גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 דצמבר 2015, 12:47

my man כתב:
אחדשיודע כתב:יש עכשיו באתר.

עריכה: http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 01285.html

לראות או שזה כואב מדי?

תראה ותכתוב סיכום מקיף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 12:47

על החיים ועל המוות. לחצתי על פליי... :rabbi
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי rc4991 » 02 דצמבר 2015, 12:50

:thumbup
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 02 דצמבר 2015, 13:14

ראיון טוב, גיא שופך הרבה דברים (או יותר נכון מאשר)
חבל שלא ניצלו את הסיטואציה כדי לשאול אותו למה ההנהלה לא לוקחת אחריות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 13:48

MTA2311 כתב:
my man כתב:

לראות או שזה כואב מדי?

תראה ותכתוב סיכום מקיף.

ברור...

קודם כל הוא נראה רגוע פעם ראשונה שאני רואה אותו אחרי הרבה זמן שהוא לא נראה ככה.
הוא יושב נינוח על הכיסא. הוא גם בראיון הזה מדבר לעניין. (יכול להיות שכל ראיונות הבזיון שלו נבעו מלחץ?)

הוא מספר שהוא רוצה לחזור לעסוק בכדורסל ושהוא היה מוכן לפיטורים האלו כבר מההדחה בחצי מול אילת. והוא כבר דיבר על זה עם פיני.
הוא מספר על זה שהמשפחה שלו היתה עצובה כשהוא פוטר אבל אם אני מבין בין השורות גם הם כנראה היו מוכנים לזה. הם ידעו מה קורה(הוא היה מביא את 2 הבנים שלו לאימונים).
הוא אומר שהוא תמיד מכין עצמו לסיטואציות ולכל התסריטים.

הוא אומר שמה שפיני הביא זה את ה"נגיעה" שלו בדברים והדאחקות לפני משחקים לחוצים. ובכלל פיני נתן לו הרבה רוגע(מפתיע) אני בטוח שזה שפיני פוטר גרם לנו להראות כל כך גרוע תחת גודס. זה מאד עזר לגודס להישען על הרוגע והביטחון של פיני. לעבור מזה לאבי אבן זה הכי דרסטי בעולם...

ארז שם מראה בדיוק על מה שאמרתי על המעבר הקיצוני מפיני הגדול לאבן הקטן(תרתי ותלתי משמע)

פיני ממש חבר טוב של דנשה כנראה הוא חוזר על זה מלא פעמים -למה אבן ולא דנשה?? גודס עונה שככה זה בא מלמעלה והוא לא הלך להתווכח על זה ולהתעקש על זה. הוא גם הבין שאין יותר מה לנסות.

היו לנו בעיות יישום בהגנה ובהתקפה כי היה כמעט רק את רנדל בהגנה ואתה חייב אותו כי הוא נותן בהגנה המון אבל הואבלי קליעה וזה תקע אותנו..

הוא מספר שהוצעו חוזים דימיוניים לבלו שלא יפרוש והוא גם אומר שמי שהציע את החוזים זה אנשים לא קשורים ובכלל לא בטוח שהיה אפשר לעמוד בהם.(אתם קולטים שאשכרה אנשים לא קשורים הציעו חוזה לשחקן- הזיה המועדון שלנו- הזיה)

פארמר בא רק אחרי שהשיחות עם מקל לא הבשילו. והוצע לו מעל ומעבר! אחרי שמקל ירד מהפרק ההנהלה החליטה שפארמר בא. גודס טוען שהוא לא רצה אותו והוא ידע בדיוק מה יקרה(רמז מה שאנחנו רואים לנגד עינינו) כי יש כבר את רוצ'ה...
גודס רצה גארד גבוה עם סייז(זה לא פארגו)
גודס לא האמין שזה יעבוד עם פארמר ורוצ'ה ואתם יודעים פה כל הסיפור במשפט אחד!- הוא אשכרה אומר שהוא נאבק במחשבות שלו וניסה לשכנע את עצמו שזה יעבוד. והוא לא הצליח! הוא אשכרה היה שם לבד וניסה להתאים את עצמו למצב הבלתי אפשרי הזה שההנהלה המסריחה שלנו הביאה אותו אליו..

