ת'רד המלפפונים החדש

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים החדש

הודעהעל ידי felix_r » 30 יוני 2012, 16:15

לברינוביץ' יכול לחזק רק את קבוצת הותיקים של מכבי.
אם מישהו במכבי באמת מסתכל לכיוון שלו - הוא אידיוט גמור עם הבנה אפסית בשוק השחקנים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי jol9 » 30 יוני 2012, 16:22

חביב,
אם מה שאני אומר זה ספקולציה, אז מה שאתה אומר זה האמא של הספקולציה, כי אי אפשר לבדוק את זה.
באסטון נחלש כשהוא הגיע לNBA (ועשה את טעות חייו), שאראס גם כן, וניקולה המשיך להיות מצויין בעונה שלאחר פירוק אותה הקבוצה.
פארקר רק המשיך להשתבח ונהיה שחקן NBA טוב מאוד.

אני שוב אומר, הקבוצה עם סלומון, לא נחלשה לעומת הקבוצה של שאראס, אלא רק מהחילוף הספציפי הזה (וגם מעזיבתו של דיון תומאס). למרות שני
הדברים האלה, היא שייטה לגמר היורוליג ובניגוד לשני הגמרים שבאו לאחר מכן, גם היה לה סיכוי אמיתי לזכות בו.

בסופו של דבר, זה עניין של אלטרנטיבות. למכבי לא היתה אלטרנטיבה טובה יותר לבאסטון, וגם לא לפארקר. מכבי של 05-06 היתה עדיין אחת מ-2-3 הקבוצות הכי טובות ביורוליג,
מעמד אליו לא הצליחה להגיע באף עונה לאחר מכן (למרות שהגיעה לשני גמרים, שהיו עם הרבה מזל). אז היא לא הייתה הכי טובה, אבל גם אף קבוצה שנבנתה לאחר מכן...
אז מה עדיף?
תשאל כאן כל אחד מהגולשים בפורום מה עדיף, קבוצה שבוודאות נמצאת בטופ 2-3 הקבוצות באירופה, ויכולה להביא תואר יורוליג, או קבוצה חדשה בכל פעם שהגעה להצלבה
בשבילה זאת המטרה המוצהרת (כי זה מה שקרה בפועל בכל קבוצה שנבנתה מאז פירוק השושלת).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2012, 16:38

יוני, לא שאני מנסה לסתור את שאר הדברים שכתבת, אבל בגמר בשנה שעברה לא היה לנו סיכוי לזכות???
שחף

הודעהעל ידי aribari24 » 30 יוני 2012, 16:46

מודה מראש- המקור שלי הוא מישהו ששמע מישהו ששמע מישהו

החלטתי בכל זאת לשתף- מכבי בדרך לסגור עם ג'ורדן פארמר תמורת שני מיליון דולר לעונה אחת

סתם היה לי קשה לשמור את המידע הזה לעצמי..
aribari24

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 16:51

felix_r כתב:לברינוביץ' יכול לחזק רק את קבוצת הותיקים של מכבי.
אם מישהו במכבי באמת מסתכל לכיוון שלו - הוא אידיוט גמור עם הבנה אפסית בשוק השחקנים.

מסכים לגמרי. לפחות האח קשישטוף, בדקות שהוא לא פצוע, מראה יכולת טובה. דריוס הוא שחקן גמור, עם רגליים גמורות ובעל אופי מחורבן. לא ברור מה עבר בראש למישהו שאפילו חשב בכיוון שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2012, 16:56

למרות שאני לא מאמין ל״מקורות״ של מקורות, אני כבר תקופה ארוכה טוען שפרמאר יהיה פה. זו רק תחושת בטן שלי, לא מקור ולא בטיח
er79

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2012, 17:01

לגבי פארמר נטען כבר שהוא דחה הצעה של מכבי. ככה שאם תהיה מגה-החתמה הוא כנראה לא האיש.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 17:02

http://www.haaretz.co.il/sport/basketball/1.1744206

בלאט מדבר על מצב לא פשוט אבל בטוח שיצאו ממנו בעוד פדרמן הילד ממשיך להיות זחוח.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 30 יוני 2012, 17:09

שני דברים שהטרידו אותי בכתבה הזו זה שהם יביאו את יותם או את סילבן. לדעתי במצב שלנו כיום אנחנו חייבים את שניהם. והדבר השני זה שג׳יימס חתום. אין לי שום דבר נגדו, אני רק מקווה שזה לא על חשבון סנטר נוסף.
שחף, אני לא מתייחס לדבריו של גלדסטון כתורה מסיני. להזכירך, הוא כבר דאג להשאיר פה את לנגפורד לעוד עונה. נחכה ונראה
er79

