המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.
yzafrir כתב:כמו שזה נראה כרגע , הגארד הזה כנראה יהיה פרקינס... אם זה טוב או לא טוב קשה לי להחליט כי הוא אולי לא מה שמכבי צריכים אבל הוא בהחלט שחקן טוב שאני מאוד אוהב...
yarinsaky כתב:אפשר לחשוב שהימורים זו איזו אידואולגיה של מכבי, זה בסך הכול אילוץ שנובע מקושי כספי ותו לא. אם למכבי היה את הכסף להתמודד על השחקנים הטובים באירופה היא הייתה עושה את זה בלי ספק בכלל.
הסיבה שמכבי מהמרת ברורה לגמרי - אתה יכול להפתיע דרג ראשון עם שחקנים שאולי אף אחד לא חשב עליהם ויש להם אפסייד, נניח פארגו , ולא עם שחקני יורוליג בינוניים דרג שני שהכישרון של הם כבר ברור ומוצק.
אי אפשר לקבוע ששחקנים מוכחים בדרג הראשון לא בהכרח יצליחו במכבי כי זה כמעט לא קורה שמכבי מחתימה כאלו בשנים האחרונות. היה את לאנגפורד שהיה יורוליג דרג ראשון והוא הצליח יפה, אותו דבר סופו שהצליח יפה בעונה הראשונה לפחות, וגם הכישרון שלו ברמה הגבוהה ביותר ביורוליג לא הוטל בספק,( רק מספר הדקות שהוא היה מסוגל אליהן.).
הימורים זה טוב לשחקנים משלימים בד"כ או מכסימום לשחקן מוביל אחד ולא בתור שלד ברור וחזק של קבוצה ששואפת רחוק. הקו האחורי בינתיים
הוא הימור אחד ענק וחייב להגיע לכאן שחקן עם קבלות, לא חושב שיש למישהוא כאן ספק בעניין.
er79 כתב:jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.
קודי כתב:er79 כתב:jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.
פשוט מגוחך כמה המטומטמים מהפורום ההוא מנסים כל היום "לדוג" סקופים וספר על המקורות שלהם. הרי ברור שהבחור קרא ב"ישראל היום" שציינו שמדובר בפוטנציאל גדול שמכבי עוקבת אחריו כבר שנתיים והוא מסוג השחקנים שמכבי צריכה לטפח מגיל צעיר ולהנות מהם בבשלות. רק הבחור לא שם לב שאותו שחקן חתם כבר לשלוש שנים בפרטיזן בלגראד לפני שלושה שבועות.
קודי כתב:er79 כתב:jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.
פשוט מגוחך כמה המטומטמים מהפורום ההוא מנסים כל היום "לדוג" סקופים וספר על המקורות שלהם. הרי ברור שהבחור קרא ב"ישראל היום" שציינו שמדובר בפוטנציאל גדול שמכבי עוקבת אחריו כבר שנתיים והוא מסוג השחקנים שמכבי צריכה לטפח מגיל צעיר ולהנות מהם בבשלות. רק הבחור לא שם לב שאותו שחקן חתם כבר לשלוש שנים בפרטיזן בלגראד לפני שלושה שבועות.
jol9 כתב:
ב - כמו שציינתי בפוסט שלי וכמו שציין ליאב, זה בסדר להמר, זה אפילו טוב לפעמים. אבל המדיניות של מכבי הורסת את העניין הזה,
כי היא לא מאפשרת להימורים שמצליחים להישאר במכבי מעבר לעונה אחת (מוריס, פארגו, אוחיון).
בנוסף, לא יכול להיות סגל שבנוי כולו על הימורים (והקו האחורי שלנו הוא בדיוק כזה).
אני גם מעדיף לפעמים הימור זול על שחקן בינוני יקר, וציינתי את זה לא מעט לאורך החודש האחרון, פשוט לדעתי האיטרייה (אני באמת לא יודע את שמו, וזהו הכינוי שהודבק לו כאן), הוא
לא בדיוק מה שמכבי צריכה בקו הקדמי יחד עם השחקנים שכבר יש לה שם, ולכן הוא לא מתאים לטעמי.
yarinsaky כתב: אתה יכול להפתיע דרג ראשון עם שחקנים שאולי אף אחד לא חשב עליהם ויש להם אפסייד, נניח פארגו , ולא עם שחקני יורוליג בינוניים דרג שני שהכישרון של הם כבר ברור ומוצק.ן.
קובי כתב:
השחקן היחיד שהביאו על תקן כוכב אירופאי במכבי ב-28 השנים האחרונות היה שאראס, שאגב, לפניו, היה את קווין מגי שכיכב בוארזה. מכבי מעולם לא החתימו כוכבים אירופאים בשיאם ואין קשר לשנים האחרונות.
leon984 כתב:Jayson Granger בסוף אנחנו מקבלים אותו??
felix_r כתב:leon984 כתב:Jayson Granger בסוף אנחנו מקבלים אותו??
מי זה ואיך בדיוק החלטת שאנחנו מקבלים אותו?
leon984 כתב:felix_r כתב:leon984 כתב:Jayson Granger בסוף אנחנו מקבלים אותו??
יש שמועות בספרד שהוא אמור לסגור במכבי,ואני רק יודע שהוא בעונה שעברה שיחק באסטודיאנטס
rc4991 כתב:leon984 כתב:felix_r כתב:leon984 כתב:Jayson Granger בסוף אנחנו מקבלים אותו??
יש שמועות בספרד שהוא אמור לסגור במכבי,ואני רק יודע שהוא בעונה שעברה שיחק באסטודיאנטס
אולי בתור פרוספקט לעתיד??
קשה לי להאמין שהוא ישחק כבר עכשיו במכבי כי יש לו סטט' מאוד בינונית
felix_r כתב:קודי כתב:er79 כתב:jagency מדבר על הגארד הצרפתי הצעיר ליאו וסטרמן כפרוספקט שמכבי שוקלת לרכוש. דובר על זה גם הבוקר בישראל היום.
צודק
דרך אגב, לפרטיזן העונה יהיה אוסף ממש נחמד של כשרונות צעירים:
http://www.euroleague.net/competition/t ... code=e2012