rc4991 כתב:הדרבי נדחה לראשון בשבע
הפעלת את הקשרים? כל הכבוד!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הדרבי נדחה לראשון בשבע
felix_r כתב:rc4991 כתב:הדרבי נדחה לראשון בשבע
הפעלת את הקשרים? כל הכבוד!
הצופה כתב:אחדשיודע כתב:RomanR כתב:במכבי זועמים על המנהלת (ובצדק), על כך שביקשו לדחות את הדרבי ליום ראשון ונענו בשלילה ובכך יוצא להם לשחק 5 משחקים, מהם 2 בטורקיה בעשרה ימים, כולל דרבי.
האמת שגם אם היו דוחים את המשחק ליום ראשון, עדיין היו 5 משחקים ב-10 ימים.
ההבדל היחידי הוא שבמכבי מעדיפים יותר מנוחה לפני משחק הליגה מול הפועל מאשר לפני משחק היורוליג נגד פנרבחצ'ה, באופן אירוני.
אבל אפשר לדחות את המשחק לשבוע אחר, בדיוק כמו שירושלים דוחים ודחו משחקים השנה
my man כתב:חייב לציין שפשוט איבדתי כל עניין בקבוצה הזו..
yanay21 כתב:צפו לאותה התנהלות בעונה הבאה. ואם יצא פוקס, אז בעונה שאחריה. הדבר היחיד שיותר גרוע מאוהדים טיפשים הם אוהדים אדישים.
RomanR כתב:yanay21 כתב:צפו לאותה התנהלות בעונה הבאה. ואם יצא פוקס, אז בעונה שאחריה. הדבר היחיד שיותר גרוע מאוהדים טיפשים הם אוהדים אדישים.
מאיפה זה בא?
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:צפו לאותה התנהלות בעונה הבאה. ואם יצא פוקס, אז בעונה שאחריה. הדבר היחיד שיותר גרוע מאוהדים טיפשים הם אוהדים אדישים.
מאיפה זה בא?
אה, לא אנחנו. התכוונתי לארגוני האוהדים. פעם חשבתי שהם פשוט מאוד לא חכמים, עכשיו אני מבין שהם אדישים
RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:צפו לאותה התנהלות בעונה הבאה. ואם יצא פוקס, אז בעונה שאחריה. הדבר היחיד שיותר גרוע מאוהדים טיפשים הם אוהדים אדישים.
מאיפה זה בא?
אה, לא אנחנו. התכוונתי לארגוני האוהדים. פעם חשבתי שהם פשוט מאוד לא חכמים, עכשיו אני מבין שהם אדישים
אל תיתן להם יותר מדי קרדיט, הם יכולים להיות גם טיפשים וגם אדישים. אבל כן, פדרמן מראה איך מדכאים כל רצון מחאה בקרב קהל
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:צפו לאותה התנהלות בעונה הבאה. ואם יצא פוקס, אז בעונה שאחריה. הדבר היחיד שיותר גרוע מאוהדים טיפשים הם אוהדים אדישים.
מאיפה זה בא?
אל תיתן להם יותר מדי קרדיט, הם יכולים להיות גם טיפשים וגם אדישים. אבל כן, פדרמן מראה איך מדכאים כל רצון מחאה בקרב קהל
גם לטיפשות יש גבול. גם אם יש לנו ויכוח על מקור הבעיה(נגיד, הם יגידו שזו לא ההנהלה, אני אומר שכן, סתם נניח), אי אפשר להתווכח שיש בעיה. והם לא עושים כלום. כלום. רק "באש ובמים, אל תתנו לאחרים לראות אותנו מתפרקים"
my man כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:מאיפה זה בא?
גם לטיפשות יש גבול. גם אם יש לנו ויכוח על מקור הבעיה(נגיד, הם יגידו שזו לא ההנהלה, אני אומר שכן, סתם נניח), אי אפשר להתווכח שיש בעיה. והם לא עושים כלום. כלום. רק "באש ובמים, אל תתנו לאחרים לראות אותנו מתפרקים"
ארגוני האוהדים לא אדישים. הם פשוט מונעים מאינטרסים..
yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:RomanR כתב:yanay21 כתב:צפו לאותה התנהלות בעונה הבאה. ואם יצא פוקס, אז בעונה שאחריה. הדבר היחיד שיותר גרוע מאוהדים טיפשים הם אוהדים אדישים.
מאיפה זה בא?
arel123 כתב:במכבי לא צפויים למנות מנכ"ל חדש במקום בדש
בקבוצה ימשיכו במתכונת הניהולית הנוכחית.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 38712.html
arel123 כתב:במכבי לא צפויים למנות מנכ"ל חדש במקום בדש
בקבוצה ימשיכו במתכונת הניהולית הנוכחית.
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 38712.html
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־12 אורחים