המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:השכיל לעשות הסכם ממון, או שכמו קובי ומייקל יקבל בראש?
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:השכיל לעשות הסכם ממון, או שכמו קובי ומייקל יקבל בראש?
נחכה לחתונה ונראה..
לא עושים הסכם ממון על אירוסין
roy1000 כתב:עוד משחק מצויין של אנדרו ביינום. 18/16 בהפסד לדנבר.
יוסי22 כתב:roy1000 כתב:עוד משחק מצויין של אנדרו ביינום. 18/16 בהפסד לדנבר.
וקובי נורא ואיום עוד יותר מהמשחק הקודם שזה לא קל בכלל .
זה טבעי במשחק שישי תוך שמונה ימים אבל שיפסיק כבר עם האגואיסטיות המגעילה שהשתלטה עליו בהיעדר מאמן שירגיע אותו , אתה רואה שאתה זוועה תן לשני הגבוהים שלך לנצח את המשחק והם היו עושים את זה אם קובי לא היה מתעקש לחרב את המשחק.
בנוסף אם הוא פצוע שישב בחוץ ןיחלים, את המשחק הזה הלייקרס היו מנצחים בלעדיו ובמצב הזה עדיף שישב בחוץ.
yzafrir כתב:סך הכל פארגו מעמיד יופי של מספרים ומצדיק את הרצון שלו לשחק בליגה הזאת ....
לעומת זאת , מעניין אם פארמר יעדיף עוד שנה שנתיים לוותר על סכומי הכסף הגדולים כדי לבוא למכבי בשביל באמת לשחק ??
האמת שאם ימשיך ביכולת הזאת סביר של יקבל סכומים גדולים בהמשך ולבוא למכבי בשביל 1.5 מליון נטו לעונה יכול כן להיות לו משתלם....
roy1000 כתב:asafb96 כתב:roy1000 כתב:נו, אסף, גם אחרי ה- 29/13 של ביינום אתה עדיין הולך להשוות אותו לנגרים כמו נואה וקאזינז? מתי בחיים שלו נתן נואה משחק כזה?
ביינום נתן משחק ענק, אבל חכה קצת לפני שאתה מכתיר אותו. אתה הרי יודע מה יכול לקרות..
בשביל שיהיה איפה שאתה שם אותו, הוא צריך לשמור על יכולת כזאת בעקביות. אני אמרתי בכל הפוסטים שלי שהוא שחקן מצוין, אבל הוא עדיין לא הוכיח שהוא ה"סנטר השני בטיבו" כמו שהכתרת אותו. קודם שיוכיח את זה. פתח מצוין, נראה איך ימשיך.
הוא הסנטר היחיד חוץ מהווארד שיכול לתת מספרים כאלה. עם הירידה בכושר ובדקות של קובי, ביינום יהפוך להיות המוציא לפועל הראשי בלייקרס.
כל עוד הוא בריא, הוא הסנטר מספר 2 בליגה לדעתי.
יוסי22 כתב:למה להתווכח סתם על סמנטיקה? רועי כבר הבהיר את עמדתו שאני מסכים איתה שגאסול לא סנטר או לפחות לא מתופקד כסנטר בשנים האחרונות ולכן כשהוא דיבר על הסנטר השני בטיבו בליגה (ללא פציעות!!!) הוא לא כלל ברשימה את X ו-Y , אם שחקנים כאלו ואחרים נכנסים לרשימה הדירוג של רועי ירד אבל זה סתם וויכוח סמנטי .
אם יש באמת וויכוח זה על שחקנים אחרים שנתת ברשימה כמו נואה וקאזינס שנופלים מביינום ללא שום ספק כל עוד הוא בריא .
ורועי- אני לא חושב שביינום צריך להיות האופציה הראשונה בהתקפה אלא קובי ופאו שלפחות בצד ההתקפי עולים עליו , אבל באמת צריכה להיות חלוקת כדורים יותר מסודרת בין הקו הקידמי לאחורי (או במילים אחרות... קובי) ובעיקר קובי צריך להסתכל במראה ולהבין שהוא פוגע בקבוצה כשהוא משחק בסגנון הזה וחבל.
יוסי22 כתב:תסלח לי מראש אבל אתה פשוט נודניק שזה לא יאמן .
אומרים לך שרועי "חושב" שגאסול לא סנטר ובהתאם לכך הוא דירג את ביינום כשני בין הסנטרים , אם גאסול סנטר ביינום יורד בדירוג .
אז מדובר בוויכוח סמנטי ולא מעניין על ההגדרה שהיא בלאו הכי לא ממש ניתנת להגדרה מדויקת עד הסוף , כלומר תפסיק לדחוף את גאסול לדיון כי הוא לא חלק ממנו.
דאלאס ממש מנסים לשחזר את מה שעשתה מיאמי ב2006.
גם אז היא היתה אלופה מאוד מפתיעה, שלא הגיעה לפלייאוף בעונה שלאחר מכן.
ההבדל היה שהיא שיחקה כמעט כל העונה בלי ווייד.
כאן אני לא כ"כ מבין למה דאלאס לקחה ופירקה את הקבוצה שלקחה אליפות. מה ההגיון בזה?
בכל מקרה זה די מביש שהאלופה מחזיקה באותו מאזן כמו ניו ג'רסי העלובה וחולקת את המקום האחרון עם וושינגטון העלובה לא פחות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־41 אורחים