מה אני אעשה, חשבתי שכשהופכים להורים הקליעה הופכת לפחות טובה ויש בפורום רק שניים שאני יודע בוודאות שהם הורים.
אתה נבחרת.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:רבע שנה
מה אני אעשה, חשבתי שכשהופכים להורים הקליעה הופכת לפחות טובה ויש בפורום רק שניים שאני יודע בוודאות שהם הורים.
אתה נבחרת.
LIAV10 כתב:רבע שנה
אתה נבחרת.
LIAV10 כתב:זה גס על גבול הלא ראוי.
צק צק צק...
LIAV10 כתב:אוקפור לא שיחק שנה, שווה חוזה מינימום (בהתאם לחוקים עם השנות ניסיון שלו בליגה).
אין עוד סנטרים, מונרו ישאר בפיסטונס, ביינום סרטן קבוצתי, אודן עשוי מנייר והשאר בינוניים.
אם נלסון יסכים לחוזה מינימום הוא יהיה נהדר לצידו של בילאפס.
למה להעביר את וויטרס ותומפסון? צעירים מאוד מוכשרים.
LIAV10 כתב:על מה אתה מדבר? אין להם שוטינג גארד.
כרגע זה רק וויטרס ומילר, גם עכשיו זה לא מספיק והם חייבים את אלן.
תומפסון עדיף על בנט.
אני מקווה שהם יצליחו להחתים את ג׳רמיין אוניל על חוזה נמוך, הייתה לו שנה נהדרת והוא נראה בריא.
rc4991 כתב:ראיתי עכשיו שנלסון כבר חתם לפני שלושה שבועות בדאלאס (2.7 מיליון לשנה)
קיוויתי לראות אותו בקאבס אבל הם עדיין יכולים להתחזק עם אלן, בילאפס, אוקפור ואוניל
שמואל1 כתב:רשמית וסופית, קווין לאב עבר בטרייד לקליבלנד ודיוויד בלאט. את הדרך ההפוכה יעשו כצפוי אנתוני בנט ואנדרו וויגינס (בחירה מס' 1 בדראפט האחרון).
חיזוק ענק לקבוצתו של דיוויד בלאט שהיום הופכת באופן רשמי לקבוצה הטובה ביותר ב- NBA והטוענת המרכזית לכתר.
גל גל כתב:rc4991 כתב:ראיתי עכשיו שנלסון כבר חתם לפני שלושה שבועות בדאלאס (2.7 מיליון לשנה)
קיוויתי לראות אותו בקאבס אבל הם עדיין יכולים להתחזק עם אלן, בילאפס, אוקפור ואוניל
עדיף להם את בילאפס או אלן שני שחקנים שיודעים את מקומם והם מבוגרים ויעלו כמחליפים יביאו ניסיון וחוכמה ולא התלוננו
משתמשים הגולשים בפורום זה: עידן ו־10 אורחים