אשכול המלפפונים הדנדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים הדנדש

הודעהעל ידי er79 » 24 מאי 2013, 21:30

שחף כתב:גם הנדריקס קלע שלשת פוקס נגד ברצלונה משנה שעברה. זה לא אומר שקליעה משלוש זה חלק מהארסנל שלו. לאורך הקריירה דייויס כמעט ולא זורק מהטווח הזה.

לא השוואה נכונה לדעתי. אצל הנדריקס זה באמת פוקס. לדיוויס יש יד רכה יותר, כמו לשון ג׳יימס. אבל זה נכון שהוא לא מרבה לזרוק משם
er79

הודעהעל ידי yellowaura » 24 מאי 2013, 23:58

jol9 כתב:
Allan Turing כתב:
rc4991 כתב:הלוואי שדיוויס יגיע
אני אמנם מעדיף את בורוסיס אבל אני לא יהיה חזיר

דיוויס יותר טוב מבורוסיס נכון להיום. פשוט סנטר אדיר.

סנטר אדיר, רכז אדיר, SG אדיר... כולם אדירים, ובכל זאת הם עפו בטופ 16...

חבל לשלם הרבה כסף על שחקן כמו דייויס. קודם להשקיע כסף בקו אחורי איכותי, ואח"כ אפשר לבדוק כמה כסף נשאר לשאר העמדות.

במקרה הזה אני מסכים איתך... דיוויס בליגה הרוסית קצת מאכזב אותי. אני חושב שהוא שחקן טוב אבל ברור שהשחקנים בעמדה הזו שיש במלאי לא שווים לשבור בשבילם את הקופה.

מכבי הרבה פעמים בנתה קבוצה על גארדים איכותיים וסנטרים צנועים יותר/ הפתעות כי תמיד סנטרים איכותיים עלו הרבה. האפמן+ וויצ'יץ' שהגיעו לא הגיעו כסטארים ביורוליג.

ריאל מדריד השנה בנתה קבוצה סביב כוכבים בחוץ+ סנטרים הגנתיים בגיץ' וסלוטר. ככה הייתי רוצה שהקבוצה תיבנה (בתוספת מירוטיץ :) )

אני חושב שקו קדמי שיש בחתימה שלי, אפשר לקבל בעלות בינונית ומבחינה הגנתית והאסל יתן הגנה מצויינת + נק' האסל. כמובן שהרבה כסף צריך ללכת ל- 2 גארדים איכותיים אחרת לא עשינו כלום
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 25 מאי 2013, 00:05

אני חושב ששחקן אחד שכנראה בכל מקרה יגיע הוא קית לאנגפורד. אני חושש מאוד שינסו להציג אותו כגארד הבכיר שמגיע. אחרי עונה בינונית במילאנו הוא לא זה שלבדו יקח אותנו לרמות הגבוהות. מכבי חייבת לפחות 2 גארדים בכירים מאוד, השנה לא היה אחד אפילו ככה שאני לא אתפלא אם יעצרו בלאנגפורד.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2013, 00:16

גם פארגו לבדו לא יקח אותנו לרמות הגבוהות של היורוליג.
לנגפורד הוא בדרג השני של הגארדים ביורוליג. מיד אחרי ספאנוליס, דיאמנטידיס, נבארו ותאודוסיץ'.
יותר טוב ממנו לא תקבל.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי LIAV10 » 25 מאי 2013, 00:35

MTA2311 כתב:גם פארגו לבדו לא יקח אותנו לרמות הגבוהות של היורוליג.
לנגפורד הוא בדרג השני של הגארדים ביורוליג. מיד אחרי ספאנוליס, דיאמנטידיס, נבארו ותאודוסיץ'.
יותר טוב ממנו לא תקבל.

לא יקרה, אבל אתה חושב שפארגו וקית׳ ילך ביחד?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 25 מאי 2013, 01:24

אני לא יודע למה האנשים פה הצליחו לשכנע את עצמם בכך שפארגו בכלל רוצה לבוא למכבי.
ואני כבר לא מדבר על המשקעים שנשארו אחר עזיבתו.
הוא עצמו אמר לא פעם שהוא רוצה רק NBA
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2013, 01:35

felix_r כתב:אני לא יודע למה האנשים פה הצליחו לשכנע את עצמם בכך שפארגו בכלל רוצה לבוא למכבי.