הוא אומר שגם בפריסיזן שזה נראה שהלך טוב הוא ידע והרגיש שזה לא הולך למקום טוב עם פארמר ורוצ'ה..כי הוא ידע שקבוצות רק בהתחלה ועוד לא מגובשות עד הסוף וגם הציוותים של פארמר ורוצ'ה יחד לא הלכו טוב גם אז(הוא אומר שהם ניתחו את זה בצוות מבחינה סטטיסטית)

"התרעתי על הנושא של הברך של פבראני מתחילת הדרך"- די אני לא יכול לשמוע יותר- אוי לאוזניים. כל אבל כל הבעיות שלנו לא היו תלויות בגודס!
"ידעתי וכולנו ידענו שאמבקווה לא יעמוד במעמסה של להיות סנטר יחיד"

זה נשמע שרק גודס חשב שצריך 2 ארבע בקבוצה ועוד 2 סנטרים- ההנהלה הזו אשכרה חושבת שהיא ממציאה את הגלגל...זה כנראה ממש לא במקרה שכמעט תמיד אנחנו היינו בשנים האחרונות עם 4 אחד...הם אשכרה מנסים להמציא את הכדורסל מחדש...

"אני ביקשתי וטענתי בקיץ שבנדר צריך להיות מושאל" פיני עוצר אותו ואומר ששלושה חודשים קודם הוא אמר לגודס שבנדר הולך לנחות עליו כזר בעונה הזו וגודס אמר שאין סיכוי שזה יקרה והם לא יעשו את זה...

ארינזה בא רק כדי שאמבקווה לא יקרוס- פיני מנסה להוציא מגודס שלא הוא רצה את ארינזה ומספר שעונה קודם הוא גם התנגד להבאה שלו. גודס מצידו אומר ש"לא היה שום שחקן אחר בשוק שאפשר להביא" פיני עונה לו- בחיאת דינק(או משו כזה) הליגה פה שלנו מלאה בשחקנים יותר טובים ממנו ב100-150 K...
לא יודע כמה גודס מאמין לעצמו שהוא אומר את זה..
בסופו של דבר פיני מעמיד דברים על דיוקם וגודס מהנהן- "גיא- אתה יושב על וידאו יותר משאני קורא ספרים" ההנהלה הביאה לך שמות ואתה פשוט הסכמת -זה לא שמות שאתה רצית(!) ראית את ההוא עם הרגל האחת וההוא בלי העונשין לא רצית את זה- גודס מהנהן...פיני אומר לגודס יותר מדי ויתרת להנהלה...
ארינזה בא כי ההנהלה התמהמה(ככה כותבים?) עם כל השחקנים שגודס רצה ובסוף זה הגיע למצב שגודס כבר אמר להם- תביאו את ארינזה- רק תביאו כבר מישו ומה שיהיה יהיה.

ארז שואל:"מה היית עושה אחרת"
גודס עונה- הייתי צריך להילחם על 3 השחקנים שכן רציתי...
פיני אומר לו- היית צריך כבר בהתחלת הקיץ לשים את המפתחות- זה או אני או בנדר, זה או אני או כל שחקן שלא רצית...
גודס עונה- אני לא במעמד הזה- אני לא אובראדוביץ' ולא מסינה ולא פיני"

פיני שונא את ניקולה אבל ממש!
"מעולם לא היה מנהל מקצועי שלא מחובר לצוות המקצועי בכלל כמו ניקולה" פיני אומר שאם גיא היה אומר משו אחד מקצועי וניקולה משו אחר תמיד עשו מה שניקולה אמר.

