מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי itay92 » 25 אפריל 2011, 18:35

Holiday_Armadillo כתב:
בעל זבוב כתב:אני לא ממש מבין בכל המלפפונים והחדשות אבל לא כל שנה יש אותם סיפורים?
ההוא מועמד, לזה יש הצעה, 100000 שמות ובסוף אף אחד מזה לא רלוונטי?
מה יש להתרגש מכל כתבה שצצה בחורים כאלה ואחרים?

יש אנשים שמתים על זה שזורקים איזשהו שם למדורה ואז הספקולציות עפות לכל עבר(אני מודה באשמה :oops )

נכון אחרת מה היה הטעם בנושא הזה? היו פותחים נושא בקשר לאלה שחתמו וזהו,אין עניין, אין הערכות,השערות ,בקיצור לא היה כיף.
itay92

הודעהעל ידי Euro_Basket » 25 אפריל 2011, 18:57

Holiday_Armadillo כתב:
Euro_Basket כתב:לא פורסם שמכבי מתכוונת להציע לו שדרוג?

יכול להיות שהם כבר הציעו..זה לא מונע מקבוצות אחרות להציע לו חוזה גם כן..

אם מכבי באמת מתכוונת לשדרג לו את השכר אני מאמין שהוא יישאר למרות ההצעה הזאת.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי felix_r » 25 אפריל 2011, 19:04

Holiday_Armadillo כתב:אם אידסון יקבל את ההצעה הזאת הוא בעצם מודה שהוא לא יכול לשחק יותר ברמות הגבוהות והוא כרגע רוצה לאגור כסף ליום שאחרי הפרישה..מה שלגיטימי..אבל אני לא חושבת שהוא עדיין שם

למה שאיידסון יקבל את ההצעה הזאת? זה בערך אותו הכסף, שהוא מקבל במכבי, ובמכבי יש לו תנאים הרבה יותר טובים מאשר יהיו לו ברוסיה.

שחקנים טובים חותמים ברוסיה רק אם משלמים להם כפול.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 25 אפריל 2011, 19:08

אני חושב שההצעה המשודרגת שאידסון קיבל היא סביב ה800K.
itay92

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 25 אפריל 2011, 19:14

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אם אידסון יקבל את ההצעה הזאת הוא בעצם מודה שהוא לא יכול לשחק יותר ברמות הגבוהות והוא כרגע רוצה לאגור כסף ליום שאחרי הפרישה..מה שלגיטימי..אבל אני לא חושבת שהוא עדיין שם

למה שאיידסון יקבל את ההצעה הזאת? זה בערך אותו הכסף, שהוא מקבל במכבי, ובמכבי יש לו תנאים הרבה יותר טובים מאשר יהיו לו ברוסיה.

כי מכבי מוכנה להציע לו 700K(לפי דיווחים)והקבוצה הזאת מציעה לו 900K..
להגיד שנראה לי יותר הגיוני שהוא לא ייקח את ההצעה הזאת? כן
להגיד שזה בלתי אפשרי? לא
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי משה » 25 אפריל 2011, 19:35

במידה ויש הצעה כזאת ומכבי תציע לו 700 אלף דולר והוא בסופו של דבר יבחר ללכת למקום אחר אז שיבושם לו, רק שלדעתי הוא יעשה טעות נוראית. בשביל עוד 200 אלף דולר לא שווה לעבור לקור הרוסי ושבכל רגע עלולים לא לקיים את החוזה איתך, ולהיות מוכן לעזוב קבוצה שהיא טוב 4 באירופה שבא שהמקום שלך בחמישיה מובטח.
משה

הודעהעל ידי Euro_Basket » 25 אפריל 2011, 19:43

felix_r כתב:למה שאיידסון יקבל את ההצעה הזאת? זה בערך אותו הכסף, שהוא מקבל במכבי, ובמכבי יש לו תנאים הרבה יותר טובים מאשר יהיו לו ברוסיה.

מה דעתך על ג'יימס ווייט ששיחק בספרטק סט. פטרסבורג?
הוא נתן עונה גדולה בססארי (מוביל את הליגה האיטלקית בנקודות ובראנקינג) והחוזה שלו נגמר בסוף העונה.
אני מאמין שיהיה לו ביקוש ברוסיה ובאיטליה בקיץ.