המשקעים לא משחקים פה תפקיד. ע"ע אוחיון. הבעיה פה היא שתיים: אנ.בי.איי כמו שאתה אומר, ומליוני יורו שישפכו עליו קבוצות עשירות יותר באירופה.
er79

הודעהעל ידי Chen » 25 מאי 2013, 15:15

זארקו באינטרבאסקט רשם ב18.5:
Maccabi are interested in Novica Veličković of Mega Vizura(or its second name -Miško Vizura ) came back from injury in March,plays well so far in Serbia league
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 25 מאי 2013, 15:57

לא סובל את וליצ'קוביץ'.
מי שנראה טוב במגה ויזורה זה דווקא בובאן מריאנוביץ', שקולע 17 נקודות ומוריד 12 ריבאונדים למשחק.
ואם כבר גבוהים סרבים עם סטטיסטיקות מפחידות, מה הסטטוס של החבר ראדוליצה לקיץ הקרוב?
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2013, 16:08

יש לו חוזה באפס, לא?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי er79 » 25 מאי 2013, 16:36

:) כל מה שזארקו אומר, ההפך קורה. תהיו רגועים, וליצ'קוביץ' בוודאות לא יהיה במכבי.
er79

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2013, 16:52

LIAV10 כתב:
יותר טוב ממנו לא תקבל.

זה לא בהכרח מצב אופטימאלי, אבל אני חושב שיש לזה סיכוי להצליח. לנגפורד בשנתיים האחרונות מראה שהוא לא חייב את הכדור אצלו 15 שניות כל התקפה בשביל להיות אפקטיבי. יש לזה פוטנציאל לדעתי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 25 מאי 2013, 17:42

החציל האצטקי כתב:לא סובל את וליצ'קוביץ'.
מי שנראה טוב במגה ויזורה זה דווקא בובאן מריאנוביץ', שקולע 17 נקודות ומוריד 12 ריבאונדים למשחק.
ואם כבר גבוהים סרבים עם סטטיסטיקות מפחידות, מה הסטטוס של החבר ראדוליצה לקיץ הקרוב?

וליצ'קוביץ' גמר את הקריירה ברמות הגבוהות... כתבי עליו לפני כחודשיים. הוא לא יתאושש מהפציעה שלו.
ראדוליצה?? אחרי שראיתי אותו בעיניים שלי אסור בשום פנים להביא אותו !!! לא רואה אותו משחק ביורוליג. שחקן מוגבל מאוד

http://basketball.eurobasket.com/player ... upol/58672
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 25 מאי 2013, 17:58

felix_r כתב:אני לא יודע למה האנשים פה הצליחו לשכנע את עצמם בכך שפארגו בכלל רוצה לבוא למכבי.

אנשים פה לא חושבים שהוא רוצה להגיע למכבי.

אנחנו מנתחים את המצב ככה:

1. NBA- אין ספק עדיפות מספר 1 מבחינתו. השנה הוא הוחלף מקבוצה לקבוצה ולא תקע יתד. נזרק ממפיס--> נזרק מקליבלנד--> נזרק מפילדלפיה
הוא ממש לא סחורה מבוקשת בנ.ב.א. שרף את עצמו בכמה קבוצות קטנות (לא רק באשמתו). התקווה שלנו היא שלא יהיה לו מקום בקבוצת נ.ב.א. יש גם את כל עניין השכר שאני לא רואה קבוצת נ.ב.א מציעה לו משכורות כמו באירופה.

2. אירופה- בהנחה שהוא לא מוצא קבוצת נ.ב.א ורוצה לחזור לאירופה לאיפה יחזור. כאן נכנס עניין המשקעים. אני מאמין שמכבי מבין כל קבוצות אירופה הכי תרצה אותו. הוא חקוק לנו טוב בזיכרון והוא לא עשה לעצמו שם גדול באירופה כמו שאנחנו זוכרים אותו. מצד שני יהיו קבוצות שישלמו לו מעל מיליון דולר. השאלה אם הוא נוטר טינה או שהוא רוצה לחזור לקבוצה שמתאימה לאופי משחק שלו ולארץ שמתאימה לטמפרמנט של השחקן האמריקאי. אם אוחיון זה הסתדר בסוף.

הסיכוי שהוא יחזור למכבי נמוך יחסית. אבל במידה ולא ימצא קבוצת נ.ב.א ויצטרך לחזור לאירופה אני חושב שיש סיכוי סביר להחזיר אותו. בשביל זה נצטרך להציע לו הצעה גבוהה יחסית (2M דולר ??).
הימור שלי שנמצא אותו שנה הבאה באחת הקבוצות האירופאיות- צסק"א או אולימפיאקוס.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2013, 18:02

אם הוא ינטור טינה??? על מה בדיוק?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 25 מאי 2013, 18:06

LIAV10 כתב:
יותר טוב ממנו לא תקבל.

אף גארד אחד לא יספיק. פארגו +לאנגפורד הם שניהם בדרג השני.

