מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים סוף יולי-מחפשים גארד וסנטר

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2012, 08:08

jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.
er79

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יולי 2012, 08:09

כמו שזה נראה כרגע , הגארד הזה כנראה יהיה פרקינס... אם זה טוב או לא טוב קשה לי להחליט כי הוא אולי לא מה שמכבי צריכים אבל הוא בהחלט שחקן טוב שאני מאוד אוהב...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 08:12

יוני, אבל השארת עמדת הסנטר עם שני דחלילים רק תדחה את הקץ וברור לכולם איך הקבוצה הזו תתפרק, בדיוק כמו שהקבוצה של פישר וגיינס התפרקה, מול כל קבוצה פיזית ביורוליג. מעבר לכך, הרי הם בעצמם אמרו שויתרו על הנדריקס בשביל להביא סנטר "אמיתי", אז החליטו בסוף לא להביא אף אחד? לא רואה איך בלאט מקבל מצב כזה ואם הוא יסכים לכך הוא באמת טיפש. אני חושב שגבוהים עוד יכולים למצוא עכשיו (וגם גבוהים נורמליים לא יהיו בשוק עוד מעט) אבל מספר הגארדים האיכותיים שמכבי יכולה להביא בשוק הנוכחי הוא אפסי ואני לא רואה אותה מצליחה להביא מישהו. תזכור שהקו האחורי הנוכחי מחייב את הקבוצה להביא גארד רציני מאוד - סקורר, מוביל כדור שיכול גם לרכז, שחקן אחד על אחד טוב והכי חשוב שיהיה שחקן מוכח ברמה גבוהה - ואני לא רואה סיכוי לשים יד על מישהו כזה. לכן אני חושב שלמרות שמה שאתה אומר מאוד הגיוני, העיכוב יהיה דווקא בעמדת הגארד ומכבי עוד תצטער על כך שלא לקחה כשהיתה יכולה שחקנים כמו אוקיץ ודומרקאנט, בדיוק כמו שהיא תצטער על כך שלא לקחה סנטרים טוב כמו ויוקאס.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 08:14

er79 כתב:jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.

פשוט מגוחך כמה המטומטמים מהפורום ההוא מנסים כל היום "לדוג" סקופים וספר על המקורות שלהם. הרי ברור שהבחור קרא ב"ישראל היום" שציינו שמדובר בפוטנציאל גדול שמכבי עוקבת אחריו כבר שנתיים והוא מסוג השחקנים שמכבי צריכה לטפח מגיל צעיר ולהנות מהם בבשלות. רק הבחור לא שם לב שאותו שחקן חתם כבר לשלוש שנים בפרטיזן בלגראד לפני שלושה שבועות.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי קודי » 24 יולי 2012, 08:16

yzafrir כתב:כמו שזה נראה כרגע , הגארד הזה כנראה יהיה פרקינס... אם זה טוב או לא טוב קשה לי להחליט כי הוא אולי לא מה שמכבי צריכים אבל הוא בהחלט שחקן טוב שאני מאוד אוהב...

פרקינס הוא פשרה סבירה ביחס למה שיש בשוק בתקציב המגוחך שמכבי מקצה לגארד, אבל נראה שגם הוא יקר מדי עבורה. הנקודה היא שפרקינס, שהוא שחקן נהדר, הוא ממש לא מה שהקו האחורי של מכבי זקוק לו, מאחר שהוא ממש לא סקורר ולא שחקן אחד על אחד טוב, וזה עוד בלי להתייחס לכך שהוא חוזר אחרי פציעה קשה מאוד.
קודי

הודעהעל ידי קובי » 24 יולי 2012, 08:32

yarinsaky כתב:אפשר לחשוב שהימורים זו איזו אידואולגיה של מכבי, זה בסך הכול אילוץ שנובע מקושי כספי ותו לא. אם למכבי היה את הכסף להתמודד על השחקנים הטובים באירופה היא הייתה עושה את זה בלי ספק בכלל.
הסיבה שמכבי מהמרת ברורה לגמרי - אתה יכול להפתיע דרג ראשון עם שחקנים שאולי אף אחד לא חשב עליהם ויש להם אפסייד, נניח פארגו , ולא עם שחקני יורוליג בינוניים דרג שני שהכישרון של הם כבר ברור ומוצק.
אי אפשר לקבוע ששחקנים מוכחים בדרג הראשון לא בהכרח יצליחו במכבי כי זה כמעט לא קורה שמכבי מחתימה כאלו בשנים האחרונות. היה את לאנגפורד שהיה יורוליג דרג ראשון והוא הצליח יפה, אותו דבר סופו שהצליח יפה בעונה הראשונה לפחות, וגם הכישרון שלו ברמה הגבוהה ביותר ביורוליג לא הוטל בספק,( רק מספר הדקות שהוא היה מסוגל אליהן.).
הימורים זה טוב לשחקנים משלימים בד"כ או מכסימום לשחקן מוביל אחד ולא בתור שלד ברור וחזק של קבוצה ששואפת רחוק. הקו האחורי בינתיים
הוא הימור אחד ענק וחייב להגיע לכאן שחקן עם קבלות, לא חושב שיש למישהוא כאן ספק בעניין.

לגבי סופו - כלל וכלל לא הגיע דרג ראשון. כשהגיע למכבי, הוא היה על תקן שחקן בעייתי, שאף קבוצה מהדרג הראשון לא רצתה "לגעת" בו.

לגבי לאנגפורד - לא הייתי מכנה אותו מהדרג הראשון, מהסיבה הפשוטה שהוא הגיע כשחקן חימקי ועם אפס רזומה בקבוצת טופ יורוליג.
מה שכן, הוא הצליח לתת סטטיסטיקה נאה ברמת יורוליג, אבל בהחלט לא דרג ראשון ומה שהביא אות למכבי, הוא בעיקר עיתוי בעייתי מבחינתו ומצויין מבחינת מכבי. לא משהו שאפשר להסתמך ולבנות עליו.

השחקן היחיד שהביאו על תקן כוכב אירופאי במכבי ב-28 השנים האחרונות היה שאראס, שאגב, לפניו, היה את קווין מגי שכיכב בוארזה. מכבי מעולם לא החתימו כוכבים אירופאים בשיאם ואין קשר לשנים האחרונות.
מרכוס בראון המוכח, לדוגמא, היה כוכב אירופאי גדול, אך בא לכאן אחרי השיא. כנ"ל לגבי מייק מיצ'ל המנוח שהוחתם ב-91.
מקדונלד בא לכאן אחרי פיינל פור אירופאי אומנם, אך מהקבוצה הצנועה של לובליאנה ולא כשם גדול או מנצנץ במיוחד.
דוגמא אחרת שאפשר לדבר עליה, היא ניקולה, שהוחתם כאן בפרוספקט צעיר מבטיח מאוד (הרבה יותר ממצ'באן) בגיל 22, אך ללא נסיון טופ יורוליג.
עוד דוגמא ושוב, שונה, היא ארויו, שבא כשם נוצץ, אבל ללא נסיון אירופאי רציני.
דוגמא שונה, אך דומה במקצת, הוא צ'יימברס, שבא לכאן עם רזומה של NBA אולסטאר, אבל הרבה אחרי השיא.

מה שלי מפריע הרבה יותר בשנים האחרונות היא לא העובדה שמכבי מתקשה להחתים שחקנים עם קליבר אירופאי רציני, אלא שהיא לא מצליחה לשמר שחקנים שמצליחים, אחרי שהוחתמו כאן כ"פוטנציאל".
מכבי ידעה לעשות זאת יפה לאורך ההסטוריה, בדגש על השנים הגדולות בקדנציה הראשונה והשנייה של גרשון בשנות ה-2000.
היום, יש תחושה שמכבי פשוט לא מצליחה לעשות את זה פעם אחר פעם ויתרה מזאת, הבעייה זולגת מעבר לכך, גם בשוק הישראלי, בו הבעייה מחריפה אף יותר, עקב השוק המדולל בשחקנים איכותיים מחד והחוק הרוסי מנגד.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2012, 09:14

er79 כתב:jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.

