felix_r כתב:אני לא יודע למה האנשים פה הצליחו לשכנע את עצמם בכך שפארגו בכלל רוצה לבוא למכבי.
ואני כבר לא מדבר על המשקעים שנשארו אחר עזיבתו.
הוא עצמו אמר לא פעם שהוא רוצה רק NBA
אנשים פה לא חושבים שהוא רוצה להגיע למכבי.
אנחנו מנתחים את המצב ככה:
1. NBA- אין ספק עדיפות מספר 1 מבחינתו. השנה הוא הוחלף מקבוצה לקבוצה ולא תקע יתד. נזרק ממפיס--> נזרק מקליבלנד--> נזרק מפילדלפיה
הוא ממש לא סחורה מבוקשת בנ.ב.א. שרף את עצמו בכמה קבוצות קטנות (לא רק באשמתו). התקווה שלנו היא שלא יהיה לו מקום בקבוצת נ.ב.א. יש גם את כל עניין השכר שאני לא רואה קבוצת נ.ב.א מציעה לו משכורות כמו באירופה.
2. אירופה- בהנחה שהוא לא מוצא קבוצת נ.ב.א ורוצה לחזור לאירופה לאיפה יחזור. כאן נכנס עניין המשקעים. אני מאמין שמכבי מבין כל קבוצות אירופה הכי תרצה אותו. הוא חקוק לנו טוב בזיכרון והוא לא עשה לעצמו שם גדול באירופה כמו שאנחנו זוכרים אותו. מצד שני יהיו קבוצות שישלמו לו מעל מיליון דולר. השאלה אם הוא נוטר טינה או שהוא רוצה לחזור לקבוצה שמתאימה לאופי משחק שלו ולארץ שמתאימה לטמפרמנט של השחקן האמריקאי. אם אוחיון זה הסתדר בסוף.
הסיכוי שהוא יחזור למכבי נמוך יחסית. אבל במידה ולא ימצא קבוצת נ.ב.א ויצטרך לחזור לאירופה אני חושב שיש סיכוי סביר להחזיר אותו. בשביל זה נצטרך להציע לו הצעה גבוהה יחסית (2M דולר ??).
הימור שלי שנמצא אותו שנה הבאה באחת הקבוצות האירופאיות- צסק"א או אולימפיאקוס.