סווינגמן נוסף שמסיים חוזה ואני מאמין שיהיה לו ביקוש גדול הוא עומאר תומאס מאבלינו, שהוביל אותם חזרה לצמרת.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי itai7 » 25 אפריל 2011, 19:55

רק דאנקר וויט, חוץ מזה כלום
itai7

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 25 אפריל 2011, 22:05

felix_r כתב:

לכל הידוע לי, אידסון מקבל במכבי 650K. אם ההצעה מרוסיה היא אמיתית, אזי מדובר בשידרוג משמעותי.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 26 אפריל 2011, 07:43

חביב אורנג'ד כתב:
felix_r כתב:

לכל הידוע לי, אידסון מקבל במכבי 650K. אם ההצעה מרוסיה היא אמיתית, אזי מדובר בשידרוג משמעותי.

עד כמה שידוע לי, הסכום הוא לא נכון לחלוטין. אני לא בטוח ב 100% כמה הוא מקבל העונה, אבל בעונה שעברה המשכורת שלו היתה קצת פחות מ 1 מיליון דולר (שזה היה ברגע החתימה כ 750 אלף יורו)
http://www.in-the-game.org/?page_id=792

נ.ב. אני יודע מאיפה הסכום שכתבת (650K). זה היה כתוב פעם ב NRG , כאשר איידסון חתם. אבל לפי דעתי זה לא נכון.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 26 אפריל 2011, 09:29

גרינוולד פירסם פעם את פרטי החוזים במכבי באופן פרטני, כולל זה של אידסון...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 26 אפריל 2011, 09:44

מצאתי:

http://news.walla.co.il/?w=/151/1656259

"צ'אק איידסון ואנדרו ויזנייבסקי נמצאים גם הם בפסגת המשתכרים. איידסון נחשב להחתמה החשובה ביותר שביצעה מכבי, וגם היה מן השחקנים הבודדים שזכו לחוזה בן שנתיים. מכבי שילמה מאות אלפי דולרים כפיצוי לריטאס וילנה, וגם לו העניקה שכר נדיב. בסך הכל הוערכה עלותו של איידסון עבור המועדון ב-1,237,430 דולר."

דווקא במקרה אידסון גרינוולד לא פירק את הפיצוי והשכר.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אפריל 2011, 11:14

itai7 כתב:רק דאנקר וויט, חוץ מזה כלום

אני גם חשבתי כמוך בעונה שהוא שיחק בפאנרבחצ'ה אבל עקבתי אחריו בעונות האחרונות ווראיתי כמה וכמה משחקים שלו וזה פשוט מדהים איך הוא משפר את המשחק שלו מעונה לעונה ...היד שלו השתפרה מאוד , הובלת הכדור והמסירות וגם ההגנה שלו ( בזכות ידיים ארוכות...) .
מה שכן יש לו נטייה להעלם פתאום תוך כדי משחק ולהיות פאסיבי ואז צריך להעיר אותו ע"י מסירה טובה לסל קל או איזה כאפה....אבל הוא יכול להיות פשוט קטלני...
הוא עוד שחקן המריקאי שנקלע לחבלי לידה קשים בכדורסל האירופאי ומשתפר מעונה לעונה...
מעניין לראות מה יהיה איתו עונה הבאה כי הוא שחקן NBA לגיטימי...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2011, 11:18

קובי כתב:מצאתי:

http://news.walla.co.il/?w=/151/1656259

"צ'אק איידסון ואנדרו ויזנייבסקי נמצאים גם הם בפסגת המשתכרים. איידסון נחשב להחתמה החשובה ביותר שביצעה מכבי, וגם היה מן השחקנים הבודדים שזכו לחוזה בן שנתיים. מכבי שילמה מאות אלפי דולרים כפיצוי לריטאס וילנה, וגם לו העניקה שכר נדיב. בסך הכל הוערכה עלותו של איידסון עבור המועדון ב-1,237,430 דולר."

דווקא במקרה אידסון גרינוולד לא פירק את הפיצוי והשכר.

לריטאס שולם פיצוי של 750K ולאידסון שולם שכר של 650K(או משהו באזור)..
עליו שולם 1.2 אבל הוא לא קיבל נטו 1.2 מליון
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 26 אפריל 2011, 12:31

ראיתי שמישהו פה הציע את פטריק בוורלי וכולם אמרו לו שהוא משוגע ואם כבר אז דרייפר...למה לא בוורלי באמת? הוא נותן עונה אדירה בספרטק..הוא נראה בול השחקן שאנחנו צריכים..

קודם כל הוא צעיר(שנת לידה 1988),הוא לא הכי גבוה(1.85,הגובה של פארגו),אבל הוא אתלט מטורף(מסוגל להטביע)וגם ריבאונדר אדיר..יש לו מספר ריבאונדים מגוחך לגובה שלו..

