המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:
שום שטויות. זה היינס 2.0. כל הסיפורים על הגדלת התקציב היו כמובן שטויות. הזרים החדשים שיגיעו יהיו כנראה כולם יותר זולים מאלו שילכו.
felix_r כתב:roy1000 כתב:
שום שטויות. זה היינס 2.0. כל הסיפורים על הגדלת התקציב היו כמובן שטויות. הזרים החדשים שיגיעו יהיו כנראה כולם יותר זולים מאלו שילכו.
לא מסכים.
להיינס כתוב על המצח - לוזר! רק תסתכל על הפרצוף שלו ואתה מייד רואה שהוא דביל.
לדעתי היגינס שחקן הרבה יותר מגוון ואינטלגנטי מהיינס
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:
לא מסכים.
עברנו לזיהוי יכולות כדורסל לפי הפרצוף?
אני לא ממש מכיר את היגינס, אבל אני בטוח שגם אתה תסכים שמדובר בהימור כמו היינס (ואחרים שהגיעו לפה בשנים האחרונות). יכול להצליח ויכול ליפול על הפנים.
felix_r כתב:roy1000 כתב:
לא מסכים.
refael כתב:מה עם אנדרסון מזלגריס עדיין אופצייה טובה לעמדה 2/3??
felix_r כתב:כמובן שאי אפשר לזהות יכולות לפי הפרצוף, אבל כן אפשר לזהות תכונות אופי מסוימות
תראה את היינס. הבחור חסר בטחון ונמצא בדיכאון קליני. אפילו בתמונת שעשוע הוא נראה מדוכא. הפרצוף שלו אומר: הצילו! אני לא יודע לאן הגעתי ומה אני עושה פה!
עכשיו תראה את היגינס. בחור עם בטחון עצמי גבוה, פרצוף של הצלחה!
refael כתב:מה עם אנדרסון מזלגריס עדיין אופצייה טובה לעמדה 2/3??
החציל האצטקי כתב:אחלה סקורר היגינס.
מוביל כדור טוב, שחקן אינטליגנטי. הרבה יותר טוב ממרקז כמובן. סקנד גארד יצירתי, כזה שיכול לקלוע ולמסור בהרבה דרכים.
לא יודע אם זה עדיף על פארגו, ולא בטוח איפה הוא נכנס ביחד איתו. בגזיאנטפ בכל אופן משחק בעיקר כ-3.
roy1000 כתב:החציל האצטקי כתב:אחלה סקורר היגינס.
מוביל כדור טוב, שחקן אינטליגנטי. הרבה יותר טוב ממרקז כמובן. סקנד גארד יצירתי, כזה שיכול לקלוע ולמסור בהרבה דרכים.
לא יודע אם זה עדיף על פארגו, ולא בטוח איפה הוא נכנס ביחד איתו. בגזיאנטפ בכל אופן משחק בעיקר כ-3.
אין פארגו. יש רוצ'סטי והבחור הזה אמור להחליף את היינס.
felix_r כתב:בינתיים לא ברור אם יש פארגו, ועוד פחות מזה אם יש רוצ'סטי
roy1000 כתב:felix_r כתב:בינתיים לא ברור אם יש פארגו, ועוד פחות מזה אם יש רוצ'סטי
לפי מה שפיני גרשון רמז כנראה שסגרו עם רוצ'סטי.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:בינתיים לא ברור אם יש פארגו, ועוד פחות מזה אם יש רוצ'סטי
לפי מה שפיני גרשון רמז כנראה שסגרו עם רוצ'סטי.
גם אם סיכמו איתו, בסוף יבוא איזה טורקי ויתן 20 שקל יותר, ופדרמן יוותר
roy1000 כתב:refael כתב:מה עם אנדרסון מזלגריס עדיין אופצייה טובה לעמדה 2/3??
יושב בול על המשבצת של סמית' וסילבן. מכבי צריכה קומבו גארד, לא סווינג.
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:
לא מסכים.
עברנו לזיהוי יכולות כדורסל לפי הפרצוף?
אני לא ממש מכיר את היגינס, אבל אני בטוח שגם אתה תסכים שמדובר בהימור כמו היינס (ואחרים שהגיעו לפה בשנים האחרונות). יכול להצליח ויכול ליפול על הפנים.
כמובן שאי אפשר לזהות יכולות לפי הפרצוף, אבל כן אפשר לזהות תכונות אופי מסוימות
תראה את היינס. הבחור חסר בטחון ונמצא בדיכאון קליני. אפילו בתמונת שעשוע הוא נראה מדוכא. הפרצוף שלו אומר: הצילו! אני לא יודע לאן הגעתי ומה אני עושה פה!
עכשיו תראה את היגינס. בחור עם בטחון עצמי גבוה, פרצוף של הצלחה!