הוא חבר מאד טוב של ספאחיה. מיד אחרי ההדחה מהחצי עונה שעברה הוא הזמין אותו לאטלנטה...וגם אחרי הפיטורים הוא הזמין אותו וגיא אומר שהוא עוד יסע(החלק הכי מיותר בראיון)

טבק לא דיבר איתו מהרגע שהוא נחת(זה הזוי לחלוטין)

פיני כבר ידע שהוא לא ממשיך לעונה הבאה שלושה חודשים לפני שהסתיימה העונה. ולא כי מישהו אמר לו את זה. הוא הרגיש וראה את זה בא(בכלל פיני היה צריך להישאר רק בגלל האינסטינקטים שלו- הוא רואה דברים לפני שהם מגיעים הוא מכיר את האנשים שם ויודע בדיוק עם מי יש לו עסק)

אלון שטיין וקובלסקי זה אנשים שגודס רצה איתו וגודס אומר שהוא עבר את כל חברי ההנהלה בנוגע אליהם והם פשוט לא שמו עליו.

פיני מסכם בצורה מדהימה:"שחקנים אתה לא קובע, עוזרי מאמן אתה לא קובע, מאמני כושר אתה לא קובע"- לגודס לא היה שום סיכוי להוציא מהקבוצה הזו יותר.
אני אשכרה חושב שטעיתי לחלוטין לגביו.
הוא לא רצה את פארמר, הוא לא רצה את פבראני, הוא לא רצה את ארינזה והוא לא רצה את אבי אבן. כל הבעיות שלנו הוא ראה וידע ולא היה לו מה לעשות כי ההנהלה יודעת טוב ממנו!

ולסיום- "לא יודע מתי אני אחזור לאמן"
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 דצמבר 2015, 14:22

my man כתב:ארינזה בא רק כדי שאמבקווה לא יקרוס- פיני מנסה להוציא מגודס שלא הוא רצה את ארינזה ומספר שעונה קודם הוא גם התנגד להבאה שלו. גודס מצידו אומר ש"לא היה שום שחקן אחר בשוק שאפשר להביא" פיני עונה לו- בחיאת דינק(או משו כזה) הליגה פה שלנו מלאה בשחקנים יותר טובים ממנו ב100-150 K...
בסופו של דבר פיני מעמיד דברים על דיוקם וגודס מהנהן- "גיא- אתה יושב על וידאו יותר משאני קורא ספרים" ההנהלה הביאה לך שמות ואתה פשוט הסכמת -זה לא שמות שאתה רצית(!) ראית את ההוא עם הרגל האחת וההוא בלי העונשין לא רצית את זה- גודס מהנהן...פיני אומר לגודס יותר מדי ויתרת להנהלה...
ארינזה בא כי ההנהלה התמהמה(ככה כותבים?) עם כל השחקנים שגודס רצה ובסוף זה הגיע למצב שגודס כבר אמר להם- תביאו את ארינזה- רק תביאו כבר מישו ומה שיהיה יהיה.

אני חושב שפיני התכוון להגיד "גיא- אתה יושב על וידאו פחות משאני קורא ספרים" (אח"כ פיני אמר שהוא לא קורא ספרים). הוא רמז שלא גיא היה זה ש-"איתר" את השחקנים הללו והעלה את השמות שלהם בהקשר של מכבי (פארמר, אריזנה, פבראני וכ'ו). הפעילו על גודס "לחץ" כדי שהם יהיו שם, וגודס כנראה לא היה מספיק חזק כדי להביע את עמדתו ו-"זרם". את פארמר הוא לא רצה, על ארינזה הוא התפשר בשביל סתימת חורים ל-"חודש/חודשיים" במקומו של פבראני הצולע - עליו התריע ממש בהתחלה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 14:25

אחדשיודע כתב:
my man כתב:ארינזה בא רק כדי שאמבקווה לא יקרוס- פיני מנסה להוציא מגודס שלא הוא רצה את ארינזה ומספר שעונה קודם הוא גם התנגד להבאה שלו. גודס מצידו אומר ש"לא היה שום שחקן אחר בשוק שאפשר להביא" פיני עונה לו- בחיאת דינק(או משו כזה) הליגה פה שלנו מלאה בשחקנים יותר טובים ממנו ב100-150 K...