מספרים שלו ביורוצ'אלנג':
16.0 נקודות למשחק
60.8% ל-2
27.8% ל-3
68.6% מהקו
5.4 ריבאונדים
3.3 אסיסטים
1.6 חטיפות

מספרים בליגה הרוסית:
13.6 נקודות
44.6% ל-2
35.0% ל-3
76.1% מהקו
6.9 ריבאונדים(היו לו 4 משחקים עם יותר מ-10 ריבאונדים)
2.9 אסיסטים
2.1 חטיפות

הוא חתם רק בינואר לחצי עונה..הוא יכול להיות בול הקומבו גארד שמכבי צריכים(גם כי פרקינס פצוע וגם כי יש מצב שפארגו לא ימשיך)
עוד שני שמות לחובבי המכללות-בלייק הופארבר(קלעי שלשות מטורף ושומר מצויין)וג'אג'ואן ג'ונסון(שחקן אדיר שמשום מה צפוי להיבחר רק מקום ראשון בסיבוב השני מה שלא מבטיח לו חוזה)
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 27 אפריל 2011, 08:38

פנרבחצ'ה מציעה לצ'אק אידסון חוזה לשנתיים

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 98826.html
itai7

הודעהעל ידי Mta_atic » 27 אפריל 2011, 21:11

Holiday_Armadillo כתב:ראיתי שמישהו פה הציע את פטריק בוורלי וכולם אמרו לו שהוא משוגע ואם כבר אז דרייפר...למה לא בוורלי באמת? הוא נותן עונה אדירה בספרטק..הוא נראה בול השחקן שאנחנו צריכים..

קודם כל הוא צעיר(שנת לידה 1988),הוא לא הכי גבוה(1.85,הגובה של פארגו),אבל הוא אתלט מטורף(מסוגל להטביע)וגם ריבאונדר אדיר..יש לו מספר ריבאונדים מגוחך לגובה שלו..

מספרים שלו ביורוצ'אלנג':
16.0 נקודות למשחק
60.8% ל-2
27.8% ל-3
68.6% מהקו
5.4 ריבאונדים
3.3 אסיסטים
1.6 חטיפות

מספרים בליגה הרוסית:
13.6 נקודות
44.6% ל-2
35.0% ל-3
76.1% מהקו
2.9 אסיסטים
2.1 חטיפות

הוא חתם רק בינואר לחצי עונה..הוא יכול להיות בול הקומבו גארד שמכבי צריכים(גם כי פרקינס פצוע וגם כי יש מצב שפארגו לא ימשיך)
עוד שני שמות לחובבי המכללות-בלייק הופארבר(קלעי שלשות מטורף ושומר מצויין)וג'אג'ואן ג'ונסון(שחקן אדיר שמשום מה צפוי להיבחר רק מקום ראשון בסיבוב השני מה שלא מבטיח לו חוזה)

הוא שחקן טוב (בניצחון של ספרטק היום הוא היה מצויין עם דאבל דאבל של 24 נקודות ו-12 ריבאונדים), אבל קשה להמר עליו.
באולימפיאקוס הוא לא בדיוק הפיל אותי מהכיסא (הסטטיסטיקה שלו גם הייתה די עלובה, גם ביורוליג וגם בליגה היוונית) , ואין מה להשוות בין היורוצ'אלנג' בה הוא שיחק בעונה האחרונה לבין היורוליג (ואפילו לא היורוקאפ).

הייתי דווקא שמח לראות במכבי את רוקו אוקיץ' שמשחק בפנרבחצ'ה (לפי דיווחים, בלאט רצה אותו העונה במכבי),
אך לצערי הוא חתום שם לעוד עונה.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 27 אפריל 2011, 21:29

Mta_atic כתב:
Holiday_Armadillo כתב:ראיתי שמישהו פה הציע את פטריק בוורלי וכולם אמרו לו שהוא משוגע ואם כבר אז דרייפר...למה לא בוורלי באמת? הוא נותן עונה אדירה בספרטק..הוא נראה בול השחקן שאנחנו צריכים..

מספרים שלו ביורוצ'אלנג':
16.0 נקודות למשחק
60.8% ל-2
27.8% ל-3
68.6% מהקו
5.4 ריבאונדים
3.3 אסיסטים
1.6 חטיפות

מספרים בליגה הרוסית:
13.6 נקודות
44.6% ל-2
35.0% ל-3
76.1% מהקו
2.9 אסיסטים
2.1 חטיפות

הוא שחקן טוב (בניצחון של ספרטק היום הוא היה מצויין עם דאבל דאבל של 24 נקודות ו-12 ריבאונדים), אבל קשה להמר עליו.
באולימפיאקוס הוא לא בדיוק הפיל אותי מהכיסא (הסטטיסטיקה שלו גם הייתה די עלובה, גם ביורוליג וגם בליגה היוונית) , ואין מה להשוות בין היורוצ'אלנג' בה הוא שיחק בעונה האחרונה לבין היורוליג (ואפילו לא היורוקאפ).