לפי מה שאבי סגל אומר מכבי תנסה לצמצם מעכשיו את הפערים מאריות היבשת ע"י החתמת שחקנים פוטנציאליים שעתידים לפרוץ ולהתנהל כמו קאחה ופרטיזן
סוף סוף מכבי הבינה את מה שאני אומר כבר כל כך הרבה זמן,עדיף עכשיו מלעולם לא
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 24 יולי 2012, 09:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2012, 09:36

jagency מוסיף שלווסטרמן יש סעיף יציאה עד ה-5/8 בתנאי שהוא יקבל חוזה גבוה יותר מקבוצה אחרת(וזה ממש לא קשה לאור העובדה שהוא משחק בפרטיזן)
אולי מכבי יתנו לו חוזה קצת יותר גבוה וישאילו אותו לפרטיזן שתממן את רוב החוזה??
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2012, 09:38

קודי כתב:

פשוט מגוחך כמה המטומטמים מהפורום ההוא מנסים כל היום "לדוג" סקופים וספר על המקורות שלהם. הרי ברור שהבחור קרא ב"ישראל היום" שציינו שמדובר בפוטנציאל גדול שמכבי עוקבת אחריו כבר שנתיים והוא מסוג השחקנים שמכבי צריכה לטפח מגיל צעיר ולהנות מהם בבשלות. רק הבחור לא שם לב שאותו שחקן חתם כבר לשלוש שנים בפרטיזן בלגראד לפני שלושה שבועות.

צודק :)

דרך אגב, לפרטיזן העונה יהיה אוסף ממש נחמד של כשרונות צעירים:
http://www.euroleague.net/competition/t ... code=e2012
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2012, 09:41

קודי כתב:

הוא כתב עכשיו שלשחקן יש אופציית יציאה עד ה-5/8 בתנאי שיקבל חוזה גבוה יותר מקבוצה אחרת
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יולי 2012, 09:48

jol9 כתב:
ב - כמו שציינתי בפוסט שלי וכמו שציין ליאב, זה בסדר להמר, זה אפילו טוב לפעמים. אבל המדיניות של מכבי הורסת את העניין הזה,
כי היא לא מאפשרת להימורים שמצליחים להישאר במכבי מעבר לעונה אחת (מוריס, פארגו, אוחיון).
בנוסף, לא יכול להיות סגל שבנוי כולו על הימורים (והקו האחורי שלנו הוא בדיוק כזה).
אני גם מעדיף לפעמים הימור זול על שחקן בינוני יקר, וציינתי את זה לא מעט לאורך החודש האחרון, פשוט לדעתי האיטרייה (אני באמת לא יודע את שמו, וזהו הכינוי שהודבק לו כאן), הוא
לא בדיוק מה שמכבי צריכה בקו הקדמי יחד עם השחקנים שכבר יש לה שם, ולכן הוא לא מתאים לטעמי.

אוקיי, עם זה אני מסכים וזו באמת בעיה.
אני חושב שאי-הבאתו של הלפרין היא מכבי די קשה עבור מכבי, שהרי שחקן היה יכול להוות סוג עוגן וסוג של מניה בטוחה עבור מכבי, ומכבי מאוד היתה צריכה כזה בקו האחורי.
בשורה התחתונה, כל עוד אנחנו לא יודעים בודאות איך יראה הקו האחורי ומי יהיה הזר שיגיע, אני לא חושב שאפשר לצאת בהצהרות. מה שכן, שחקן איכותי וטוב יכול לשנות את כל התמונה.

בנוגע לקו הקדמי, אני חושב שצריכים להיות מאוד מרוצים מאיך שהוא נראה.
ההחתמה של שרמאדיני מסתמנת כאחת היותר טובות שנעשו בקיץ הזה בעמדה מס' 5 בכל אירופה.
נכון להיום, מכל הסנטרים שהיו בשוק ההעברות בקיץ, שראמדיני הוא השחקן שרשם את המספרים הטובים ביותר ביורוליג; מספריו של שראמדיני היו טובים מאילו שרשם מאריץ' בשנתיים האחרונות וטובים יותא מאילו שרשם פרוביץ' לאורך כל הקריירה שלו (אולי פרט לעונתו האחרונה בפרטיזן).
במצב כזה, נראה לי די מיותר להביא שחקן כמו פרוביץ' שכאמור, לא הוכיח אף פעם (למרות גילו) שהוא מסוגל להיות סנטר מוביל בקבוצת יורוליג בכירה וספק אם הוא בכלל מסוגל להיות טוב יותר משארמדיני שכבר הוחתם.

נכון לעכשיו, אני לא חושב שמאריץ' ופרוביץ' הם הימורים בטוחים יותר מאשר שחקנים לא מנוסים וזה כל מה שרציתי לומר בנושא.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי leon984 » 24 יולי 2012, 09:49

Jayson Granger בסוף אנחנו מקבלים אותו??
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 24 יולי 2012, 09:58

yarinsaky כתב: אתה יכול להפתיע דרג ראשון עם שחקנים שאולי אף אחד לא חשב עליהם ויש להם אפסייד, נניח פארגו , ולא עם שחקני יורוליג בינוניים דרג שני שהכישרון של הם כבר ברור ומוצק.ן.

