my man כתב:אז ככה- קודם כל אני מאוהב בגביע! הוא שלנו וזה הדבר הכי משמח כרגע!
דבר שני בעונה כמו זו מדהים שכמות התארים גדלה- זה ממש לא מובן מאליו- הרי בעונה ההיא שהגענו לכל הגמרים(עם צביקוש מיודענו) לא זכינו בכלום בסוף.
לקחתי את אשתי למשחק אחרי משו כמו 4 שנים שלא הלכנו יחד- ירד לה קצת ממכבי מאז שהיא התעסקה בשני תארים ו2 ילדים(אין עליה בעולם)!
נורא נורא חששתי שההיכל יהיה חצי ריק- אבל הוא היה מלא וזה קצת הרגיע אותי. ישבנו באמצע היציע העליון(בדיוק מעל הראש של רסקה ארז ופיני- האיש כל המשחק רובץ על הכסא עם הפלאפון שלו- זה לא להאמין...)
המשחק נפתח שמכבי באה לטרוף אבל תשאלו את אשתי ואמרתי לה כשהגענו ל16 הפרש אמרתי לה שזה לא יחסי הכוחות באמת וזה מאד מפתיע ושהייתי בטוח שיהיה צמוד עד הסוף..ההפרש עוד צמח ל22 וכבר חשבתי שאנחנו הולכים לגרבג' עד הסוף(על אף שהחששות היו)(בהפרש הגדול נכנסתי לפורום לראות מה אתם אומרים – וראיתי שפרגנתם לנו- תודה!!!- אוהב אתכם!
כמובן שטבק הדביל לקח פסקי זמן כשאנחנו מובילים שנתנו להפרש לרדת- דביל! כל היציע שהיינו בו פשוט התחרפן מטבק- רצו למות ממנו- ממש!
עוד דבר מעניין הקהל בהיכל מאד אוהב את סילבן- לא מבין למה ועל מה- האיש אדיוט אגואיס שלא ראה אתמול(ואף פעם ממטר) כל פעם שהוא העלה אותו אמרתי שהוא הולך לחרב אותנו עכשיו והאוהדים מסביבי השתיקו אותי ואמרו לי שהוא תותח- לכו תבינו...
במחצית פגשתי את רוני- איזה מלך- מתערה לו ביציע העיתונאים..מגניב לפגוש מישו מהפורום- גם דיברנו על זה שיש מצב שאחד מאלה שעוברים לידינו זה חציל או מקובי..קטע..
הרבע השלישי היה הזוי- השופטים(בעיקר אסתרון) החליטו שלא הגיוני ההפרש הגבוה וחייב להיות מעניין..כל כדור 50-50 הלך לאשדוד וגם כשכבר שופט שרק למכבי בא אסתרון והפך את זה. לא יודע מה הלך ביציעים האחרים(חוץ משריקות הבוז כמובן) אבל ביציע אצלנו כמות הקללות שאסתרון ספג היתה מטורפת- אגב אף פעם לא הבנתי את זה היו שם אנשים עם ילדים קטנים שקיללו בטירוף והילד –מה יהיה עליו???(שאלה למחשבה..)בסוף מישו זרק כוס קולה מעצבים למגרש- חוץ מזה שזה לא ספורטיבי וקטע את המשחק(הניקיון בעיקר) להמון המון זמן – סלחו לי אבל זה היה מתבקש- שופט שורק לעבירת תוקף ובא אסתרון והופך לעבירת מגן- אולי די?! לא הגזמת?!
עוד דבר- סוואן –איכס- לא יודע אם הראו בטלויזיה אבל הוא בא והתגרה באיזה אוהד ביציע מתחתינו בצורה דוחה- הוציא לו לשון, מחא לו כפיים וצחק לו בפנים- דוחה! זה היה הזוי- לא ידעתי שהוא כזה...ממש נגעלנו ממנו- אשתי לא הבינה מה הוא רוצה...
סמית'- אוי סמית'- הראו בטלויזיה שהוא אשכרה דרך אתמול רק על רגל אחת? איך הוא עלה לשחק ככה?! אחרון המכביסטים! "נכה אבל לפניך" נכתב עליו! איזה נשמה- כדור מסתובב סביב הסל שחקנים מפחדים לזרוק ולא יודעים מה לעשות עם עצמם – בא סמית ושם סל. מדהים ששחקן כמוהו על רגל אחת שווה גביע!
טבק אתמול ניהל את המשחק בצורה הזויה- זה היה נראה שהוא ממש רוצה את הגביע ולכן כל התקפה עולה לו רעיון אחר- זה היה נראה לא אחיד לחלוטין. הוא מכניס את שגב- מוציא את שגב.
רוצ'סטי חם? נכניס שוב את מקל- אבל הוא חמוד איך הוא שמח בסיום- יש לו לב. אגב מקל גם ניהל את המשחק טוב אתמול- בכמה וכמה מקרים כשהיה צריך סל הוא בא ושם אותו- יש לו וובוס! אבל לדעתי הוא דומיננטי יותר מדי- מצד שני יוגי אתמול היה די חלש וטיילור חיפש את עצמו בין כל הורדה ועלאה מהספסל- חוסר אחידות כבר אמרנו? היו כל כך הרב רגעים במשחק שמכבי יכלה לגמור אותו וללכת הביתה ופשוט לא רצתה לעשות את זה- כל כך הרבה שלשות פנויות- כל הרבה כניסות ראש בקיר – אבל למי איכפת כי סמית בא וגמר עניין!
בסיכומו של דבר- אשתי נהנתה, אני נהניתי ויש גביע- עכשיו אפשר להפסיד בפלייאוף...