המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:תגידו איפה פו ג"טר משחק ? יכול להיות מעניין
LIAV10 כתב:felix_r כתב:LIAV10 כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:למרות שאני חושב שריברס הוא אוברפייד בטרוף , כישראלי בהחלט לא היה איכפת לי לראות אותו במכבי...אבל בואו ניהיה מציאותיים , הדרך היחידה שהוא יגיע לפה זה שיכשל כשלון מטורף בחימקי ואף קבוצה לא תרצה להחתים אותו...
מה הבעיה לשחק עם שלושה ישראלים בחמישייה ? פארמר , אליהו וסטודמייר....
דווקא ריברס שחקן מצוין לעמדה 2. יש לו 53% לשלוש בטופ-16 !
לגבי האוברפייד - לא יודע כמה הוא מקבל, אבל ברוסיה כולם אוברפייד
או 2, או 2.5 מיליון יורו לעונה.
אל תזרוק מספרים סתם.
תבדוק, אתה זה שיודע רוסית, אני זוכר שזה מה שפורסם פה כשהוא חתם.
felix_r כתב:גל גל כתב:תגידו איפה פו ג"טר משחק ? יכול להיות מעניין
מעניין ? לירושלים אולי...
LIAV10 כתב:הגישה שלך מאוד מזלזלת, תרגיע.
זה מה שהיה כתוב בפורום בעבר.
גל גל כתב:felix_r כתב:גל גל כתב:תגידו איפה פו ג"טר משחק ? יכול להיות מעניין
מעניין ? לירושלים אולי...
אם אני לא טועה הוא הצליח מאוד לפני שנה שנתיים בסקרמנטו..אין שום סיבה שלא יצליח כאן
felix_r כתב:LIAV10 כתב:הגישה שלך מאוד מזלזלת, תרגיע.
זה מה שהיה כתוב בפורום בעבר.
מזלזלת? אולי, כי אתה דורש ממני לבדוק את המספרים שלך, במקום לבדוק בעצמך לפני שאתה זורק אותם.
yzafrir כתב:1.25 זה אכן אוברפייד לטעמי לשחקן שזו העונה הראשונה שלו ביורוליג . גם המספרים שלו העונה לא מצדיקים סכומים כאלו...
felix_r כתב:or163 כתב:דרך אגב, עד כמה שאני יודע גם פרידזון יהודי.
זה לא חשוב, כי פרידזון הוא שחקן נבחרת רוסיה, ככה שהוא לא יכול לשחק בנבחרת ישראל, וגם שחקן מבוקש ויקר בגלל החוק הרוסי ברוסיה (מקבל 1.5 מיליון יורו), ככה שאין מצב שהוא ישחק מחוץ לרוסיה
yzafrir כתב:תגידו , פאט קאלתס כבר הוזכר כמועמד לשנה הבאה ? אם לא אני מאוד מתפלא כי ככל שאני רואה יותר משחקים שלו מחיפה ומהקרירה לפני
פאו בקולוסוס ובמארוסי, אני חושב שהוא בדיוק השחקן שמכבי צריכה כמחליף לליאור בעמדה 4 , ושהוא שחקן שהתפספס לאוברדוביץ שלא נתן לו צאנס....
סילבר כתב:yzafrir כתב:תגידו , פאט קאלתס כבר הוזכר כמועמד לשנה הבאה ? אם לא אני מאוד מתפלא כי ככל שאני רואה יותר משחקים שלו מחיפה ומהקרירה לפני
פאו בקולוסוס ובמארוסי, אני חושב שהוא בדיוק השחקן שמכבי צריכה כמחליף לליאור בעמדה 4 , ושהוא שחקן שהתפספס לאוברדוביץ שלא נתן לו צאנס....
באמת מוזר. הוא שחקן מאוד יעיל, לא יקר, כמו שדני אוהב. סוף סוף יש מציאה מתחת לאף והוא לא רואה.
felix_r כתב:סילבר כתב:yzafrir כתב:תגידו , פאט קאלתס כבר הוזכר כמועמד לשנה הבאה ? אם לא אני מאוד מתפלא כי ככל שאני רואה יותר משחקים שלו מחיפה ומהקרירה לפני
באמת מוזר. הוא שחקן מאוד יעיל, לא יקר, כמו שדני אוהב. סוף סוף יש מציאה מתחת לאף והוא לא רואה.
לא ממש מבין את ההתלהבות שלכם. איך אתם בכלל מחליטים על טיב השחקן על פי המשחקים שלו בליגה? מה עוד שבליגה שלנו בעמדה שלו משחקים שחקנים שנמוכים ממנו בראש. יש עוד 20 שחקנים זולים בליגה עם סטטיסטיקה נחמדה, אז מה? גם הסטטיסטיקה הזאת של קאלתס היא לא עד כדי כך מבריקה: רק 30% לשלוש (וזה חשוב, כי רובכם מתלהבים דווקא מזה שהוא קולע משלוש)
leon984 כתב:בורוסיס מסיים חוזה שלו בקיץ
http://www.in-the-game.org/?page_id=763
LIAV10 כתב:leon984 כתב:בורוסיס מסיים חוזה שלו בקיץ
http://www.in-the-game.org/?page_id=763
זה ידוע, אבל אין סיכוי שיגיע אחרי עונת שיא סטטיסטית שלו בקריירה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים