מלפפונים / סגל 2012

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים / סגל 2012

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 28 אפריל 2011, 09:05

אידסון צודק ב100 אחוז ... יש לאנשים איזה אובססיה להתעסק בסגל לעונה ב365 יום בשנה . מרגע תחיית הפורום זה 19 עמודים . אולי נתן לדון בזה עוד 10 ימים . אפשר קצת עדיין להינות מעונה הזאת ? אחרי שכברתם קבוצה הזאת במהלך העונה עדיין אנחנו לא בממצב רע כוברים גם עונה הבא ? קודם מראה מה יהיה אחרי זה אני הגיד את דעתי על כל קבוצה כולל ההנהלה . בנהתתים בזכות הנהלה מכבי כן משחקת בפיינל פור .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2011, 13:00

קודי כתב:אני שוב חוזר וטוען בתוקף שההצלחה של מכבי היא למרות הנהלת הקבוצה ולא בזכותה. ההנהלה מראה זאת שוב במו"מ הכושל עם שחקני הקבוצה:
ג'רמי פארגו - לפני חודש וחצי אפשר היה להשאיר אותו תמורת 600-650 אלף דולר, אבל ראשי מכבי זילזלו בו והציעו פחות מחצי מיליון. היום גם ה-800 שהם מציעים לא מספיק והם יצטרכו לתת לו מיליון כדי להישאר. ברור שהיום הם לא יסכימו לשלם מיליון ובקיץ, כשהם יראו שאין יותר מדי כוכבים בשוק וינסו להשאיר אותו הם יגלו שגם מיליון לא מספיקים. אותו סיפור עם אידסון - לפני חודשיים היו יכולים לסגור איתו ב-700 אלף ולהשאיר אותו כאן לעוד שנתיים. אבל גם כאן הם התחכמו והציעו פחות והיום הוא כבר רוצה הרבה יותר וברור שבקיץ המחיר יהיה עוד יותר גבוה.
בסופו של דבר, די הרבה בזכות "סיוע" ההנהלה - בעונה הבאה שוב יצטרכו לבנות את הקבוצה מההתחלה כשכל הקו האחורי יתחלף ולפחות 3 שחקני חמישיה יהיו חדשים בקבוצה. לא יכול להיות שקבוצה עם יומרות לא תצליח להשאיר אצלה אפילו שחקן אחד מבין שלושת שחקני הקו האחורי המובילים שלה ומדובר בכשלון עצום של ההנהלה.

חכה קצת עם חלוקת הציונים להנהלה.
בעונה האחרונה כל הציונים שחילקת היו לא רלוונטיים (כולל הנחרצות המוטעית בעניינו של מילאן מצ'באן).

בינתיים מכבי בפיינל פור האירופאי, מחזיקת הגביע, וגם בליגה עשתה עונה טובה, וזה מה שצריך להתייחס אליו.

אני מאמין בסבירות גבוהה מאוד שפרקינס יישאר בקבוצה, וכבר בעונה הבאה נוכל לראות את פרקינס הטוב, לפחות בחלק השני של העונה.
אני מאמין גם שאם מכבי תרצה את צ'אק, והיא כנראה תרצה אותו, אז גם הוא יישאר.
לגבי פארגו, זה עניין לא פשוט. מה שאתה אומר זאת חוכמה בדיעבד. אם הוא פתאום היה מתחיל לשחק גרוע, כולם היו אומרים, למה מיהרו והחתימו אותו על חוזה כ"כ גבוה.
אני מקווה שגם סוגיית פארגו תבוא לידי סיום, אבל זה יהיה מאוד לא פשוט.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 אפריל 2011, 16:33

הייתי דווקא שמח לראות במכבי את רוקו אוקיץ' שמשחק בפנרבחצ'ה (לפי דיווחים, בלאט רצה אותו העונה במכבי),
אך לצערי הוא חתום שם לעוד עונה

