המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:yarinsaky כתב:בלאט כבר קיבל טלפון מזעטוטין ?
תצחק, תצחק. בסוף פדרמן יביא לנו לכאן את קטש כמאמן ראשי, את רועי חגאי כעוזר ראשון, יחזיר את שארפ מפרישה, ישאיר את פאפאס ויביא לכאן את שישקאוסקס ואת שאראס.
חביב יצטרך ניידת שח"ל צמודה, וכל המנויים יימכרו כמו לחמניות.
נראה אותך צוחק אז.
jol9 כתב:yarinsaky כתב:בלאט כבר קיבל טלפון מזעטוטין ?
תצחק, תצחק. בסוף פדרמן יביא לנו לכאן את קטש כמאמן ראשי, את רועי חגאי כעוזר ראשון, יחזיר את שארפ מפרישה, ישאיר את פאפאס ויביא לכאן את שישקאוסקס ואת שאראס.
נראה אותך צוחק אז.
חנו'ש כתב:וואו!!![]()
מתי פעם אחרונה זכתה כזו סינדרלה??
שחף כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:בלאט כבר קיבל טלפון מזעטוטין ?
נראה אותך צוחק אז.
למה לנבא שחורות? המשחק הזה אמור לעשות אותנו אופטימיים. אני לא בטוח שמבחינת סגל אולימפיאקוס טובים ממכבי השנה...
שחף כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:בלאט כבר קיבל טלפון מזעטוטין ?
נראה אותך צוחק אז.
למה לנבא שחורות? המשחק הזה אמור לעשות אותנו אופטימיים. אני לא בטוח שמבחינת סגל אולימפיאקוס טובים ממכבי השנה...
Allan Turing כתב:שחף כתב:jol9 כתב:yarinsaky כתב:בלאט כבר קיבל טלפון מזעטוטין ?
נראה אותך צוחק אז.
לא בטוח? מכבי טובה מאוליפיאקוס. זה מה שיפה פה. יש להם לב ענק, ומגיע להם כל הכבוד.
Euro_Basket כתב:פשוט מדהים. לא האמנתי שהקבוצה הזאת תעבור בתחילת העונה את הטופ 16.
felix_r כתב:jol9 כתב:gandya כתב:jol9 כתב:זהו נגמר. כל הכבוד לאול'. שמחה כפולה לאוהדים שלהם, גם פאו נפלו וגם הם עלו.
לדעתי צסקא תיקח, אבל יהיה עוד משחק צמוד ואיכותי בגמר.
אתה טועה, הגמר לא יהיה צמוד..
צסק"א תקח בלי להזיע יותר מדי, הגמר האמתי היה היום בין פנא לצסק"א.
יכול להיות. אבל הכל יכול לקרות.
אני דווקא חושב, שלצסקא יהיה קשה לשחק נגדאולימפיאקוס בדיוק באותה המידה כמו נגד פאו.
לאיבקוביץ' עדיין יש חשבון לא סגור עם צסקא
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־26 אורחים