MTA2311 כתב:אמבקווה נראה כמו סטיב ארקל היום עם המשקפיים האלה.
זהו. זה הניתוח המקצועי שלי למשחק.

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:יוסי22 כתב:felix_r כתב:יוסי22 כתב:אם זה היה רק סמית עוד הייתי יכול לחשוב שיש משהו בעליהום הקולקטיבי אבל כלשאנדסברג גם לא מקבל זריקה אחת נורמלית כנראה שהבעיה היא בגארדים .
תשמע, זה נכון שפארמר לא מניע את הכדור, וגם רוצ'סטי לא ממש, אבל זה לא אומר שסמית' צריך לעמוד בפינה כל המשחק!! שיזיז את התחת שלו ויתחיל לנוע! מה הוא חושב שכולם עובדים אצלו? שיזוז ויפתח זוית מסירה. שיחתוך לסל. שינסה לעשות פוסט-אפ על השחקן שלו. משהו! גם אני יכול לעמוד בפינה ולחכות שימסרו לי לשלשה, ואני מסכים לעשות את זה ב 1% מהכסף שסמית' מקבל
סמית זז בתחילת המשחק בלי סוף אבל אחרי כמה דקות שאתה לא מקבל כדור אתה מתחיל להתייאש ושוב ... סמית אף פעם לא יהיה פארקר , הוא לא שחקן שיוצר לעצמו אבל בקבוצה עם גארדים טובים וגבוהים טובים הוא 3 כמעט אופטימלי מבחינת יכולת קליעה והגנה .
תשמע, סמית' צריך לקלוט שהוא כבר לא האופציה היחידה בהתקפה לקליעה מבחוץ. יש לנו הרבה קלעים העונה, ככה שאם ימשיך לעמוד בפינה הוא לא יקבל הרבה זריקות. הוא צריך להמציא את עצמו מחדש בהתקפה
שמואל1 כתב:אדלשטיין אומר דברי טעם בחדשות הספורט.
מדבר בדיוק עכשיו על הצורך של מכבי בשחקן לעמדה 4, מה שאני צועק כבר חודשיים וחצי.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין אומר דברי טעם בחדשות הספורט.
יש לך את בראיין רנדל בעמדה 4. אין צורך בעוד שחקן.
מקאדו 3 כתב:וואלה יינסי גייטס היה מועיל יותר מפבראני וברבע מחיר אני רציני לחלוטין ...
מקאדו 3 כתב:וואלה יינסי גייטס היה מועיל יותר מפבראני וברבע מחיר אני רציני לחלוטין ...
שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין אומר דברי טעם בחדשות הספורט.
זה לא מספיק, בטח במצב הבריאותי שלו. מכבי צריכה שחקן בעמדה 4 עם יכולת לשחק ב- 5.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:roy1000 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין אומר דברי טעם בחדשות הספורט.
זה לא מספיק, בטח במצב הבריאותי שלו. מכבי צריכה שחקן בעמדה 4 עם יכולת לשחק ב- 5.
אני חושב שלפני שמביאים עוד שחקן על עמדה 4, צריך לקחת את שני הסנטרים שלנו ולהחליף אותם באחד כשיר שיכול לשחק בשני צידי המגרש.
dod כתב:לפני לפני
roy1000 כתב:אורי, נראה מעולה!
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot], גל גל ו־24 אורחים