הייתי דווקא שמח לראות במכבי את רוקו אוקיץ' שמשחק בפנרבחצ'ה (לפי דיווחים, בלאט רצה אותו העונה במכבי),
אך לצערי הוא חתום שם לעוד עונה.

לפי מה שהבנתי מאנשים שראו אותו,כשהוא היה באולי' הוא הועדף על הלפרין בגלל שיש לו הגנה טובה..אז זה עוד פלוס..ואני לא מופתעת מזה שהוא לא הצליח שם..אחרי הכל הוא עוד לא בן 23 והוא הגיע לשם אפילו יותר צעיר ממה שהוא עכשיו(מן הסתם חחח)..גם גורדון שהוא שחקן הרבה יותר בשל מבוורלי לא מבריק שם..
וזה נכון שקשה להמר עליו..אבל גם היה קשה להמר על פארגו(ששיחק במסגרת יותר נחותה מבוורלי)..
צריך לזכור שני דברים:
1)למכבי אין ברירה אלא להמר על שחקנים..אם קשה להם להוציא מהכיס 900K אז בטח שיהיה להם קשה להוציא מהכיס כסף לשחקנים כמו אוקיץ' או שחקנים מוכחים..אז חייבים להמר.
2)בלאט שלח את אבי אבן לארה''ב בשביל לראות שחקנים ולא לאירופה..זאת אומרת שבלאט מחפש שחקנים שיאפשרו לו להמשיך את השיטה שהוא בנה השנה,את הלחץ,את ההגנה,את האתלטיות..בוורלי נראה לי יתאים בול לזה..
אם הוא יוכל לתת חצי מההגנה שפרקינס נתן(הרי אי אפשר את הכל,פרקינס שחקן הגנה לא מהעולם הזה)ואת הריבאונדים שאיבדנו אחרי שפרקינס נפצע(כי בוורלי באמת ריבאונדר אדיר)..אז לפי דעתי הרווחנו יופי של קומבו-גארד שיתאים לשיטה של בלאט
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 28 אפריל 2011, 08:05

אני חושב שהחתמת גבוהה שלוקח ריבאונדים תכפר על הריבאונדים החסרים של פרקינס , ברור שלא יזיק גארד שגם לוקח הרבה ריבאונדים אבל כמחליף לפרקינס חשוב קודם כל שיהיה מנהל משחק מצויין ובזה בוורלי לוקה בחסר . לכן עדיף למצוא קודם כל גארד שמנהל משחק טוב ושחגן הגנה טוב ואת הריבאונדים שיקחו הגבוהים של מכבי .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 28 אפריל 2011, 08:19

אני שוב חוזר וטוען בתוקף שההצלחה של מכבי היא למרות הנהלת הקבוצה ולא בזכותה. ההנהלה מראה זאת שוב במו"מ הכושל עם שחקני הקבוצה:
ג'רמי פארגו - לפני חודש וחצי אפשר היה להשאיר אותו תמורת 600-650 אלף דולר, אבל ראשי מכבי זילזלו בו והציעו פחות מחצי מיליון. היום גם ה-800 שהם מציעים לא מספיק והם יצטרכו לתת לו מיליון כדי להישאר. ברור שהיום הם לא יסכימו לשלם מיליון ובקיץ, כשהם יראו שאין יותר מדי כוכבים בשוק וינסו להשאיר אותו הם יגלו שגם מיליון לא מספיקים. אותו סיפור עם אידסון - לפני חודשיים היו יכולים לסגור איתו ב-700 אלף ולהשאיר אותו כאן לעוד שנתיים. אבל גם כאן הם התחכמו והציעו פחות והיום הוא כבר רוצה הרבה יותר וברור שבקיץ המחיר יהיה עוד יותר גבוה.
בסופו של דבר, די הרבה בזכות "סיוע" ההנהלה - בעונה הבאה שוב יצטרכו לבנות את הקבוצה מההתחלה כשכל הקו האחורי יתחלף ולפחות 3 שחקני חמישיה יהיו חדשים בקבוצה. לא יכול להיות שקבוצה עם יומרות לא תצליח להשאיר אצלה אפילו שחקן אחד מבין שלושת שחקני הקו האחורי המובילים שלה ומדובר בכשלון עצום של ההנהלה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים