פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים 22/23

11 יוני 2022, 23:23

אבל אמרת שזה סגור אז מה קרה פתאום? לעזאזל אם הקבוצה הזו...מוציאה את המיץ והחשק

11 יוני 2022, 23:23

Jack55 כתב:כל הספקולציות שמנסים לעלות פה זה סתם שטויות, אני יודע שכולם במתח גם אני ככה.
רמפל צודק במאה אחוז, זניט לא תשאיר את פסקוואל אם הוא לא רוצה להיות בזניט, בדיוק כמו שמכבי לא תשאיר את ווילבקין אם הוא לא ירצה להישאר פה.

תחכו עוד יום-יומיים וכבר תהייה הודעה רשמית ממכבי - או הודעה של הכרזה, או הודעה שהמו"מ נפל
הייתה הודעה רשמית שמתקיים מו״מ? אחרת מדוע שתהיה הודעה רשמית שזה נפל? לא נשמע הגיוני

Sent from my iPhone using Tapatalk

11 יוני 2022, 23:34

TAYO כתב:
Jack55 כתב:כל הספקולציות שמנסים לעלות פה זה סתם שטויות, אני יודע שכולם במתח גם אני ככה.
רמפל צודק במאה אחוז, זניט לא תשאיר את פסקוואל אם הוא לא רוצה להיות בזניט, בדיוק כמו שמכבי לא תשאיר את ווילבקין אם הוא לא ירצה להישאר פה.

תחכו עוד יום-יומיים וכבר תהייה הודעה רשמית ממכבי - או הודעה של הכרזה, או הודעה שהמו"מ נפל
הייתה הודעה רשמית שמתקיים מו״מ? אחרת מדוע שתהיה הודעה רשמית שזה נפל? לא נשמע הגיוני

תהיה הודעה רשמית של "לאחר מאמצים רבים להחתים מאמן בכיר, הנהלת הקבוצה שמחה להודיע על מינוי של גיא גודס למאמן הקבוצה. גיא הוא איש מקצוע מוערך, אשר לקח אליפות בעונה החולפת. ברוך השב למכבי!"

11 יוני 2022, 23:38

אפשר כבר לדלג על השנה...בלי מאמן בכיר...בלי סקוטי ..ועוד כמה זרים בשקל ...אין הרבה מה לעשות ביורוליג

11 יוני 2022, 23:38

TAYO כתב:

Sent from my iPhone using Tapatalk

או ממכבי או מגורם אחר, אבל מה שבטוח זה שנדע בתחילת השבוע הזה

12 יוני 2022, 00:04

רק אני חושב שמעריכים יותר מדי את פסקוואל?
מאמן טוב עם שיטה וניסיון בברצלונה, אבל אני בספק שהוא בטופ 5 כרגע. עם פאו הוא לא הצליח ובזניט כן אבל אם תקציב גדול יותר משיהיה לו במכבי.
בעיקרון הוא יהיה החתמה טובה (מאוד?) במידה ויבוא, אבל מרגיש שעושים ממנו קצת משיח. מה שכן, אם הוא יגיע עם רשימת דרישות זה כבר יהיה שווה המון, בלי קשר לרמתו.

12 יוני 2022, 00:14

אני כאמור עדיין אופטימי, אין שום סיבה הגיונית לכך שזניט תעמוד בדרך של פסקוואל, שאיתו אגב כל הפרטים כבר נסגרו

עכשיו כביכול "הבעיה" האחרונה היא זניט, ואני אישית מאמין שזה ייפתר

אם ככה סימן שפסקאל מסכים ללכת למכבי.
ואולי נשאר רק המכשול של התרת החוזה.
אם יגיד בשיחה איתם שהוא רוצה לעזוב אז כנראה שהפיצוי לא יהווה מכשול.
השאלה האם מכבי יודעת את כל הדברים האלה בכלל...

מה אני אגיד לך ג'ק תן לנו בשורות טובות...
אני עצוב מאוד ולא מצפה אבל מאוד מקווה בעזרת השם שפסקאל יהיה כאן.