הודעהעל ידי שחף » 30 יוני 2012, 17:11

מחסנית של שחקנים??? כלומר חוץ מקיצ'ן יש עוד שחקנים מליגת הפח של קופל שמועמדים? אולי בראיין רנדל? שיעשה החתמה נורמלית אחת לפני שהוא מדבר. ואם לא אז שישתוק.
שחף

הודעהעל ידי קודי » 30 יוני 2012, 17:18

שחף כתב:מחסנית של שחקנים??? כלומר חוץ מקיצ'ן יש עוד שחקנים מליגת הפח של קופל שמועמדים? אולי בראיין רנדל? שיעשה החתמה נורמלית אחת לפני שהוא מדבר. ואם לא אז שישתוק.

בדיוק. הבן אדם הספיק בשנתיים שהוא מנהל את הענייניים לאבד כל שחקן נורמלי, כך שלא ברור לי המקור לזחיחות והשחצנות שלו.
קודי

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 30 יוני 2012, 17:32

jol9 כתב:חביב,
אם מה שאני אומר זה ספקולציה, אז מה שאתה אומר זה האמא של הספקולציה, .

לא נכון, מה שאני אומר זו הערכה שמתבססת על מקרי העבר ועל עובודת.
אתה טוען שאותו הרכב היה צריך להמשיך להיות ביחד 5-6 עונות וכנראה היה מביא גם תואר, אם כן, על אילו מקרים אתה מתבסס? מתי זה בכלל עבד?
צסקא רצה הרבה זמן עם אותו הרכב, גם לאחר שזכתה ביורוליג ולאחר שתי זכויות רצופות, הקבוצה רק הלכה ונחלשה עד שבעונת 10/11 היא סיימה במקום האחרון את הבית המוקדם, כאשר היא בעלת המאזן השני הכי גרוע ביורוליג - שפל שאליו אפילו מכבי של עונת אפי לא הגיעה.
פאו של תחילת העשור הקודם, רצה עם אותו הרכב מספר שנים עד שב2003 היא סיימה את שלב הטופ 16 במקום האחרון - שוב, שפל שמכבי לעולם לא הגיעה אליו. סיינה של טרל מקינטייר הגיעה בעונתה הראשונה לפיינל-פור, אך לאחר שתי עונות היא סיימה את הסיפור כבר בשלב הטופ 16, כאשר מכבי הבינונית של וויזניבסקי ואנרדסון מסיימת את הבית שני מקומות מעליה. ברצלונה של בודירוגה בכלל לא התקרבה לשיחזור הזכיה ביורוליג ב2003 ובשנתיים שלאחר הזכייה, היא בכלל לא העפילה לשלב ההצלבה.
אני בכלל לא מזכיר את ויטוריה שלמרות שנטתה לשמר את סגלה לא הגיעה לשום הישג שמכבי הגיע אליו.
בסופו של דבר, הגישה שאתה מציע לא רק שלא הצליחה, אלא גם מתגלה כשיטה הרסנית, הרסנית יותר מפירוק ובנייה מחדש והתוצאות מדברות בעד עצמןץ
אומרים כאן כ"כ בבטחון ששימור סגל זה דבר טוב, אבל למה בפועל זה לא עובד?
אני מסכים שזה יכול לעבוד מצויין למשך 2-3 עונות, אבל מתי זה כבר עבד יותר? אפילו פאו הגדולה עשתה שינויים משמעותיים בקיץ (או קיץ אחד לפני) שקדם לזכייתה. אני לא רואה שום טיעון רצוניאלי, או מקרים עבר שניתן להתבסס עליהם, שמצדיקים שקבוצה תרוץ עם אותו סגל שחקנים בכיר יותר משלוש עונות. שינויים חייבים לבוא.

חוץ מזה ולפי מה שאני למד מדבריך, הגישה הזאת, בסופו של דבר, מסתכלת רק על הטווח הקצר - ממשיכים עם מי שטוב כרגע ולא מנסים אפילו לפזול על מי שיכול להיות טוב (ואפילו טוב יותר ממה שיש כרגע) בעתיד.
גם כאשר שאלתי אותך מה היה קורה אחרי אותן 2-3 עונות בהן מכבי היתה רצה עם אותו הרכב, תשובה לא קיבלתי. אם כן, מה התשובה?
מה שככל הנראה היה קורה, זה שאותו דבר נוראי לדבריך, שקרה בקיץ של עונת ספחיה, היה קורה אחרי שנתיים או שלוש. ההבדל היחיד הוא שאחרי עונת ספחיה זה קרה כאשר מכבי היתה סגנית אלופת אירופה ואילו לאחר 2-3 עונות, זה כנראה היה קורה כאשר מכבי היתה מסיימת את הסיפור כבר בשלב הטופ 16, כאשר ברשותה תקציב נמוך יותר, שחקנים פחות טובים והכאה גדולה על חטא שאותו שינוי לא קרה מוקדם יותר.
למעשה, הגישה שלך בסה"כ מובילה לדחיית הקץ והשתהות במצב קיים ולא לחשיבה לטווח הארוך.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי קובי » 30 יוני 2012, 17:38

דני פדרמן: "טל לא יוכל כנראה לשחק בעונה הקרובה ולכן נצרף במקומו את יותם (הלפרין) או (סילבן) לנדסברג. על בלו ידענו לפני כמה חודשים והחלטנו להביא במקומו מתאזרח לא משנה באיזו עמדה. סמית' נשאר, לגבי קית' נדע בימים הקרובים, שון חתום, נצטרך להביא עוד גבוה ועוד שחקן בעמדה מספר 4 בנוסף לאליהו. "
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yellowaura » 30 יוני 2012, 17:58

http://www.nytimes.com/2012/06/29/sport ... .html?_r=3

שימו לב

Even with Taylor, the Nets will have just six players on the roster for next season. That total will soon drop to five. Jordan Farmar intends to opt out of his contract by Saturday night, according to a close associate.

מתוך ניו יורק טיימס...
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי EulGam05 » 30 יוני 2012, 18:08

yellowaura כתב:http://www.nytimes.com/2012/06/29/sports/basketball/nba-draft-tyshawn-taylor-of-kansas-obtained-by-nets.html?_r=3

שימו לב

Even with Taylor, the Nets will have just six players on the roster for next season. That total will soon drop to five. Jordan Farmar intends to opt out of his contract by Saturday night, according to a close associate.

מתוך ניו יורק טיימס...

זה לא ממש חדש, היה ידוע שהוא הולך לנצל את אופציית השחקן שלו עוד לפני חודש.
EulGam05

הודעהעל ידי misha » 30 יוני 2012, 18:31

yellowaura כתב:http://www.nytimes.com/2012/06/29/sports/basketball/nba-draft-tyshawn-taylor-of-kansas-obtained-by-nets.html?_r=3

שימו לב

מתוך ניו יורק טיימס...

אנשים סתם מפתחים ציפיות לגביו (והולכים להתאכזב). הוא בשיא הקריירה, נתן אולי עונה הכי טובה שלו ב-NBA ולא היה יוצא מאופציה של 4.25 מיליון מובטחים אם לא היה בטוח שיקבל יותר בקבוצה אחרת. בשביל שהוא יחשוב לבוא לפה מכבי צריכה לתת לו חוזה של בערך פי 2 ממה ששילמנו לארויו (וגם אז לא בטוח). מישהו באמת רואה את הנהלת מכבי מבזבזת חצי מתקציב השחקנים על בנאדם אחד?

לגבי עונת המלפפונים - כן מאכזב ומדאיג עד עכשיו אבל עוד מוקדם ודברים יכולים להשתנות די מהר עם כמה החתמות (למשל, הצטרפות של הלפרין ולאנדסברג למצבת הישראלים, הפתעה בגזרת הזרים וכו'). מאמין שבחודש הבא הדברים יזוזו יותר מהר. קצת מזכיר לי את הקיץ של לפני שנתיים עם סופו ופרקינס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2012, 18:39

ברוך שובך מישה... :rose
איך היה במילואים??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 30 יוני 2012, 18:42

חנו'ש כתב:ברוך שובך מישה... :rose
איך היה במילואים??

אל תתחנפי אליו אחרי שהתפרעת פה כשהוא לא היה כאן :laugh2
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 30 יוני 2012, 18:45

rc4991 כתב:
איך היה במילואים??

אל תתחנפי אליו אחרי שהתפרעת פה כשהוא לא היה כאן :laugh2

אני?? :oops
למה סתם ללכלך?? :whistle
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי misha » 30 יוני 2012, 18:46

איך היה במילואים??

באתי רק לביקור קצר, יש עוד שבוע של סבל :suicide1
אבל בקטנה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־26 אורחים