המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:חברו של שמואל - פופס מנסה בונסו - הושעה לשנתיים בגלל שימוש בחומרים אסורים
felix_r כתב:חברו של שמואל - פופס מנסה בונסו - הושעה לשנתיים בגלל שימוש בחומרים אסורים
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חברו של שמואל - פופס מנסה בונסו - הושעה לשנתיים בגלל שימוש בחומרים אסורים
מה מכעיס? שבכותרת של וואלה כתוב שאקס מכבי הושעה לשנתיים בשל סמים.
למה לא כתוב אקס מכבי והפועל?? פעם אחרונה שבדקתי הוא לא שיחק אפילו משחק אחד במדי מכבי בעוד שבהפועל הוא שיחק תקופה יותר מכובדת...
itai7 כתב:felix_r כתב:חברו של שמואל - פופס מנסה בונסו - הושעה לשנתיים בגלל שימוש בחומרים אסורים
felix_r כתב:itai7 כתב:felix_r כתב:חברו של שמואל - פופס מנסה בונסו - הושעה לשנתיים בגלל שימוש בחומרים אסורים
צ'שר כתב:אני אגב חושב שזה מצויין בשבילנו שירושלים ילכו ליורוליג. לא בקטע של הכדורסל הישראלי וכאלה... כל קבוצה שאני יכול לחשוב עליה שזכתה באליפות מפתיע בליגה שלה בלי עונה טובה מקבילה ביורוקאפ, ואז קפצה ישר ליורוליג התבזתה שם והתרסקה גם בליגה. זה לא פשוט מלשחק משחק אחד בשבוע לעבור פתאום לשני משחקים שבאחד מהם אתה מקבל פיצוצים, שריקות אחרות, רמה אחרת...
roy1000 כתב:צ'שר כתב:אני אגב חושב שזה מצויין בשבילנו שירושלים ילכו ליורוליג. לא בקטע של הכדורסל הישראלי וכאלה... כל קבוצה שאני יכול לחשוב עליה שזכתה באליפות מפתיע בליגה שלה בלי עונה טובה מקבילה ביורוקאפ, ואז קפצה ישר ליורוליג התבזתה שם והתרסקה גם בליגה. זה לא פשוט מלשחק משחק אחד בשבוע לעבור פתאום לשני משחקים שבאחד מהם אתה מקבל פיצוצים, שריקות אחרות, רמה אחרת...
הכל שאלה של תקציב. קבוצה שמעמידה תקציב ראוי ומביאה שחקנים טובים, תצליח גם ביורוליג. אין פה איזה קסם שעושה דני פדרמן שגורם למכבי להצליח.
felix_r כתב:המשחק השביעי בסדרת הגמר של איטליה ישודר היום בערוץ 55 הפתוח (ולא ב 58). צפייה מהנה לכולם.
yzafrir כתב:felix_r כתב:המשחק השביעי בסדרת הגמר של איטליה ישודר היום בערוץ 55 הפתוח (ולא ב 58). צפייה מהנה לכולם.
הזדמנות למי שעוד לא ראה את לאוואל העונה .... אגב זה לא גאני לאוואל ששיחק במילאנו נגד מכבי אלא שיין , סתם למי שהתבלבל והוא 2.08 שזה יותר גבוהה מסופו ( בדיוק כמו שון ג'יימס )
העונה ראיתי הרבה משחקים בליגה האיטלקית ( הזמן הפנוי היחיד שיש לי מאז שנולד לי הבן השלישי... ) ודווקא הרמה הייתה לא רעה בכלל. לא הופתעתי מההדחה של מילאנו
שמואל1 כתב:אני הוזה או שרימאס קאוקינאס משחק ברג'יו ?!
שמואל1 כתב:אני הוזה או שרימאס קאוקינאס משחק ברג'יו ?!
felix_r כתב:שמואל1 כתב:אני הוזה או שרימאס קאוקינאס משחק ברג'יו ?!
אתה הוזה רוב העונה. קאוקנס ולברינוביץ' צשחקים שם עונה שלמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Cobra, Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים