גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא גודס פוטר מאימון מכבי ת"א

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2015, 20:14

ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?

מרקיז היינס בחוטיני

הנה, הכנסתי גם את הכלב הזה.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 02 דצמבר 2015, 20:19

החציל האצטקי כתב:
ankram כתב:
החציל האצטקי כתב:וואלה הגיע.
יש לך הצעה לתחליף הולם?

מרקיז היינס בחוטיני

הנה, הכנסתי גם את הכלב הזה.

:throwup2 :throwup2
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 דצמבר 2015, 20:25

וואי חציל, תכין לי חתימה של לברון וביבי לוחצים ידיים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 02 דצמבר 2015, 21:22

LIAV10 כתב:וואי חציל, תכין לי חתימה של לברון וביבי לוחצים ידיים.

challenge accepted.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 02 דצמבר 2015, 21:23

חחחחחחחח תותח!!!
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 02 דצמבר 2015, 21:44

כשאיראן דיברו על ''ציר הרשע'' הם לא ידעו עד כמה הם צודקים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 02 דצמבר 2015, 21:55

גדול!!!
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי שמואל1 » 05 ינואר 2016, 22:40

גודס עונה לטבק: "תמכור את הבולשיט שלך לאחרים"
"מאמנים איבדו את הכבוד אחד לשני"; "השיטה של פיני ושל בלאט הביאה ארבע אליפויות אירופה"; "לא לוקח אחריות מלאה על פאברני ואונואקו"; "דונטה סמית' לא הגיע למכבי כי הוא ידע שאי אפשר לבלות"; "הפארסה מול דרושפאקה? לגיטימי". גיא גודס בראיון עצבני
http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 03341.html
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 05 ינואר 2016, 22:51

כותרת צהבהבה לראיון די רגוע. לא עצבים ולא כלום.
מה שגודס שכח להגיד שהוא קיבל קבוצה חדשה לחלוטין(שזה גם שקר פניני, לאנברג,אוחיון,רנדל,סמית כולם היו אשתקד)
מכיוון שגם שנה שעברה זולת חודש אחד הוא הסריח את הפרקט עם הקבוצה המהוללת של היינס ואלכסנדר והצליח בכשרון רב להפסיד סדרה שהוביל בה 2:0 וברבע האחרון של משחק 3. הוא גם לא מצליח להסביר למה הוא היה בעצם היותו חסר עמוד שדרה וצייתן לאחד מאלו שנתנו יד למחדל הזה ולא קמו ועזבו. אני חושב שהוא צודק שהשיטה של טבק שמרנית מדי ומאמנים מנצד השני יכולים לקרוא אותה כמו ספר פתוח אבל זה לא מסביר איך ההגנות המתחכמות של פיני דיוויד וגודס נתנו לירושליים 52 נקודות ביד אליהו ו עשרים הפרש. זה גם לא מסביר את התבוסות שקיבלנו ביורוליג כולל במשחק שהובלנו בו על באמברג בחוץ.
אז זה לא רק השיטה אלא אם אתה מסוגל ליישם אותה ופה גודס שנתיים כבר הראה לנו שהוא לא מסוגל.
עוד כתבה ברוח ה בואו נעקוץ את מכבי. כותרת שקרית וניפוח צופים והתוכן משעמם תחת ולא מגלה לנו כלום.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי felix_r » 05 ינואר 2016, 22:58

אין לגודס בושה! אחרי שחזר על עונה הכי גרוע של מכבי ב 50+ שנה האחרונות (עף בחצי הגמר, בדיוק כמו ב 93), הוא צריך לרדת מהארץ ולשבת לפחות 20 שנה באיזו סוכה בהימלאיה עד שכולם ישכחו את שמו!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי שחף » 05 ינואר 2016, 23:12

1. גודס מודה בעצם שלא עשה שום התאמה בשיטות המשחק שלו לעומת בלאט. כי אין ספק שפארמר ורוצ'סטי זהים בסגנון שלהם לרייס והיקמן. כל הכבוד גיא
2. מכבי לא עשתה חילופים אוטומאטיים ושחקנים גבוהים לא שמרו על נמוכים בקדנציה הראשונה של פיני\בלאט. גם בקדנציה השנייה עשו חילופים בעיקר בסוף שעון, בטח לא כל התקפה
3. מעניין אם גודס היה יוצא ככה על מאמן ישראלי. לא נראה לי
שחף

הודעהעל ידי ankram » 06 ינואר 2016, 11:27

מרתיח אותי שכל פעם שהוא מתראיין זה מגיע באיזה ליווי של 2 חברים טובים מטעמו שדואגים לגונן עליו מפני ביקורת שמגיע לו בצדק , פעם זה פיני פעם אדלשטיין , אתמול 2 החברה האלו , הרי גיא גודס הוא האחראי הראשי למה שמכבי הפכה ואנמק:
1. הוא דיבר על הגנות שלקחו את מכבי לאליפויות אירופה , הוא רק לא מסביר למה ההגנות האלו הובסו פעם אחר פעם אחר פעם ביורוליג ובליגה , מעניין איך ההגנות המתחלפות המופלאות שפיני כל כך סוגד להם (כי אין לו כוח להתעקש על הגנה אישית בסיסית) , לא מנעו תבוסות מחפירות לצסק"א , ירושליים , גליל!!! , ראשון , פנר , ואפילו אילת. dont bulshit אלק , מעניין מדוע מכבי עם טבק (שחברי הפאנל שונאי הזרים הנכבדים מחמישיות) , ספגה פחות מאותה קבוצה עם ההגנות המתחלפות המעניינות של גודס.
2. מאמן עם עמוד שידרה לא היה מוכן שיחתימו לו על הראש את פאבריני ואוננוקו , אף מאמן בעל רמה לא היה מוכן שינחיתו לו שחקנים על הראש שהוא לא מאמין שהוא יכול להוציא מהם משהו , זאת לא מכבי חיפה או אשדוד בכדורגל שככה זה הבעלים ומי שמוכן לקבל את זה , זבשו. זאת מכבי תל אביב , ואם אתה מוכן שינחיתו לך על הראש שחקנים , זה בעיקר בגלל שאתה צייתן כנוע ולא מאמן כדורסל , אני בטוח שמאמן אמיתי היה אומר , בשום פנים ואופן לא פאבריני , ואם מאמן במכבי אומר בשום אופן , ומחתימים לו בכל זאת , הוא צריך ללכת. כי בסופו של דבר כל הצדדים נפגעו מהצייתנות והכניעה של גודס , גם הוא פוטר , וגם מכבי נדפקה.
3. הוא מדבר על סגל חדש שלוקח זמן להרכיב אותו , מדוע ראשל"צ עם זרים חדשים לחלוטין ו 2 מפעלים נראית כמו קבוצה והקבוצה שלך נראית כלום ושום דבר? באמברג היא לא קבוצה חדשה? דרושפאקה לא קבוצה חדשה? קשקשן.
4. בסופו של דבר מאמן בינוני במקרה הטוב , ללא כבוד עצמי וללא יכולת לתת אקסטרה לסגל , מאמן שהקבוצה שלו נכנסת למשבר קשה כבר בתחילת העונה , כבר שנתיים רצופות , ואחראי ל 2 איבודי אליפות , 2 קדנציות יורוליג חלשות ועוד 2 איבודי אליפות כעוזר מאמן , פשוט איש מקצוע חלש , יש לו מזל שהחברים שלו הפרשנים מעלימים את המגרעות שלו , ומפרקים את טבק המסכן שאין לו לובי בשידורי הטלוויזיה.
זה היה ראיון מביך , שחשף שוב טפח , לטפלון הזה שכשל בירושליים , כשל בתל אביב , אבל הוא נקי וזך כשלג.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 06 ינואר 2016, 12:04

אין ספק שגודס הוא מאמן גרוע, אבל לי גם אין שום ספק שטבק ממש לא יותר טוב ממנו (אם לא יותר גרוע). אין לי שום בעיה עם מה שגודס אמר בראיון הזה. טבק הוא בלוף אחד גדול ולא יותר מעוד קומבינה קרואטית עלובה בהמשך לזיזיץ' ובנדר.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 06 ינואר 2016, 17:37

roy1000 כתב:אין ספק שגודס הוא מאמן גרוע, אבל לי גם אין שום ספק שטבק ממש לא יותר טוב ממנו (אם לא יותר גרוע). אין לי שום בעיה עם מה שגודס אמר בראיון הזה. טבק הוא בלוף אחד גדול ולא יותר מעוד קומבינה קרואטית עלובה בהמשך לזיזיץ' ובנדר.

מעניין אותי על סמך מה הוא גרוע יותר. על סמך מאזן חיובי ביורוליג? על סמך זה שפתאום מכבי רצה יפה רוב הזמן בליגה?
על סמך זה שהיא ברבע גמר הגביע?

יש לך ספק שעם גודס מכבי היתה פחות טובה בכל הפרמטרים האלה?
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 07 ינואר 2016, 02:10

סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 07 ינואר 2016, 02:15

rc4991 כתב:אין לבן אדם בושה
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp" target="_blank" target="_blank

לא יופתע אם חיפה ינצחו כמו שהיה מופתע כשניצחנו את בני הרצליה
מתאים לו בול האתר של אופירע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 ינואר 2016, 08:36

rc4991 כתב:אין לבן אדם בושה
http://www.one.co.il/Article/15-16/2,62 ... tml?ref=hp" target="_blank

הוא רציני?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 07 ינואר 2016, 09:56

אין לאפס הזה בושה , פשוט אין.
הוא ממשיך לקבל משכורת ממכבי הבן אלף הזה לא?
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי roy1000 » 07 ינואר 2016, 13:08

jol9 כתב:
roy1000 כתב:אין ספק שגודס הוא מאמן גרוע, אבל לי גם אין שום ספק שטבק ממש לא יותר טוב ממנו (אם לא יותר גרוע). אין לי שום בעיה עם מה שגודס אמר בראיון הזה. טבק הוא בלוף אחד גדול ולא יותר מעוד קומבינה קרואטית עלובה בהמשך לזיזיץ' ובנדר.

מעניין אותי על סמך מה הוא גרוע יותר. על סמך מאזן חיובי ביורוליג? על סמך זה שפתאום מכבי רצה יפה רוב הזמן בליגה?

הוא גרוע יותר בזה שהוא חסר מושג ומשחק בסגנון משחק הזוי שבכלל לא מתאים לשחקנים שלו. מי שמשחק משחק לחץ עם רוצ'סטי וסילבן לנסברג די ברור שיחטוף בראש מכל קבוצה ברמת יורוקאפ ומעלה. ירושלים ניצחו אותנו בקלות (במשחק בינוני מאוד שלהם) ושברו את הלחץ כאילו היינו קבוצת קטסל. הוא בכלל לא ידע איך קוראים ליריבה.

טבק הוא בדיחה. מכבי לא עושה שום דבר טוב יותר מאז שהוא הגיע. לרבע גמר הגביע יכלת להגיע גם עם גודס.
roy1000

הודעהעל ידי jol9 » 07 ינואר 2016, 15:41

roy1000 כתב:
jol9 כתב:

הוא גרוע יותר בזה שהוא חסר מושג ומשחק בסגנון משחק הזוי שבכלל לא מתאים לשחקנים שלו. מי שמשחק משחק לחץ עם רוצ'סטי וסילבן לנסברג די ברור שיחטוף בראש מכל קבוצה ברמת יורוקאפ ומעלה. ירושלים ניצחו אותנו בקלות (במשחק בינוני מאוד שלהם) ושברו את הלחץ כאילו היינו קבוצת קטסל. הוא בכלל לא ידע איך קוראים ליריבה.

טבק הוא בדיחה. מכבי לא עושה שום דבר טוב יותר מאז שהוא הגיע. לרבע גמר הגביע יכלת להגיע גם עם גודס.

עם גודס קיבלנו 30 הבדל בבית, ויותר מפעם אחת.
עם גודס הובכת פעם אחר פעם גם בליגה וגם ביורוליג.

אני לא אומר שטבק טוב. הוא כנראה לא, והוא כנראה לא ימשיך כאן מעבר לסוף העונה, אבל הוא לפחות הצליח קצת לאסוף את השברים שגודס השאיר (ולא הכל באשמתו כמובן)
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shay_uzan ו־21 אורחים