המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:אני שוב חוזר וטוען בתוקף שההצלחה של מכבי היא למרות הנהלת הקבוצה ולא בזכותה. ההנהלה מראה זאת שוב במו"מ הכושל עם שחקני הקבוצה:
ג'רמי פארגו - לפני חודש וחצי אפשר היה להשאיר אותו תמורת 600-650 אלף דולר, אבל ראשי מכבי זילזלו בו והציעו פחות מחצי מיליון. היום גם ה-800 שהם מציעים לא מספיק והם יצטרכו לתת לו מיליון כדי להישאר. ברור שהיום הם לא יסכימו לשלם מיליון ובקיץ, כשהם יראו שאין יותר מדי כוכבים בשוק וינסו להשאיר אותו הם יגלו שגם מיליון לא מספיקים. אותו סיפור עם אידסון - לפני חודשיים היו יכולים לסגור איתו ב-700 אלף ולהשאיר אותו כאן לעוד שנתיים. אבל גם כאן הם התחכמו והציעו פחות והיום הוא כבר רוצה הרבה יותר וברור שבקיץ המחיר יהיה עוד יותר גבוה.
בסופו של דבר, די הרבה בזכות "סיוע" ההנהלה - בעונה הבאה שוב יצטרכו לבנות את הקבוצה מההתחלה כשכל הקו האחורי יתחלף ולפחות 3 שחקני חמישיה יהיו חדשים בקבוצה. לא יכול להיות שקבוצה עם יומרות לא תצליח להשאיר אצלה אפילו שחקן אחד מבין שלושת שחקני הקו האחורי המובילים שלה ומדובר בכשלון עצום של ההנהלה.
jol9 כתב:קודי כתב:אני שוב חוזר וטוען בתוקף שההצלחה של מכבי היא למרות הנהלת הקבוצה ולא בזכותה. ההנהלה מראה זאת שוב במו"מ הכושל עם שחקני הקבוצה:
ג'רמי פארגו - לפני חודש וחצי אפשר היה להשאיר אותו תמורת 600-650 אלף דולר, אבל ראשי מכבי זילזלו בו והציעו פחות מחצי מיליון. היום גם ה-800 שהם מציעים לא מספיק והם יצטרכו לתת לו מיליון כדי להישאר. ברור שהיום הם לא יסכימו לשלם מיליון ובקיץ, כשהם יראו שאין יותר מדי כוכבים בשוק וינסו להשאיר אותו הם יגלו שגם מיליון לא מספיקים. אותו סיפור עם אידסון - לפני חודשיים היו יכולים לסגור איתו ב-700 אלף ולהשאיר אותו כאן לעוד שנתיים. אבל גם כאן הם התחכמו והציעו פחות והיום הוא כבר רוצה הרבה יותר וברור שבקיץ המחיר יהיה עוד יותר גבוה.
בסופו של דבר, די הרבה בזכות "סיוע" ההנהלה - בעונה הבאה שוב יצטרכו לבנות את הקבוצה מההתחלה כשכל הקו האחורי יתחלף ולפחות 3 שחקני חמישיה יהיו חדשים בקבוצה. לא יכול להיות שקבוצה עם יומרות לא תצליח להשאיר אצלה אפילו שחקן אחד מבין שלושת שחקני הקו האחורי המובילים שלה ומדובר בכשלון עצום של ההנהלה.
חכה קצת עם חלוקת הציונים להנהלה.
בעונה האחרונה כל הציונים שחילקת היו לא רלוונטיים (כולל הנחרצות המוטעית בעניינו של מילאן מצ'באן).
בינתיים מכבי בפיינל פור האירופאי, מחזיקת הגביע, וגם בליגה עשתה עונה טובה, וזה מה שצריך להתייחס אליו.
אני מאמין בסבירות גבוהה מאוד שפרקינס יישאר בקבוצה, וכבר בעונה הבאה נוכל לראות את פרקינס הטוב, לפחות בחלק השני של העונה.
אני מאמין גם שאם מכבי תרצה את צ'אק, והיא כנראה תרצה אותו, אז גם הוא יישאר.
לגבי פארגו, זה עניין לא פשוט. מה שאתה אומר זאת חוכמה בדיעבד. אם הוא פתאום היה מתחיל לשחק גרוע, כולם היו אומרים, למה מיהרו והחתימו אותו על חוזה כ"כ גבוה.
אני מקווה שגם סוגיית פארגו תבוא לידי סיום, אבל זה יהיה מאוד לא פשוט.
חביב אורנג'ד כתב:איך אפשר ת'רד מלפפונים בלי קצת לכלוך על ההנהלה?
למישהו אכפת מזה שלסופו, אליהו, מצ'באן, פניני ובלו כבר יש חוזה לעונה הבא? מישהו זוכר שההנהלה הביאה לכאן חיזוק במהלך העונה ( ועוד בעסקה שעלתה קרוב למיליון דולר)?
עזבו, פדרמן סתם עובד על כולנו והוא בכלל סתם קמצן שמעדיף שחקנים זולים ולא מנוסים כמו פארגו מאשר תותח-על כמו שאראס.
ואם כבר שאראס, איך זה שאנחנו בעמוד 20 של ת'רד המלפפונים והקרבל עוד לא החל?
קודי כתב:אני שוב חוזר וטוען בתוקף שההצלחה של מכבי היא למרות הנהלת הקבוצה ולא בזכותה. ההנהלה מראה זאת שוב במו"מ הכושל עם שחקני הקבוצה:
חביב אורנג'ד כתב:איך אפשר ת'רד מלפפונים בלי קצת לכלוך על ההנהלה?
למישהו אכפת מזה שלסופו, אליהו, מצ'באן, פניני ובלו כבר יש חוזה לעונה הבא? מישהו זוכר שההנהלה הביאה לכאן חיזוק במהלך העונה ( ועוד בעסקה שעלתה קרוב למיליון דולר)?
עזבו, פדרמן סתם עובד על כולנו והוא בכלל סתם קמצן שמעדיף שחקנים זולים ולא מנוסים כמו פארגו מאשר תותח-על כמו שאראס.
ואם כבר שאראס, איך זה שאנחנו בעמוד 20 של ת'רד המלפפונים והקרבל עוד לא החל?
itay92 כתב:מעניין מה בלאט יעשה אם תהיה שביתה בנבא,להחתים את פארגו במחיר יחסית זול,או להחתים רכז נבא מוכח.
אני מפנטז על כריס פול או סטיב נאש אבל מסתפק בפארגו
misha כתב:itay92 כתב:מעניין מה בלאט יעשה אם תהיה שביתה בנבא,להחתים את פארגו במחיר יחסית זול,או להחתים רכז נבא מוכח.
אני מפנטז על כריס פול או סטיב נאש אבל מסתפק בפארגו
בלאט דיבר על זה בראיון עם קופמן. הוא אמר שלדעתו שחקנים תחת חוזה לא יבוא בגלל בעיות כאלה ואחרות. שהשביתה, גם אם תהיה, לא תאריך ימים, ולבנות על שחקן שיבוא לפה לחודשיים זה לא רציני. זה ישפיע יותר על שחקנים בלי חוזה שעל גבול הNBA ששם אולי אפשר יהיה למצוא מציאות.
----------------
ד"א, מצאתי גארד חמוד עם קליעה מעולה (לא רואה את הגארדים שלנו ממטר באספקט הזה). אומנם קצת נמוך והיכולות ההגנתיות שלו עוד לא נבדקו ברמות הגבוהות, אבל אני בטוח שבלאט יוכל להוציא ממנו את המקסימום.
http://www.youtube.com/watch?v=VUjjEsPE ... r_embedded
rc4991 כתב:הייתי דווקא שמח לראות במכבי את רוקו אוקיץ' שמשחק בפנרבחצ'ה (לפי דיווחים, בלאט רצה אותו העונה במכבי),
אך לצערי הוא חתום שם לעוד עונה
האם אתה יכול להביא את מקור המידע ועוד תוכן?
דרך אגב כמה הוא מרוויח השנה?ואם אני לא טועה הוא חתום עד סוף העונה הנוכחית אלא אם כן הוא האריך אותו
בכל מקרה שחקן נהדר שהלוואי והיה במכבי
בנימין נעמן כתב:לא מבין למה להפרד מפארגו...
הוא לא קיבל הצעה משום קבוצה חוץ ממכבי.
נקווה שהוא יחתום.
חביב אורנג'ד כתב:קובי, אני יכול רק לחזק את דברייך.
העונה ההנהלה של מכבי עשתה כמה צעדים טוב מאוד, שמא נומר מבריקים.
מכבי הצליחה להחזיר את ליאור אליהו, הביאה חיזוק לקו הקדמי במהלך העונה, החתימה את בלו ופניני לחוזה ארוך טווח, יסדה קבוצה בת, חתמה על חוזה עם קבוצת אחות באירופה, ואילו רק חלק מההצלחות של ההנהלה העונה.
נכון, ההנהלה של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת, היא עשתה ולצערינו, גם עוד תעשה טעויות. אבל לבקר ולהתבכיין על ההנהלה כבר עכשיו זאת באמת הגזמה.
מה שבאמת קצת מרגיז זאת העובדה שאי-החתמתו של פארגו כרגע, נתפסת כצעד שגוי ונוראי מצד ההנהלה (שדוקא כן מנסה להחתים את פארגו כמה שיותר מהר), בזמן שבקיץ החתמתו של פארגו נתפסה כ"החתמה גרועה" וגררה המון ביקורת.
מדהים איך בפחות משנה הדיבורים על השחקנים ה"מוכחים" והסיסמאות לפיהן למכבי "אין שחקן לדקות המכריעות" נעלמו כלא היו.
חביב אורנג'ד כתב:קובי, אני יכול רק לחזק את דברייך.
העונה ההנהלה של מכבי עשתה כמה צעדים טוב מאוד, שמא נומר מבריקים.
מכבי הצליחה להחזיר את ליאור אליהו, הביאה חיזוק לקו הקדמי במהלך העונה, החתימה את בלו ופניני לחוזה ארוך טווח, יסדה קבוצה בת, חתמה על חוזה עם קבוצת אחות באירופה, ואילו רק חלק מההצלחות של ההנהלה העונה.
נכון, ההנהלה של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת, היא עשתה ולצערינו, גם עוד תעשה טעויות. אבל לבקר ולהתבכיין על ההנהלה כבר עכשיו זאת באמת הגזמה.
מה שבאמת קצת מרגיז זאת העובדה שאי-החתמתו של פארגו כרגע, נתפסת כצעד שגוי ונוראי מצד ההנהלה (שדוקא כן מנסה להחתים את פארגו כמה שיותר מהר), בזמן שבקיץ החתמתו של פארגו נתפסה כ"החתמה גרועה" וגררה המון ביקורת.
מדהים איך בפחות משנה הדיבורים על השחקנים ה"מוכחים" והסיסמאות לפיהן למכבי "אין שחקן לדקות המכריעות" נעלמו כלא היו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים