כדורסל ישראלי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יולי 2015, 18:12

יש למכבי את הישראלי מספר אחת בגלובוס אצלה, והוא יושב על העמדה של גל.
יש למכבי ישראלי שהוכיח שהוא לא פחות טוב מגל לפחות במסגרת של היורוליג (יוגב). יש למכבי את הקלעי הישראלי הטוב ביותר (דוגי) ואת הסקורר הטוב ביותר בקו האחורי (סיל).
שיבושם להם איתו. אנחנו צריכים לבנות קבוצה חזקה כדי להתחרות (גם) איתם. כרגע הקו הקדמי שלהם יותר טוב משלנו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי גל גל » 21 יולי 2015, 18:19

הישראלי או בכללי? אם מכבי יביאו את החיזוקים הנכונים בעמדה 4 אנחנו לדעתי יותר טובים בעמדות הגבוהים
מי יש להם פישר גייטס אליהו גאפני ודאנקן אני לא הכי מתלהב בעולם מה שכן הם קבוצה מאוד מאוזנת
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2015, 18:24

הסיפור הוא לא ירושלים, לא צריך בכלל להסתכל עליהם. הסיפור הוא ברצלונה, ריאל מדריד, אולימפיאקוס, פנאתנייקוס, פנרבחצ'ה, צסק"א מוסקבה, חימקי מוסקבה.

אני אשמח מאוד אם לא נשמע יותר על מקל. מאוד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יולי 2015, 18:26

גל גל כתב:הישראלי או בכללי? אם מכבי יביאו את החיזוקים הנכונים בעמדה 4 אנחנו לדעתי יותר טובים בעמדות הגבוהים
מי יש להם פישר גייטס אליהו גאפני ודאנקן אני לא הכי מתלהב בעולם מה שכן הם קבוצה מאוד מאוזנת

לפי דעתי צריך להביא 4 גם בהסתכלות על הליגה
הראנגודי לא שחקן שמתאים לליגה למשל

ואולי אפשר להגיד שאנחנו בונים קבוצה ליורוליג ולא לליגה, אבל אין מה לעשות, צריך להחזיר את העליונות ואת ההרתעה ואת זה אי אפשר לעשות עם 4 איטי וכבד שלא לוקח ריבאונד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אדגר פו » 21 יולי 2015, 18:29

הקו הקדמי של ירושלים רך, אפילו רך מאוד. דיון תומפסון היה השחקן הכי קשוח שלהם והוא הלך, פישר בעצם מחליף אותו כסנטר פותח.
סמל אישי של המשתמש
אדגר פו

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2015, 18:29

זה לא שאלה אם לבנות קבוצה ליורוליג או לליגה, בונים קבוצה לשתי המסגרות. אבל הרף של ירושלים הרבה יותר נמוך מהרף של קבוצות הטופ ביורוליג, ולשם צריך לשאוף.
אחדשיודע

הודעהעל ידי rc4991 » 21 יולי 2015, 18:29

במילא מכבי הרבה יותר חזקה גם בסגל הישראלי ובטח שבכלל
מקל רק יסתום להם את התקציב וגם יכול לייצר להם בעיות אגו
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יולי 2015, 18:32

אחדשיודע כתב:הסיפור הוא לא ירושלים, לא צריך בכלל להסתכל עליהם. הסיפור הוא ברצלונה, ריאל מדריד, אולימפיאקוס, פנאתנייקוס, פנרבחצ'ה, צסק"א מוסקבה, חימקי מוסקבה.

מסכים איתך חלקית, עדיין, אי אפשר לחזור להתעלמות המופגנת הזאת מהליגה. היהירות הזאת בדיוק גרמה לנו לאבד פה אליפויות.
מכבי צריכה לשחק לפי החוקים בליגה. דוסון לצורך העניין היה צריך לקבל איתותים כבר במרץ שהוא הולך לקבל פה כסף גדול כי הוא הישראלי הצעיר הטוב ביותר וכו׳.

מגדל די סגרה ת׳סיפור לדעתי עם מקל. אולי תחתים עוד רכז זר (הייתי משאיר את מקי העלוקה).
בכל מקרה- זו לא צסק״א או בארסה אבל חייבים לראות שיש לנו מצ׳-אפים טובים איתם. קבוצה עם הרבה כשרון, עומק ו-ורסטיליות. אסור לזלזל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 21 יולי 2015, 18:33

אני שואל ברצינות-יש מישו שחושב שהסגל הישראלי של מגדל טוב משלנו?
גל מקל הוא שחקן ליגה ישראלית טוב- וזהו!!! הוא לא עשה כלום בקריירה שלו ובטח ובטח בשנתיים האחרונות..האיש חי במודעות עצמית אפס!
אבל זה בסדר הוא הולך לקבוצה שגם היא לוקה במודעות עצמית שלה...כן לקחתם אליפות אז עכשיו אתם שווים לנו. די תישנו הסגל שלכם הוא של נבחרת ישראל +דונטה ( אצבע משולשת לאוהדים) סמית...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 יולי 2015, 18:35

היינס לינהארט ג'ק כהן אלכסנדר וסופו שמןוחולה זה כל סיפור האליפות שלירושלים ,לחשוב שאלה שחקני החיזוק שלנו בעונה האחרונה זה פשוט לא נקלט , מקל כרכז ופישר סנטר תעשו לי טובה אפילוהחתמות סבירות שלמכבי והיא קבוצה הרבה יותר טובה , זה לא מבטיח כלום בגלל שיטת ה 'אליפות ' ההזויה שחוזרת אבל פארמר את רוצסטי הם שוברי שוויון פבראני ואמבקווה בריאים הם קו קדמי הרבה יותר טוב וקשוח מפישר גפני ואליהו ...
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2015, 18:37

החציל האצטקי כתב:
אחדשיודע כתב:הסיפור הוא לא ירושלים, לא צריך בכלל להסתכל עליהם. הסיפור הוא ברצלונה, ריאל מדריד, אולימפיאקוס, פנאתנייקוס, פנרבחצ'ה, צסק"א מוסקבה, חימקי מוסקבה.

מסכים איתך חלקית, עדיין, אי אפשר לחזור להתעלמות המופגנת הזאת מהליגה. היהירות הזאת בדיוק גרמה לנו לאבד פה אליפויות.
מכבי צריכה לשחק לפי החוקים בליגה. דוסון לצורך העניין היה צריך לקבל איתותים כבר במרץ שהוא הולך לקבל פה כסף גדול כי הוא הישראלי הצעיר הטוב ביותר וכו׳.

מגדל די סגרה ת׳סיפור לדעתי עם מקל. אולי תחתים עוד רכז זר (הייתי משאיר את מקי העלוקה).
בכל מקרה- זו לא צסק״א או בארסה אבל חייבים לראות שיש לנו מצ׳-אפים טובים איתם. קבוצה עם הרבה כשרון, עומק ו-ורסטיליות. אסור לזלזל.

אחדשיודע כתב:זה לא שאלה אם לבנות קבוצה ליורוליג או לליגה, בונים קבוצה לשתי המסגרות. אבל הרף של ירושלים הרבה יותר נמוך מהרף של קבוצות הטופ ביורוליג, ולשם צריך לשאוף.

זה ממש ממש לא זילזול. הכוונה שלי היתה שלא צריך להסתכל על מה שירושלים עושה, אלא על מה שעושות הקבוצות הבכירות ביורוליג, ולפעול בהתאם. הרף של ירושלים גם ככה נמוך יותר.
אחדשיודע

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2015, 18:38

בהתחשב בקו האחורי שנבנה פה, מכבי לא צריכה להסתכל על ירושלים. העליונות ברורה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יולי 2015, 18:41

MTA2311 כתב:בהתחשב בקו האחורי שנבנה פה, מכבי לא צריכה להסתכל על ירושלים. העליונות ברורה.

חכה, אין לנו גבוהים. אתה עוד יכול לבנות קבוצה עם דווין סמית׳ ואיזה ג׳ף טיילור כמספרי 4 ולהעמיד אותם מול ליאור ודאנקן עם ה2.07 שלהם והם ישחטו אותך.
אליהו ודאנקן זה עמדה 4 חזקה מאוד התקפית. ברמה שלא להרבה קבוצות יורוליג יש כזאת.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יולי 2015, 18:42

החציל האצטקי כתב:דוסון לצורך העניין היה צריך לקבל איתותים כבר במרץ שהוא הולך לקבל פה כסף גדול כי הוא הישראלי הצעיר הטוב ביותר וכו׳.

אני מניחה שדאוסן היה מקבל בקלות חוזה כמו של יבזורי אם לא טיפה יותר גבוה
הוא ויתר על המון כסף במודע בשביל לשחק הרבה דקות

העבודה עליו הייתה צריכה להיות בקטע של המקום שמייעדים לו ולא גובה החוזה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 21 יולי 2015, 18:50

יאללה שיילך לשם כבר ושלא נשמע עליו יותר. אם הוא מוצא את עצמו בהגועל זה אומר הכל. אפילו קבוצת יורוליג לא לקחה אותו. זה גם אומר שהוא עוכר מכבי, לא יעזור כלום. אגב, שבמגדל לא ייתלהבו מהסיכום, גם במכבי הוא "סיכם"
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 יולי 2015, 18:50

החציל האצטקי כתב:
MTA2311 כתב:בהתחשב בקו האחורי שנבנה פה, מכבי לא צריכה להסתכל על ירושלים. העליונות ברורה.

חכה, אין לנו גבוהים. אתה עוד יכול לבנות קבוצה עם דווין סמית׳ ואיזה ג׳ף טיילור כמספרי 4 ולהעמיד אותם מול ליאור ודאנקן עם ה2.07 שלהם והם ישחטו אותך.

אני מאמין שבסופו של דבר יחתום פה לפחות PF אחד ברמה. בכל מקרה, גם אם תהיה לנו נחיתות מסויימת בעמדה 4, שאר העמדות אצלנו חזקות יותר.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יולי 2015, 18:52

er79 כתב:יאללה שיילך לשם כבר ושלא נשמע עליו יותר. אם הוא מוצא את עצמו בהגועל זה אומר הכל. אפילו קבוצת יורוליג לא לקחה אותו. זה גם אומר שהוא עוכר מכבי, לא יעזור כלום. אגב, שבמגדל לא ייתלהבו מהסיכום, גם במכבי הוא "סיכם"

זה מזכיר לי את הציוץ של המן

Gal Mekel was never sold on suiting up for Maccabi. He stole two rings from them, won't hesitate doing it again
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 21 יולי 2015, 19:21

החציל האצטקי כתב:

יפה שאמרת התקפית, כי בצד השני של המגרש אין להם במה להתגאות.
אתה אומר 2.07 (אם להיות קטנוני, ליאור 2.06 ודאנקן 2.03) ואני חושב על ה-2.13 של יאן וסלי. וזאת עוד סיבה לחשוב על מה שמחכה לנו ביורוליג ולא להשוות לירושלים.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יולי 2015, 19:38

דאנקן 2.04 בלי נעליים. הוא בדיוק בגובה של ארל קלארק ומרכוס הייסליפ שהם שרוכים. המדידות שלו כמעט זהות לשל בלייק גריפין.
וסלי לא יוציא אותך החוצה ויקלע משם או יקח אותך בדריבל כמו הצמד חמד הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 יולי 2015, 19:44

אחדשיודע כתב:
החציל האצטקי כתב:

יפה שאמרת התקפית, כי בצד השני של המגרש אין להם במה להתגאות.
אתה אומר 2.07 (אם להיות קטנוני, ליאור 2.06 ודאנקן 2.03) ואני חושב על ה-2.13 של יאן וסלי. וזאת עוד סיבה לחשוב על מה שמחכה לנו ביורוליג ולא להשוות לירושלים.

אפשר להגיד את אותו הדבר על הקו האחורי שלנו....

ושמואל, מה הדאגה שלך לשנים הבאות?
אתה חושב שאדון לברון... סליחה, מקל, יחתום על חוזה בלי מיליון סעיפי יציאה בקיץ הבא ושלא ינסה שוב להגשים את חלומות הנ.ב.א שלו??

מה שכן, דווקא בעיות אגו בקבוצה לא זכור לי שהיו לו אי פעם.
הוא אולי חושב שהוא איזה כוכב על כשהוא מנהל מו"מ אבל במהלך העונה לא זכור לי שהיו לו בעיות עם כוכבים אחרים בקבוצות בהן שיחק.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, גל גל ו־17 אורחים