ankram כתב:החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?
מרקיז היינס בחוטיני
הנה, הכנסתי גם את הכלב הזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ankram כתב:החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?
מרקיז היינס בחוטיני
החציל האצטקי כתב:ankram כתב:החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?
מרקיז היינס בחוטיני
הנה, הכנסתי גם את הכלב הזה.
LIAV10 כתב:וואי חציל, תכין לי חתימה של לברון וביבי לוחצים ידיים.
roy1000 כתב:אין ספק שגודס הוא מאמן גרוע, אבל לי גם אין שום ספק שטבק ממש לא יותר טוב ממנו (אם לא יותר גרוע). אין לי שום בעיה עם מה שגודס אמר בראיון הזה. טבק הוא בלוף אחד גדול ולא יותר מעוד קומבינה קרואטית עלובה בהמשך לזיזיץ' ובנדר.
rc4991 כתב:אין לבן אדם בושה
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp" target="_blank" target="_blank
rc4991 כתב:אין לבן אדם בושה
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp" target="_blank
jol9 כתב:roy1000 כתב:אין ספק שגודס הוא מאמן גרוע, אבל לי גם אין שום ספק שטבק ממש לא יותר טוב ממנו (אם לא יותר גרוע). אין לי שום בעיה עם מה שגודס אמר בראיון הזה. טבק הוא בלוף אחד גדול ולא יותר מעוד קומבינה קרואטית עלובה בהמשך לזיזיץ' ובנדר.
מעניין אותי על סמך מה הוא גרוע יותר. על סמך מאזן חיובי ביורוליג? על סמך זה שפתאום מכבי רצה יפה רוב הזמן בליגה?
על סמך זה שהיא ברבע גמר הגביע?
יש לך ספק שעם גודס מכבי היתה פחות טובה בכל הפרמטרים האלה?
roy1000 כתב:jol9 כתב:roy1000 כתב:אין ספק שגודס הוא מאמן גרוע, אבל לי גם אין שום ספק שטבק ממש לא יותר טוב ממנו (אם לא יותר גרוע). אין לי שום בעיה עם מה שגודס אמר בראיון הזה. טבק הוא בלוף אחד גדול ולא יותר מעוד קומבינה קרואטית עלובה בהמשך לזיזיץ' ובנדר.
מעניין אותי על סמך מה הוא גרוע יותר. על סמך מאזן חיובי ביורוליג? על סמך זה שפתאום מכבי רצה יפה רוב הזמן בליגה?
על סמך זה שהיא ברבע גמר הגביע?
יש לך ספק שעם גודס מכבי היתה פחות טובה בכל הפרמטרים האלה?
הוא גרוע יותר בזה שהוא חסר מושג ומשחק בסגנון משחק הזוי שבכלל לא מתאים לשחקנים שלו. מי שמשחק משחק לחץ עם רוצ'סטי וסילבן לנסברג די ברור שיחטוף בראש מכל קבוצה ברמת יורוקאפ ומעלה. ירושלים ניצחו אותנו בקלות (במשחק בינוני מאוד שלהם) ושברו את הלחץ כאילו היינו קבוצת קטסל. הוא בכלל לא ידע איך קוראים ליריבה.
טבק הוא בדיחה. מכבי לא עושה שום דבר טוב יותר מאז שהוא הגיע. לרבע גמר הגביע יכלת להגיע גם עם גודס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־21 אורחים