האם אתה יכול להביא את מקור המידע ועוד תוכן?
דרך אגב כמה הוא מרוויח השנה?ואם אני לא טועה הוא חתום עד סוף העונה הנוכחית אלא אם כן הוא האריך אותו
בכל מקרה שחקן נהדר שהלוואי והיה במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 28 אפריל 2011, 17:18

jol9 כתב:
קודי כתב:אני שוב חוזר וטוען בתוקף שההצלחה של מכבי היא למרות הנהלת הקבוצה ולא בזכותה. ההנהלה מראה זאת שוב במו"מ הכושל עם שחקני הקבוצה:
ג'רמי פארגו - לפני חודש וחצי אפשר היה להשאיר אותו תמורת 600-650 אלף דולר, אבל ראשי מכבי זילזלו בו והציעו פחות מחצי מיליון. היום גם ה-800 שהם מציעים לא מספיק והם יצטרכו לתת לו מיליון כדי להישאר. ברור שהיום הם לא יסכימו לשלם מיליון ובקיץ, כשהם יראו שאין יותר מדי כוכבים בשוק וינסו להשאיר אותו הם יגלו שגם מיליון לא מספיקים. אותו סיפור עם אידסון - לפני חודשיים היו יכולים לסגור איתו ב-700 אלף ולהשאיר אותו כאן לעוד שנתיים. אבל גם כאן הם התחכמו והציעו פחות והיום הוא כבר רוצה הרבה יותר וברור שבקיץ המחיר יהיה עוד יותר גבוה.
בסופו של דבר, די הרבה בזכות "סיוע" ההנהלה - בעונה הבאה שוב יצטרכו לבנות את הקבוצה מההתחלה כשכל הקו האחורי יתחלף ולפחות 3 שחקני חמישיה יהיו חדשים בקבוצה. לא יכול להיות שקבוצה עם יומרות לא תצליח להשאיר אצלה אפילו שחקן אחד מבין שלושת שחקני הקו האחורי המובילים שלה ומדובר בכשלון עצום של ההנהלה.

חכה קצת עם חלוקת הציונים להנהלה.
בעונה האחרונה כל הציונים שחילקת היו לא רלוונטיים (כולל הנחרצות המוטעית בעניינו של מילאן מצ'באן).

בינתיים מכבי בפיינל פור האירופאי, מחזיקת הגביע, וגם בליגה עשתה עונה טובה, וזה מה שצריך להתייחס אליו.

אני מאמין בסבירות גבוהה מאוד שפרקינס יישאר בקבוצה, וכבר בעונה הבאה נוכל לראות את פרקינס הטוב, לפחות בחלק השני של העונה.
אני מאמין גם שאם מכבי תרצה את צ'אק, והיא כנראה תרצה אותו, אז גם הוא יישאר.
לגבי פארגו, זה עניין לא פשוט. מה שאתה אומר זאת חוכמה בדיעבד. אם הוא פתאום היה מתחיל לשחק גרוע, כולם היו אומרים, למה מיהרו והחתימו אותו על חוזה כ"כ גבוה.
אני מקווה שגם סוגיית פארגו תבוא לידי סיום, אבל זה יהיה מאוד לא פשוט.

מעניין מה בלאט יעשה אם תהיה שביתה בנבא,להחתים את פארגו במחיר יחסית זול,או להחתים רכז נבא מוכח.
אני מפנטז על כריס פול או סטיב נאש אבל מסתפק בפארגו :)
itay92

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 28 אפריל 2011, 17:43

איך אפשר ת'רד מלפפונים בלי קצת לכלוך על ההנהלה?
למישהו אכפת מזה שלסופו, אליהו, מצ'באן, פניני ובלו כבר יש חוזה לעונה הבא? מישהו זוכר שההנהלה הביאה לכאן חיזוק במהלך העונה ( ועוד בעסקה שעלתה קרוב למיליון דולר)?
עזבו, פדרמן סתם עובד על כולנו והוא בכלל סתם קמצן שמעדיף שחקנים זולים ולא מנוסים כמו פארגו מאשר תותח-על כמו שאראס.
ואם כבר שאראס, איך זה שאנחנו בעמוד 20 של ת'רד המלפפונים והקרבל עוד לא החל?
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מקאדו » 28 אפריל 2011, 18:22

