חצי גמר גביע המדינה: מכבי נגד נס ציונה, שני, 21:00, ספורט 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: חצי גמר גביע המדינה: מכבי נגד נס ציונה, שני, 21:00, ספור

הודעהעל ידי felix_r » 16 פברואר 2016, 17:21

אחדשיודע כתב:תגיד, אתה באמת חושב שהם היו מביאים את אמבקווה בידיעה שאלו היכולות שלו? הם (או אבי אבן) חשבו שהוא מספיק טוב כדי לקבל סכומים כאלו, שהוא תחליף ראוי לטיוס.

אתה לא צריך לפקפק בתקשורת במקרה הזה, אלא במכבי. ועוד איך יש סרט שהוציאו עליו סכום כזה.
לנדסברג, אוחיון, מקל, פניני - על כולם מכבי משלמת כמיליון דולר ברוטו בעונה, זה כמעט הפך לשכר הבסיס. ממש לא סכום יוצא דופן.

לדעתי, מכבי בכלל לא שמעה על אמבקווה לפני שבאביב הקודם בארסה ניסתה להביא אותו כגיבוי זמני בגלל הפציעות. אחרי הפירסום על בארסה, אבי אבן אמר שאם הוא טוב לבארסה, הוא טוב גם למכבי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2016, 17:58

אחדשיודע כתב:תגיד, אתה באמת חושב שהם היו מביאים את אמבקווה בידיעה שאלו היכולות שלו? הם (או אבי אבן) חשבו שהוא מספיק טוב כדי לקבל סכומים כאלו, שהוא תחליף ראוי לטיוס.

אתה לא צריך לפקפק בתקשורת במקרה הזה, אלא במכבי. ועוד איך יש סרט שהוציאו עליו סכום כזה.
לנדסברג, אוחיון, מקל, פניני - על כולם מכבי משלמת כמיליון דולר ברוטו בעונה, זה כמעט הפך לשכר הבסיס. ממש לא סכום יוצא דופן.

אני צריך לפקפק בתקשורת על הרבה דברים, לא רק זה. שאתה נותן את דוגמת הישראלים אתה טועה ומטעה בגלל המיסוי. ולא, אני לחלוטין לא מאמין שזו עלות השכר של אמבקווה. כשתראה לי תעודה שאתה רואה החשבון או חשב השכר של מכבי אאמין לך.
er79

חצי גמר גביע המדינה: מכבי נגד נס ציונה, שני, 21:00, ספורט 5

הודעהעל ידי אחדשיודע » 16 פברואר 2016, 18:04

לא טועה ולא מטעה, אלו הנתונים. הרי בסופו של דבר זה כמה מכבי משלמת, ולא כמה השחקן מרוויח.

אתה מוזמן להמשיך לפקפק בתקשורת ולהאמין ל-״אין מידע״ שיש לך, ואני אמשיך לבקר את מכבי על ההתנהלות הלקויה שלה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי er79 » 16 פברואר 2016, 20:00

הסכמנו שלא הסכמנו. נקסט.
er79

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים