המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:יפה. לא פחות מג'ורדן פארמר רוצים פה. שחקן של 10/5 ב- NBA. למה לא? הרי ברור שהוא יבוא לפה בחצי מליון דולר לא במקום להישאר בלייקרס לא?
היה פה מישהו שרצה גם את פטי מילס לא? שחקן של 10 נקודות למשחק באלופות ה- NBA יבוא באמת לשחק ב- 400 אלף דולר אצל פדרמן.
השחקנים שיגיעו יבואו מהיורוקאפ וזה לא יהיה גאודלוק. אפילו את קרלון בראון מכבי פיספסו.
Maccabikid כתב:roy1000 כתב:יפה. לא פחות מג'ורדן פארמר רוצים פה. שחקן של 10/5 ב- NBA. למה לא? הרי ברור שהוא יבוא לפה בחצי מליון דולר לא במקום להישאר בלייקרס לא?
היה פה מישהו שרצה גם את פטי מילס לא? שחקן של 10 נקודות למשחק באלופות ה- NBA יבוא באמת לשחק ב- 400 אלף דולר אצל פדרמן.
השחקנים שיגיעו יבואו מהיורוקאפ וזה לא יהיה גאודלוק. אפילו את קרלון בראון מכבי פיספסו.
ושוב, למה החלטת ש"פיספסנו" את קרלון בראון? אולי פשוט אף אחד לא רצה אותו?
roy1000 כתב:Maccabikid כתב:roy1000 כתב:יפה. לא פחות מג'ורדן פארמר רוצים פה. שחקן של 10/5 ב- NBA. למה לא? הרי ברור שהוא יבוא לפה בחצי מליון דולר לא במקום להישאר בלייקרס לא?
ושוב, למה החלטת ש"פיספסנו" את קרלון בראון? אולי פשוט אף אחד לא רצה אותו?
אוליפיאקוס רוצה אותו, ככה שהאמירה "אף אחד" היא לא ממש מדוייקת.
Asf כתב:אני מניח שהוא התכוון לכך שאף אחד במכבי לא רצה אותו.
roy1000 כתב:Asf כתב:אני מניח שהוא התכוון לכך שאף אחד במכבי לא רצה אותו.
אין לי מושג אם מכבי רצו אותו או לא (היו פרסומים שכן), אבל מה שבטוח זה שפרט (אולי) לסופו, אין שום שחקן חופשי שרצוי בקבוצות יורוליג ומגיע למכבי. בכל תחרות על שחקנים מול (כמעט) כל קבוצת יורוליג מכבי מפסידים.
felix_r כתב:העיקר שמכבי מנצחת בתחרות יותר חושבה - הפיינל פור
roy1000 כתב:felix_r כתב:העיקר שמכבי מנצחת בתחרות יותר חושבה - הפיינל פור
זה לא סותר את מה שאמרתי... מכבי הוכיחה שהיא יכולה לקחת את היורוליג עם סגל של שחקנים שעד הקיץ אף קבוצת יורוליג אחרת לא רצתה.
yzafrir כתב:לאור המצב אני שוב מעדכן...
1-2 פארגו . בראון . אוחיון . דאוסן . יבזורי
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט
זה סגל אם ממש רוצים לחסוך . כמובן שבמקום יבזורי הייתי מעדיף זר נוסף לעמדה 3-4 כמו לוק בביט שגם קולע מעולה מבחוץ.
yzafrir כתב:לאור המצב אני שוב מעדכן...
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט
זה סגל אם ממש רוצים לחסוך . כמובן שבמקום יבזורי הייתי מעדיף זר נוסף לעמדה 3-4 כמו לוק בביט שגם קולע מעולה מבחוץ.
jol9 כתב:yzafrir כתב:לאור המצב אני שוב מעדכן...
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט
האמת סגל מעניין.
מאוד מאוד חסכוני, כמו שדני חסכני אוהב. מה שכן, במקום להחתים שני שחקנים מהליגה שלנו, הייתי הולך על אחד לכל היותר, ואת השני מחפש במקום אחר.
עוד דבר - יבזורי לא פנוי, אם אני לא טועה, ודאוסן עדיין לא מוכן.
Maccabikid כתב:jol9 כתב:yzafrir כתב:לאור המצב אני שוב מעדכן...
3 סמית . לאנדסברג
4 רנדל . פניני
5 סופו . טיוס . אלטיט
האמת סגל מעניין.
מאוד מאוד חסכוני, כמו שדני חסכני אוהב. מה שכן, במקום להחתים שני שחקנים מהליגה שלנו, הייתי הולך על אחד לכל היותר, ואת השני מחפש במקום אחר.
עוד דבר - יבזורי לא פנוי, אם אני לא טועה, ודאוסן עדיין לא מוכן.
רנדל ופניני כ4 זה לא בדיוק בשורה משמחת.. בגארדים אתה לוקח 2 הימורים שלא ידוע כמה יצליחו ביורוליג בתור הגארדים הבכירים שלך (פארגו ובראון)
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־29 אורחים