חביב אורנג'ד כתב:איך אפשר ת'רד מלפפונים בלי קצת לכלוך על ההנהלה?
למישהו אכפת מזה שלסופו, אליהו, מצ'באן, פניני ובלו כבר יש חוזה לעונה הבא? מישהו זוכר שההנהלה הביאה לכאן חיזוק במהלך העונה ( ועוד בעסקה שעלתה קרוב למיליון דולר)?
עזבו, פדרמן סתם עובד על כולנו והוא בכלל סתם קמצן שמעדיף שחקנים זולים ולא מנוסים כמו פארגו מאשר תותח-על כמו שאראס.

אתה צודק בסה'כ אבל זה קצת חוכמה בדיעבד , ביננו מי באמת האמין שההרכב הזה יגיע כל כך רחוק ? אף אחד נראה לי ... זה עוד מקרה כמו בתחילת העשור הקודם ואמצע העשור הקודם שחקנים שרובם אלמונים ובכל מקרה לא מהשחקנים היקרים והמנוסים ביבשת שיוצרים תלכיד נהדר , סך הכל הימור שהצליח מעל המצופה וזה קורה פעם בכמה שנים אם בכלל.

נ.ב שאראס חייב לחתום במכבי ויפה שעה אחת קודם !!!
מקאדו

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 28 אפריל 2011, 18:58

צודק ב100% :eek
חבל מאוד שכבר מעכשיו צריך להפרד מפארגו :insist :wubyellow
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

לשחרר את סמית' אוחיון בורשטיין ופאפס!!!
סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי jol9 » 28 אפריל 2011, 19:18

חביב אורנג'ד כתב:איך אפשר ת'רד מלפפונים בלי קצת לכלוך על ההנהלה?

דווקא דיברו עליו אתמול עם סבוניס. חוץ מזה, חכה לסוף שבוע כששמואל יחזור מהצבא... :dance4
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 28 אפריל 2011, 22:07

itay92 כתב:מעניין מה בלאט יעשה אם תהיה שביתה בנבא,להחתים את פארגו במחיר יחסית זול,או להחתים רכז נבא מוכח.

בלאט דיבר על זה בראיון עם קופמן. הוא אמר שלדעתו שחקנים תחת חוזה לא יבוא בגלל בעיות כאלה ואחרות. שהשביתה, גם אם תהיה, לא תאריך ימים, ולבנות על שחקן שיבוא לפה לחודשיים זה לא רציני. זה ישפיע יותר על שחקנים בלי חוזה שעל גבול הNBA ששם אולי אפשר יהיה למצוא מציאות.
----------------

ד"א, מצאתי גארד חמוד עם קליעה מעולה (לא רואה את הגארדים שלנו ממטר באספקט הזה). אומנם קצת נמוך והיכולות ההגנתיות שלו עוד לא נבדקו ברמות הגבוהות, אבל אני בטוח שבלאט יוכל להוציא ממנו את המקסימום.

http://www.youtube.com/watch?v=VUjjEsPE ... r_embedded
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 29 אפריל 2011, 06:58

misha כתב:
itay92 כתב:מעניין מה בלאט יעשה אם תהיה שביתה בנבא,להחתים את פארגו במחיר יחסית זול,או להחתים רכז נבא מוכח.

בלאט דיבר על זה בראיון עם קופמן. הוא אמר שלדעתו שחקנים תחת חוזה לא יבוא בגלל בעיות כאלה ואחרות. שהשביתה, גם אם תהיה, לא תאריך ימים, ולבנות על שחקן שיבוא לפה לחודשיים זה לא רציני. זה ישפיע יותר על שחקנים בלי חוזה שעל גבול הNBA ששם אולי אפשר יהיה למצוא מציאות.
----------------

ד"א, מצאתי גארד חמוד עם קליעה מעולה (לא רואה את הגארדים שלנו ממטר באספקט הזה). אומנם קצת נמוך והיכולות ההגנתיות שלו עוד לא נבדקו ברמות הגבוהות, אבל אני בטוח שבלאט יוכל להוציא ממנו את המקסימום.

http://www.youtube.com/watch?v=VUjjEsPE ... r_embedded

גרין הנה תלמד לזרוק לסל :yahoo :tongue4
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי בנימין נעמן » 29 אפריל 2011, 11:35

לא מבין למה להפרד מפארגו...
הוא לא קיבל הצעה משום קבוצה חוץ ממכבי.
נקווה שהוא יחתום.
סמל אישי של המשתמש
בנימין נעמן

הודעהעל ידי Mta_atic » 29 אפריל 2011, 13:51

rc4991 כתב:הייתי דווקא שמח לראות במכבי את רוקו אוקיץ' שמשחק בפנרבחצ'ה (לפי דיווחים, בלאט רצה אותו העונה במכבי),
אך לצערי הוא חתום שם לעוד עונה

האם אתה יכול להביא את מקור המידע ועוד תוכן?
דרך אגב כמה הוא מרוויח השנה?ואם אני לא טועה הוא חתום עד סוף העונה הנוכחית אלא אם כן הוא האריך אותו
בכל מקרה שחקן נהדר שהלוואי והיה במכבי

לגבי החוזה שלו בפנרבחצ'ה לשתי עונות:
ציטוט מויקיפדיה:
Ukić returned to Europe when he moved to the Turkish League club Fenerbahçe Ülker.[3] He signed a two year contract on June 17, 2010
הנה המקור מהאתר של פנרבחצ'ה:
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay. ... ntID=19963

לגבי ההתענינות של מכבי בעונה שעברה - זה פורסם באתרי הספורט, אבל הנה כמה לינקים בנושא:
http://sports.walla.co.il/?w=//1672630
http://www.maccabifans.co.il/News.Asp?ID=9613&y=2009

יש לציין שמכבי התעניינה בגזרת אוקיץ' עוד מלפני העונה (עוד בזמנו של ספאחיה), אך הדברים לא יצאו לפועל.

לגבי החוזה שלו - אני לא יודע מספרים, אבל אני מאמין שזה גבוהה ולו בגלל העובדה שהוא בדיוק חזר מהאנ.בי.אי.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 29 אפריל 2011, 16:23

אם אני זוכר נכון, בזמנו דיברו שהוא מרוויח משהו כמו 1.5 מיליון יורו נטו לעונה. בכל מקרה, הוא לא רלוונטי לעונה הבאה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 30 אפריל 2011, 01:07

בנימין נעמן כתב:לא מבין למה להפרד מפארגו...
הוא לא קיבל הצעה משום קבוצה חוץ ממכבי.
נקווה שהוא יחתום.

כן זה בדיוק מה שאנשים פה אמרו על מוריס :frightened
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yzafrir » 30 אפריל 2011, 11:14

במקרה שתיהיה שביתה ב NBA זה יהיה הזדמנות להחתים את פארגו לחוזה ליותר מעונה אחת ועדיף יהיה להתמקד בשחקנים שיוכלו להמשיך באירופה גם אחרי השביתה מאשר להביא כוכבים משם...

לגבי אוקיץ' שכחו מיזה , 1.5 מליון יורו נטו לעונה לעוד עונה ולא סביר שהוא ירד בשכר אחרי החוזה הזה כי הוא צעיר יחסית....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Mta_atic » 02 מאי 2011, 20:44

מסתמן שגודס ימשיך במכבי גם בעונה הבאה:

http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 36&lang=HE
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 02 מאי 2011, 21:59

ואני טוען בתוקף כי ההשתלחות הבלתי מתפשרת והחוזרת בהנהלה, היא, במקרה הזה, חסרת בסיס.

