המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:הישראלי או בכללי? אם מכבי יביאו את החיזוקים הנכונים בעמדה 4 אנחנו לדעתי יותר טובים בעמדות הגבוהים
מי יש להם פישר גייטס אליהו גאפני ודאנקן אני לא הכי מתלהב בעולם מה שכן הם קבוצה מאוד מאוזנת
אחדשיודע כתב:הסיפור הוא לא ירושלים, לא צריך בכלל להסתכל עליהם. הסיפור הוא ברצלונה, ריאל מדריד, אולימפיאקוס, פנאתנייקוס, פנרבחצ'ה, צסק"א מוסקבה, חימקי מוסקבה.
אני אשמח מאוד אם לא נשמע יותר על מקל. מאוד.
החציל האצטקי כתב:אחדשיודע כתב:הסיפור הוא לא ירושלים, לא צריך בכלל להסתכל עליהם. הסיפור הוא ברצלונה, ריאל מדריד, אולימפיאקוס, פנאתנייקוס, פנרבחצ'ה, צסק"א מוסקבה, חימקי מוסקבה.
אני אשמח מאוד אם לא נשמע יותר על מקל. מאוד.
מסכים איתך חלקית, עדיין, אי אפשר לחזור להתעלמות המופגנת הזאת מהליגה. היהירות הזאת בדיוק גרמה לנו לאבד פה אליפויות.
מכבי צריכה לשחק לפי החוקים בליגה. דוסון לצורך העניין היה צריך לקבל איתותים כבר במרץ שהוא הולך לקבל פה כסף גדול כי הוא הישראלי הצעיר הטוב ביותר וכו׳.
מגדל די סגרה ת׳סיפור לדעתי עם מקל. אולי תחתים עוד רכז זר (הייתי משאיר את מקי העלוקה).
בכל מקרה- זו לא צסק״א או בארסה אבל חייבים לראות שיש לנו מצ׳-אפים טובים איתם. קבוצה עם הרבה כשרון, עומק ו-ורסטיליות. אסור לזלזל.
אחדשיודע כתב:זה לא שאלה אם לבנות קבוצה ליורוליג או לליגה, בונים קבוצה לשתי המסגרות. אבל הרף של ירושלים הרבה יותר נמוך מהרף של קבוצות הטופ ביורוליג, ולשם צריך לשאוף.
MTA2311 כתב:בהתחשב בקו האחורי שנבנה פה, מכבי לא צריכה להסתכל על ירושלים. העליונות ברורה.
החציל האצטקי כתב:דוסון לצורך העניין היה צריך לקבל איתותים כבר במרץ שהוא הולך לקבל פה כסף גדול כי הוא הישראלי הצעיר הטוב ביותר וכו׳.
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:בהתחשב בקו האחורי שנבנה פה, מכבי לא צריכה להסתכל על ירושלים. העליונות ברורה.
חכה, אין לנו גבוהים. אתה עוד יכול לבנות קבוצה עם דווין סמית׳ ואיזה ג׳ף טיילור כמספרי 4 ולהעמיד אותם מול ליאור ודאנקן עם ה2.07 שלהם והם ישחטו אותך.
אליהו ודאנקן זה עמדה 4 חזקה מאוד התקפית. ברמה שלא להרבה קבוצות יורוליג יש כזאת.
er79 כתב:יאללה שיילך לשם כבר ושלא נשמע עליו יותר. אם הוא מוצא את עצמו בהגועל זה אומר הכל. אפילו קבוצת יורוליג לא לקחה אותו. זה גם אומר שהוא עוכר מכבי, לא יעזור כלום. אגב, שבמגדל לא ייתלהבו מהסיכום, גם במכבי הוא "סיכם"
Gal Mekel was never sold on suiting up for Maccabi. He stole two rings from them, won't hesitate doing it again
החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:בהתחשב בקו האחורי שנבנה פה, מכבי לא צריכה להסתכל על ירושלים. העליונות ברורה.
חכה, אין לנו גבוהים. אתה עוד יכול לבנות קבוצה עם דווין סמית׳ ואיזה ג׳ף טיילור כמספרי 4 ולהעמיד אותם מול ליאור ודאנקן עם ה2.07 שלהם והם ישחטו אותך.
אחדשיודע כתב:החציל האצטקי כתב:MTA2311 כתב:בהתחשב בקו האחורי שנבנה פה, מכבי לא צריכה להסתכל על ירושלים. העליונות ברורה.
יפה שאמרת התקפית, כי בצד השני של המגרש אין להם במה להתגאות.
אתה אומר 2.07 (אם להיות קטנוני, ליאור 2.06 ודאנקן 2.03) ואני חושב על ה-2.13 של יאן וסלי. וזאת עוד סיבה לחשוב על מה שמחכה לנו ביורוליג ולא להשוות לירושלים.