לדעתי השילוב שלהם ביחד תתן קבוצה קשוחה אבל לא תראו את הקלילות של ריאל מדריד למשל. אני חושב שזה יהיה משהו כמו השילוב של פארקר+סולומון בזמנו שהיה הרבה פחות מלהיב מהשילוב של שאראס + פארקר. בגלל זה אני רוצה לראות יותר את אי ג'י פרייס שהוזכר.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yellowaura » 25 מאי 2013, 18:12

MTA2311 כתב:אם הוא ינטור טינה??? על מה בדיוק?

לא משנה מה אנחנו חושבים בסופו של יום היה סכסוך עבודה בין פארגו למכבי וככל הנראה יש טינה (אגב אני יודע שזו לא דעה פופולארית כאן אבל בזמנו אמרתי שמכבי צריכה לתת לו להתקדם לכיוון החלום שלו גם אם חתם איתם על חוזה... סך הכול הוא לא עזב באמצע עונה אלא התחרט לפני שהיא התחילה...היה מקום לקצת התחשבות בשחקן שתרם מעל מה שרכשו אותו ועזב לא בשביל הכסף אלא בשביל החלום).
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי MTA2311 » 25 מאי 2013, 18:19

הסכסוך הזה נפתר על ידי פיב"א, שקבעה שמכבי צדקה לאורך כל הדרך.
לבן אדם היה חוזה, הוא הפר אותו וברח לנבא. אלה שיכולים לשמור טינה במקרה הזה, היא מכבי והאוהדים שלה.
כדורסל זה עסק, וחלומות של שחקנים זה לא משהו שאמור לעניין אותנו. חתמת על חוזה? תכבד אותו, או תשלם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 25 מאי 2013, 19:32

yellowaura כתב:

אנשים פה לא חושבים שהוא רוצה להגיע למכבי.

אנחנו מנתחים את המצב ככה:

1. NBA- אין ספק עדיפות מספר 1 מבחינתו. השנה הוא הוחלף מקבוצה לקבוצה ולא תקע יתד. נזרק ממפיס--> נזרק מקליבלנד--> נזרק מפילדלפיה
הוא ממש לא סחורה מבוקשת בנ.ב.א. שרף את עצמו בכמה קבוצות קטנות (לא רק באשמתו). התקווה שלנו היא שלא יהיה לו מקום בקבוצת נ.ב.א. יש גם את כל עניין השכר שאני לא רואה קבוצת נ.ב.א מציעה לו משכורות כמו באירופה.

2. אירופה- בהנחה שהוא לא מוצא קבוצת נ.ב.א ורוצה לחזור לאירופה לאיפה יחזור. כאן נכנס עניין המשקעים. אני מאמין שמכבי מבין כל קבוצות אירופה הכי תרצה אותו. הוא חקוק לנו טוב בזיכרון והוא לא עשה לעצמו שם גדול באירופה כמו שאנחנו זוכרים אותו. מצד שני יהיו קבוצות שישלמו לו מעל מיליון דולר. השאלה אם הוא נוטר טינה או שהוא רוצה לחזור לקבוצה שמתאימה לאופי משחק שלו ולארץ שמתאימה לטמפרמנט של השחקן האמריקאי. אם אוחיון זה הסתדר בסוף.

הסיכוי שהוא יחזור למכבי נמוך יחסית. אבל במידה ולא ימצא קבוצת נ.ב.א ויצטרך לחזור לאירופה אני חושב שיש סיכוי סביר להחזיר אותו. בשביל זה נצטרך להציע לו הצעה גבוהה יחסית (2M דולר ??).
הימור שלי שנמצא אותו שנה הבאה באחת הקבוצות האירופאיות- צסק"א או אולימפיאקוס.

הוא עשה עונה אחת באירופה. וכבר עברו איזה שנתיים מאז.
אני לא חושב שצסקא או בארסה ימהרו לזרוק לכיוונו הצעות מטורפות.
2 מליון זה הרבה מדי. זה לא ישאיר כסף לגארד איכותי נוסף לידו ולכל שאר הדברים הנחוצים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 25 מאי 2013, 20:06

Allan Turing כתב:
rc4991 כתב:הלוואי שדיוויס יגיע
אני אמנם מעדיף את בורוסיס אבל אני לא יהיה חזיר

דיוויס יותר טוב מבורוסיס נכון להיום. פשוט סנטר אדיר.

דייויס לא טוב יותר מבורוסיס והיה מת שיהיה לו את הארסנל שיש ליווני
דיוויס סנטר נהדר אבל אין לו את התכונה החשובה ביותר לעמדה הזאת-פוסט אפ
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־33 אורחים