מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מי הייתם רוצים שיחליף את גודס?

הודעהעל ידי my man » 08 נובמבר 2015, 13:28

roy1000 כתב:
my man כתב:אנשים פה כותבים-" מי ייקח את מכבי במצבה הנוכחי" ואני אומר נו באמת...לאמן במכבי זה כבוד גדול אחד ממועדוני הפאר האירופים... אפילו לצסקא היתה עונה שבה לא עלתה לטופ 16...חלאס עם השטויות אם יציעו הצעה הוגנת ונורמלית של נאמר מינימום עונה וחצי מעכשיו עם אפשרות לבניית הסגל לעונה הבאה כל מאמן ייקח את זה...
אז מה הסיפור אתם שואלים? לא, לא "מצבה העגום של מכבי" אלא ההצעה העגומה של ראשיה. אף אחד לא רוצה לוותר על הסמכויות שלו ובנוגע לכסף כולם יודעים שמכבי מציעה פלאפל בבאגט...

אוי...

אורי, העובדות הפשוטות היא שמכבי מחפשת מאמן כבר כמה שבועות ולא מצליחה להביא אף אחד. אז כן, יכולות להיות כמה סיבות, אבל בתור התחלה, זה מראה שלא הרבה מאמנים אופטימיים במיוחד לגבי הסגל הקיים.

אני לא יודע על איזה עובדות אתה מדבר ונגיד שזה נכון אתה יודע מה היו ההצעות?אולי על זה זה נפל...לא מבין מה יש לך עם הסגל..בתחילת העונה כולנו פה צהלנו והיללנו את הסגל(כן אני יודע שאתה כל הזמן אמרת שפארמר ורוצ'ה לא מתאימים יחד)..לדעתי חוץ מסנטר לא חסר לסגל הזה הרבה.
הבעיה היא לדעתי אך ורק במאמן. אבל להתווכח על זה זה מצחיק אחרי כל הדפים שנשפכו פה על הנושא הזה...
אני מאמין שמאמן אחר לא מגיע - א' כי לא היו בטוחים עד חמישי האחרון שנפרדים מגודס . וב' כי ההצעות למאמנים היו בגדר בדיחה.
זו האמונה שלי.

אני ממש אבל ממש מתבייש בשביל גודס. קח את הדברים שלך תירק בפנים של הבוסים המעאפנים שלך ותלך עם המעט כבוד שעוד נשאר לך...
אני באמת לא מבין אותו.
אנשים פה יכולים להגיד עד מחר אף אחד לא היה מתפטר אבל אני אומר בוודאות שהייתי הולך הביתה. זה כבר מזמן לא קשור ליכולות האימון של גודס, מדובר פה על כבוד בסיסי של בן אדם.
לדעתי גם בלאט היה צריך ללכת אחרי עונת הפסד האליפות והוא איבד הרבה מכבודו בזמנו(מה שהיה בהמשך לא קשור לנושא) יחס כל כך מזלזל מצד המעסיק כאילו גודס הוא איזו בובה שתלויה על חוט זה כבר כואב אפילו לצפות בזה מן הצד.

אם אני גודס אחרי מה שהם עושים לו אני מתפטר ויוצא לספר את כל מאחורי הקלעים של תיאטרון הבובות הלא מוצלח הזה שמנוהל בידי הג'וניורים. פיני התחיל פה משו שהלוואי שיעשה הדים שיגרמו לשינוי כזה גדול שעוד כולנו נצחק ונודה על היום בו גודס הוחתם בתור מאמן...
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 13:40

יאללה שיהיה צביקה גם בסדר. מה עם אדלשטיין? יכול להיות ששמעון שם עליו וטו?
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2015, 13:47

roy1000 כתב:
er79 כתב:דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. הוא גם אמר בעבר שבחיים לא יאמן את מכבי, זה אומר שהוא יעמוד במילותיו? להערכתי אם מכבי מציעים לו לבוא הוא יבוא כמו טטאלע, מאמן כמותו לא יחמיץ הזדמנות פז, זו יכולה להיות פלפורמה אדירה לקריירה שלו, אם יצליח בקבוצה, וגם אם ייכשל יש לו חוזה בנבחרת ותמיד הוא יכול לאמן קבוצה בליגה או לפרשן. לדעתי אם מכבי מעוניינים בו הוא לא יהסס לשנייה.

מכבי כבר מחפשים מאמן כמה שבועות. אתה באמת חושב שלא פנו אליו כבר? אתה באמת חושב שפנו לשאראס לפניו? ואם לא פנו אליו עד עכשיו, נראה לך שיפנו עכשיו? לדעתי או שפנו אליו והוא סירב (האפשרות הסבירה) או שלא פנו אליו וגם לא מתכוונים לפנות (האפשרות הפחות סבירה).

אני דווקא סבור שלא פנו אליו עד כה
er79

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 13:58

ankram כתב:א. גודס צריך לעוף ולו רק בגלל מה שהוא עושה ליבזורי , פניני בסגל?? הבן אדם הוא גוויה מהלכת , בנדר?? הזר הכי גרוע בסגל , לא יודע אם זאת הכנעות לתכתיב , אבל מאמן שלוקח החלטות לא מקצועיות יכול להיות מקסימום פקיד שומה.
ב. הנהלת מכבי מבזה את עצמה , את הקהל שלה ואת המועדון , הסאגה בנוגע להחלפת המאמן היא פארסה שלידה כבירי מהפועל תל אביב כדורגל , הוא מנכ"ל העשור , זה לא רק הזובור הפומבי שגודס עובר (ביננו אף מאמן לא היה מסוגל לתפקד במחול השדים הזה), זה גם הפנייה לשרף שמשחק מול מכבי היום , זאת התנהגות שמתאימה להתאחדות הכדורגל של מדינת עולם שלישי , מגיע להנהלה כזאת אסון כלכלי כמו אי עלייה לטופ16.
ג. צביקה שרף הוא אופורטוניסט מגעיל , שאומר ביום משחק מול מכבי שהוא לא יתנגד להחליף את גודס ואף רומז שהוא רוצה את זה , אין פלא שיש לאיש הזה יותר שונאים מאוהבים.
ד. בא לי שהעונה הזאת תיגמר ושכל השחקנים האלו לא ילבשו צהוב בעונה הבאה , הגיע הזמן לניקוי אוררות מהזן האלים ביותר , הנהלה , צוות מקצועי , שחקנים.

מה אתה רוצה מצביקה? הוא צריך להגיד " לא אחליף אותו בשום פנים ואופן "ואז כשתגיע ההצעה הוא יענה בחיוב?
סהכ דיבר בכנות.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 08 נובמבר 2015, 14:00

toja27 כתב:
ankram כתב:א. גודס צריך לעוף ולו רק בגלל מה שהוא עושה ליבזורי , פניני בסגל?? הבן אדם הוא גוויה מהלכת , בנדר?? הזר הכי גרוע בסגל , לא יודע אם זאת הכנעות לתכתיב , אבל מאמן שלוקח החלטות לא מקצועיות יכול להיות מקסימום פקיד שומה.
ב. הנהלת מכבי מבזה את עצמה , את הקהל שלה ואת המועדון , הסאגה בנוגע להחלפת המאמן היא פארסה שלידה כבירי מהפועל תל אביב כדורגל , הוא מנכ"ל העשור , זה לא רק הזובור הפומבי שגודס עובר (ביננו אף מאמן לא היה מסוגל לתפקד במחול השדים הזה), זה גם הפנייה לשרף שמשחק מול מכבי היום , זאת התנהגות שמתאימה להתאחדות הכדורגל של מדינת עולם שלישי , מגיע להנהלה כזאת אסון כלכלי כמו אי עלייה לטופ16.
ג. צביקה שרף הוא אופורטוניסט מגעיל , שאומר ביום משחק מול מכבי שהוא לא יתנגד להחליף את גודס ואף רומז שהוא רוצה את זה , אין פלא שיש לאיש הזה יותר שונאים מאוהבים.
ד. בא לי שהעונה הזאת תיגמר ושכל השחקנים האלו לא ילבשו צהוב בעונה הבאה , הגיע הזמן לניקוי אוררות מהזן האלים ביותר , הנהלה , צוות מקצועי , שחקנים.

מה אתה רוצה מצביקה? הוא צריך להגיד " לא אחליף אותו בשום פנים ואופן "ואז כשתגיע ההצעה הוא יענה בחיוב?
סהכ דיבר בכנות.

הוא יכול להגיד משפט מאד ברור , "כל עוד במכבי יש מאמן , אני לא מתכוון להתייחס לנושא הזה" מה כבר קשה כל כך?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 14:05

ankram כתב:
toja27 כתב:

סהכ דיבר בכנות.

הוא יכול להגיד משפט מאד ברור , "כל עוד במכבי יש מאמן , אני לא מתכוון להתייחס לנושא הזה" מה כבר קשה כל כך?

