roy1000 כתב:my man כתב:אנשים פה כותבים-" מי ייקח את מכבי במצבה הנוכחי" ואני אומר נו באמת...לאמן במכבי זה כבוד גדול אחד ממועדוני הפאר האירופים... אפילו לצסקא היתה עונה שבה לא עלתה לטופ 16...חלאס עם השטויות אם יציעו הצעה הוגנת ונורמלית של נאמר מינימום עונה וחצי מעכשיו עם אפשרות לבניית הסגל לעונה הבאה כל מאמן ייקח את זה...
אז מה הסיפור אתם שואלים? לא, לא "מצבה העגום של מכבי" אלא ההצעה העגומה של ראשיה. אף אחד לא רוצה לוותר על הסמכויות שלו ובנוגע לכסף כולם יודעים שמכבי מציעה פלאפל בבאגט...
אוי...
אורי, העובדות הפשוטות היא שמכבי מחפשת מאמן כבר כמה שבועות ולא מצליחה להביא אף אחד. אז כן, יכולות להיות כמה סיבות, אבל בתור התחלה, זה מראה שלא הרבה מאמנים אופטימיים במיוחד לגבי הסגל הקיים.
אני לא יודע על איזה עובדות אתה מדבר ונגיד שזה נכון אתה יודע מה היו ההצעות?אולי על זה זה נפל...לא מבין מה יש לך עם הסגל..בתחילת העונה כולנו פה צהלנו והיללנו את הסגל(כן אני יודע שאתה כל הזמן אמרת שפארמר ורוצ'ה לא מתאימים יחד)..לדעתי חוץ מסנטר לא חסר לסגל הזה הרבה.
הבעיה היא לדעתי אך ורק במאמן. אבל להתווכח על זה זה מצחיק אחרי כל הדפים שנשפכו פה על הנושא הזה...
אני מאמין שמאמן אחר לא מגיע - א' כי לא היו בטוחים עד חמישי האחרון שנפרדים מגודס . וב' כי ההצעות למאמנים היו בגדר בדיחה.
זו האמונה שלי.
אני ממש אבל ממש מתבייש בשביל גודס. קח את הדברים שלך תירק בפנים של הבוסים המעאפנים שלך ותלך עם המעט כבוד שעוד נשאר לך...
אני באמת לא מבין אותו.
אנשים פה יכולים להגיד עד מחר אף אחד לא היה מתפטר אבל אני אומר בוודאות שהייתי הולך הביתה. זה כבר מזמן לא קשור ליכולות האימון של גודס, מדובר פה על כבוד בסיסי של בן אדם.
לדעתי גם בלאט היה צריך ללכת אחרי עונת הפסד האליפות והוא איבד הרבה מכבודו בזמנו(מה שהיה בהמשך לא קשור לנושא) יחס כל כך מזלזל מצד המעסיק כאילו גודס הוא איזו בובה שתלויה על חוט זה כבר כואב אפילו לצפות בזה מן הצד.
אם אני גודס אחרי מה שהם עושים לו אני מתפטר ויוצא לספר את כל מאחורי הקלעים של תיאטרון הבובות הלא מוצלח הזה שמנוהל בידי הג'וניורים. פיני התחיל פה משו שהלוואי שיעשה הדים שיגרמו לשינוי כזה גדול שעוד כולנו נצחק ונודה על היום בו גודס הוחתם בתור מאמן...