נכון מאוד.
בכלל, ביורוליג קל יותר להפתיע עם שחקנים שטרם שיחקו בה, מאשר עם שחקנים שכבר נמצאים בה. הדבר הזה נכון במיוחד עבור קבוצה כמו מכבי שמתקשה להביא שחקני יורוליג מובילים שנמצאים בשיאם.

כמו כן, זה עוד דבר שמבדיל בין היורוליג לNBA - כל עונה ניתן למצוא שחקנים שלא משחקים בליגה, אבל איכותם לא יורדת מן הטובים ביותר אשר כן משחקים בה.

קובי כתב:
השחקן היחיד שהביאו על תקן כוכב אירופאי במכבי ב-28 השנים האחרונות היה שאראס, שאגב, לפניו, היה את קווין מגי שכיכב בוארזה. מכבי מעולם לא החתימו כוכבים אירופאים בשיאם ואין קשר לשנים האחרונות.

היה גם את קני בארלו שהגיע כאלוף אירופה ממילנאו.
ואפשר גם לציין את ויקטור אלכסנדר וווילי אנדרסון שהגיעו למכבי כשחקנים המובילים של סגנית אלופת אירופה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 24 יולי 2012, 09:58

leon984 כתב:Jayson Granger בסוף אנחנו מקבלים אותו??

מי זה ואיך בדיוק החלטת שאנחנו מקבלים אותו?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2012, 10:07

קיינר-מדלי: אני לא דייויד בלו, אך לא רק שמות מביאים תארים
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26015.html
מסתמן כבחור מאוד נחמד ותחרותי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי leon984 » 24 יולי 2012, 10:07

felix_r כתב:

יש שמועות בספרד שהוא אמור לסגור במכבי,ואני רק יודע שהוא בעונה שעברה שיחק באסטודיאנטס
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי rc4991 » 24 יולי 2012, 10:10

leon984 כתב:
felix_r כתב:

יש שמועות בספרד שהוא אמור לסגור במכבי,ואני רק יודע שהוא בעונה שעברה שיחק באסטודיאנטס

אולי בתור פרוספקט לעתיד??
קשה לי להאמין שהוא ישחק כבר עכשיו במכבי כי יש לו סטט' מאוד בינונית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 24 יולי 2012, 10:15

קודי כתב:

יש בפורום הזה המון חבר'ה קיקיוניים, אבל לזכותו של הבחור ייאמר שהיו לו כמה פגיעות יפות הקיץ הזה, חלקן לא קשורות לידיעות קודמות של אבי סגל.
er79

הודעהעל ידי leon984 » 24 יולי 2012, 10:15

rc4991 כתב:
leon984 כתב:
felix_r כתב:

אולי בתור פרוספקט לעתיד??
קשה לי להאמין שהוא ישחק כבר עכשיו במכבי כי יש לו סטט' מאוד בינונית

גארד בליגה הספרדית בן 22 עם ממוצעים:11.1 נק', 3.8 אס', 3.7 ריב', 1.6 חטיפות ב-32 דקות לא כל כך רע
סמל אישי של המשתמש
leon984

הודעהעל ידי yzafrir » 24 יולי 2012, 10:20

felix_r כתב:
קודי כתב:

צודק :)

דרך אגב, לפרטיזן העונה יהיה אוסף ממש נחמד של כשרונות צעירים:
http://www.euroleague.net/competition/t ... code=e2012

גם ריטאס בונה סגל צעיר וכשרוני....אולי באמת זה מה שאנחנו צריכים לעשות בסופו של דבר בכל עונה עם לפחות שניים שלושה שחקנים כאלו...

אני גם חושב שעדיף להמר על שחקנים שעוד לא שיחקו ביורוליג מאשר כאלו שכבר שיחקו ביורוליג והתבררו כבינוניים ולכן גם לא ברור לי למה לא מנסים כן להביא גארד צעיר מליגת הקיץ .
אני לא מדבר על כאלו שכן שיחקו כבר ביורוליג והתבררו כלא רעים בכלל כמו איידסון שעשה עונה טובה בריטאס או גורדון שהיה מצויין בציבונה וכו'...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan, עידן ו־33 אורחים