29 יוני 2012, 21:31
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:קודם כל, כן, אני מאמין שאת השושלת היה צריך לפרק. כל השחקנים שעזבו את מכבי באותה עונה, נהיו הרבה פחות טובים בעונות שאחרי (פרט לפארקר). העונה השלישית של אותה שושלת כבר היתה הרבה פחות מוצלחת והרביעית היתה הפוכת להרבה פחות טובה.
אותו הדבר קרה לצסקא של השנה שעברה, שאחרי הרבה שנים עם הולדן ולנגדון, הם נפלו חזק והיה צריך לפרק הכל מהתחלה ולהתחיל לבנות שוב (דבר שנשא תוצאות מהר מאוד).
אני גם מאמין שאם יש שחקנים טובים צריכים להשאר איתם, אבל צריך לדעת לאן הרוח הנושבת ולהעריך כמה טובים הם יהיו גם בטווח הרחוק יותר.
הנה, שחקן כמו סופו נתן עונה מצויינת ואז נעלם ואפילו אידסון הגדול נתן עונה בינונית (שהיתה גם החלשה ביותר בקריירה שלו) בברצלונה העונה.
למעשה, כל השחקנים המובילים של מכבי בעונה שעברה היו פחות טובים השנה, וזה גורם לי לתהות האם ההשארות של כל אחד ואחד מהם היתה עושה למכבי טוב.
המשפט שלי פופוליסטי? אם כן, זה חצי נכון.
החצי הלא נכון, הוא ששחקן כמו דריק שארפ היה בעל השפעה עצומה על מכבי וביותר מחצי מהשנים שהוא שיחק כאן מכבי העפילה לפיינל-פור.
כנראה שההצלחה הזו היא לא מקרית, ומה שמיוחד במקרה של דריק זה שאת כל ההשגים הללו הוא עשה בקבוצה אחת בלבד ולא היה צריך לנדוד לקבוצות גדולות ועטירות תקציב.
החצי הנכון הוא שכמות השגים לא בהכרח מעידה על טיב השחקן וראינו כבר הרבה שחקנים שזכו בלא מעט תארים, הופכים להיות שחקנים בינוניים ומטה (ע"ע פאפאלוקס). אבל אם אפשר לפמפם כ"כ חזק שחקנים כמו פאפאלוקאס ושאראס רק בגלל הנסיון וה"ווינריות" שלהם, למה הדבר לא תקף גם על שחקנים משלימים? הרי גם ככה כל השחקנים המנוסים שהיו מועמדים למכבי (או שהגיעו למכבי) היו אמורים לבוא על תקן של שחקנים משלימים, אז איזה יתרון יש להם על שחקנים שעל הקריירה היו כאלה?
טעות גדולה.
פארקר נתן עונה נפלאה, באסטון וניקולה היו מצויינים גם כן, וכך גם שארפ, בורשטיין והמשלימים האחרים.
מעבר לכך, ניקולה, בעונה שלאחר מכן, נתן עונה מדהימה בכל קנה מידה.
אם תאורטית הרביעייה הזאת היתה נשארת במכבי עוד 2-3 עונות, אז היינו סופרים היום לפחות תואר יורוליג אחד נוסף (אם לא יותר)
29 יוני 2012, 22:00
jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...
29 יוני 2012, 22:01
felix_r כתב:jol9 כתב:כנראה שעזיבתו של לאנגפורד היא ההחתמה הגדולה שדיברו עליה. פשוט הקיץ הכל עובד הפוך אז כנראה שגם זה...
איזו החתמה גדולה? יש פה אנשים מנותקים מהמציאות באופן חריג ביותר.
30 יוני 2012, 00:08
Dperk כתב:argof כתב:felix_r כתב:argof כתב:אין סופר פוינט גארדים פנויים באירופה, אא"כ יש איזושהי גניבה מתחת לראדאר.
אם מחפשים סופר גארד בכסף גדול, צריך להסתכל מעבר לאטלנטי. גוראן דרגיץ' לדוגמה. פרי אייג'נט, 2 מיליון דולר בעונה האחרונה.
אודריך
אם הולכים על שחקני הגיל השלישי, גם ג'ייסון קיד, צ'ונסי ביילפס וברון דייויס פנויים
אם ככה אז לעמדת הסנטר אפשר להחזיר את שאקיל מפרישה, אי אפשר להגיד שזה לא שדרוג מסופו.
30 יוני 2012, 00:33
30 יוני 2012, 00:35
המקור כתב:אני בקשר עם מקאלב, הוא רומז שרוב הסיכויים הוא לא נשאר בסיינה.... קשה לדעת מה יקרה בסופו של דבר.
הוא אמר שזה תלוי בהרבה דברים...
"depends on many things"
30 יוני 2012, 00:38
גל גל כתב:המקור כתב:אני בקשר עם מקאלב, הוא רומז שרוב הסיכויים הוא לא נשאר בסיינה.... קשה לדעת מה יקרה בסופו של דבר.
"depends on many things"
חחחח כן אהה ואך אתה בדיוק בקשר איתו?..ואיפה ההחתמה הגולדה שאומרה להיות עד יום ראשון?
30 יוני 2012, 00:45
המקור כתב:גל גל כתב:המקור כתב:אני בקשר עם מקאלב, הוא רומז שרוב הסיכויים הוא לא נשאר בסיינה.... קשה לדעת מה יקרה בסופו של דבר.
"depends on many things"
חחחח כן אהה ואך אתה בדיוק בקשר איתו?..ואיפה ההחתמה הגולדה שאומרה להיות עד יום ראשון?
ברוך השם יש סקייפ והצלחתי למצוא את הפרטים עליו אז יצרתי איתו קשר לפני שבוע בערך, והחתמה גדולה עד ראשון? אתה יכול להראות לי איפה רשמתי עד ראשון שתהיה החתמה גדולה?
30 יוני 2012, 05:46
30 יוני 2012, 05:50
30 יוני 2012, 05:52
yellowaura כתב:קודי כתב:תרשמו רק את העונה בכותרת של הת׳רד, כי כל קיץ הוא יפתח מחדש.
הגיע זמן לשנות חתימה(
30 יוני 2012, 05:52
קודי כתב:אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את מקאלב בהקשר של מכבי. הביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו וגם אם יתפשרו על רבע מזה, תזכרו שמדובר בגארד הכי מבוקש ביבשת שיקבל הצעות שבקלות מגיעות ל- 2 מיליון יורו בעונה. זה שחקן שלמכבי היתה הזדמנות להחתים אחרי פרטיזן (אבל גם אז הוא היה עוזב אחרי עונה כי בטח היו מכניסים לו איזו אופציה לחוזה) אבל היום הוא אפילו לא באזור שלנו.
30 יוני 2012, 05:54
קודי כתב:yellowaura כתב:קודי כתב:תרשמו רק את העונה בכותרת של הת׳רד, כי כל קיץ הוא יפתח מחדש.
הגיע זמן לשנות חתימה(
אני מתחיל לחשוב שכמעט אף שם בחתימה שלי לא ריאלי, למעט היקמן, פניני וסמית. כל היתר הם פנטזיות...
30 יוני 2012, 05:54
Dperk כתב:קודי כתב:אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את מקאלב בהקשר של מכבי. הביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו וגם אם יתפשרו על רבע מזה, תזכרו שמדובר בגארד הכי מבוקש ביבשת שיקבל הצעות שבקלות מגיעות ל- 2 מיליון יורו בעונה. זה שחקן שלמכבי היתה הזדמנות להחתים אחרי פרטיזן (אבל גם אז הוא היה עוזב אחרי עונה כי בטח היו מכניסים לו איזו אופציה לחוזה) אבל היום הוא אפילו לא באזור שלנו.
אבל המקור אמר שהוא דיבר איתו בסקייפ ויש מגעים עם מכבי, ככה שאסור לפסול את האפשרות. עכשיו אני חייב ללכת כי דווייט הווארד הזמין אותי לעשות על האש, הקבבונים שלו פשוט פנטסטיים.
30 יוני 2012, 06:02
Dperk כתב:קודי כתב:yellowaura כתב:קודי כתב:תרשמו רק את העונה בכותרת של הת׳רד, כי כל קיץ הוא יפתח מחדש.
הגיע זמן לשנות חתימה(
אני מתחיל לחשוב שכמעט אף שם בחתימה שלי לא ריאלי, למעט היקמן, פניני וסמית. כל היתר הם פנטזיות...
אפילו שרמדיני לא בטוח??
30 יוני 2012, 06:09
קודי כתב:Dperk כתב:קודי כתב:yellowaura כתב:קודי כתב:תרשמו רק את העונה בכותרת של הת׳רד, כי כל קיץ הוא יפתח מחדש.
הגיע זמן לשנות חתימה(
אפילו שרמדיני לא בטוח??
צודק, גם שרמדיני (אם יעבור את הבדיקות הרפואיות...).
30 יוני 2012, 09:06
Dperk כתב:קודי כתב:אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את מקאלב בהקשר של מכבי. הביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו וגם אם יתפשרו על רבע מזה, תזכרו שמדובר בגארד הכי מבוקש ביבשת שיקבל הצעות שבקלות מגיעות ל- 2 מיליון יורו בעונה. זה שחקן שלמכבי היתה הזדמנות להחתים אחרי פרטיזן (אבל גם אז הוא היה עוזב אחרי עונה כי בטח היו מכניסים לו איזו אופציה לחוזה) אבל היום הוא אפילו לא באזור שלנו.
אבל המקור אמר שהוא דיבר איתו בסקייפ ויש מגעים עם מכבי, ככה שאסור לפסול את האפשרות. עכשיו אני חייב ללכת כי דווייט הווארד הזמין אותי לעשות על האש, הקבבונים שלו פשוט פנטסטיים.
30 יוני 2012, 09:24
30 יוני 2012, 09:27
tomerp כתב:Dperk כתב:קודי כתב:אפילו בצחוק לא הייתי מזכיר את מקאלב בהקשר של מכבי. הביי אאוט שסיינה מבקשת עליו הוא 2 מיליון יורו וגם אם יתפשרו על רבע מזה, תזכרו שמדובר בגארד הכי מבוקש ביבשת שיקבל הצעות שבקלות מגיעות ל- 2 מיליון יורו בעונה. זה שחקן שלמכבי היתה הזדמנות להחתים אחרי פרטיזן (אבל גם אז הוא היה עוזב אחרי עונה כי בטח היו מכניסים לו איזו אופציה לחוזה) אבל היום הוא אפילו לא באזור שלנו.
אתה הולך רק בשביל הקבבונים?חכה תטעם את האנטריקוט שלו! איזה טעים הוא עושה את זה!!חבל שהוא שחקן כדורסל, היה יכול להיות שף על!
30 יוני 2012, 10:04