אני חושב שפיני התכוון להגיד "גיא- אתה יושב על וידאו פחות משאני קורא ספרים" (ופיני אמר אח"כ שהוא לא קורא ספרים). הוא רמז שלא גיא "איתר" את השחקנים הללו והעלה את השמות שלהם בהקשר של מכבי (פארמר, אריזנה, פבראני וכ'ו). הפעילו על גודס "לחץ" כדי שהם יהיו פה, וגודס כנראה לא היה מספיק חזק כדי להביע את עמדתו. את פארמר הוא לא רצה, על ארינזה הוא התפשר בשביל סתימת חורים ל-"חודש/חודשיים" במקומו של פבראני הצולע - עליו התריע ממש בהתחלה.

הוא התכוון לומר שבגלל שגודס רואה מלא וידאו של שחקנים אז הוא מכיר את השחקנים האלו טוב מאד ואין מצב שהוא רצה אותם- זה היה חלק מניסון הוצאה מגודס שהוא לא רצה אותם- בסוף הוא הצליח בערך להוציא את זה ממנו...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי MTA2311 » 02 דצמבר 2015, 14:25

תודה רבה אורי.
אני מאמין לו כמובן. הדברים נוראיים, וידועים לכולנו.

הוא עדיין מאמן לא מספיק טוב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי rc4991 » 02 דצמבר 2015, 14:26

חחחח אורי נהיית ממש קלדנית
רוצה נסדר לך עבודה בבית המשפט?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 14:29

rc4991 כתב:חחחח אורי נהיית ממש קלדנית

זה קל לי...גם בתואר כולם למדו מהסיכומים שלי...אני שומע ומקליד מה שאני שומע. זה הגיע למצב שבשלב מסויים גם המרצים לקחו ממני סיכומים כדי לראות על מה לשאול במבחנים...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2015, 14:35

לא רצה אבל נתן לדברים לקרות זה לא פחות גרוע מרצה שהם יקרו.
הבן אדם לא טמבל, אבל אימפוטנט מוחלט. עצוב מאוד.

וכן, המועדון הזה מת. אורי אני רואה שמאתמול הפכת לשותף לדעתי.
הקבוצה הזאת צריכה אנשים שיצילו אותה מעצמה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 דצמבר 2015, 14:47

my man כתב:הוא התכוון לומר שבגלל שגודס רואה מלא וידאו של שחקנים אז הוא מכיר את השחקנים האלו טוב מאד ואין מצב שהוא רצה אותם- זה היה חלק מניסון הוצאה מגודס שהוא לא רצה אותם- בסוף הוא הצליח בערך להוציא את זה ממנו...

יכול להיות, אבל אחרי זה פיני אמר שלא המאמן (גודס) מעלה את השמות בדיונים אלא נאלץ לבחור (במקרה הטוב) מבין השמות ש-"איתרו" ההנהלה והסקאוטינג. סוג של פשרה ביזיונית.
אחדשיודע

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 14:58

החציל האצטקי כתב:לא רצה אבל נתן לדברים לקרות זה לא פחות גרוע מרצה שהם יקרו.
הבן אדם לא טמבל, אבל אימפוטנט מוחלט. עצוב מאוד.

וכן, המועדון הזה מת. אורי אני רואה שמאתמול הפכת לשותף לדעתי.
הקבוצה הזאת צריכה אנשים שיצילו אותה מעצמה.

אשכרה אתמול ישבתי וחשבתי לי לאן אפשר להתקדם מפה מה אפשר לתקן....אבל אור ראה את זה לפני ברגע שטבק הגיע זה בעצם הראה ששום דבר לא יילמד ושום דבר לא מעניין אותם חוץ מעצמם. זה לא הולך לשום מקום! המועדון הזה במתכונתו הנוכחית- ז"ל, הי"ד, נלב"ע, ת.נ.צ.ב.ה - מה שתרצו.
זהו, זה הסוף.