אתה לא באמת יודע מה הולך מאחורי הקלעים, אתה לא באמת יודע כמה מכבי רצתה לשלם, כמה השחקן רצה לחתום עם מכבי במהלך העונה, וכמה הסוכן שלו גם לא פראייר ויודע שבקיץ יהיה אפשר להתמקח ולהוציא ממכבי הרבה יותר כסף.

אז עיתונאי XX רשם שהם הציעו לו 600 והוא רצה 700. מישהו אמר שזה באמת היה כ"כ קרוב לחתימה ? ואתה יודע, גם הכל חוכמה בדיעבד... כי הרי לא כל העונה היית חושב שפארגו שווה או לא שווה מליון דולר, אז חלאס עם החוכמות האלו בדיעבד, והצגת המקורות העיתונאים כאמת הבהירה והמוחלטת.
אתה חושב שפארגו לא יודע שבקיץ הוא יהיה שווה הרבה יותר מ-600K, גם לפני עלייה לפיינל פור ? ואתה באמת חושב שעיניו עצומות והוא לא יודע כמה מרוויחים גארדים עם ממוצעים נמוכים ממנו בשוק הכדורסל האירופאי בכלל, ובקבוצות יורוליג בפרט ?

אני יכול להסכים על עניין אחד - לאחר עונה מפתיעה כ"כ ומוצלחת של מכבי ביורוליג, יהיה על הנהלת מכבי חובת ההוכחה לכך שהיא מסוגלת לשמר את מרבית הסגל שלה, כמו שעשתה בימים עברו עם שחקנים שהצליחו במועדון. להכניס את היד קצת יותר עמוק לכיס ולתת לשחקנים שהרוויחו נמוך יחסית לשחקני יורוליג, לקצור את הדיבידנדים של העונה, וגם לאוהדים להינות עוד קצת מהשחקנים שהפתיעו אותנו העונה. אבל שוב - לא לצאת מפרופורציות.

וקח בחשבון נקודה נוספת (כקונטרה על אמירתך שההצלחה של מכבי היא למרות ההנהלה) - לא פעם ולא פעמיים בהסטוריה של מכבי ת"א באו שחקנים אלמונים יחסית לקבוצה והצליחו בקנה מידה אירופאי. אתה יכול להתייחס לזה כיד המקרה, או כיד האלוהים.
לדעתי, עם אינספור ההצלחות של שחקנים כאלו במכבי, זה מראה פשוט על הצלחה סדרתית - ההנהלה בנתה כאן בעשרות שנים מועדון מפואר ששמו הולך לפניו, אשר נותן לשחקניו ומאמניו את התנאים הספורטיביים המקצועיים והטובים ביותר שיכולים להיות בענף. כל אלו מביאים כפועל יוצא, וממש כמו מכח האנרצייה של ההצלחה, תוצאות נהדרות בלא מעט שנים, והפקת המירב משחקניו.

מתי ריאל מדריד, מועדון וקבוצה שגם שמה הולך לפניה בגאווה, אך בניגוד למכבי נוצצת כבר שנים רבות על שלל כוכביה ומאמניה הייתה בפינל פור בפעם האחרונה ?

לא קל להיות בפסגה לאורך זמן, לא תמיד קל לשמר, לא תמיד העולם חייב להיות אוטופי בספורט. אם נסתכל על ההצלחות של מכבי ב-12 השנים האחרונות, ובדגש על העונה הקסומה הזאת ובעיתוי שכזה לפני פיינל פור - לא לעניין ולא במקום לדעתי לבוא בטענות אל ההנהלה, ועוד עם טענות חסרות עמוד שדרה כפי שהצגת.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 02 מאי 2011, 23:20

קובי, אני יכול רק לחזק את דברייך.
העונה ההנהלה של מכבי עשתה כמה צעדים טוב מאוד, שמא נומר מבריקים.
מכבי הצליחה להחזיר את ליאור אליהו, הביאה חיזוק לקו הקדמי במהלך העונה, החתימה את בלו ופניני לחוזה ארוך טווח, יסדה קבוצה בת, חתמה על חוזה עם קבוצת אחות באירופה, ואילו רק חלק מההצלחות של ההנהלה העונה.
נכון, ההנהלה של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת, היא עשתה ולצערינו, גם עוד תעשה טעויות. אבל לבקר ולהתבכיין על ההנהלה כבר עכשיו זאת באמת הגזמה.