היה יכול להגיד ואולי זה נשמע טוב יותר וכנראה נכון יותר אבל כבר כל עם ישראל יודעים מה היא הסיטואציה הנוכחית ואיפה הדברים עומדים אז כל עניין הניסוחים הוא כל כך משני ברגע זה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 14:08

my man כתב:אני לא יודע על איזה עובדות אתה מדבר ונגיד שזה נכון אתה יודע מה היו ההצעות?אולי על זה זה נפל...לא מבין מה יש לך עם הסגל..בתחילת העונה כולנו פה צהלנו והיללנו את הסגל(כן אני יודע שאתה כל הזמן אמרת שפארמר ורוצ'ה לא מתאימים יחד)..לדעתי חוץ מסנטר לא חסר לסגל הזה הרבה.
הבעיה היא לדעתי אך ורק במאמן. אבל להתווכח על זה זה מצחיק אחרי כל הדפים שנשפכו פה על הנושא הזה...
אני מאמין שמאמן אחר לא מגיע - א' כי לא היו בטוחים עד חמישי האחרון שנפרדים מגודס . וב' כי ההצעות למאמנים היו בגדר בדיחה.
זו האמונה שלי.

אני ממש אבל ממש מתבייש בשביל גודס. קח את הדברים שלך תירק בפנים של הבוסים המעאפנים שלך ותלך עם המעט כבוד שעוד נשאר לך...
אני באמת לא מבין אותו.
אנשים פה יכולים להגיד עד מחר אף אחד לא היה מתפטר אבל אני אומר בוודאות שהייתי הולך הביתה. זה כבר מזמן לא קשור ליכולות האימון של גודס, מדובר פה על כבוד בסיסי של בן אדם.
לדעתי גם בלאט היה צריך ללכת אחרי עונת הפסד האליפות והוא איבד הרבה מכבודו בזמנו(מה שהיה בהמשך לא קשור לנושא) יחס כל כך מזלזל מצד המעסיק כאילו גודס הוא איזו בובה שתלויה על חוט זה כבר כואב אפילו לצפות בזה מן הצד.

אם אני גודס אחרי מה שהם עושים לו אני מתפטר ויוצא לספר את כל מאחורי הקלעים של תיאטרון הבובות הלא מוצלח הזה שמנוהל בידי הג'וניורים. פיני התחיל פה משו שהלוואי שיעשה הדים שיגרמו לשינוי כזה גדול שעוד כולנו נצחק ונודה על היום בו גודס הוחתם בתור מאמן...

לגיא גודס נותרו על החוזה עוד 7 חודשים שבהם הוא אמור להרוויח משהו כמו מליון שקל נטו. אני לא יודע איזה משוגע היה מתפטר במצב כזה.
האחריות היא אך ורק על ההנהלה.
roy1000

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 14:09

er79 כתב:
roy1000 כתב:
er79 כתב:דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. הוא גם אמר בעבר שבחיים לא יאמן את מכבי, זה אומר שהוא יעמוד במילותיו? להערכתי אם מכבי מציעים לו לבוא הוא יבוא כמו טטאלע, מאמן כמותו לא יחמיץ הזדמנות פז, זו יכולה להיות פלפורמה אדירה לקריירה שלו, אם יצליח בקבוצה, וגם אם ייכשל יש לו חוזה בנבחרת ותמיד הוא יכול לאמן קבוצה בליגה או לפרשן. לדעתי אם מכבי מעוניינים בו הוא לא יהסס לשנייה.

מכבי כבר מחפשים מאמן כמה שבועות. אתה באמת חושב שלא פנו אליו כבר? אתה באמת חושב שפנו לשאראס לפניו? ואם לא פנו אליו עד עכשיו, נראה לך שיפנו עכשיו? לדעתי או שפנו אליו והוא סירב (האפשרות הסבירה) או שלא פנו אליו וגם לא מתכוונים לפנות (האפשרות הפחות סבירה).

יכול להיות, אבל לדעתי אם עדיין לא פנו אליו, כנראה שכבר לא יפנו.
roy1000

הודעהעל ידי קובי » 08 נובמבר 2015, 14:10

ankram כתב:
toja27 כתב:

סהכ דיבר בכנות.

צודק.
האמת שהתגובה של צביקה הפתיעה אותי. כנראה שגם הוא מבין שזו ההזדמנות אולי האחרונה שלו לחזור לצמרת וזה חזק ממנו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2015, 14:15

roy1000 כתב:
er79 כתב:
roy1000 כתב:

יכול להיות, אבל לדעתי אם עדיין לא פנו אליו, כנראה שכבר לא יפנו.

לעניין זה לצערי אני מסכים איתך, וחבל.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 נובמבר 2015, 14:17

צביקה כבר אמר בפעם הקודמת שברגע שמכבי קוראת לו לדגל הוא מתייצב בלי להסס.

אני חושב שזאת אופציה רעה מאוד האמת.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 08 נובמבר 2015, 14:21

אני חושב שכל מאמן שיבוא צריך להתנות את מינויו בשינוי אחד או שניים בסגל השחקנים כי אם לא אני לא חושב שאפשר לעשות איזה שינוי דראסטי עם הסגל הקיים במיוחד שהמועמדים הם לא אוברדוביץ או בלאט בדיוק .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 14:35

מקאדו 3 כתב:אני חושב שכל מאמן שיבוא צריך להתנות את מינויו בשינוי אחד או שניים בסגל השחקנים כי אם לא אני לא חושב שאפשר לעשות איזה שינוי דראסטי עם הסגל הקיים במיוחד שהמועמדים הם לא אוברדוביץ או בלאט בדיוק .

אם המועמדים הם לא אוברדוביץ או בלאט אז אני לא חושב שהם נמצאים במעמד כזה שהם יכולים לבוא בדרישות כאלו וחוץ מזה שלמכבי אין יותר כסף לשפוך לעונה הזאת חוץ מאיזה תוספת של גבוה.
אני עדיין חושב שאפשר להוציא מהסגל הרבה יותר ממה שהוציאו עד עכשיו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי ankram » 08 נובמבר 2015, 14:40

בואו נראה : בליגה רשומים בנדר,אוננוקו,אופייבו,אמבקווה , סמית , רנדל , אם אינני טועה למכבי יש עוד אפשרות לרשום 2 זרים וזהו.
במקרה הזה , מאמן שירצה להחתים 2 זרים יוכל להחתים גארד גבוה הגנתי לעמדה 2 וסנטר לעמדה 5 , האופצייה הראשונה היא יותר ריאלית כי יש יותר שחקנים כאלו שמסתובבים בחוץ.
בכל מקרה אם מחתימים גארד , אז בעמדה 1 יש 3 שחקנים , ובעמדה 2 יש 2 - 2.5 (עם לאנסברג) , במקרה הזה רצוי להוריד מהרכזים , אבל יוגב הוא יוגב , ו2 האחרים עולים המון , אז יבזורי מיותר (עוד שחקן ישראלי שמכבי בשכילה להרוס ולאבד)
לדעתי גם גארד 2 הגנתי הוא חשוב יותר מסנטר במקרה של מכבי , בכל מקרה לא ניקח את היורוליג ועם הניגרים + רנדל אפשר לצלוח את שלב הבתים ולקחת אליפות בארץ.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי toja27 » 08 נובמבר 2015, 14:46

דרך אגב, אמרתי לפני העונה שמכבי צריכה סווינגמן. אומנם לא שיהיה דווקא הגנתי באופיו אלא שיהיה מוכשר וגבוה לעמדה 2 והצעתי שחקנים כמו הופסון וגיימס אנדרסון. רובכם טענם שלא צריכים כי יש לנו את לאנדסברג. מכבי באמת הלכו לכיוון כזה עם גפרי טיילר אבל משום מה ויתרו אחרי זה. נראה לי אחד כזה היה עוזר לנו היום.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 08 נובמבר 2015, 14:47

אנרקאם, לדעתי אין מצב שיגיעו שחקנים נוספים לפני סוף השלב הראשון ביורוליג. הכיסים במכבי ריקים והמועדון לא כניס את עצמו לבור גדול יותר כשלא בטוח שחיזוק נוסף יביא את הקבוצה לטופ 16.
roy1000

הודעהעל ידי er79 » 08 נובמבר 2015, 15:01

אם יבוא שחקן זה יהיה להערכתי רק בדצמבר, כמיטב המסורת, רק שהשנה אם מפטרים את גודס ומחתימים מאמן חדש זה הרפתקה שתעלה בין מליון וחצי לשני מליון שקל להערכתי, כך שגם מסורת זו עומדת בספק רב העונה. בכל מקרה לא יחתימו יותר משחקן אחד ולא ישחררו את רוצ'סטי או פרמאר. אין להם כסף לזה והם צריכים אותם בגלל החוק הרוסי. לדעתי השינוי שיהיה בוודאות העונה זה פיטורי גודס (לפחות כך אני מקווה ומאמין, רק שיקרה כבר, רבאק) והחתמת מאמן במקומו, ושינוי נוסף שייתכן ויתרחש אך בספק רב זה החתמת שחקן אחד בלבד, או גארד או גבוה, אני מעריך שגבוה. לא יהיו שינויים בסגל השחקנים מעבר לזה.
er79

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2015, 15:05

MTA2311 כתב:
er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.

גם אני חושב

אני חושב הפוך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 נובמבר 2015, 15:29

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
er79 כתב:לא רואה סיבה שאדלשטיין יסרב. אין שום תסריט כזה. אם הוא לא יהיה במכבי זה בגלל שמכבי לא הציעו לו.

גם אני חושב

אני חושב הפוך.

שהוא סירב?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 08 נובמבר 2015, 15:38

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:

גם אני חושב

אני חושב הפוך.

שהוא סירב?

אני לא חושב שמכבי לא פנו אליו. האם הוא סירב? נוכל לדעת רק כשנבין מי המחליף של גודס.
בכל מקרה, איך שזה נראה כרגע גודס IS HERE TO STAY
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot], Mitelka, Tom1313 ו־36 אורחים