פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
08 יולי 2015, 01:07
עוד מעט יכתבו שגם טיוס אולי ישאר
08 יולי 2015, 01:09
היתה לי הרגשה שזה לא סופי
מצד שני אני מקווה שזה בנוסף לגבוה נוסף
08 יולי 2015, 01:17
אם רנדל נשאר, חייבים סנטר עם קליעה, ועוד סטרץ' פור
08 יולי 2015, 01:40
זה כדי לשבור לי את הלב בפעם השניה?
הלוואי שזה נכון
08 יולי 2015, 01:46
מה נותן לנו רנדל ופבראני??
אני מת על רנדל אבל זה בעיתי .
גם אם נקבל את רדוליצה ביחד אם רנדל זה חצי הכוס , חיבים מקלין
08 יולי 2015, 02:03
אדם כתב:מה נותן לנו רנדל ופבראני??
אני מת על רנדל אבל זה בעיתי .
גם אם נקבל את רדוליצה ביחד אם רנדל זה חצי הכוס , חיבים מקלין
מה תעשה עם מקלין ורדולייצה? יהיו לך שלושה גבוהים (ביחד עם אמבקווה), שעובדים רק בצבע.
מקלין טוב רק עם סנטר סטייל פישר, שבהתקפה יזרוק מבחוץ בזמן שמקלין יחפור בצבע
08 יולי 2015, 02:20
2.5 מליון דולר לפארמר. 1.5 מליון דולר למקל, אבל בשביל 100 אלף דולר, מכבי "תשחרר" את רנדל ואז תנסה להתמקח איתו. בסדר. הכל הגיוני מאוד.
08 יולי 2015, 06:22
אולי רנדל כגבוה רביעי ? לא ברור עדיין מה קורה.
08 יולי 2015, 06:49
roy1000 כתב:2.5 מליון דולר לפארמר. 1.5 מליון דולר למקל, אבל בשביל 100 אלף דולר, מכבי "תשחרר" את רנדל ואז תנסה להתמקח איתו. בסדר. הכל הגיוני מאוד.
השבוע כתבתי שזה מה שהולך להיות . מנסים לחסוך כמה גרושים אבל היה לי מוזר מידי שמכבי משחררת כלכך בקלות שחקן שהתחבר כלכך טוב מקצועית וחברתית. הייתה לו עונה גדולה באופן אישי .
מכבי הבינו שהיא לא תמצא שחקן ברמה שלו בכאלו סכומים.
08 יולי 2015, 06:56
השאלה איך זה מסתדר מקצועית עם פבארני כי אין חולק שרנדל שחקן מצויין. במצב הזה אין שחקן מטרה בצבע למעשה.
אבל שוב, לא ברור כמה שחקנים הולכים לחתום בקו הקדמי, נצטרך לחכות.
רנדל לא דומה למקלין ולא דומה לסטרץ' פור, כל אחד זה קונספט אחר.
08 יולי 2015, 07:01
יכול להיות שהמומ עם מקלין פוצץ או משהו.
בכל מקרה, פארמר ורנדל במגרש הפתוח זה קטלני.
08 יולי 2015, 08:02
my man כתב:מעדיף אותו על כל מקלין שיביאו...
הם שחקנים מאוד שונים. באופן כללי גם אני מעדיף את רנדל. השאלה היא איך ייראה הקו הקדמי כולו...
אם פניני ורנדל יהיו אלה שיעלו קבוע בעמדה 4, אז יש בזה סיכון לא מבוטל
08 יולי 2015, 08:29
jol9 כתב:my man כתב:מעדיף אותו על כל מקלין שיביאו...
הם שחקנים מאוד שונים. באופן כללי גם אני מעדיף את רנדל. השאלה היא איך ייראה הקו הקדמי כולו...
אחת השאלות המעניינות לגבי עונה הבאה זה פניני. אני באופן אישי לא חושב שהפציעה תשפיע יותר מדי (פיזיות אף פעם לא שיחקה תפקיד אצלו) . מה שכן, אני מקווה שאת רוב הדקות שלו הוא יקבל בעמדה 4. לא משנה מי יהיה ה4 המוביל, רנדל או מקלין, פניני יוכל להשלים אותו די טוב. הריבאונד יפגע משמעותית, אבל הקליעה מבחוץ תשתפר וחכמת המשחק תעלה מאוד.
08 יולי 2015, 08:33
MTA2311 כתב:jol9 כתב:my man כתב:מעדיף אותו על כל מקלין שיביאו...
אחת השאלות המעניינות לגבי עונה הבאה זה פניני. אני באופן אישי לא חושב שהפציעה תשפיע יותר מדי (פיזיות אף פעם לא שיחקה תפקיד אצלו) . מה שכן, אני מקווה שאת רוב הדקות שלו הוא יקבל בעמדה 4. לא משנה מי יהיה ה4 המוביל, רנדל או מקלין, פניני יוכל להשלים אותו די טוב. הריבאונד יפגע משמעותית, אבל הקליעה מבחוץ תשתפר וחכמת המשחק תעלה מאוד.
אני מאוד מקווה.
אחד המהלכים המשמעותיים בשנים האחרונות היה להוציא את פניני מהפריזר ולשים אותו בחמישייה בעמדה 4 לפני שנתיים.
אז מבחינתי זה פחות משנה חמישייה או ספסל, אבל פניני זה שחקן עם סט תכונות שהופכות אותו למיוחד, ולכן לא ניתן ולא רצוי
לוותר עליו ולהקפיא אותו שוב על הספסל.
האמת - פניני ומקלין זה השילוב המושלם לדעתי, אבל אם רנדל מוכן לחזור בסכום שיתאים לשני הצדדים, אז מי אנחנו שנתנגד...
08 יולי 2015, 08:39
זה נשמע כמו סתם ספקולציה, עם כל הכבוד לסגל. לא מדובר פה אפילו על משא ומתן שהתחיל בין הצדדים. ובדרך כלל קבוצות לא משחררות שחקן ואז מחתימות אותו מחדש
כמו רוי, אני חושב שזה לא הגיוני, וכנראה גם פחות מתאים מקצועית ליד סנטר כמו פבראני.
כבודו של רנדל במקומו מונח, אבל לדעתי אנחנו צריכים קצת יותר כישרון התקפי בעמדה הזאת. אם ראדוליצה יבוא אולי זה יהיה יותר רלוונטי לדעתי
08 יולי 2015, 08:45
חוץ מזה, צריך ממש להיזהר לא לבנות מפלצת עם גוף גדול ורגליים דקיקות.
כלומר, יש סיכון גדול בקו אחורי מעובה עם הרבה שחקנים וקו קדמי עם 3 שחקנים מרכזיים בלבד ואולי עוד ישראלי זניח יחסית, מה עוד שפבראני חוזר מפציעה ארוכה ( אם הוא חותם ) ורנדל גם " פציע " למדי .( השנה אולי הוא נפצע פחות ממה שחשבנו אבל התווסף לזה גם עניין המחלה ).
אלו דברים שאחר כך קשה לתקן במיוחד אצל מכבי, לכן צריך לשקול בכובד ראש כל מהלך עכשיו ואני מקווה שלא יקבלו החלטות נמהרות.
08 יולי 2015, 09:16
למה צריך לבחור בין רנדל למקלין?
אם האיזרוח של פארמר יש לנו כרגע 3 זרים חתומים בלבד, כלוצר בהנחה שיחתימו 6 זרים כמו בדר"כ יש מקום לעוד 3.
למה לא רנדל + מקלין + פבראני?? (בתוספת הילד הרוסי כגבוה חמישי)
קו גבוהים של רנדל-מקלין-פבראני-אמבקווה נראה לי קטלני למדי, כאשר מידי פעם גם פניני או סמית' יכולים להפציע שם בשביל קצת קליעה.
תחשבו על דקות מסוימות של רנדל ואמבקווה ביחד, מי יוכל להיכנס לנו לצבע מי?? (למרות שהתקפית אולי לא הכי מבריק)
זה גם לא נראה לי יותר מידי יקר, חוץ מהמס של רנדל ואולי מקלין.
08 יולי 2015, 09:47
Holiday_Armadillo כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.193052.html
לא חושבת שהוא יחתום
זאת דעתי
יש פה משהו מזור. מצד אחד לוק באביט, מצד שני בריאן רנדל. הם שחקנים שונים לגמרי שמועמדים לאותה עמדה.. או שאחד המקורות משקר או שמכבי לגמרי מבולבלת ובונה בלי שום חשיבה. אני אישית חושב שבאביט ודומיו יכולים להתאים רק אם מביאים שחקן פוסט אפ קלאסי, מקלין זו אופציה טובה לסמול בול אבל לא בטוח שלמעבר לזה. בעקרון למכבי יש כרגע 5 שחקנים שהחלק הדומננטי במשחק שלהם זה הקליעה שלהם ל-3, ועוד שחקן (פארמר) שהוא אמנם לא קלעי אבל קולע מצויין משם. בשביל מה אנחנו צריכים עוד שחקן שקולע שלשות? באמת שהקונספט היחידי שיכול להתאים במקרה כזה זה איזה זהו סט של 4 בחוץ ו-1 בפנים... אולי שבאמת מכבי רוצה ללכת לקונספט של גולדן סטייט עם שחקני פיקאנדרול טובים שכולם קולעים שלשות.
08 יולי 2015, 09:48
צ'שר כתב:Holiday_Armadillo כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.193052.html
לא חושבת שהוא יחתום
זאת דעתי
יש פה משהו מזור. מצד אחד לוק באביט, מצד שני בריאן רנדל. הם שחקנים שונים לגמרי שמועמדים לאותה עמדה.. או שאחד המקורות משקר או שמכבי לגמרי מבולבלת ובונה בלי שום חשיבה. אני אישית חושב שבאביט ודומיו יכולים להתאים רק אם מביאים שחקן פוסט אפ קלאסי, מקלין זו אופציה טובה לסמול בול אבל לא בטוח שלמעבר לזה. בעקרון למכבי יש כרגע 5 שחקנים שהחלק הדומננטי במשחק שלהם זה הקליעה שלהם ל-3, ועוד שחקן (פארמר) שהוא אמנם לא קלעי אבל קולע מצויין משם. בשביל מה אנחנו צריכים עוד שחקן שקולע שלשות? באמת שהקונספט היחידי שיכול להתאים במקרה כזה זה איזה זהו סט של 4 בחוץ ו-1 בפנים... אולי שבאמת מכבי רוצה ללכת לקונספט של גולדן סטייט עם שחקני פיקאנדרול טובים שכולם קולעים שלשות.
באביט מועמד ''לפי דיווח בליטא'' ורנדל יכול לחזור למרות שאפילו לא מנהלים איתו מגעים
אז שניהם בעלי אותו סיכוי להיות פה