המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
dar_dar כתב:10 הפדיחות של העונה הרגילה בnba+דוויט הווארד אוכל עוגיה
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... _nqs2zz9Qc
ואני שואל דבר אחד:איפה מגי איפה??
שמואל1 כתב:dar_dar כתב:10 הפדיחות של העונה הרגילה בnba+דוויט הווארד אוכל עוגיה
חחחחחחחחח איך אנדרו ביינום נקרע על פאו גאסול
שמואל1 כתב:dar_dar כתב:10 הפדיחות של העונה הרגילה בnba+דוויט הווארד אוכל עוגיה
חחחחחחחחח איך אנדרו ביינום נקרע על פאו גאסול
jol9 כתב:ממפיס לא רשמו את פארגו לסגל שלהם בפלייאוף, או לפחות לא ראיתי שהוא שיחק...
מצא לעצמו קבוצה טובה, אבל עונת רוקי מחורבנת שלו, והחוזה הבא בגדול שקיבל ממכבי, לא נראה באופק עבורו.
jol9 כתב:ממפיס לא רשמו את פארגו לסגל שלהם בפלייאוף, או לפחות לא ראיתי שהוא שיחק...
מצא לעצמו קבוצה טובה, אבל עונת רוקי מחורבנת שלו, והחוזה הבא בגדול שקיבל ממכבי, לא נראה באופק עבורו.
משה כתב:jol9 כתב:ממפיס לא רשמו את פארגו לסגל שלהם בפלייאוף, או לפחות לא ראיתי שהוא שיחק...
פארגו בחר לו את הקבוצה שהכי לא מתאימה לו מכל הקבוצות בNBA, העומק שיש להם בעמדת הגארדים הוא אולי העמוק ביותר בNBA.
Holiday_Armadillo כתב:משה כתב:jol9 כתב:ממפיס לא רשמו את פארגו לסגל שלהם בפלייאוף, או לפחות לא ראיתי שהוא שיחק...
פארגו בחר לו את הקבוצה שהכי לא מתאימה לו מכל הקבוצות בNBA, העומק שיש להם בעמדת הגארדים הוא אולי העמוק ביותר בNBA.
מישהו ציפה לקבלת החלטות יותר טובה מבן אדם מסונוור שהפר חוזה של 900K?
jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משה כתב:jol9 כתב:ממפיס לא רשמו את פארגו לסגל שלהם בפלייאוף, או לפחות לא ראיתי שהוא שיחק...
כן זה נכון. לא יכול להגיד שאני שמח לאידו, אבל בהחלט יש כאן סוג של צדק פואטי.
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:Holiday_Armadillo כתב:משה כתב:jol9 כתב:ממפיס לא רשמו את פארגו לסגל שלהם בפלייאוף, או לפחות לא ראיתי שהוא שיחק...
כן זה נכון. לא יכול להגיד שאני שמח לאידו, אבל בהחלט יש כאן סוג של צדק פואטי.
אני יכולה להגיד את זה
LIAV10 כתב:נבחר הסגל הרחב של ארה"ב לאולימפיאדה: קובי בראיינט, לברון ג'יימס, דוויין ווייד, כריס בוש, קווין דוראנט, כרמלו אנתוני, כריס פול, דרון וויליאמס, בלייק גריפין, ראסל ווסטברוק, טייסון צ'נדלר, קווין לאב, אנדרה איגודלה, רודי גיי, אריק גורדון, ג'יימס הארדן, אנתוני דייויס ולמאר אודום..
איך הייתם מצמצמים את זה?
אני:
pg: כריס פול, דרון וויליאמס
sg: קובי בראיינט, דווין וויד, ראסל ווסטברוק
sf: לברון ג'יימס, קווין דוראנט
pf: בלייק גריפין, כרמלו אנתוני, כריס בוש\אנתוני דייויס (תלוי איזה יכולות יציג הבחירה הראשונה הצפוייה בדראפט)
c: קווין לאב, טייסון צ'נדלר
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־17 אורחים