנדריקס על פניו, אבל זה בעיקר בגלל שהיתה חסרה לו מאסה מתחת לסל ובעמדה 4 היו לו כבר את אליהו ובלו. בכל מקרה, לא ברור לי איך קבוצה עם יומרות מוותרת סתם כך על אחד הפאוור פורוורדים המוכשרים באירופה ועוד אחרי שנתן עונה נפלאה ביורוליג.

זה 100% בלאט. ההנהלה הביאה אותו, ושילמה לו הרבה כסף, לא לחינם. הם לא החתימו אותו כדי להעיף אותו אחרי שנה וחצי. בלאט פשוט לא סופר אותו. לא שנה שעברה, לא השנה, וכנראה שגם לא בשנה הבאה. חבל
asafb96

הודעהעל ידי ~BenTom~ » 09 יוני 2012, 15:54

פורום תפוז:
"לפי הבנתי המועמד מספר 1 כרגע הוא רפאל הטשהיימר שעליו מכבי לא מוותרת ורוצה להחתים, בעיקר בגלל שמדובר בשחקן עם המון פונטנציאל שלמרות הגודל שלו נחשב למאוד נייד עם קליעה רכה מאוד. יש 2 סיבות שמונעות מהשחקן כרגע לחתום: ההחלמה מניתוח האורטרוסקופיה שאותו הוא עבר וההתשלבות שלו מבחינת השפה ומהדינה(ברזילאים לא מדברים אנגלית). בעקרון בשבוע הבא הוא אמור כבר לסכם בקבוצה.
אלכס מאריץ' גם עדיין חזק על הפרק. יש לו הצעות מרוסיה שמונעות ממנו לחתום במכבי נכון לעכשיו. עדיין, במכבי מאוד רוצים אותו כסוג של "עוגן" מתחת לסל כפי שהיה סופו לאור יכולות הפוסט וההתמצאות מתחת לסל.
במכבי הרצון הוא להחתים את שניהם בצוותא, ואז להביא שחקן קצת יותר זול לעמדה מספר 4.

בגזרת הגארדים, מכבי במו"מ עם כמה רכזים במקביל למו"מ עם לנגפורד שמצידו מאוד אוהב את ת"א וישראל אבל מקבל הצעות גבוהות מאוד שלא מתקרבות לסכומים שמכבי מוכנה לשלם(ובצדק לדעתי). הצעות מרוסיה טורקיה וספרד.
קיים סיכוי שמכבי תביא גארד זר אחד בלבד בצוותא עם לנסברג והלפרין בלבד אם לא ימצא השחקן המתאים. היקמן ופולן לא יגיעו, נשארים כל אחד בקבוצתו שלו כנראה.
קרטיס ג'רלס ולוגאן משתוקקים להגיע למכבי, שכרגע שומרת אותם כסוג של תכנית מגירה. רצון גדול מאוד לראות את פטריק בברלי, אך האחרון חתום ברוסיה ואין סיכוי לשחררו.
אוהבים במכבי גם את ג'מונט גורדון מצסק"א כשכרגע הוא בדרך החוצה מרוסיה בגלל צירופו הצפוי של אארון ג'קסון.

זהו בנתיים..."
~BenTom~

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2012, 16:15

אתם כ"כ בטוחים שבלאט לא רוצה את מילאן כי הוא לא מחבר אליו, אבל אל תשכחו שהוא רצה להשאיר במהלך העונה גם אותו וגם את הנדריקס..
אולי הוא ריאלי מבחינת תקציבים ויודע שזה יבוא על חשבון עמדה אחרת ולכן מעדיף מישהו זול יותר בעמדה כדי שיקבל את מה שהוא רוצה בעמדת הגארד..
הוא פשוט הפף ליותר ריאלי..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Chen » 09 יוני 2012, 17:07

אני מבין שהכוונות טובות, מכבי רוצה שחקנים ברמה גבוהה ומחוספסים. מכל השמועות האלה עדין לא הבנתי, עם מי מהרכזים מכבי במשא ומתן, כל הרשימה שצוינה לא יכולה להגיע מסיבות כאלה ואחרות. ואני שואל את עצמי מי יבוא בסוף? אף אחד לא יכול להגיע, אולי תכוונו למועמדים שאתם כן יכולים להחתים, אני לא מבין את הקטע הזה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2012, 17:11

לא יודע למה, אבל לא עבד לי האתר כל הסופ"ש...

מצ'באן - לפי ספורט5 אמור לעזוב. זה לא פורסם בשום מקום אחר, אבל זאת כנראה המציאות. הכסף שמתפנה מהעסקה שלו, זה לא בדיוק כסף זמין, כי זה לא כסף
שמכבי הרוויחה (כמו בעסקת הלפרין), אלא כסף שלא בוזבז. מי יודע, אולי מצ'באן עוזב כי המשכורת שלו היא חריגה מהתקציב, ובאופן כזה, הכסף "שנחסך" לא יוזרם
לשום מקום אחר.

לאנגפורד והנדריקס - בדומה למטרה המוצהרת בשנה שעברה שהיתה להשאיר את התאומים ואת אידסון, גם הקיץ הזה המטרה היתה להשאיר את הנדריקס ואת לאנגפורד.
בדומה לקיץ הקודם, יש סיכוי לא רע, שגם הקיץ הזה מכבי לא תצליח לעמוד במשימה.
האם זה רע? לדעתי כן. להנדריקס אפשר למצוא מחליף, במידה וזה יהיה שחקן בסגנון שונה, כמו מאריץ' למשל (שיש לו גם סיכוי לשחזר את העונה המצויינת מפרטיזן).
מנגד, אם ינסו לחפש תואם הנדריקס, אבל זול יותר, אז זאת טיפשות לשמה, שכן לא יהיה מדובר בפער גדול מדי, ויש סיכוי טוב ליפול על הפרצוף עם שחקן בינוני.
ללאנגפורד, לא יימצאו תחליף אלא אם כן מדובר במזל ובגניבה. לא הייתי מחליף את השחקן הכי טוב בקבוצה, בהימור. זה לא אחראי.

הלפרין - אני מקווה שהסיפור שלו ייסגר כבר. מכבי צריכה להתחיל לבנות את הקו האחורי. יותם נתן עונה טובה ברוסיה, ויכול לקבל הצעות מקבוצות רוסיות מובילות. הגיע הזמן
לסיים את הפרשה הזאת כבר.

מלפפונים - פישר? ניקולאס? האטשמייר? כל אלה נראים לי כמו ירידה חדה לעומת השחקנים אותם הם אמורים להחליף, אבל בלי חסכון של כסף. מה עשינו בזה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 09 יוני 2012, 17:14

אני יודע שאני חי בסרט אבל יש לי תחושה שעוד נראה כאן בטעות את לורבק..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2012, 17:20

LIAV10 כתב:אני יודע שאני חי בסרט אבל יש לי תחושה שעוד נראה כאן בטעות את לורבק..

http://www.eurobasket.com/player.asp?Cn ... erID=66596

האמת יש מצב..
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 09 יוני 2012, 17:30

LIAV10 כתב:אני יודע שאני חי בסרט אבל יש לי תחושה שעוד נראה כאן בטעות את לורבק..

הסיכוי היחיד שנראה כאן את לורבק הוא בטעות.
EulGam05

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2012, 17:37

לורבק? הפדרמנים עשו אקזיט? לא נראה לי...
שחף

הודעהעל ידי MTA2311 » 09 יוני 2012, 17:42

שחף כתב:לורבק? הפדרמנים עשו אקזיט? לא נראה לי...

גם אם היו עושים עשרה אקזיטים, הם לא היו מביאים את לורבק. אולי היו משאירים את הנדריקס.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שחף » 09 יוני 2012, 17:59

jol9 כתב:לא יודע למה, אבל לא עבד לי האתר כל הסופ"ש...

מצ'באן - לפי ספורט5 אמור לעזוב. זה לא פורסם בשום מקום אחר, אבל זאת כנראה המציאות. הכסף שמתפנה מהעסקה שלו, זה לא בדיוק כסף זמין, כי זה לא כסף
שמכבי הרוויחה (כמו בעסקת הלפרין), אלא כסף שלא בוזבז. מי יודע, אולי מצ'באן עוזב כי המשכורת שלו היא חריגה מהתקציב, ובאופן כזה, הכסף "שנחסך" לא יוזרם
לשום מקום אחר.

לאנגפורד והנדריקס - בדומה למטרה המוצהרת בשנה שעברה שהיתה להשאיר את התאומים ואת אידסון, גם הקיץ הזה המטרה היתה להשאיר את הנדריקס ואת לאנגפורד.
האם זה רע? לדעתי כן. להנדריקס אפשר למצוא מחליף, במידה וזה יהיה שחקן בסגנון שונה, כמו מאריץ' למשל (שיש לו גם סיכוי לשחזר את העונה המצויינת מפרטיזן).
מנגד, אם ינסו לחפש תואם הנדריקס, אבל זול יותר, אז זאת טיפשות לשמה, שכן לא יהיה מדובר בפער גדול מדי, ויש סיכוי טוב ליפול על הפרצוף עם שחקן בינוני.
ללאנגפורד, לא יימצאו תחליף אלא אם כן מדובר במזל ובגניבה. לא הייתי מחליף את השחקן הכי טוב בקבוצה, בהימור. זה לא אחראי.

הלפרין - אני מקווה שהסיפור שלו ייסגר כבר. מכבי צריכה להתחיל לבנות את הקו האחורי. יותם נתן עונה טובה ברוסיה, ויכול לקבל הצעות מקבוצות רוסיות מובילות. הגיע הזמן
לסיים את הפרשה הזאת כבר.

מלפפונים - פישר? ניקולאס? האטשמייר? כל אלה נראים לי כמו ירידה חדה לעומת השחקנים אותם הם אמורים להחליף, אבל בלי חסכון של כסף. מה עשינו בזה?

ניקולאס זה השחקן השנוא עליך באירופה? אני זוכר שעוד בימיו באפס פילזן טענת שהלפרין טוב ממנו או משהו כזה...
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 09 יוני 2012, 18:05

~BenTom~ כתב:פורום תפוז:
"לפי הבנתי המועמד מספר 1 כרגע הוא רפאל הטשהיימר שעליו מכבי לא מוותרת ורוצה להחתים, בעיקר בגלל שמדובר בשחקן עם המון פונטנציאל שלמרות הגודל שלו נחשב למאוד נייד עם קליעה רכה מאוד. יש 2 סיבות שמונעות מהשחקן כרגע לחתום: ההחלמה מניתוח האורטרוסקופיה שאותו הוא עבר וההתשלבות שלו מבחינת השפה ומהדינה(ברזילאים לא מדברים אנגלית). בעקרון בשבוע הבא הוא אמור כבר לסכם בקבוצה.
אלכס מאריץ' גם עדיין חזק על הפרק. יש לו הצעות מרוסיה שמונעות ממנו לחתום במכבי נכון לעכשיו. עדיין, במכבי מאוד רוצים אותו כסוג של "עוגן" מתחת לסל כפי שהיה סופו לאור יכולות הפוסט וההתמצאות מתחת לסל.
במכבי הרצון הוא להחתים את שניהם בצוותא, ואז להביא שחקן קצת יותר זול לעמדה מספר 4.

ממש לא נראה לי שיש למכבי את היכולת להביא גם את מאריץ' גם את הברזילאי וגם עוד זר בעמדה 4, בתוספת לגרגמל שכבר חתום.
אולי הכוונה היא שהברזילאי יהיה הזר לעמדה 4 ואז זה נשמע יותר הגיוני וגם אופציה לא רעה בכלל.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 09 יוני 2012, 18:14

שחף כתב:
jol9 כתב:לא יודע למה, אבל לא עבד לי האתר כל הסופ"ש...

לשום מקום אחר.

לסיים את הפרשה הזאת כבר.

ניקולאס זה השחקן השנוא עליך באירופה? אני זוכר שעוד בימיו באפס פילזן טענת שהלפרין טוב ממנו או משהו כזה...

לא ממש לא. הוא שחקן טוב מאוד, הוא פשוט פחות טוב מלאנגפורד לטעמי. אבל אם לא מצליחים להשאיר את לאנגפורד, אז הוא אופציה לא רעה יחסית.
הבעיה איתו היא שהוא יקר. פחות טוב ויקר. אז בעצם לא מרוויחים כאן הרבה.

לגבי הויכוח ההיסטורי שלנו, לא טענתי שהלפרין יותר טוב, אלא שההבדלים לא גדולים. בפועל, הקריירה של ניקולאס הלכה למקומות טובים יותר, אם כי ליותם יש עדיין
הזדמנות להצליח בבמה המרכזית.
לבסוף, ניקולאס והלפרין באותה הקבוצה, זה נראה לי קצת מיותר ויקר מדי, כי שניהם מביאים דברים דומים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־21 אורחים