לא צריך ללכת רחוק מדי.
אני מאמין שהביאו את רפי בוגטין גם בשביל שיוכל לתת לו אימונים אישיים בציר הזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט30 כתב:לא יודע מה אתכם, בנדר זה אחד השחקנים שהכי מסקרן אותי לראות מה נראה מהם בעונה הקרובה. כבר עשו את ההחלטה להעלות אותו לבוגרים (שגויה או לא, מוקדם כרגע להעריך), אז לפחות שנראה מה הוא שווה.. זה לא סתם נער פוסטר, זה ילד קרואטי מוכשר ומבטיח. הלוואי שהוא יצליח לממש את ההבטחה למרות גילו הצעיר.. וגם אם לא, אז שבטח לא נמהר להסיק מסקנות לגביו..
החציל האצטקי כתב:
לא צריך ללכת רחוק מדי.
אני מאמין שהביאו את רפי בוגטין גם בשביל שיוכל לתת לו אימונים אישיים בציר הזה.
Holiday_Armadillo כתב:עדיף שיהיה מילקי מוקה
felix_r כתב:לדעתי, כשאתם מדברים על בנדר, אתם צריכים להבדיל בין שרירים למאסה. בנדר הוא לא רכיכה, הוא עובד בחדר כושר באופן קבוע. אבל הוא ילד בן 18 שעוד צומח, ועדיין אין לו מאסה. אין מה לעשות עם זה. ככה זה אצל 99% מהשחקנים בגיל שלו (1% זה זלמנסון הקציצה). הוא עדיין ילד, לא גבר. ילד גבוה מאוד, אבל ילד.
MTA2311 כתב:איזה מפלצת רפא היה.
alex30 כתב:felix_r כתב:לדעתי, כשאתם מדברים על בנדר, אתם צריכים להבדיל בין שרירים למאסה. בנדר הוא לא רכיכה, הוא עובד בחדר כושר באופן קבוע. אבל הוא ילד בן 18 שעוד צומח, ועדיין אין לו מאסה. אין מה לעשות עם זה. ככה זה אצל 99% מהשחקנים בגיל שלו (1% זה זלמנסון הקציצה). הוא עדיין ילד, לא גבר. ילד גבוה מאוד, אבל ילד.
וואווו... איזה שטויות, לילדים בני 18 אין מסה?? תשאל את ארנולד שווארץ-נגר, בגיל 19, הוא היה סגן מר עולם... ובכלל יש ילדים, שבגיל 15 נראים גדולים פי 2 מבנדר כיום.
בנדר צנום, כי הוא לא אוכל מספיק, לא מתאמן מספיק.
מצד שני, עדיף שבגיל כזה יתעסק בכדורסל וביסודות, לצבור מאסה אפשר לעשות בשלב מאוחר יותר.
MTA2311 כתב:אפשר להעלות מאסה בגיל 18. לא כשאתה 2.15, וממשיך לגבוה. ולא כשיש לך את הגנטיקה של בנדר.
חוץ מזה, במכבי אף שחקן מעולם לא עשה שינוי פיזי משמעותי, אז לצפות שזה יהיה דווקא הוא זה לא רציני.
"ניגוד אינטרסים"?
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Jack55, מרסר ו־30 אורחים