11 יוני 2022, 23:23
11 יוני 2022, 23:23
הייתה הודעה רשמית שמתקיים מו״מ? אחרת מדוע שתהיה הודעה רשמית שזה נפל? לא נשמע הגיוניJack55 כתב:כל הספקולציות שמנסים לעלות פה זה סתם שטויות, אני יודע שכולם במתח גם אני ככה.
רמפל צודק במאה אחוז, זניט לא תשאיר את פסקוואל אם הוא לא רוצה להיות בזניט, בדיוק כמו שמכבי לא תשאיר את ווילבקין אם הוא לא ירצה להישאר פה.
תחכו עוד יום-יומיים וכבר תהייה הודעה רשמית ממכבי - או הודעה של הכרזה, או הודעה שהמו"מ נפל
11 יוני 2022, 23:34
TAYO כתב:הייתה הודעה רשמית שמתקיים מו״מ? אחרת מדוע שתהיה הודעה רשמית שזה נפל? לא נשמע הגיוניJack55 כתב:כל הספקולציות שמנסים לעלות פה זה סתם שטויות, אני יודע שכולם במתח גם אני ככה.
רמפל צודק במאה אחוז, זניט לא תשאיר את פסקוואל אם הוא לא רוצה להיות בזניט, בדיוק כמו שמכבי לא תשאיר את ווילבקין אם הוא לא ירצה להישאר פה.
תחכו עוד יום-יומיים וכבר תהייה הודעה רשמית ממכבי - או הודעה של הכרזה, או הודעה שהמו"מ נפל
11 יוני 2022, 23:38
11 יוני 2022, 23:38
TAYO כתב:הייתה הודעה רשמית שמתקיים מו״מ? אחרת מדוע שתהיה הודעה רשמית שזה נפל? לא נשמע הגיוניJack55 כתב:כל הספקולציות שמנסים לעלות פה זה סתם שטויות, אני יודע שכולם במתח גם אני ככה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
12 יוני 2022, 00:04
12 יוני 2022, 00:14
Jack55 כתב:כל הספקולציות שמנסים לעלות פה זה סתם שטויות, אני יודע שכולם במתח גם אני ככה.
אני כאמור עדיין אופטימי, אין שום סיבה הגיונית לכך שזניט תעמוד בדרך של פסקוואל, שאיתו אגב כל הפרטים כבר נסגרו
עכשיו כביכול "הבעיה" האחרונה היא זניט, ואני אישית מאמין שזה ייפתר
12 יוני 2022, 00:17
A.Parker כתב:רק אני חושב שמעריכים יותר מדי את פסקוואל?
מאמן טוב עם שיטה וניסיון בברצלונה, אבל אני בספק שהוא בטופ 5 כרגע. עם פאו הוא לא הצליח ובזניט כן אבל אם תקציב גדול יותר משיהיה לו במכבי.
בעיקרון הוא יהיה החתמה טובה (מאוד?) במידה ויבוא, אבל מרגיש שעושים ממנו קצת משיח. מה שכן, אם הוא יגיע עם רשימת דרישות זה כבר יהיה שווה המון, בלי קשר לרמתו.
12 יוני 2022, 00:22
Rampel כתב:A.Parker כתב:רק אני חושב שמעריכים יותר מדי את פסקוואל?
מאמן טוב עם שיטה וניסיון בברצלונה, אבל אני בספק שהוא בטופ 5 כרגע. עם פאו הוא לא הצליח ובזניט כן אבל אם תקציב גדול יותר משיהיה לו במכבי.
בעיקרון הוא יהיה החתמה טובה (מאוד?) במידה ויבוא, אבל מרגיש שעושים ממנו קצת משיח. מה שכן, אם הוא יגיע עם רשימת דרישות זה כבר יהיה שווה המון, בלי קשר לרמתו.
אני לא בטוח שהוא "לא הצליח בפאו". הם פיטרו אותו ב-18/19, אבל אותו הסגל עם פיטינו סיים בהצלבה. גם בשתי העונות קודם לכן הוא הוביל את הקבוצה להצלבה. ובכלל כל הקבוצות שלו סיימו את היורוליג לפחות בשלב ההצלבה.
בכל אופן, מי הטופ 5 שלך?
בעיני ברור שאוברדוביץ' ומסינה טופ 2. אחר כך בעיני יש את שאראס, איטודיס, לאסו ופסקוואל ואני בכלל לא בטוח לגבי הסדר שלהם (ואני אישית פחות תופס מלאסו ומעדיף את פסקוואל עליו).
את מי מהם אתה מעריך לפני פסקוואל? או שאולי בעיניך ברצוקאס ועת'מאן ברשימה הזו?
Sent from my SM-S908E using Tapatalk
12 יוני 2022, 00:35
A.Parker כתב:לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי
12 יוני 2022, 00:38
עידן כתב:A.Parker כתב:לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי
טרינקיירי עשה הישגים יפים עם קבוצות עם תקציבים בינוניים, אבל לא חושב שהייתי שם בטופ 5 של המאמנים באירופה מאמן שלא לקח תואר אירופאי.
12 יוני 2022, 00:40
12 יוני 2022, 00:43
עידן כתב:A.Parker כתב:לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי
טרינקיירי עשה הישגים יפים עם קבוצות עם תקציבים בינוניים, אבל לא חושב שהייתי שם בטופ 5 של המאמנים באירופה מאמן שלא לקח תואר אירופאי.
12 יוני 2022, 00:48
felix_r כתב:עידן כתב:A.Parker כתב:לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי
ובמה זכה שאראס כמאמן?
12 יוני 2022, 00:51
התקציב של מכבי ושל פאו תמיד היה באותו אזור חיוג אם אני לא טועה. דווקא התקופה שלו שם בתחילת עידן היורוליג המודרני מעודדת אותי שהוא יכול להצליח פה. גם הקבוצה העשירה שהוא בנה בזניט היא לא מאוד נוצצת, אבל הוא גרם לה לשחק כדורסל יפה, אטרקטיבי ושוב, מנצח.A.Parker כתב:Rampel כתב:A.Parker כתב:רק אני חושב שמעריכים יותר מדי את פסקוואל?
אני לא בטוח שהוא "לא הצליח בפאו". הם פיטרו אותו ב-18/19, אבל אותו הסגל עם פיטינו סיים בהצלבה. גם בשתי העונות קודם לכן הוא הוביל את הקבוצה להצלבה. ובכלל כל הקבוצות שלו סיימו את היורוליג לפחות בשלב ההצלבה.
בכל אופן, מי הטופ 5 שלך?
בעיני ברור שאוברדוביץ' ומסינה טופ 2. אחר כך בעיני יש את שאראס, איטודיס, לאסו ופסקוואל ואני בכלל לא בטוח לגבי הסדר שלהם (ואני אישית פחות תופס מלאסו ומעדיף את פסקוואל עליו).
אבל זה הקטע, הוא היה תמיד במועדונים טובים (כולל פאו של לפני כמה שנים), להגיע איתן להצלבה, אבל לא עשה משהו יוצא דופן. למעט ברצלונה שזכורות לי שנה שנתיים ששיחקה נהדר, אבל שם גם היה תקציב מפואר. אני לא אומר שהוא לא טוב, כן? פשוט לא סגור על כמה הוא יכול להצליח בקבוצה עם תקציב מוגבל יחסית. לצורך העניין, הייתי הרבה הרבה יותר שמח לראות את טרינקיירי.
לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי
12 יוני 2022, 00:55
Rampel כתב:בעיני עוד מוקדם להכניס את טרינקיירי לרשימה הזו. בסופו של דבר הוא לא יציב בתוצאות שלו. כן, הוא גאון כדורסל, עם זכיה ביורוקאפ ומה שהוא הוציא מבאיירן בשנתיים האחרונות זה מדהים.
12 יוני 2022, 00:55
אתה צודק. הוא זכה רק בתואר מאמן השנה ביורוקאפ. טעות שלי.עידן כתב:Rampel כתב:בעיני עוד מוקדם להכניס את טרינקיירי לרשימה הזו. בסופו של דבר הוא לא יציב בתוצאות שלו. כן, הוא גאון כדורסל, עם זכיה ביורוקאפ ומה שהוא הוציא מבאיירן בשנתיים האחרונות זה מדהים.
טרינקיירי לא זכה ביורוקאפ (או בשום תואר אירופאי)
12 יוני 2022, 01:24
12 יוני 2022, 01:40
Rampel כתב:התקציב של מכבי ושל פאו תמיד היה באותו אזור חיוג אם אני לא טועה. דווקא התקופה שלו שם בתחילת עידן היורוליג המודרני מעודדת אותי שהוא יכול להצליח פה. גם הקבוצה העשירה שהוא בנה בזניט היא לא מאוד נוצצת, אבל הוא גרם לה לשחק כדורסל יפה, אטרקטיבי ושוב, מנצח.A.Parker כתב:Rampel כתב:A.Parker כתב:רק אני חושב שמעריכים יותר מדי את פסקוואל?
בכל אופן, מי הטופ 5 שלך?
אבל זה הקטע, הוא היה תמיד במועדונים טובים (כולל פאו של לפני כמה שנים), להגיע איתן להצלבה, אבל לא עשה משהו יוצא דופן. למעט ברצלונה שזכורות לי שנה שנתיים ששיחקה נהדר, אבל שם גם היה תקציב מפואר. אני לא אומר שהוא לא טוב, כן? פשוט לא סגור על כמה הוא יכול להצליח בקבוצה עם תקציב מוגבל יחסית. לצורך העניין, הייתי הרבה הרבה יותר שמח לראות את טרינקיירי.
לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי
בכל אופן, לפי ההסבר שלך ללאסו אין מה לחפש ברשימה, הוא לא השיג שום תואר מחוץ לריאל כמאמן.
בעיני עוד מוקדם להכניס את טרינקיירי לרשימה הזו. בסופו של דבר הוא לא יציב בתוצאות שלו. כן, הוא גאון כדורסל, עם זכיה ביורוקאפ ומה שהוא הוציא מבאיירן בשנתיים האחרונות זה מדהים. אבל מבאמברג שלו לא ראינו דברים מיוחדים.
אני חייב להגיד שאת כל מה שרשמתי על טרינקיירי פה אפשר להגיד על פראסוביץ' ומה שהוא הוציא מקאזאן בעונה האחרונה עם סגל שהולחם בצורה קצת מוזרה ולא ברורה גם היה די מרשים.
12 יוני 2022, 02:10