my man כתב:
לראות או שזה כואב מדי?
תראה ותכתוב סיכום מקיף.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:
לראות או שזה כואב מדי?
MTA2311 כתב:my man כתב:
לראות או שזה כואב מדי?
תראה ותכתוב סיכום מקיף.
my man כתב:ארינזה בא רק כדי שאמבקווה לא יקרוס- פיני מנסה להוציא מגודס שלא הוא רצה את ארינזה ומספר שעונה קודם הוא גם התנגד להבאה שלו. גודס מצידו אומר ש"לא היה שום שחקן אחר בשוק שאפשר להביא" פיני עונה לו- בחיאת דינק(או משו כזה) הליגה פה שלנו מלאה בשחקנים יותר טובים ממנו ב100-150 K...
לא יודע כמה גודס מאמין לעצמו שהוא אומר את זה..
בסופו של דבר פיני מעמיד דברים על דיוקם וגודס מהנהן- "גיא- אתה יושב על וידאו יותר משאני קורא ספרים" ההנהלה הביאה לך שמות ואתה פשוט הסכמת -זה לא שמות שאתה רצית(!) ראית את ההוא עם הרגל האחת וההוא בלי העונשין לא רצית את זה- גודס מהנהן...פיני אומר לגודס יותר מדי ויתרת להנהלה...
ארינזה בא כי ההנהלה התמהמה(ככה כותבים?) עם כל השחקנים שגודס רצה ובסוף זה הגיע למצב שגודס כבר אמר להם- תביאו את ארינזה- רק תביאו כבר מישו ומה שיהיה יהיה.
אחדשיודע כתב:my man כתב:ארינזה בא רק כדי שאמבקווה לא יקרוס- פיני מנסה להוציא מגודס שלא הוא רצה את ארינזה ומספר שעונה קודם הוא גם התנגד להבאה שלו. גודס מצידו אומר ש"לא היה שום שחקן אחר בשוק שאפשר להביא" פיני עונה לו- בחיאת דינק(או משו כזה) הליגה פה שלנו מלאה בשחקנים יותר טובים ממנו ב100-150 K...
לא יודע כמה גודס מאמין לעצמו שהוא אומר את זה..
בסופו של דבר פיני מעמיד דברים על דיוקם וגודס מהנהן- "גיא- אתה יושב על וידאו יותר משאני קורא ספרים" ההנהלה הביאה לך שמות ואתה פשוט הסכמת -זה לא שמות שאתה רצית(!) ראית את ההוא עם הרגל האחת וההוא בלי העונשין לא רצית את זה- גודס מהנהן...פיני אומר לגודס יותר מדי ויתרת להנהלה...
ארינזה בא כי ההנהלה התמהמה(ככה כותבים?) עם כל השחקנים שגודס רצה ובסוף זה הגיע למצב שגודס כבר אמר להם- תביאו את ארינזה- רק תביאו כבר מישו ומה שיהיה יהיה.
אני חושב שפיני התכוון להגיד "גיא- אתה יושב על וידאו פחות משאני קורא ספרים" (ופיני אמר אח"כ שהוא לא קורא ספרים). הוא רמז שלא גיא "איתר" את השחקנים הללו והעלה את השמות שלהם בהקשר של מכבי (פארמר, אריזנה, פבראני וכ'ו). הפעילו על גודס "לחץ" כדי שהם יהיו פה, וגודס כנראה לא היה מספיק חזק כדי להביע את עמדתו. את פארמר הוא לא רצה, על ארינזה הוא התפשר בשביל סתימת חורים ל-"חודש/חודשיים" במקומו של פבראני הצולע - עליו התריע ממש בהתחלה.
rc4991 כתב:חחחח אורי נהיית ממש קלדנית
רוצה נסדר לך עבודה בבית המשפט?
my man כתב:הוא התכוון לומר שבגלל שגודס רואה מלא וידאו של שחקנים אז הוא מכיר את השחקנים האלו טוב מאד ואין מצב שהוא רצה אותם- זה היה חלק מניסון הוצאה מגודס שהוא לא רצה אותם- בסוף הוא הצליח בערך להוציא את זה ממנו...
החציל האצטקי כתב:לא רצה אבל נתן לדברים לקרות זה לא פחות גרוע מרצה שהם יקרו.
הבן אדם לא טמבל, אבל אימפוטנט מוחלט. עצוב מאוד.
וכן, המועדון הזה מת. אורי אני רואה שמאתמול הפכת לשותף לדעתי.
הקבוצה הזאת צריכה אנשים שיצילו אותה מעצמה.
my man כתב:rc4991 כתב:חחחח אורי נהיית ממש קלדנית
רוצה נסדר לך עבודה בבית המשפט?
זה קל לי...גם בתואר כולם למדו מהסיכומים שלי...אני שומע ומקליד מה שאני שומע. זה הגיע למצב שבשלב מסויים גם המרצים לקחו ממני סיכומים כדי לראות על מה לשאול במבחנים...
my man כתב:אשכרה אתמול ישבתי וחשבתי לי לאן אפשר להתקדם מפה מה אפשר לתקן....אבל אור ראה את זה לפני ברגע שטבק הגיע זה בעצם הראה ששום דבר לא יילמד ושום דבר לא מעניין אותם חוץ מעצמם. זה לא הולך לשום מקום! המועדון הזה במתכונתו הנוכחית- ז"ל, הי"ד, נלב"ע, ת.נ.צ.ב.ה - מה שתרצו.
זהו, זה הסוף.
לפני חודש ומשו כתבתי את זה ולרגע לא חשבתי שהתשובה לפסקה האחרונה תבוא כל כך מהר ובכזו נחרצות...זו סופה של האימפריה שהכרנו. צריך לבנות מחדש! תמכרו ויבוא מישו עם רצון אמיתי לבנות פה ולהשקיע פה ולהחזיר עטרה ליושנה...
yzafrir כתב:זה לא שהוא לא רצה את פארמר , הוא רצה שחקן בסגנון אחר אבל שבאו אליו אם פארמר עם כל הרזומה שלו אז הוא לא סירב להאמין שיוכל בכל זאת להסתדר איתו ועם רוצ'סטי יחד...
לפי הראיון אפשר גם להבין למה ארז סרב לתפקיד בשלב הזה , כי היה ברור לו שישאירו לו את אבן כעוזר ...
משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־32 אורחים