דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה והוושינגטון וויזארדס V5

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 אוקטובר 2022, 14:50

Shay_uzan כתב:
MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:התקפית אין פה בשורה. הוא לא מעורב מספיק. הוא לגמרי קיבל על עצמו את התפקיד ההגנתי בחמישייה.

אבל כמובן, רק ההתחלה. דברים עוד יכולים להשתנות במהלך העונה לפה או לפה. אם בזכות שינוי בגישה של אבדיה (ביחד עם כשירות משופרת), של המאמנים או פציעות.

אתה חושב שהוא יכול לבנות קריירה על הרול הזה? יש לזה ביקוש שם?
אם הוא לא היה יכול לבנות מזה תפקיד הוא לא היה בחמישיה אלא בספסל ואז גם היה מקבל קרדיט התקפי שגם שם צריכים אותו (לפי 2 המשחקים הראשונים, אין להם התקפה בספסל, זה בעיקר ראש בקיר של הצימורה, שלא נדבר על הלוקדאוןדיפנדר בשם רוי).

כרגע הסיטואציה שלו שונה מאוד ממה שיהיה בהמשך הקריירה אחרי החוזה רוקי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Runner30 » 22 אוקטובר 2022, 15:59

כשקיספרט יחזור, דני יחזור לחמישיה השניה, שם יהיה לו תפקיד יותר חשוב, יש לקוות.
Runner30

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אוקטובר 2022, 18:28

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:התקפית אין פה בשורה. הוא לא מעורב מספיק. הוא לגמרי קיבל על עצמו את התפקיד ההגנתי בחמישייה.

אבל כמובן, רק ההתחלה. דברים עוד יכולים להשתנות במהלך העונה לפה או לפה. אם בזכות שינוי בגישה של אבדיה (ביחד עם כשירות משופרת), של המאמנים או פציעות.

אתה חושב שהוא יכול לבנות קריירה על הרול הזה? יש לזה ביקוש שם?

כן, בהנחה שיעשה שדרוג כלשהו בהתקפה בשנתיים הקרובות. אם לא מבחינת סקורינג, אז מבחינת ניהול משחק. משהו. אבל אני מניח שהוא שואף לתפקיד יותר משמעותי מזה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 22 אוקטובר 2022, 19:25, נערך פעם אחת בסך הכל.
אחדשיודע

הודעהעל ידי Shay_uzan » 22 אוקטובר 2022, 19:18

Runner30 כתב:כשקיספרט יחזור, דני יחזור לחמישיה השניה, שם יהיה לו תפקיד יותר חשוב, יש לקוות.
לפי המאמן דני שם במכוון כדי לשמור על הכוכב של היריבה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 אוקטובר 2022, 19:24

Runner30 כתב:כשקיספרט יחזור, דני יחזור לחמישיה השניה, שם יהיה לו תפקיד יותר חשוב, יש לקוות.

לא חושב שקיספרט יפתח בחמישייה. הוא לא 3.
אני חושב שהמקום של דני בחמישייה די מובטח. אם זה טוב או לא, ימים יגידו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 אוקטובר 2022, 19:29

קיספרט שיחק מעל 60% מהדקות שלו בעונה שעברה בעמדה 3. לא שזה אומר שהוא יתפוס את המקום בחמישייה על חשבון על דני.
אחדשיודע

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 24 אוקטובר 2022, 01:23

פותח הלילה מול קליבלנד שוב בחמישיה.

נקווה לראות אותו הרבה יותר מעורב בהתקפה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Shay_uzan » 24 אוקטובר 2022, 05:30

היה לו היום משחק רע אבל זה לא מדאיג אותי, מה שמדאיג אותי זה שראיתי את דני בכל משחק בוגרים שלו, תקופות טובות, פחות טובות אבל אף פעם לא ראיתי אותו מתוסכל כמו ב2 משחקים האחרונים.
לא חושב שהוא שמח עם התפקיד שניתן לו. הוא מופקד רק על ההגנה ורק על הכוכב ושזה טיפה לא הולך אז הוא נהיה מתוסכל מזה ושומר פחות טוב, בנוסף שלא נדבר על זה שהוא עושה המון חיפויים הגנתיים שמופקדים אליו אבל לא הגיוניים מבחינת כדורסל (כולל התקפה שבה הוא שמר על 4 שחקנים כי כל שחקן בחילוף נתן את המטר ליריב ואחרי החיפוי הוא היה צריך לחזור לשחקן שלו, בסוף אותה התקפה קלעו עליו שלשה והוא הסתכל על פרוזינגס, מי שהיה אמור להיות על אותו שחקן, באכזבה), הוא הראשון שיוצא והאחרון שחוזר ככה שהוא משחק פחות משחקני ספסל ומבחינה התקפית לא נותנים לו שום קרדיט, היום הוא ניסה ברבע הראשון בכוח להיות "כמו רוי" ולא להסתכל על החברים שלו וזה לא התחבר לו (בין היתר כי זה לא הסגנון שלו) למעשה זה היה בפעמים היחידות שהוא קיבל את הכדור לא במבט חופשי לשלוש ככה שנראה שהוא הבין שבחמישיה אם הוא לא דואג לעצמו הוא לא יראה כדור. גם שהוא עושה מהלכים של עונה שעברה וחותך לסל ריק הם מתחילים למסור מעל הידים שלו לשחקן בשלוש כיאלו הוא לא קיים.
מקווה שWUJ ישים לב שלשחק 2 בהגנה (נותן לביל את הקרדיט, הוא שמר מעולה מתחילת העונה) ולמחוק שחקן בהתקפה זה מזיק לא משנה כמה השחקן הגנה שלך טוב. אם יתנו לו קצת קרדיט בהתקפה (זה לא שהוא לא מוסר חזרה לכוכב שצריך) או יורידו אותו לספסל כנראה המצב שלו ישתפר פלאים כי כרגע נראה שהוא מרגיש שמבטלים לו את כל הכדורסל שלו רק כי הוא שחקן "הגנתי וקבוצתי"

לגבי העבירות, זה שילוב של תסכול והעבודה שאי אפשר לצפות משחקן שנותנים לו לעשות רק הגנה לשמור מושלם ובלי עבירות למשך 25 דקות, ההתקפות כמעט בבלעדיות הולכות אליו וזה עניין של זמן עד שידביקו לך עבירות, במיוחד לא שמדובר על שחקן כמו מיטשל שמקבל הרבה שריקות אנד וואן
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי ankram » 24 אוקטובר 2022, 09:51

דני לא יגיע לכלום עם המועדון הדפוק הזה , אם הוא נשאר בוויזרד , הוא יכול לחזור ליורוליג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 24 אוקטובר 2022, 10:43

הגיע הזמן שדני יסיר מעליו את הטיקט ההגנתי, שבינתיים עושה לו רק נזק בקריירית ה NBA.
אין סיבה שדני יסחוב על הגב את ההגנה בקבוצה שבה אף אחד לא טורח אפילו לשמור. מבחינתי הוא צריך להפסיק לשמור, ולקחת לסל כל כדור שמגיע אליו. אני רוצה לראות את דני ה"רע".
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שועל » 24 אוקטובר 2022, 16:45

ואני רוצה לראות את דני המוכשר. או לפחות הלא מוגבל כל כך התקפית
אבל לא נראה לי שהוא קיים
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Shay_uzan » 26 אוקטובר 2022, 04:26

מחצית שניה נהדרת של דני
ככה זה שמוסרים לו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 26 אוקטובר 2022, 19:42

המזל הגדול של דני עד עכשיו זה שבחירת הטופ 10 שלהם ג'וני דייויס נראה זוועה, כמו גם שאר בחירות הדראפט הגבוהות שלהם שאו ממשיכים להיראות בינוניים מינוס (האצ'ימורה) או פצועים (קיספרט). זה לוקח ממנו פוקוס שלילי וגורם לאוהדים לראות אותו באור קצת יותר חיובי. הנקודה היא שהוא עדיין לא לוקח במו ידיו את ההזדמנות אלא יותר מרוויח של הסיטואציה. הגנתית אין ספק שהוא טוב אבל זו ליגה שמעט מאוד שחקנים באמת מנסים לבלוט בה דרך ההגנה ואסור שדני יתאהב בנישה הזו כל עוד הוא מזניח לחלוטין את הפן ההתקפי. בינתיים בארבעת המשחקים הראשונים שלו לא רואים איזשהו גרף בולט של שיפור בשפת הגוף, בסיומת הרכה מתחת לסל, בנטייה לבוא לעזרה מיותרת ולהשאיר קלעי חופשי לשלוש, ובחשש ליזום כשהוא מקבל את הכדור על קשת השלוש. זה שהוא התאמן עם דרו האנלן נותן לי את הביטחון שסט היכולות שלו קצת יותר טוב השנה אז אני פחות לחוץ משנה שעברה, אבל הגיע הזמן שהוא יתחיל להראות איזה דברים חדשים הוא למד.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 29 אוקטובר 2022, 14:00

אבדיה לא נראה טוב
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 29 אוקטובר 2022, 17:38

דני ממשיך לפשל בקריאת סיטואציות וניצול הזדמנויות. דלון רייט ייעדר לכמה שבועות, ג'וני דייויס הרוקי נראה כמו השחקן הכי גרוע בליגה, וזה פותח הזדמנויות לדני להראות שאפשר לסמוך עליו כמוביל כדור אבל דני עושה את זה בצורה כל כך רובוטית ומהוססת שקשה לבוא למאמן בטענות שלא מנסה את זה יותר. לא זוכר פעם אחת שהוא זיהה הזדמנות התקפית והתאבד עליה למשך משחק שלם.

פתח את הרבע הראשון מצויין. סוף סוף היה אסרטיבי וחיפש את הטבעת עם כמה כניסות החלטיות, למרות שנחסם פעמיים (חייב להיות פחות שקוף בסיומת). עד אז דני היה בסדר גמור. אח"כ המאמן ייבש אותו למשך יותר מדי וזה די קירר אותו ומשם הוא הלך לאיבוד כמו תמיד. כל כך קל להוריד לו את הביטחון ההתקפי.

ועדיין, יש בקבוצה הזו בעיות הרבה יותר גדולות מדני. המאמן הטיפש שנותן לשחקנים כמו האצ'ימורה וקוזמה לחרב לו את המשחק רק בגלל שפעם ב הם יעשו סלים יפים. ביל ה'מנהיג' שלא שומר, כדורסל שמבוסס על הירו בול גם אם שחקנים אחרים פנויים לגמרי. מכה.
~Box & 1~

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 אוקטובר 2022, 01:37

וושינגטון קבוצה מביכה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 31 אוקטובר 2022, 01:56

מצחיק שיש עדיין אנשים שלא ישנים בלילה בשביל לצפות במשחקים של וושינגטון
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שמואל1 » 31 אוקטובר 2022, 02:20

דני אבדיה משלם את המחיר על כך שהוא היחיד ששומר בקבוצה ופותח את החצי השני בספסל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 31 אוקטובר 2022, 03:12

שמואל1 כתב:דני אבדיה משלם את המחיר על כך שהוא היחיד ששומר בקבוצה ופותח את החצי השני בספסל.
דני משלם את המחיר על זה שהוא נבחר במועדון הכי כושל ניהולית בNBA אולי אחרי הקינגס.
וכל מי שאומר שאי אפשר להאשים אותם, אחרי המשחק הזה כדאי שישתוק.
מבחינה התקפית הוא היה לא פחות טוב מרוב השחקנים של הוויזארדס ומבחינה הגנית הוא היחידי שבכלל ניסה והתשובה של מר תפוח אדמה האמריקאי? לספסל אותו
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Shay_uzan » 31 אוקטובר 2022, 03:55

"I didn't think he play the way we wanted him to. He struggled defensively. It's going to happen some nights. That's ok. He'll get another crack at it."

איך לעזאזל המר תפוח אדמה הזה יכול לומר את זה על דני בזמן ששחקן כמו רוי מחרב הכל ב2 צדי המגרש?
אז זה מה שאתה רוצה? שיעשה הגנה מושלמת על 5 שחקנים בזמן שהשאר יעשו מה שבא להם בהגנה ולא יקבלו כלום? איזה מאמן מטומטם, עדיף לדני לעזוב כמה שיותר את המקום המסריח הזה
היום כמעט כל השחקנים של הוויזארדס שיחקו יותר גרוע מדני ומבחינת האדיוט הזה הוא האשם... אם אני סימנטוב במקום סלפי במגרש אני הולך למשרד של שפרד והופך לו את השולחן מול הפנים שלו כי זה כבר עבר ממזמן את גבול הטעם הטוב. מבחינת הליצן הזה דני הוא האשם הבלעדי לכל החרא בקבוצה הזאת כי אם לא אני לא רואה סיבה לספסל רק אותו ששאר הקבוצה שיחקה כמו פח זבל, חוץ מפרוזינגס וכל שאר השחקנים היו בפלוס מינוס יותר גרוע ממנו (נוריד את ה5 דקות גארבז של החמישיה השלישית בסוף), לא עשו הגנה ולא התקרבו ללקלוע, אז לך תמצא לך אשמים אחרים
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים