המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מכביסט28 כתב:misha כתב:זה היה משחק הכי מביך שלנו העונה ביי פאר ובין הכי גרועים בשנים האחרונות. כולם אשמים.
מישהו אמר חימקי? זה לא היה בכלל ״ביי פאר״ מהמשחק הזה.. גם שם לא הופענו ליותר מרבע אחד.
מכבי השנה רוויה ביותר מדי משחקים משפילים כאלה כך שלהגיד ביי פאר על המשחק הזה זאת מחמאה בשבילה..
jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:שחף כתב:jol9 כתב:פרט לרבע הראשון שבו מכבי קלעה 23 נדמה לי, היא קלעה 24 בשאר המשחק.
יותר גרוע מזה לא יכול להיות.
לגבי אליהו - לא שזה משפיע על משהו, אבל מה שבלאט עושה לו זאת התעללות. מכניס אותו ל3 דקות ומוציא. לא מבין את זה.
רודריגז רכז נפלא.
זה לא התעללות בנו ששחקן גרוע כמו אליהו הוא השחקן שמרוויח הכי הרבה כסף בקבוצה?
עזוב את זה. זה לא קשור לעניין.
יש לי המון דברים טובים להגיד על בלאט. ההצלבה הזאת רשומה בעיקר על שמו.
אבל בהקשר של אליהו, מדובר בכשלון גדול של ליאור, ובכשלון ענק של דייויד, שפשוט מחק אותו, בשביל שחקן טיפש שלא הייתי לוקח גם כמחליף של אלישי כדיר במגדל.
בלאט אשם, צביקה אשם, איבאנוביץ' אשם. כולם אשמים. רק אליהו צדיק.
שחף, אל תהיה דמגוג. אני לא אכנס שוב לדיבורים האלה.
יש סיבה למה ליאור קיבל מליון יורו בקאחה ומקבל 750K במכבי, וזה לא בגלל העיניים שלו.
אתה כל הזמן מזכיר את השכר שלו ומתעלם לחלוטין מהזובור שעושה לו בלאט, ובמקביל משלב לא את צ'ארלס בארקלי, לא את קארל מאלון, לא את קווין לאב ולא את בלייק גריפין, אלא
את ניק פאקינג מדלי.
felix_r כתב:איך בלאט שוב מפגין אפסיות מוחלטת בניהול משחק! איך זה קורה לו כל פעם?
איך מאמן נורמאלי יכול לחשוב להחליף את כל החמישיה בדיוק ברגע שהקבוצה שלך במומנטום???
איך??? תהרגו אותי, אני לא מבין ולא אבין את זה בחיים.
אז נכון, יש לבלאט הרבה דברים טובים, אבל בניהול משחק הוא פשוט אפס!
er79 כתב:felix_r כתב:איך בלאט שוב מפגין אפסיות מוחלטת בניהול משחק! איך זה קורה לו כל פעם?
איך מאמן נורמאלי יכול לחשוב להחליף את כל החמישיה בדיוק ברגע שהקבוצה שלך במומנטום???
נכון, אבל זה לא היה משנה כלום, עדיין היינו חוטפים בראש
חנו'ש כתב:דה ז'ה וו מישהו??
viewtopic.php?f=2&t=952&start=220
felix_r כתב:er79 כתב:felix_r כתב:איך בלאט שוב מפגין אפסיות מוחלטת בניהול משחק! איך זה קורה לו כל פעם?
נכון, אבל זה לא היה משנה כלום, עדיין היינו חוטפים בראש
בכלל לא בטוח! מכבי היתה במומנטום עדיר. ריאל היתה בלחץ גדול וללא בטחון בכלל.
במו ידיו בלאט הוריד את הבטחון למכבי ונתן לריאל להתעושש, ולחזור לעצמה.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:דה ז'ה וו מישהו??
זה מזכיר לי הרבה מאוד משחקים מהעונה הזאת, כשבלאט דפק למכבי את המומנטום עם החילופים שלו.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:דה ז'ה וו מישהו??
זה מזכיר לי הרבה מאוד משחקים מהעונה הזאת, כשבלאט דפק למכבי את המומנטום עם החילופים שלו.
אני מדברת על הסיטואציה של תבוסה במשחק הראשון של סדרת ההצלבה.
אתה לא חייב להכניס את חוסר האהבה שלך לבלאט גם לתגובות שלי!!
מקובי כתב:1. בוז צורם? רק שבוע שעבר ולפני שבועיים ידענו להגיד להם כל הכבוד וכד'.
2. ליאור? באמת? קשה להיות טוב מהספסל.
3. ביום שישי משחק חדש, לראות מה היה היום, ללמוד ולהתחיל מחדש ביום שישי.
בכל מקרה בשבוע הבא יהיה כאן טירוף
שחף כתב:יוני, למה לדבר על מאמנים אחרים זה דמגוגיה? יש יותר מידי מאמנים שחשבו שליאור לא משקיע מספיק ולא ראוי ליותר מידי דקות. למה הוא קיבל מיליון יורו בקאחה? לא יודע. למה מדלי מקבל במכבי 800K?
ניק פאקינג קיינר מדלי משחק יותר טוב מליאור. זה המצב כרגע. והקבוצה שיחקה יותר טוב בלי ליאור.
Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:1. בוז צורם? רק שבוע שעבר ולפני שבועיים ידענו להגיד להם כל הכבוד וכד'.
ליאור אליהו השחקן היחידי שאי פעם עלה מהספסל בהיסטוריה של הכדורסל?
אולי אתה תרצה לנסח את זה אחרת אבל להגיד שלא קל להיות טוב מהספסל זאת אמירה מגוחכת אם מתחשבים בזה שבערך 5-6 שחקנים עולים כל משחק מהספסל בכל קבוצה בכל העולם
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:מקובי כתב:1. בוז צורם? רק שבוע שעבר ולפני שבועיים ידענו להגיד להם כל הכבוד וכד'.
ליאור אליהו השחקן היחידי שאי פעם עלה מהספסל בהיסטוריה של הכדורסל?
אולי אתה תרצה לנסח את זה אחרת אבל להגיד שלא קל להיות טוב מהספסל זאת אמירה מגוחכת אם מתחשבים בזה שבערך 5-6 שחקנים עולים כל משחק מהספסל בכל קבוצה בכל העולם
הוא התכוון לזה שהשחקן כמעט לא שיחק אז איך אפשר להיות טוב כשאתה יושב על הספסל, לא העובדה שהוא עלה מהספסל....
jol9 כתב:שחף כתב:יוני, למה לדבר על מאמנים אחרים זה דמגוגיה? יש יותר מידי מאמנים שחשבו שליאור לא משקיע מספיק ולא ראוי ליותר מידי דקות. למה הוא קיבל מיליון יורו בקאחה? לא יודע. למה מדלי מקבל במכבי 800K?
ניק פאקינג קיינר מדלי משחק יותר טוב מליאור. זה המצב כרגע. והקבוצה שיחקה יותר טוב בלי ליאור.
זאת דמגוגיה כי אצל פיני ואצל ספאחיה הוא נתן עונות מעולות.
גם העונה הראשונה אצל בלאט, היתה טובה מאוד עבור ליאור. ובנבחרת אצל צביקה הוא שחקן מפתח, ואצל איבנוביץ' הוא היה משמעותי מאוד בסדרת הגמר מול בארסה בליגה הספרדית.
ניק קיינר מדלי הוא שחקן שתורם תרומה שלילית, או אפסית במקרה הטוב, ועכשיו הוא נותן את הכדורסל הכי טוב שהוא יכול.
אליהו לעומתו משחק בשפל, אבל כשהוא טוב, אנחנו רואים את זה היטב.
מכבי היום, היתה חייבת שחקן שיכול לשים נקודות על הלוח, אבל בלאט העדיף לשחק עם אליהו יויו וככה הוא לא יקבל אותו גם במשחק הבא וגם לא בזה שאחריו,
ואנחנו נהיה תלויים בפוקסים של מדלי משלוש, ובטמטום ההגנתי שלו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־22 אורחים