מה שבאמת קצת מרגיז זאת העובדה שאי-החתמתו של פארגו כרגע, נתפסת כצעד שגוי ונוראי מצד ההנהלה (שדוקא כן מנסה להחתים את פארגו כמה שיותר מהר), בזמן שבקיץ החתמתו של פארגו נתפסה כ"החתמה גרועה" וגררה המון ביקורת.
מדהים איך בפחות משנה הדיבורים על השחקנים ה"מוכחים" והסיסמאות לפיהן למכבי "אין שחקן לדקות המכריעות" נעלמו כלא היו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי JasonWilliams12 » 02 מאי 2011, 23:50

חביב אורנג'ד כתב:קובי, אני יכול רק לחזק את דברייך.
מכבי הצליחה להחזיר את ליאור אליהו, הביאה חיזוק לקו הקדמי במהלך העונה, החתימה את בלו ופניני לחוזה ארוך טווח, יסדה קבוצה בת, חתמה על חוזה עם קבוצת אחות באירופה, ואילו רק חלק מההצלחות של ההנהלה העונה.
נכון, ההנהלה של מכבי רחוקה מלהיות מושלמת, היא עשתה ולצערינו, גם עוד תעשה טעויות. אבל לבקר ולהתבכיין על ההנהלה כבר עכשיו זאת באמת הגזמה.

מה שבאמת קצת מרגיז זאת העובדה שאי-החתמתו של פארגו כרגע, נתפסת כצעד שגוי ונוראי מצד ההנהלה (שדוקא כן מנסה להחתים את פארגו כמה שיותר מהר), בזמן שבקיץ החתמתו של פארגו נתפסה כ"החתמה גרועה" וגררה המון ביקורת.
מדהים איך בפחות משנה הדיבורים על השחקנים ה"מוכחים" והסיסמאות לפיהן למכבי "אין שחקן לדקות המכריעות" נעלמו כלא היו.

אין ספק שמכבי רוצה להחתים אותו אבל גם עוד 20 קבוצות יירצו להחתים אותו בקיץ אז זאת טעות איומה!!!! :frightened
זה השחקן היחיד העונה שצריך לעשות כמעט הכל כדי להשאיר אותו :insist
סגל לעונה הבאה:
מקאלב הלפרין
לאנגפורד לאנסברג
סאן אמטריו פניני
אליהו בלו מצ'באן
שחורצי בורוסיס הנדריקס

סמל אישי של המשתמש
JasonWilliams12

הודעהעל ידי yzafrir » 03 מאי 2011, 03:32

חביב אורנג'ד כתב:קובי, אני יכול רק לחזק את דברייך.

מסכים איתך לחלוטין , השנה ראינו מגמה מסויימת של חשיבה לטווח ארוך אך מדובר רק בסגל הישראלים(חוץ ממילאן) מכיוון שהם הבסיס של הקבוצה . זה טוב אבל לא מראה על מגמת שינויי כיוון לחלוטין .
ברגע שמזהים פוטנציאל גם אצל שחקן זר , ובמקרה של פארגו ופרקינס היה אפשר לראות עוד בשלבים המוקדמים שמדובר בשחקנים איכותיים שמשנים קבוצה , חייבים ישר להחתים אותם על חוזה חדש ולא לחכות לראות איך תסתיים העונה . זה אומנם סיכון אבל מושכל יחסית...

אגב כשפארגו הוחתם היו רק מעטים פה שטענו שזו החתמה גרועה , הרוב יותר הגדירו אותו כסימן שאלה וכשחקן מוכשר שצריך להוכיח את עצמו . בכל אופן הוא הפך לסימן קריאה....
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים