05 דצמבר 2015, 17:25
05 דצמבר 2015, 17:35
toja27 כתב:LIAV10 כתב:שמכבי ישמרו על טיפת כבוד ויוותרו על השתתפות במפעל.
נו באמת.. גם אם מכבי ישחקו ביורוקאפ לא יקרה שום דבר. העונה ננסה לזכות בתואר שעוד אין לנו ובעונה הבאה נחזור ליורוליג בתקווה שיותר חכמים ועם קבוצה טובה יותר.
05 דצמבר 2015, 17:46
05 דצמבר 2015, 18:39
roy1000 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:שמכבי ישמרו על טיפת כבוד ויוותרו על השתתפות במפעל.
נו באמת.. גם אם מכבי ישחקו ביורוקאפ לא יקרה שום דבר. העונה ננסה לזכות בתואר שעוד אין לנו ובעונה הבאה נחזור ליורוליג בתקווה שיותר חכמים ועם קבוצה טובה יותר.
אתה באמת חושב שמכבי מסוגלת לזכות במפעל הזה? אני בספק גדול אם אנחנו עוברים את שמינית הגמר. לא נראה לי שאתה מתקרב לקלוט כמה הקבוצה הזו חלשה.
05 דצמבר 2015, 18:43
toja27 כתב:אתה מחזק את הנקודה שלי שיש קבוצות טובות ביוקוראפ.
ואני באמת חושב שהם יכולים לזכות אבל הם צריכים לשחק טוב יותר מאשר הם משחקים היום. וזה נראה לי אפשרי.
05 דצמבר 2015, 20:42
toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:שמכבי ישמרו על טיפת כבוד ויוותרו על השתתפות במפעל.
לא נראה לי שלמערכת או לאוהדים יש הרבה סבלנות למפעל הזה.
אני אישית לא מתכוון לצפות במשחקים האלה.
למערכת בטוח יש. אם יש להם סבלנות לגביע וינר, לליגה הישראלית, לנסוע למשחקי ראווה בארה"ב, משחקי גביע הבין יבשתי אז תהיה להם גם סבלנות לזה.
וגם האוהדים הולכים לצפות, רק כי אין לאוהדים משהו טוב יותר ויש וואקום.
אין צורך להתנשא על המפעל, יש שם גם כמה קבוצות טובות.
05 דצמבר 2015, 20:47
החציל האצטקי כתב:אני גם כן לא מבין ת׳אמרה המטומטמת הזאת יוני, סלח לי.
זה מפעל ספורט ראוי ומכבי כקבוצה שאמורה לפעול לפי ערכי הספורט אמורה לעשות את כל מה שהיא יכולה כדי לזכות בו.
בדיוק הזלזול הדוחה הזה הפך את מכבי לגוש המאוס, רופס ודוחה שהיא היום.
זה מגעיל.
05 דצמבר 2015, 20:57
05 דצמבר 2015, 21:01
החציל האצטקי כתב:שמע יוני, אהדת ספורט בגדול היא אהדה בטוב וברע.
לבחור מתי אני אוהד ומתי לא זה טרמפיסטיות.
לבקר את הקבוצה זה דבר אחד, אבל להיות אוהד של הקבוצה כשהיא מצליחה ולהתעלם ממנה כשהיא ביורוקאפ זה בדיוק כמו להיות אחרון הרולקסים.
היורוקאפ הוא מפעל ראוי. קבוצות לא פחות טובות ממכבי יורקות דם כדי להביא נצחונות במפעל הזה. הפועל ירושלים למשל.
ברגע שאתה מבטל את המפעל הזה בצורה שבה את מבטל, זה לא מכבד את המפעל, לא מכבד אותן, ולא מכבד אותך כאוהד של הקבוצה.
05 דצמבר 2015, 21:05
jol9 כתב:toja27 כתב:jol9 כתב:toja27 כתב:LIAV10 כתב:שמכבי ישמרו על טיפת כבוד ויוותרו על השתתפות במפעל.
לא נראה לי שלמערכת או לאוהדים יש הרבה סבלנות למפעל הזה.
אני אישית לא מתכוון לצפות במשחקים האלה.
למערכת בטוח יש. אם יש להם סבלנות לגביע וינר, לליגה הישראלית, לנסוע למשחקי ראווה בארה"ב, משחקי גביע הבין יבשתי אז תהיה להם גם סבלנות לזה.
וגם האוהדים הולכים לצפות, רק כי אין לאוהדים משהו טוב יותר ויש וואקום.
אין צורך להתנשא על המפעל, יש שם גם כמה קבוצות טובות.
אין שום בעיה. מי שרוצה ייראה מי שלא לא.
זאת התחושה האישית שלי.
אין קשר בין ליגה אדריאטית, ליגת ווינר ויולב...
ברור שהאכזבה גורמת לזה שיש רגשות מעורבים כלפי המפעל הזה... נראה לי טריוויאלי לחלוטין.
05 דצמבר 2015, 21:10
לבקר את הקבוצה זה דבר אחד, אבל להיות אוהד של הקבוצה כשהיא מצליחה ולהתעלם ממנה כשהיא ביורוקאפ זה בדיוק כמו להיות אחרון הרולקסים.
היורוקאפ הוא מפעל ראוי. קבוצות לא פחות טובות ממכבי יורקות דם כדי להביא נצחונות במפעל הזה. הפועל ירושלים למשל.
ברגע שאתה מבטל את המפעל הזה בצורה שבה את מבטל, זה לא מכבד את המפעל, לא מכבד אותן, ולא מכבד אותך כאוהד של הקבוצה.
יש סיבות טובות שהרבה haters עומדים עכשיו בפינה ומשחיזים את הסכינים שלהם. הגישה הזאת של ההנהלה (ושל חלק מאוהדים) היא אחת מהן.
הייתי רוצה לראות את מכבי חוזרת לעשות ספורט כמו שצריך לעשות אותו. זה יעשה לכולם הרבה טוב.
05 דצמבר 2015, 21:11
05 דצמבר 2015, 21:12
jol9 כתב:החציל האצטקי כתב:שמע יוני, אהדת ספורט בגדול היא אהדה בטוב וברע.
יש סיבות טובות שהרבה haters עומדים עכשיו בפינה ומשחיזים את הסכינים שלהם. הגישה הזאת של ההנהלה (ושל חלק מאוהדים) היא אחת מהן.
הייתי רוצה לראות את מכבי חוזרת לעשות ספורט כמו שצריך לעשות אותו. זה יעשה לכולם הרבה טוב.
אני אוהד את הקבוצה כבר 27 שנים בערך, ובקושי מפספס משחקים באירופה.
05 דצמבר 2015, 21:13
05 דצמבר 2015, 21:14
05 דצמבר 2015, 21:18
Holiday_Armadillo כתב:החציל האצטקי כתב:שמע יוני, אהדת ספורט בגדול היא אהדה בטוב וברע.
זה שאתה מוכן לקבל בכזה רוגע את זה שמגדל נחשבת כקבוצה לא פחות טובה ממכבי ואת זה ששתיהן משתתפות ביורוקאפ בשם ''אהדה אמיתית'' זה כבר עניין שלך
האם כולם פה בפורום ימשיכו לאהוד את מכבי גם אם תרד ללאומית? כנראה שכן (אני גם בטוחה שהרוב יראו פה את המשחקים ביורוקאפ), אבל אני לא מכירה אף אחד שהתחיל לאהוד את מכבי במחשבה שזאת קבוצה שאין בעיה שתהיה ברמה של מגדל והיורוקאפ
זה מציק, זה לא המקום של המועדון ואם האוהדים יראו שהם בסדר עם זה וימשיכו לקנות את המנויים הכי יקרים באירופה אז המצב הזה גם יתקבל בהבנה בעוד שנה או שנתיים
05 דצמבר 2015, 21:22
05 דצמבר 2015, 21:24
05 דצמבר 2015, 21:31
05 דצמבר 2015, 21:38
החציל האצטקי כתב:ברור שאתה לא טרמפיסט, אני לא תוקף אותך ספציפית אלא את אותם ״ספיחים״ שנדבקו למכבי והאמת שטוב שניפטר מהם. אין בהם צורך.
גם לתפיסתי צריכה להיות מחאה והיא צריכה להיות אקטיבית. צריך להגיע להיכל ולהשמיע אותה בפנים של ההנהלה ובכל הכוח.
אני למשל בחיים, אבל בחיים, לא שמעתי בוז בהיכל כמו ששמעתי העונה בכמה מועדים שונים.
אני לא גאה בזה, אבל אני נופפתי לגיא גודס עם צרור מפתחות במשך משחק שלם (ואני יושב בדיוק מול הספסל) וקיללתי אותו קללות שהשתיקה יפה להן בתקופה שהיה ברור שהוא חייב ללכת.
זה שאתה תשב בבית, ביחד עם עוד מאות אלפי טרמפיסטים, לא ישנה הרבה. יודעים שהם שם, יודעים שהם יחזרו כשההצלחה תחזור.
השאלה איך אתה מגיב כשיש כשלון, והתגובה שלך, לטעמי, היא לא מה שיביא למועדון את הכאפה שהוא דורש.
אני מסכים אגב שגם לרוקן את ההיכל זו מחאה אקטיבית. אני פשוט לא רואה אותה קורית. (ואם היא תקרה... בהחלט יכול להיות שאני אקח בה חלק)
כרמל, אורי ושות׳- אני לא מקבל בשלוות נפש את זה שמגדל טובה יותר. אבל העונה- זו עובדה. בלי קשר, מגדל
אני על המנוי שלי העונה כבר שילמתי. הכסף שלי ושל עוד 11,499 איש כבר יושב אצלם בבנק. זה שאני לא יגיע תכל׳ס מעניין להם ת׳איבר מין גברי. צריך להגיע ולעשות להם הכי רע שאפשר.
זו לא האג׳נדה של ארגוני האוהדים לצערי, ולא כ״כ פשוט להוביל מהלך כזה, כמו שאתם רואים אפילו בתוך פורום אוהדים עם דעות די קרובות אנחנו לא חולקים את אותן תחושות לגבי מה צריך לעשות פה.