לפני חודש ומשו כתבתי את זה ולרגע לא חשבתי שהתשובה לפסקה האחרונה תבוא כל כך מהר ובכזו נחרצות...זו סופה של האימפריה שהכרנו. צריך לבנות מחדש! תמכרו ויבוא מישו עם רצון אמיתי לבנות פה ולהשקיע פה ולהחזיר עטרה ליושנה...
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי yzafrir » 02 דצמבר 2015, 15:04

זה לא שהוא לא רצה את פארמר , הוא רצה שחקן בסגנון אחר אבל שבאו אליו אם פארמר עם כל הרזומה שלו אז הוא לא סירב להאמין שיוכל בכל זאת להסתדר איתו ועם רוצ'סטי יחד...
לפי הראיון אפשר גם להבין למה ארז סרב לתפקיד בשלב הזה , כי היה ברור לו שישאירו לו את אבן כעוזר ...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי rc4991 » 02 דצמבר 2015, 15:10

my man כתב:
rc4991 כתב:חחחח אורי נהיית ממש קלדנית

זה קל לי...גם בתואר כולם למדו מהסיכומים שלי...אני שומע ומקליד מה שאני שומע. זה הגיע למצב שבשלב מסויים גם המרצים לקחו ממני סיכומים כדי לראות על מה לשאול במבחנים...

יפה, אני לא מסוגל לעשות תוך כדי ולוקח לי הרבה זמן לשכתב שברים
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2015, 15:20

my man כתב:אשכרה אתמול ישבתי וחשבתי לי לאן אפשר להתקדם מפה מה אפשר לתקן....אבל אור ראה את זה לפני ברגע שטבק הגיע זה בעצם הראה ששום דבר לא יילמד ושום דבר לא מעניין אותם חוץ מעצמם. זה לא הולך לשום מקום! המועדון הזה במתכונתו הנוכחית- ז"ל, הי"ד, נלב"ע, ת.נ.צ.ב.ה - מה שתרצו.
זהו, זה הסוף.

לפני חודש ומשו כתבתי את זה ולרגע לא חשבתי שהתשובה לפסקה האחרונה תבוא כל כך מהר ובכזו נחרצות...זו סופה של האימפריה שהכרנו. צריך לבנות מחדש! תמכרו ויבוא מישו עם רצון אמיתי לבנות פה ולהשקיע פה ולהחזיר עטרה ליושנה...

כן. אין שום דבר לצפות לו. כואב הלב, אבל נמשיך לחיינו.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי אחדשיודע » 02 דצמבר 2015, 15:21

yzafrir כתב:זה לא שהוא לא רצה את פארמר , הוא רצה שחקן בסגנון אחר אבל שבאו אליו אם פארמר עם כל הרזומה שלו אז הוא לא סירב להאמין שיוכל בכל זאת להסתדר איתו ועם רוצ'סטי יחד...
לפי הראיון אפשר גם להבין למה ארז סרב לתפקיד בשלב הזה , כי היה ברור לו שישאירו לו את אבן כעוזר ...

הוא לא רצה את פארמר. הוא לא העלה את השם שלו ולא חשב שזה שילוב אידאלי לרוצ'סטי, הוא כן נתן את הסכמתו למהלך בסופו של דבר - כמו בכל עניין אחר.
פשוט יצא שהאנשים הלא מקצועיים שיכנעו את האדם בעל הסמכות המקצועית הגבוהה ביותר במועדון, בנוגע לכל דבר מקצועי בערך. בובה על חוט של ההנהלה הכושלת.
אחדשיודע

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2015, 15:25

אגב, עוד אמר גודס (ואני לא בטוח אם אורי ציין פה) שניקולה בכלל לא לקח חלק ברוב המכריע של הישיבות של בניית הקבוצה. הוא הגיע רק בשלב הרבה יותר מאוחר לקראת סוף הקיץ.
ז״א, הבן אדם בכלל לא היה חלק מהחתמת השחקנים ובניית הסגל, כך שלתלות בו את האשמה להכל גם כן לא נכון.

הבעיה האמיתית היא הנהלה מסריחה, מנכ״ל בזוי עם חיבה מוגזמת למחלקת הסקאוטינג הכושלת שהוא בנה, ומאמן אימפוטנט.
אפשר לנטרל חלק מהגורמים האלה במערכת ולהגיע לתוצאות יותר טובות. לאו דווקא להישגים, אבל בטח שלא לביזיון הזה שאנחנו עדים לו ברמה היום-יומית העונה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2015, 15:38

חציל , לא הגיע הזמן שתעיף את השודד בטרנינג הזה מהחתימה שלך?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2015, 15:49

וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר