המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:מה אומרים על גורדן לויד ? הצליח באילת
ועכשיו משחק ב גי ליג
SirCharles כתב:לא צריך עוד 2 בקבוצה הזאת. צריך פורוורד ורכז מחליף.
toja27 כתב:אני אתן שם של שחקן לקיץ שנמצא בעיני מתחת לראדאר של כולם- יאניס סטרלניקס.
תקשיבו לי -בעיני הוא שחקן. הוא רק לא הצליח ממש לפרוץ.
ankram כתב:toja27 כתב:אני אתן שם של שחקן לקיץ שנמצא בעיני מתחת לראדאר של כולם- יאניס סטרלניקס.
מאולימפיאקוס?
ankram כתב:toja27 כתב:אני אתן שם של שחקן לקיץ שנמצא בעיני מתחת לראדאר של כולם- יאניס סטרלניקס.
מאולימפיאקוס?
גל גל כתב:אני גם אוהב אותו
נגמר לו החוזה בקיץ ?
Jack55 כתב:גל גל כתב:אני גם אוהב אותו
נגמר לו החוזה בקיץ ?
כן זוהי שנה אחרונה בחוזה .
הוא דוגמה לאחלה של גארד עם ניסיון ביורוליג שיכול לעלות מהספסל בכסף קטן .
Jack55 כתב:במכבי צריכים להתחיל לסמן שמות כבר מעכשיו, הרי בגלל התקציב שלנו כמעט תמיד יהיו 2-3 שחקנים שבמכבי ינסו לפגוע בהם .
ראו לדוגמה - עונת 18/19 - קלויארו, ריי . עונת 17/18 - רול, קיין, בולדן . עונת 16/17 - סילי, ראד, אייברסון .
גם בעונות שכביכול היו מוצלחות תמיד היו לנו איזה 2-3 שחקנים שבקושי הכירו שבהם ניסינו לפגוע, לפעמים זה הצליח ולפעמים לא .
בגלל זה מערכת הסקאוטינג צריכים לעקוב כבר מעכשיו אחריי שחקנים ברחבי אירופה, אתם הבאתם פה במהלך העונה כבר כמה שמות מאוד מעניינים שאני מאוד מקווה שהם כבר בפנקסים של מכבי .
חשוב שהשחקנים הזולים (עד 400K) שבמכבי ינסו לפגוע, יהיו הפתעות נעימות כי בגדול על הדברים האלה נופל הסגל .
אתה יכול להעמיד פה 3-4 כוכבים אבל ברגע שהמחליפים ושאר הסגל פח זה לא שווה כלום .
Or0126 כתב:Jack55 כתב:במכבי צריכים להתחיל לסמן שמות כבר מעכשיו, הרי בגלל התקציב שלנו כמעט תמיד יהיו 2-3 שחקנים שבמכבי ינסו לפגוע בהם .
ראו לדוגמה - עונת 18/19 - קלויארו, ריי . עונת 17/18 - רול, קיין, בולדן . עונת 16/17 - סילי, ראד, אייברסון .
גם בעונות שכביכול היו מוצלחות תמיד היו לנו איזה 2-3 שחקנים שבקושי הכירו שבהם ניסינו לפגוע, לפעמים זה הצליח ולפעמים לא .
בגלל זה מערכת הסקאוטינג צריכים לעקוב כבר מעכשיו אחריי שחקנים ברחבי אירופה, אתם הבאתם פה במהלך העונה כבר כמה שמות מאוד מעניינים שאני מאוד מקווה שהם כבר בפנקסים של מכבי .
חשוב שהשחקנים הזולים (עד 400K) שבמכבי ינסו לפגוע, יהיו הפתעות נעימות כי בגדול על הדברים האלה נופל הסגל .
אתה יכול להעמיד פה 3-4 כוכבים אבל ברגע שהמחליפים ושאר הסגל פח זה לא שווה כלום .
יש כמה בעיות במה שאתה רושם.
1. אם העונה קלויארו וריי היו ההימור אז קיין אובריינט ורול
כשחקנים מובילים זה לא הימור?
2.דבר שני בעונות המוצלחות שלנו לא היו 32 משחקים בשנה
אני ככה שלקחת 2-3 הימורים זה או יותר מידי או קצת מידי...
3. 3-4 כוכבים בתקציב של מכבי זה דיי פנטזיה...
עובדתית כבר כמעט עשור יש לנו בקושי 2 כוכבים
ואם לומר האמת גם עם 4 כוכבים זה כמעט בלתי אפשרי להצליח בפורמט הנוכחי של היורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים