ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 29 יוני 2012, 21:31

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:קודם כל, כן, אני מאמין שאת השושלת היה צריך לפרק. כל השחקנים שעזבו את מכבי באותה עונה, נהיו הרבה פחות טובים בעונות שאחרי (פרט לפארקר). העונה השלישית של אותה שושלת כבר היתה הרבה פחות מוצלחת והרביעית היתה הפוכת להרבה פחות טובה.
אותו הדבר קרה לצסקא של השנה שעברה, שאחרי הרבה שנים עם הולדן ולנגדון, הם נפלו חזק והיה צריך לפרק הכל מהתחלה ולהתחיל לבנות שוב (דבר שנשא תוצאות מהר מאוד).

אני גם מאמין שאם יש שחקנים טובים צריכים להשאר איתם, אבל צריך לדעת לאן הרוח הנושבת ולהעריך כמה טובים הם יהיו גם בטווח הרחוק יותר.
הנה, שחקן כמו סופו נתן עונה מצויינת ואז נעלם ואפילו אידסון הגדול נתן עונה בינונית (שהיתה גם החלשה ביותר בקריירה שלו) בברצלונה העונה.
למעשה, כל השחקנים המובילים של מכבי בעונה שעברה היו פחות טובים השנה, וזה גורם לי לתהות האם ההשארות של כל אחד ואחד מהם היתה עושה למכבי טוב.

המשפט שלי פופוליסטי? אם כן, זה חצי נכון.
החצי הלא נכון, הוא ששחקן כמו דריק שארפ היה בעל השפעה עצומה על מכבי וביותר מחצי מהשנים שהוא שיחק כאן מכבי העפילה לפיינל-פור.
כנראה שההצלחה הזו היא לא מקרית, ומה שמיוחד במקרה של דריק זה שאת כל ההשגים הללו הוא עשה בקבוצה אחת בלבד ולא היה צריך לנדוד לקבוצות גדולות ועטירות תקציב.

החצי הנכון הוא שכמות השגים לא בהכרח מעידה על טיב השחקן וראינו כבר הרבה שחקנים שזכו בלא מעט תארים, הופכים להיות שחקנים בינוניים ומטה (ע"ע פאפאלוקס). אבל אם אפשר לפמפם כ"כ חזק שחקנים כמו פאפאלוקאס ושאראס רק בגלל הנסיון וה"ווינריות" שלהם, למה הדבר לא תקף גם על שחקנים משלימים? הרי גם ככה כל השחקנים המנוסים שהיו מועמדים למכבי (או שהגיעו למכבי) היו אמורים לבוא על תקן של שחקנים משלימים, אז איזה יתרון יש להם על שחקנים שעל הקריירה היו כאלה?

טעות גדולה.
פארקר נתן עונה נפלאה, באסטון וניקולה היו מצויינים גם כן, וכך גם שארפ, בורשטיין והמשלימים האחרים.
מעבר לכך, ניקולה, בעונה שלאחר מכן, נתן עונה מדהימה בכל קנה מידה.
אם תאורטית הרביעייה הזאת היתה נשארת במכבי עוד 2-3 עונות, אז היינו סופרים היום לפחות תואר יורוליג אחד נוסף (אם לא יותר)

העונה האחרונה של פארקר במכבי, היתה החלשה ביותר שלו באירופה ברמה העובדתית. העונה של ניקו שבאה אחרי העונה הזו, היתה אחת משתי העונות החלשות ביותר שלו במכבי וגם העונה של בורשטיין בשנה שלאחרי סוף השושלת, היתה מן הגרועות שלו במכבי. אני בספק מאוד גדול אם הקבוצה הזו היתה יכולה להביא עוד תואר. אני גם מזכיר, שבאותן שנים היו למכבי יריבות לא פחות חזקות ממנה. צסקא העמידה קבוצה עם שחקנים כמו הולדן, פאפאלוקאס, לנגדון, אנדרסן וסמודיש ולאחר מכן פאו העמידה קבוצה עם פקוביץ', ספונליס, שאראס, פוטסיס ובטיסט. אני לא בטוח שמכבי היתה מצליחה להתמודד איתן בכזאת קלות, בטח לא לאחר הירידה ביכולת שהראו שחקניה.

חוץ מזה, גם אם מכבי היתה מחזיקה את אותו סגל לעוד 2-3 עונות, היא במקודם או במאוחר היתה צריכה לפרק אותו. אי-אפשר לשמור את אותו הסגל לנצח ואי-אפשר לצפות שאחרי ירידה ביכולת השחקנים פתאום יתעלו על עצמם ויראו את מה שהראו בעבר.
באישזהו שלב, הקבוצה הזאת היתה צריכה להתפרק וטוב עשתה מכבי שפיקרה אותה כאשר היא היתה בדיוק בשיא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 22:00

jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...

המשתמש בתפוז אמר עד יום א' :tongue3
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 29 יוני 2012, 22:01

felix_r כתב:
jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...

איזו החתמה גדולה? יש פה אנשים מנותקים מהמציאות באופן חריג ביותר.

רועי מרום וחבריו מתפוז..

שמה לכל אחד יש "מקורות פנימיים" :thumbdown
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי קובי » 30 יוני 2012, 00:08

Dperk כתב:
argof כתב:
felix_r כתב:
argof כתב:אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.
אם מחפשים סופר גארד בכסף גדול, צריך להסתכל מעבר לאטלנטי. גוראן דרגיץ' לדוגמה. פרי אייג'נט, 2 מיליון דולר בעונה האחרונה.

אודריך ;)

אם הולכים על שחקני הגיל השלישי, גם ג'ייסון קיד, צ'ונסי ביילפס וברון דייויס פנויים :)

אם ככה אז לעמדת הסנטר אפשר להחזיר את שאקיל מפרישה, אי אפשר להגיד שזה לא שדרוג מסופו.

וואי... שאקיל בצהוב... חלום ! :heart

אתם לא מבינים, זו תהיה כזאת עונה כיפית איתו... קשה לדמיין :frightened
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי המקור » 30 יוני 2012, 00:33

אני בקשר עם מקאלב, הוא רומז שרוב הסיכויים הוא לא נשאר בסיינה.... קשה לדעת מה יקרה בסופו של דבר.
הוא אמר שזה תלוי בהרבה דברים...

"depends on many things"

:?
סמל אישי של המשתמש
המקור

הודעהעל ידי גל גל » 30 יוני 2012, 00:35

המקור כתב:אני בקשר עם מקאלב, הוא רומז שרוב הסיכויים הוא לא נשאר בסיינה.... קשה לדעת מה יקרה בסופו של דבר.

"depends on many things"

חחחח כן אהה ואך אתה בדיוק בקשר איתו?..ואיפה ההחתמה הגולדה שאומרה להיות עד יום ראשון?
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי המקור » 30 יוני 2012, 00:38

גל גל כתב:
המקור כתב:אני בקשר עם מקאלב, הוא רומז שרוב הסיכויים הוא לא נשאר בסיינה.... קשה לדעת מה יקרה בסופו של דבר.

"depends on many things"

חחחח כן אהה ואך אתה בדיוק בקשר איתו?..ואיפה ההחתמה הגולדה שאומרה להיות עד יום ראשון?

ברוך השם יש סקייפ והצלחתי למצוא את הפרטים עליו אז יצרתי איתו קשר לפני שבוע בערך, והחתמה גדולה עד ראשון? אתה יכול להראות לי איפה רשמתי עד ראשון שתהיה החתמה גדולה?
סה"כ אמרתי שיהיה הרבה עניין השבוע.
סמל אישי של המשתמש
המקור

הודעהעל ידי גל גל » 30 יוני 2012, 00:45

המקור כתב:
גל גל כתב:

"depends on many things"

ברוך השם יש סקייפ והצלחתי למצוא את הפרטים עליו אז יצרתי איתו קשר לפני שבוע בערך, והחתמה גדולה עד ראשון? אתה יכול להראות לי איפה רשמתי עד ראשון שתהיה החתמה גדולה?

סליחה התבלבלתי בינך לבין סוד מדינה מתופוז שפרסמו את זה פה בצהבת..אלו הן השעות הקטנות של הלילה :? :? עם אתה כבר מדבר איתו תשאל אותו עם הוא מדבר עם מכבי
מכבי 2025
קלארק בלאט
אדוורדס,יוקו,דיבה
נאוורה/פאלמר,מלקולם,לביא
הורד,ליף,ריימן
מוזס בראון,בייסי/ריברו,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 05:46

אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את מקאלב בהקשר של מכבי. הביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו וגם אם יתפשרו על רבע מזה, תזכרו שמדובר בגארד הכי מבוקש ביבשת שיקבל הצעות שבקלות מגיעות ל- 2 מיליון יורו בעונה. זה שחקן שלמכבי היתה הזדמנות להחתים אחרי פרטיזן (אבל גם אז הוא היה עוזב אחרי עונה כי בטח היו מכניסים לו איזו אופציה לחוזה) אבל היום הוא אפילו לא באזור שלנו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי yellowaura » 30 יוני 2012, 05:50

מה עם סשה וויצ'יץ'... הוא חזר לנ.ב.א או ממשיך באירופה ?

אגב, אני מאוד חושש לגבי הגעתו... זו החתמה פופוליסטית שיכולה להתאים לפדרמן ואני מקווה שלא תקרה (למרות שאם המצב בשוק...)
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

Re: סוף ההמשכיות...מתחילים לבנות מחדש

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 05:52

yellowaura כתב:
קודי כתב:תרשמו רק את העונה בכותרת של הת׳רד, כי כל קיץ הוא יפתח מחדש.

הגיע זמן לשנות חתימה :)(

אני מתחיל לחשוב שכמעט אף שם בחתימה שלי לא ריאלי, למעט היקמן, פניני וסמית. כל היתר הם פנטזיות...
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 05:52

קודי כתב:אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את מקאלב בהקשר של מכבי. הביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו וגם אם יתפשרו על רבע מזה, תזכרו שמדובר בגארד הכי מבוקש ביבשת שיקבל הצעות שבקלות מגיעות ל- 2 מיליון יורו בעונה. זה שחקן שלמכבי היתה הזדמנות להחתים אחרי פרטיזן (אבל גם אז הוא היה עוזב אחרי עונה כי בטח היו מכניסים לו איזו אופציה לחוזה) אבל היום הוא אפילו לא באזור שלנו.

אבל המקור אמר שהוא דיבר איתו בסקייפ ויש מגעים עם מכבי, ככה שאסור לפסול את האפשרות. עכשיו אני חייב ללכת כי דווייט הווארד הזמין אותי לעשות על האש, הקבבונים שלו פשוט פנטסטיים.
Dperk

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 05:54

קודי כתב:
yellowaura כתב:

אני מתחיל לחשוב שכמעט אף שם בחתימה שלי לא ריאלי, למעט היקמן, פניני וסמית. כל היתר הם פנטזיות...

אפילו שרמדיני לא בטוח??
Dperk

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 05:54

Dperk כתב:
קודי כתב:אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את מקאלב בהקשר של מכבי. הביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו וגם אם יתפשרו על רבע מזה, תזכרו שמדובר בגארד הכי מבוקש ביבשת שיקבל הצעות שבקלות מגיעות ל- 2 מיליון יורו בעונה. זה שחקן שלמכבי היתה הזדמנות להחתים אחרי פרטיזן (אבל גם אז הוא היה עוזב אחרי עונה כי בטח היו מכניסים לו איזו אופציה לחוזה) אבל היום הוא אפילו לא באזור שלנו.

אבל המקור אמר שהוא דיבר איתו בסקייפ ויש מגעים עם מכבי, ככה שאסור לפסול את האפשרות. עכשיו אני חייב ללכת כי דווייט הווארד הזמין אותי לעשות על האש, הקבבונים שלו פשוט פנטסטיים.

צודק, אני חוזר בי...
קודי

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 06:02

Dperk כתב:
קודי כתב:
yellowaura כתב:

אפילו שרמדיני לא בטוח??

צודק, גם שרמדיני (אם יעבור את הבדיקות הרפואיות...).
קודי

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 06:09

קודי כתב:
Dperk כתב:
קודי כתב:
yellowaura כתב:

אפילו שרמדיני לא בטוח??

צודק, גם שרמדיני (אם יעבור את הבדיקות הרפואיות...).

איך יכול להיות ששחקן קודם חותם על חוזה ואז עובר בדיקות רפואיות? ואם הוא פצוע לחצי שנה?
Dperk

הודעהעל ידי tomerp » 30 יוני 2012, 09:06

Dperk כתב:

אתה הולך רק בשביל הקבבונים?חכה תטעם את האנטריקוט שלו! איזה טעים הוא עושה את זה!!חבל שהוא שחקן כדורסל, היה יכול להיות שף על!
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי Allan Turing » 30 יוני 2012, 09:24

רכזים ברמה שלנו זה מורן רוט, ופרקינס ביום טוב.
השלב הבא הוא לשים מודעה ב- ynet: "דרוש רכז, תנאים לא רעים למתאימים".
סמל אישי של המשתמש
Allan Turing

הודעהעל ידי Dperk » 30 יוני 2012, 09:27

tomerp כתב:
Dperk כתב:

אתה הולך רק בשביל הקבבונים?חכה תטעם את האנטריקוט שלו! איזה טעים הוא עושה את זה!!חבל שהוא שחקן כדורסל, היה יכול להיות שף על!

חחח, מעניין מי השחקן הבא שהמקור יגיד שהוא דיבר איתו בסקייפ, או עשה איתו סקי באלפים ועל הדרך גם שמע מי תהיה הקבוצה הבאה שלו.
Dperk

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 10:04

עוד מלפפון ירד מהפרק - ג'סטין דולמאן חתם בולנסיה.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, גל גל ו־32 אורחים