Mta_atic כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי שמישהו פה הציע את פטריק בוורלי וכולם אמרו לו שהוא משוגע ואם כבר אז דרייפר...למה לא בוורלי באמת? הוא נותן עונה אדירה בספרטק..הוא נראה בול השחקן שאנחנו צריכים..
קודם כל הוא צעיר(שנת לידה 1988),הוא לא הכי גבוה(1.85,הגובה של פארגו),אבל הוא אתלט מטורף(מסוגל להטביע)וגם ריבאונדר אדיר..יש לו מספר ריבאונדים מגוחך לגובה שלו..
מספרים שלו ביורוצ'אלנג':
16.0 נקודות למשחק
60.8% ל-2
27.8% ל-3
68.6% מהקו
5.4 ריבאונדים
3.3 אסיסטים
1.6 חטיפות
מספרים בליגה הרוסית:
13.6 נקודות
44.6% ל-2
35.0% ל-3
76.1% מהקו
6.9 ריבאונדים(היו לו 4 משחקים עם יותר מ-10 ריבאונדים)
2.9 אסיסטים
2.1 חטיפות
הוא חתם רק בינואר לחצי עונה..הוא יכול להיות בול הקומבו גארד שמכבי צריכים(גם כי פרקינס פצוע וגם כי יש מצב שפארגו לא ימשיך)
עוד שני שמות לחובבי המכללות-בלייק הופארבר(קלעי שלשות מטורף ושומר מצויין)וג'אג'ואן ג'ונסון(שחקן אדיר שמשום מה צפוי להיבחר רק מקום ראשון בסיבוב השני מה שלא מבטיח לו חוזה)
הוא שחקן טוב (בניצחון של ספרטק היום הוא היה מצויין עם דאבל דאבל של 24 נקודות ו-12 ריבאונדים), אבל קשה להמר עליו.
באולימפיאקוס הוא לא בדיוק הפיל אותי מהכיסא (הסטטיסטיקה שלו גם הייתה די עלובה, גם ביורוליג וגם בליגה היוונית) , ואין מה להשוות בין היורוצ'אלנג' בה הוא שיחק בעונה האחרונה לבין היורוליג (ואפילו לא היורוקאפ).
הייתי דווקא שמח לראות במכבי את רוקו אוקיץ' שמשחק בפנרבחצ'ה (לפי דיווחים, בלאט רצה אותו העונה במכבי),
אך לצערי הוא חתום שם לעוד עונה.
לפי מה שהבנתי מאנשים שראו אותו,כשהוא היה באולי' הוא הועדף על הלפרין בגלל שיש לו הגנה טובה..אז זה עוד פלוס..ואני לא מופתעת מזה שהוא לא הצליח שם..אחרי הכל הוא עוד לא בן 23 והוא הגיע לשם אפילו יותר צעיר ממה שהוא עכשיו(מן הסתם חחח)..גם גורדון שהוא שחקן הרבה יותר בשל מבוורלי לא מבריק שם..
וזה נכון שקשה להמר עליו..אבל גם היה קשה להמר על פארגו(ששיחק במסגרת יותר נחותה מבוורלי)..
צריך לזכור שני דברים:
1)למכבי אין ברירה אלא להמר על שחקנים..אם קשה להם להוציא מהכיס 900K אז בטח שיהיה להם קשה להוציא מהכיס כסף לשחקנים כמו אוקיץ' או שחקנים מוכחים..אז חייבים להמר.
2)בלאט שלח את אבי אבן לארה''ב בשביל לראות שחקנים ולא לאירופה..זאת אומרת שבלאט מחפש שחקנים שיאפשרו לו להמשיך את השיטה שהוא בנה השנה,את הלחץ,את ההגנה,את האתלטיות..בוורלי נראה לי יתאים בול לזה..
אם הוא יוכל לתת חצי מההגנה שפרקינס נתן(הרי אי אפשר את הכל,פרקינס שחקן הגנה לא מהעולם הזה)ואת הריבאונדים שאיבדנו אחרי שפרקינס נפצע(כי בוורלי באמת ריבאונדר אדיר)..אז לפי דעתי הרווחנו יופי של קומבו-גארד שיתאים לשיטה של בלאט