12 יוני 2022, 00:17

A.Parker כתב:רק אני חושב שמעריכים יותר מדי את פסקוואל?
מאמן טוב עם שיטה וניסיון בברצלונה, אבל אני בספק שהוא בטופ 5 כרגע. עם פאו הוא לא הצליח ובזניט כן אבל אם תקציב גדול יותר משיהיה לו במכבי.
בעיקרון הוא יהיה החתמה טובה (מאוד?) במידה ויבוא, אבל מרגיש שעושים ממנו קצת משיח. מה שכן, אם הוא יגיע עם רשימת דרישות זה כבר יהיה שווה המון, בלי קשר לרמתו.

אני לא בטוח שהוא "לא הצליח בפאו". הם פיטרו אותו ב-18/19, אבל אותו הסגל עם פיטינו סיים בהצלבה. גם בשתי העונות קודם לכן הוא הוביל את הקבוצה להצלבה. ובכלל כל הקבוצות שלו סיימו את היורוליג לפחות בשלב ההצלבה.

בכל אופן, מי הטופ 5 שלך?

בעיני ברור שאוברדוביץ' ומסינה טופ 2. אחר כך בעיני יש את שאראס, איטודיס, לאסו ופסקוואל ואני בכלל לא בטוח לגבי הסדר שלהם (ואני אישית פחות תופס מלאסו ומעדיף את פסקוואל עליו).

את מי מהם אתה מעריך לפני פסקוואל? או שאולי בעיניך ברצוקאס ועת'מאן ברשימה הזו?

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

12 יוני 2022, 00:22

Rampel כתב:

אני לא בטוח שהוא "לא הצליח בפאו". הם פיטרו אותו ב-18/19, אבל אותו הסגל עם פיטינו סיים בהצלבה. גם בשתי העונות קודם לכן הוא הוביל את הקבוצה להצלבה. ובכלל כל הקבוצות שלו סיימו את היורוליג לפחות בשלב ההצלבה.

בכל אופן, מי הטופ 5 שלך?

בעיני ברור שאוברדוביץ' ומסינה טופ 2. אחר כך בעיני יש את שאראס, איטודיס, לאסו ופסקוואל ואני בכלל לא בטוח לגבי הסדר שלהם (ואני אישית פחות תופס מלאסו ומעדיף את פסקוואל עליו).

אבל זה הקטע, הוא היה תמיד במועדונים טובים (כולל פאו של לפני כמה שנים), להגיע איתן להצלבה, אבל לא עשה משהו יוצא דופן. למעט ברצלונה שזכורות לי שנה שנתיים ששיחקה נהדר, אבל שם גם היה תקציב מפואר. אני לא אומר שהוא לא טוב, כן? פשוט לא סגור על כמה הוא יכול להצליח בקבוצה עם תקציב מוגבל יחסית. לצורך העניין, הייתי הרבה הרבה יותר שמח לראות את טרינקיירי.

לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי

12 יוני 2022, 00:35

A.Parker כתב:לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי

טרינקיירי עשה הישגים יפים עם קבוצות עם תקציבים בינוניים, אבל לא חושב שהייתי שם בטופ 5 של המאמנים באירופה מאמן שלא לקח תואר אירופאי.

12 יוני 2022, 00:38

עידן כתב:
A.Parker כתב:לגבי הטופ 5 - אובראדוביץ', מסינה, לאסו, שאראס וטרינקיירי בטוח לפניו מבחינתי

טרינקיירי עשה הישגים יפים עם קבוצות עם תקציבים בינוניים, אבל לא חושב שהייתי שם בטופ 5 של המאמנים באירופה מאמן שלא לקח תואר אירופאי.

ובמה זכה שאראס כמאמן?

12 יוני 2022, 00:40

על פי ONE הביי-אאוט על פסוואל הוא לא שולי בכלל! זניט דורשת 3 מיליון יורו

12 יוני 2022, 00:43

עידן כתב:

יכול להבין את הגישה שלך. אני באופן אישי לא מודד הצלחה בתארים בלבד.
מבחינתי מה שהמאמן עשה עשה עם קבוצות כמו קאנטו, באמברג, קאזאן ובאיירן (בעיקר הראשונה והאחרונה) ראוי מאוד להערכה.

12 יוני 2022, 00:48

felix_r כתב:
עידן כתב:

ובמה זכה שאראס כמאמן?

ואיפה כתבתי ששאראס מבחינתי בטופ 5? מה שכן, הוא צעיר יותר ועם קריירת אימון קצרה יותר מטרינקיירי, וכבר הספיק לעשות פיינל פור. טרינקיירי עשה רק הצלבה ביורוליג. אני לא אומר שטרינקיירי לא מאמן מצוין, אבל לי אישית הוא מרגיש קצת אוברייטד.

כך או אחרת, הייתי שמח לראות כאן כל אחד מהשמות האחרונים שהוזכרו, כמובן.

12 יוני 2022, 00:51

A.Parker כתב:
Rampel כתב:

בכל אופן, מי הטופ 5 שלך?

אבל זה הקטע, הוא היה תמיד במועדונים טובים (כולל פאו של לפני כמה שנים), להגיע איתן להצלבה, אבל לא עשה משהו יוצא דופן. למעט ברצלונה שזכורות לי שנה שנתיים ששיחקה נהדר, אבל שם גם היה תקציב מפואר. אני לא אומר שהוא לא טוב, כן? פשוט לא סגור על כמה הוא יכול להצליח בקבוצה עם תקציב מוגבל יחסית. לצורך העניין, הייתי הרבה הרבה יותר שמח לראות את טרינקיירי.

התקציב של מכבי ושל פאו תמיד היה באותו אזור חיוג אם אני לא טועה. דווקא התקופה שלו שם בתחילת עידן היורוליג המודרני מעודדת אותי שהוא יכול להצליח פה. גם הקבוצה העשירה שהוא בנה בזניט היא לא מאוד נוצצת, אבל הוא גרם לה לשחק כדורסל יפה, אטרקטיבי ושוב, מנצח.

בכל אופן, לפי ההסבר שלך ללאסו אין מה לחפש ברשימה, הוא לא השיג שום תואר מחוץ לריאל כמאמן.
בעיני עוד מוקדם להכניס את טרינקיירי לרשימה הזו. בסופו של דבר הוא לא יציב בתוצאות שלו. כן, הוא גאון כדורסל, עם זכיה ביורוקאפ ומה שהוא הוציא מבאיירן בשנתיים האחרונות זה מדהים. אבל מבאמברג שלו לא ראינו דברים מיוחדים.
אני חייב להגיד שאת כל מה שרשמתי על טרינקיירי פה אפשר להגיד על פראסוביץ' ומה שהוא הוציא מקאזאן בעונה האחרונה עם סגל שהולחם בצורה קצת מוזרה ולא ברורה גם היה די מרשים.

12 יוני 2022, 00:55

Rampel כתב:בעיני עוד מוקדם להכניס את טרינקיירי לרשימה הזו. בסופו של דבר הוא לא יציב בתוצאות שלו. כן, הוא גאון כדורסל, עם זכיה ביורוקאפ ומה שהוא הוציא מבאיירן בשנתיים האחרונות זה מדהים.

טרינקיירי לא זכה ביורוקאפ (או בשום תואר אירופאי)

12 יוני 2022, 00:55

עידן כתב:
Rampel כתב:בעיני עוד מוקדם להכניס את טרינקיירי לרשימה הזו. בסופו של דבר הוא לא יציב בתוצאות שלו. כן, הוא גאון כדורסל, עם זכיה ביורוקאפ ומה שהוא הוציא מבאיירן בשנתיים האחרונות זה מדהים.

טרינקיירי לא זכה ביורוקאפ (או בשום תואר אירופאי)
אתה צודק. הוא זכה רק בתואר מאמן השנה ביורוקאפ. טעות שלי.

12 יוני 2022, 01:24

מה שמוזר לי זה שכבר שנים שלא ממש צומחים ביורוליג איזה מגה-מאמנים (דור הסרבים, מסינה, פיני), והיורוליג מורכבת בעיקר ממאמנים שקודמו מהר מדי (ולא באמת ברור מה הם שווים) או מערימות של בינוניים שמפוטרים ומחליפים קבוצת יורוליג כל שני וחמישי. ואחד כמו טרינקיירי שעשה דברים יפים מאוד מעולם לא קיבל צ'אנס אמיתי.
וברמה המקומית, טרינקיירי תמיד אימן קבוצות קטנות ממכבי (עד העונה כנראה) - ותמיד בעט בה. או לפחות ממש הקשה.
מעניין איך טבק ובגצקיס, גודס ואדלשטיין מגיעים כ"כ בקלות למכבי, וטרינקיירי כזה נשאר בבמברג וקאנטו.

12 יוני 2022, 01:40

Rampel כתב:
A.Parker כתב:
Rampel כתב:

בכל אופן, מי הטופ 5 שלך?

התקציב של מכבי ושל פאו תמיד היה באותו אזור חיוג אם אני לא טועה. דווקא התקופה שלו שם בתחילת עידן היורוליג המודרני מעודדת אותי שהוא יכול להצליח פה. גם הקבוצה העשירה שהוא בנה בזניט היא לא מאוד נוצצת, אבל הוא גרם לה לשחק כדורסל יפה, אטרקטיבי ושוב, מנצח.

בכל אופן, לפי ההסבר שלך ללאסו אין מה לחפש ברשימה, הוא לא השיג שום תואר מחוץ לריאל כמאמן.
בעיני עוד מוקדם להכניס את טרינקיירי לרשימה הזו. בסופו של דבר הוא לא יציב בתוצאות שלו. כן, הוא גאון כדורסל, עם זכיה ביורוקאפ ומה שהוא הוציא מבאיירן בשנתיים האחרונות זה מדהים. אבל מבאמברג שלו לא ראינו דברים מיוחדים.
אני חייב להגיד שאת כל מה שרשמתי על טרינקיירי פה אפשר להגיד על פראסוביץ' ומה שהוא הוציא מקאזאן בעונה האחרונה עם סגל שהולחם בצורה קצת מוזרה ולא ברורה גם היה די מרשים.

לפאו היה תקציב גבוה יותר ממכבי, מניח שזה נכון גם ללפני כמה שנים.
מלאסו באמת לא התלהבתי פעם, אבל לבן אדם יש שיטה ויציבות. אגב, גם איטודיס יכול להיות ברשימה מבחינתי.

פראסוביץ מאמן לא רע בכלל ואני מסכים איתך וזו בדיוק הנקודה שלי. למעט כמה מאמנים עם הישגים גדולים ועוד כמה עם פוטנציאל, אני לא רואה מישהו שהוא איזה עילוי. פסקוואל אחלה מאמן, אבל יש פה המים מוגזם סביבו.

12 יוני 2022, 02:10

שמע, פסקוואל זכה בגביע יורוליג ב-2010 כשהוא היה בן 37. אז הוא נחשב די כעילוי.
הוא לא שחזר את ההישג הזה מאז, אבל הוא עדיין מאמן שלא יודע מה זה לסיים עונת יורוליג לא בטופ 8 לפחות ואחד שראה 5 פיינל פורים וזכה בגביע יורוליג אחד.
הוא הצליח בכל מקום שהיה בו והראה כדורסל יפה בכל קבוצה שאימן.
זה שלו, אין מה לקחת את זה ממנו ובעיני, כאמור, הוא כן בסקאלה של הטופ במאמני אירופה.

אישית אני עדיין מקווה שהחלאות בגזפרום יפסיקו לשאוף את מה שהם שואפים ושישחררו אותנו מהסאגה המציקה הזו ושהוא יהיה כאן. ועם זה אני אפרוש להיום. נראה מה יהיה מחר/מחרתיים.

נושא נעול