jol9 כתב:
עובדתית, היה אפשר להביא שחקן טוב יותר משאראס למכבי. לא אמרתי שהוא חייב להיות שחקן יורוליג, או שהוא היה עולה למכבי פחות מ-20 מליון דולר, אלא שיש שחקנים
יותר טובים משאראס בחוץ ותאורטית אפשר להביא אותם, וכמו שאתה מבין, שוק זה מונח שאפשר לפרש אותו בכל מיני צורות.
לפי העניין הזה, אולי סמית' יתברר כשחקן טוב, ואז החסרון של צ'אק באמת לא יהיה מורגש, אבל אולי סמית' יתברר כשחקן חלש שלא מזכיר בכלל את הרמה שהציג כאן צ'אק.
ד"א אם תשאל אותי, אז האישיו בעמדת הSF הולך להיות גיא פניני, ואני כן מסכים איתך שהחסרון של צ'אק יהיה פחות משמעותי כי גיא ישדרג את עצמו וייתן המון דברים למכבי.
אני לא מדבר על תאוריה, אלא על פרקטיקה. כל קבוצה צריכה לבדוק אילו שחקנים נמצאים ברשותה ומי הם השחקנים הטובים ביותר הנמצאים
בהישג יד.
ברמה העובדתית, מכבי לא יכלה להביא רכז טוב יותר משאראס, בדיוק כמו שעכשיו מכבי לא יכולה להביא סנטר טוב יותר מסופו.
לגבי פניני, אני גם חושב כמוך ואני מאוד מאמין בו. אם הוא ימשיך בכושר הטוב שהוא הראה העונה (וממשיך להראות בנבחרת), מצבינו יהיה טוב. מאותה סיבה אגב, אני אופטימי לגבי אליהו שנראה פשוט פנטסטי בנבחרת, ולדבריו, הוא גם השקיע הקיץ באימונים אישיים ועבד על הקליעה מבחוץ.
קובי כתב:מקווה שמכבי לא תלך על הפתרון הנוח של פרקינס, שעתידו לוט בערפל, ע"ח פארגו. מאוד מקווה.
פרקינס במקום פארגו זו טעות פאטלית.
מכבי צריכה להביא שחקן כשרוני במיוחד שגם נמצא בכושר טוב כמחליף לפארגו. אני גם לא חוב פרקינס בכושר שיא הוא תחליף ראוי לפארגו.