מלפפונים וזה...

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים וזה...

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2012, 14:08

LIAV10 כתב:לפי הדרך חשיבה שלך בוריסיס לא אחד מחמשת הסנטרים הטובים..אני צודק?

לא ממש הבנתי איך הגעת לזה, מדיון לא קשור בכלל. זה סובייקטיבי. יש כאלה שיגידו שכן ויש כאלה שיגידו שלו. זה לא עובדות מוצקות שאי אפשר לערער עליהם
asafb96

הודעהעל ידי argof » 21 יוני 2012, 14:10

LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
עשיתי מפוטסיס שחקן כזה מושלם
אני לא כל כך מתלהב ממנו ולא חושב שהוא בטופ 5 של מספרי 4

אז מי כן בטופ 5 שלך?

מילאנו בית קברות לשחקנים, הוא עדיין אותו אלוף מפאו'..

אני חושב שלורבק, חריאפה, טלטוביץ', פרילנד ומירוטיץ' בוודאות יותר טובים ממנו. אחרי העונה הדי בינונית שלו במילאנו, אני לא חושב שאפשר להגיד, לפחות לא בוודאות, שהוא יותר טוב גם ממאצ'בן, ליאור, סבאנוביץ', הנדריקס, רייס, באניץ' ופריטנזיס. אולי הייתה לוקח אותו לפני חלק מהשמות האלה, אבל אני ממש לא חושב שהוא בטופ 5 היום. יקר, בן 31, אחרי עונה ממש לא גדולה, וסיכוי אפסי שיוותר על סכום משמעותי כדי לשחק במכבי. גם לפרילנד אם אני לא טועה יש חוזה של 600 אלף יורו לעונה, חוזה די גדול עבור מכבי אבל לא בלתי אפשרי. לא רואה מצב לטרייד כזה, אבל אם כן זה יכול להיות מאוד נחמד. פרילנד ושרמדיני יחד בעמדת הסנטר זה 2 שחקנים מאוד צעירים, מוכשרים התקפית, ומגוונים, שיאפשרו אולי להביא סוג של "נגר" לעמדה 4 (לא נגר סטייל גרין, אלא יותר פועל שחור). אבל שוב, אני לא רואה מצב לטרייד שכזה

חריאפה באותו גיל כמעט עם סטט' פחות טובה, איך הוא יותר טוב ממנו?
פרילנד לא פורוורד, יכול לשחק כמה דקות, אבל הוא סנטר..
שאר החמישייה סבבה..
כל שאר השמות שרשמת בהמשך זה בושה לפוטסיס שאתה שם אותם באותו הקשר..

פרילנד שחקן נהדר, והוא לחלוטין פורוורד, ולא סנטר, שמשחק רוב העונה לצד זוריץ', הסנטר המוביל של מלגה.
אם מלאגה מאוד רוצה את מצ'באן, זה יכול להיות טרייד מעולה, גם אם אין לו קליעה מ-3.
וכמעט כל הרשימה שלמעלה עדיפה על פוטסיס. פוטסיס לקח את גביע אירופה יחד עם קטש, בשנת 2000. הוא היום שחקן בירידה.
argof

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2012, 14:22

asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
asafb96 כתב:
LIAV10 כתב:
עשיתי מפוטסיס שחקן כזה מושלם
אני לא כל כך מתלהב ממנו ולא חושב שהוא בטופ 5 של מספרי 4

אז מי כן בטופ 5 שלך?

מילאנו בית קברות לשחקנים, הוא עדיין אותו אלוף מפאו'..

אני חושב שלורבק, חריאפה, טלטוביץ', פרילנד ומירוטיץ' בוודאות יותר טובים ממנו. אחרי העונה הדי בינונית שלו במילאנו, אני לא חושב שאפשר להגיד, לפחות לא בוודאות, שהוא יותר טוב גם ממאצ'בן, ליאור, סבאנוביץ', הנדריקס, רייס, באניץ' ופריטנזיס. אולי הייתה לוקח אותו לפני חלק מהשמות האלה, אבל אני ממש לא חושב שהוא בטופ 5 היום. יקר, בן 31, אחרי עונה ממש לא גדולה, וסיכוי אפסי שיוותר על סכום משמעותי כדי לשחק במכבי. גם לפרילנד אם אני לא טועה יש חוזה של 600 אלף יורו לעונה, חוזה די גדול עבור מכבי אבל לא בלתי אפשרי. לא רואה מצב לטרייד כזה, אבל אם כן זה יכול להיות מאוד נחמד. פרילנד ושרמדיני יחד בעמדת הסנטר זה 2 שחקנים מאוד צעירים, מוכשרים התקפית, ומגוונים, שיאפשרו אולי להביא סוג של "נגר" לעמדה 4 (לא נגר סטייל גרין, אלא יותר פועל שחור). אבל שוב, אני לא רואה מצב לטרייד שכזה

חריאפה באותו גיל כמעט עם סטט' פחות טובה, איך הוא יותר טוב ממנו?
פרילנד לא פורוורד, יכול לשחק כמה דקות, אבל הוא סנטר..
שאר החמישייה סבבה..
כל שאר השמות שרשמת בהמשך זה בושה לפוטסיס שאתה שם אותם באותו הקשר..

חראיפה משחק פחות דקות בקבוצה הרבה יותר טוב, קולע פחות אבל שחקן הגנה הרבה הרבה יותר טוב (אחד משחקני ההגנה הטובים באירופה), והאולארונדר כנראה הטוב באירופה (בהנחה שקירי חוזר לNBA). יש להם את אותו ממוצע ראנקינג, רק כמו שאמרתי, חראיפה מגוון יותר, שחקן הגנה טוב יותר, ומשחק בקבוצה הרבה יותר טובה, ולמרות ממוצע דקות נמוך יותר, מעמיד את אותו ממוצע ראנקינג. אם אני בוחר 4 לקבוצה שלי, אני לוקח את חריאפה לפני פוטסיס בלי לחשוב בכלל.
פרילנד הוא פורוורד-סנטר, שמשחק ב2 התפקידים באותה רמה בערך. אם הוא הסנטר, אז מה לוקה זוריץ' וסיננוביץ' (2.22)?? הוא 4-5 ששיחק השנה הרבה יותר כ4.
בושה? שאר השמות מעמידים מספרים טובים יותר ביורוליג (חוץ מליאור ששיחק מעט יחסית משלב הטופ 16, ויש לו ממוצע דקות למשחק נמוך יותר), בקבוצות טובות יותר (חוץ ממאצ'בן ששיחק בפרטיזן). לא יודע מה איתך, בטופ 5 הוא לא. בטח שלא אחרי עונה שכזאת

אל תשכח שכמו שאנחנו לא מאמינים שמכבי רוצה להיפטר ממצ'באן יכול להיות שכך גם מלאגה מרגישה לגבי פרילנד

איזה סיבה יש למאלגה להיפטר ממנו? זאת תהיה שטות עבורם (כמו שזה שטות עבור מכבי לשחרר את מאצ'בן)

רק חיזקת את הטענה שלי שכמו שמכבי בצעד טיפשי מעוניינת להיפטר ממצ'באן כך גם מלאגה מנסה לעשות עם פרילנד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2012, 14:24

LIAV10 כתב:לפי הדרך חשיבה שלך בוריסיס לא אחד מחמשת הסנטרים הטובים..אני צודק?

ההבדל הוא שאותי אישית פוטסיס לא הרשים גם בפאו' לעומת בורוסיס שמאוד הרשים באול'
וגם שבורוסיס עדיין משחק טוב וגם לא מבוגר אבל זו כבר טענה לא כל כך חשובה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2012, 14:27

רק חיזקת את הטענה שלי שכמו שמכבי בצעד טיפשי מעוניינת להיפטר ממצ'באן כך גם מלאגה מנסה לעשות עם פרילנד

זה שונה. מכבי רוצים להיפטר ממאצ'בן כי הוא יקר עבורנו, פרילנד לא יקר עבור מלאגה. ממש ממש לא הייתי בונה על זה שמאלגה תנסה להיפטר מפרילנד, נראה קלוש ביותר ולא אפשרי. אם הם רוצים להיפטר ממנו, הם יכולים בכיף למכור אותו לבארסה/ריאל שהביעו התעניינות בו לא פעם בעבר וגם הציעו המון המון כסף עבורו (אבל הם החליטו לא למכור)
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2012, 14:32

asafb96 כתב:

זה שונה. מכבי רוצים להיפטר ממאצ'בן כי הוא יקר עבורנו, פרילנד לא יקר עבור מלאגה. ממש ממש לא הייתי בונה על זה שמאלגה תנסה להיפטר מפרילנד, נראה קלוש ביותר ולא אפשרי. אם הם רוצים להיפטר ממנו, הם יכולים בכיף למכור אותו לבארסה/ריאל שהביעו התעניינות בו לא פעם בעבר וגם הציעו המון המון כסף עבורו (אבל הם החליטו לא למכור)

מלאגה רוצה עבור פרילנד 2.5 מיליון יורו. אף קבוצה לא תקנה אותו במחיר הזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2012, 14:33

בספרד טוענים שמרקו באניץ מתלבט בין מלאגה לבין צ'דביטה זאגרב.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2012, 14:35

קודי כתב:
asafb96 כתב:

נכון. זה מוכיח שהם לא ממש ממהרים להיפטר ממנו.
asafb96

הודעהעל ידי קודי » 21 יוני 2012, 14:38

asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

נכון. ההבדל הגדול הוא שמכבי מוכנה לתת את מצ'באן בחינם או כמעט בחינם - העיקר שמישהו יקח את החוזה "העצום" שלו.
קודי

הודעהעל ידי asafb96 » 21 יוני 2012, 14:39

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:
asafb96 כתב:

נכון. ההבדל הגדול הוא שמכבי מוכנה לתת את מצ'באן בחינם או כמעט בחינם - העיקר שמישהו יקח את החוזה "העצום" שלו.

עוד לא נתנו בחינם את החוזה שלו... נקווה שגם לא יתנו, ואם כן, לפחות שנקבל באיי-אאוט
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יוני 2012, 15:29

קודי כתב:בספרד טוענים שמרקו באניץ מתלבט בין מלאגה לבין צ'דביטה זאגרב.

איזה התלבטויות מוזרות יש לבחור, בערך כמו ההתלבטות בין מכבי לקובאן..... :hi
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי אנטוניו » 21 יוני 2012, 15:31

מלפפונים חמים. משתמש טורקי באינטרבאסקט טוען שבשיקטאש בקשיים כלכליים קשים
ושכמעט כל הקבוצה למכירה כולל ארויו,ארצג,פופס, והוקינס.
הוקינס כנראה יגיע לגלאטסארי במקום ג׳מון לוקאס.
את מי הייתם לוקחים למכבי?
סמל אישי של המשתמש
אנטוניו

הודעהעל ידי Chen » 21 יוני 2012, 15:38

הייתי לוקח את מנסה בונסו, אבל בכללי גם אותו לא הייתי ממהר לקחת, הייתי מעדיף שחקנים כמו ג'פרסון.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יוני 2012, 15:39

אולי את ארצג??
גם ארויו יכול להיות אופציה מעניינת (למרות שלא נראה לי שבלאט יאהב את המחסור ההגנתי שלו).
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יוני 2012, 16:09

אנטוניו כתב:מלפפונים חמים. משתמש טורקי באינטרבאסקט טוען שבשיקטאש בקשיים כלכליים קשים

מנסה בונסו ללא ספק :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2012, 16:12

אנטוניו כתב:מלפפונים חמים. משתמש טורקי באינטרבאסקט טוען שבשיקטאש בקשיים כלכליים קשים

ועוד יש פה אנשים שרוצים שנהיה כמו בשיקטאש
שנה אחת הם משתוללים וכבר הם צריכים למכור חצי קבוצה..זה מה שאתם רוצים?
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 21 יוני 2012, 17:06

מנסה בונסו? אולי, אבל לפניו הייתי לוקח את ארויו
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יוני 2012, 17:07

Holiday_Armadillo כתב:

אין משהו בין בשיקטאש, לבין להחליף חצי קבוצה כל שנה, כי אין כסף להשאיר את השחקנים המובילים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2012, 17:07

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:

אין משהו בין בשיקטאש, לבין להחליף חצי קבוצה כל שנה, כי אין כסף להשאיר את השחקנים המובילים?

לא בתקציב שלנו
בתקציב הבלתי נגמר של בארסה וצסק''א בטח שיש
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 21 יוני 2012, 17:10

Holiday_Armadillo כתב:

הם משתללים כדי לקחת תארים, והם עושים את זה לא רע, מה רע? עונה אחת נשתולל גם אנחנו וניקח את היורוליג D:
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־17 אורחים