המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
toja27 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין קוטל את טבק.
שילך למצוץ למישהו. נראה אותו מגיע כשהקבוצה בשפל ועושה עבודה טובה יותר.הכי קל לדבר מבחוץ.
jol9 כתב:toja27 כתב:MTA2311 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין קוטל את טבק.
שילך למצוץ למישהו. נראה אותו מגיע כשהקבוצה בשפל ועושה עבודה טובה יותר.הכי קל לדבר מבחוץ.
הכי בוטה שלך
זה סתם ביטויאבל אני באמת לא אוהב התנהגות מהסוג שאדלשטיין מפגין.
לא שמעתי אותו, כי אין לי כח לזה, אבל אני כן זוכר שאת גודס הוא כמעט לא ביקר. אם ההתנהלות שלו היתה שונה
עכשיו, אז זה רק מראה שהוא עוד אינטרסנט קטן ולא מקצועי. די בטוח שזה יסלול את דרכו למכבי בעונה הבאה.
roy1000 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין קוטל את טבק.
ביטוי או לא ביטוי, טבק הוא אפס חסר מושג.
למרות מחצית שניה טובה, מכבי FOX תל אביב לא הצליחה לסגור פיגור שנפער ברבע השני ונוצחה 68:82 ע"י אוניקחה מלאגה
toja27 כתב:roy1000 כתב:toja27 כתב:שמואל1 כתב:אדלשטיין קוטל את טבק.
ביטוי או לא ביטוי, טבק הוא אפס חסר מושג.
נראה את ארז הגאון עושה משהו טוב יותר.
MTA2311 כתב:למרות מחצית שניה טובה, מכבי FOX תל אביב לא הצליחה לסגור פיגור שנפער ברבע השני ונוצחה 68:82 ע"י אוניקחה מלאגה
אין בושה
LIAV10 כתב:נדוביץ׳ טוחן את מכבי כל פעם, הבן זונה רואה צהוב ותופר, סוג של באזילה כזה
התנין כתב:כן כן, שמענו אותך . הלאה.
felix_r כתב:אין בסגל של מלאגה שום דבר מיוחד. הקו הקידמי קצר ובינוני. הרכזים לא משהו. רק קוזמינסקס הוא שחקן טוב באמת, וגם הוא נראה הרבה יותר טוב מולנו כי סמית' כבר לא שומר, ופניני הוא לא באמת 4.
ההבדל היחיד בין הקבוצות הוא בכך שמלאגה היא קבוצה מאומנת מאוד, שיודעת מה היא עושה בכל רגע, ואילו מכבי בכלל לא מאומנת, ולא ממש יודעת מה היא עושה גם בהגנה וגם בהתקפה.
felix_r כתב:אין בסגל של מלאגה שום דבר מיוחד. הקו הקידמי קצר ובינוני. הרכזים לא משהו. רק קוזמינסקס הוא שחקן טוב באמת, וגם הוא נראה הרבה יותר טוב מולנו כי סמית' כבר לא שומר, ופניני הוא לא באמת 4.
ההבדל היחיד בין הקבוצות הוא בכך שמלאגה היא קבוצה מאומנת מאוד, שיודעת מה היא עושה בכל רגע, ואילו מכבי בכלל לא מאומנת, ולא ממש יודעת מה היא עושה גם בהגנה וגם בהתקפה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־32 אורחים